Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan unngå vennefellen -for oss jenter

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lillemy fr. 22 juni 2012 14:53

Jeg googlet Vennefella og har nå lest mange tråder om temaet. Men det er tilsyneslatende mest menn som havner der. I alle fall er nesten alt jeg fant om temaet skrevet av gutter og menn.

Nå vil jeg ha fokus på vi kvinner bør tenke på for å unngå å havne der. Jeg havner veldig ofte der. Jeg får høre at jeg er klok, morsom, smart, søt osv, men forelsket blir de ikke. Jeg har noen teorier om hva jeg bør gjøre annerledes. Men før jeg lufter dem vil jeg gjerne høre med dere gutter: Hvordan var den dama dere sist ble forelsket i på første date? Var hun fysisk? Flørtende? Ertende? Stille? Morsom? Pratsom?

Og sist en jente på date ble interessert i deg hvor det ikke var gjensidig... Klarer du å se hva grunnen til det var? Var hun da pratsom eller stille? Flørtende? Fysisk?

Eller gikk det bare på utseeende begge gangene? Jeg er veldig interessert i å høre om hva gutta tenker her. Gjerne erfaringer fra kvinner også.

Men denne tråden er grønn og vær så snill å ikke vri over til gutter som selv gikk i vennefella. De trådene er det mange av! :-)

(mann 38 år fra Østfold) fr. 22 juni 2012 15:00 Privat melding

De jeg har stappet i vennefella oppigjennom åra har havnet der utelukkende fordi jeg ikke var fysisk tiltrukket av de.

(mann 57 år fra Oslo) fr. 22 juni 2012 15:10 Privat melding

Dette går nok en god del på utseende, ja, kan være venner med deg uansett hvordan du er ut, men må falle for utseendet ditt også for at det skal bli noe mer.

Heldigvis har vi forsklige preferanser på utseendet.

Skjult ID med pseudonym Brumle fr. 22 juni 2012 15:10

Det er et par jenter som har havnet i vennefella hos meg på grunn av dårlig kommunikasjon fra deres side. De var rett og slett ikke klare nok på hva de ville og jeg tenkte ikke noe mer over det. I ettertid har de vært mer frempå, men nå er det dessverre for sent ettersom vi er altfor gode venner.

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 22 juni 2012 15:11 Privat melding

Jeg tror det bare er så enkelt at enten blir man forelska ( sommerfugler i magen, føler seg som fjortis til tross for alder er 30 - 40 pluss og alt det der), eller så blir man ikke, og det er det ikke så mye å gjøre med, og magien oppstår jo når to føler det samme, og hvis bare en av partene føler det og den andre ikke så går det ikke å fremkalle den følelsen. Har selv truffet menn som er gull på alle plan, men den spesielle følelsen har ikke vært der, ei heller utviklet seg gjennom at man møtes og har det hyggelig sammen, har ofte tenkt hvor lett hadde det ikke vært om jeg bare kunne forelske meg i den eller den; han er helt klar og tydelig betatt, men å prøve å tvinge frem en forelskelse blir bare helt feil og bedrageri mot den andres følelser. Tror ikke det er så mye man kan gjøre, annet enn å leve livet der ute, være glad og sosial, eksponere seg for flere mennesker og før eller siden vil nok magien oppstå. Har en følelse av at folk strever for mye i jakten på kjærligheten og ikke minst overanalyserer...relax og åpne heller for at kjærligheten finner veien til deg :-)) man beholder ikke vannet om man kniper det fast med fingrene ;-))

(mann 57 år fra Oslo) fr. 22 juni 2012 15:13 Privat melding

Vil også legge til at menn er i stand til å gå fra vennskap til kjæresteforhold, og at man gjennom et vennkap kan se verdier som ør at man ønsker å gå videre.

Skjult ID med pseudonym Saft fr. 22 juni 2012 15:23

Selv har jeg satt noen få jenter i vennesona rett og slett fordi vi matcher for bra. Jeg vil ikke ha en kjæreste som er prikk lik meg på alle mulige måter, men med pupper. Da passer vi mye bedre som gode venner. Det ble slutt med en eks av samme grunn. Vi hadde rett og slett for mye felles, og det fjernet mye av spenningen i forholdet. Vi er fremdeles bestevenner som ser hverandre ukentlig.

Forøvrig enig med Brumle over her og. Noen jenter har vært veldig utydelige med hvor de vil, og da gir jeg fort opp og heller lar det være med et vennskapelig forhold. Kommunikasjonen må gå begge veier for at gnisten skal være der.

Skjult ID med pseudonym jada fr. 22 juni 2012 15:56

Som de over, enten pga utseende eller at de ikke viser interesse selv om den kanskje er der. Utydelig kommunikasjon og handlinger gir bare grunn til tvil og feilkommunikajon. Så da lar man det heller være. Våg å vise interesse så skal du se det skjer noe innimellom.

Uenig med Aqueena at man enten blir forelsket eller ikke. Dette kan fint komme selv om man har møttes flere ganger tidligere av mange grunner. Man opplever en person i en setting som trigger noe, det kan være ei man har kjent en stund også. Men får følelsen av at veldig mange her inne har den at dersom det ikke smeller med en gang så skjer det aldri. Er vel derfor man er singel kanskje ;) Tror selv det er for enkelt.

Greit man blir betatt av noens utseende. Men ikke forelsket, det skal litt mer til mener jeg. Da kreves det at man også opplever personligheten.

Viktigste kriteriet for menn er nok utseende ja. og det er jo enten der eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Hugo fr. 22 juni 2012 16:49

Nærmest utelukkende pga. at jeg ikke har vært fysisk tiltrukket.
Har skjedd en gang at en jente jeg syntes var lekker havnet i vennefella, men det var pga. det ble for enkelt. Hun var på ingen måte noen utfordring og jeg begynte å tenke at "dette her blir altfor enkelt" så da trakk jeg meg tilbake.

Skjult ID med pseudonym flytoget fr. 22 juni 2012 17:32

@kommode1:

Det var rett og slett et suverent bra innlegg. Props.

Skjult ID med pseudonym Anaïs fr. 22 juni 2012 17:33

Du spør hvordan man unngår vennefella...altså, det kan man ikke. Det eneste man egentlig burde unngå er å havne i en uklar situasjon ved å være ærlig og kommunisere det man tenker og føler. Hvis vedkommende synes at det å være ærlig og impulsiv er skremmende eller turn-off er det fint å vite, alle har jo forskjellige rytmer, men jeg ville tro at ingen mann med stor M blir skremt av at en kvinne han finner tiltrekkende viser ham stor interesse...men, hva vet jeg egentlig, jeg er ikke mann...:-P

Hvis jeg virkelig liker en mann som noe mer enn bare en venn (jeg merker dette ganske fort) og tiltrekkingen er gjensidig, blir det da ganske unaturlig å bli bare venn med ham...mine venner finner jeg ikke seksuelt tiltrekkende, jeg ville påstå at de ikke finner meg uimotståelig heller.

Jeg har sett at mange har en ganske praktisk syn på dette med "å finne den rette", noen menn kan ha bestemt seg for eks. for at "neste kjæreste blir mor til mine barn" og da er det så mange andre faktorer som spiller inn, blant annet sosial status, riktig utseende, etc. De kan være tiltrukket av deg og finne deg superduper MEN du er ikke mora til hans barn (mange har et klart bilde av det de leter etter) og heller ikke en som de føler at de kan bare bruke til sex...Jeg foretrekker vennefella fremfor uklarhet og uærlighet. Ellers er et vennskap alltid noe fint å ha og det er godt med mannlige venner, synes jeg ;-)

Skjult ID med pseudonym superwoman fr. 22 juni 2012 18:00

Ja, er det noen menn der ute som kan svare på hvorfor det ble bare med den ene daten, som de synes forøvrig gikk veldig bra?

(mann 47 år fra Oslo) fr. 22 juni 2012 18:07 Privat melding

Ikke tenk på hva du kan forandre hos deg selv, for det er ikke det som er problemet (i den grad man i det hele tatt kan kalle det et problem). Flytt istedet fokuset til andre med en gang, for har du først havna i vennefella, så BLIR du der. Sånn er det for mannfolk, og jeg tør hevde at det også gjelder damer siden beskrivelsen du gir låter merkverdig kjent. Alle passer ikke for alle, enkelt og greit.

Skjult ID med pseudonym KONGEN fr. 22 juni 2012 18:10

Hvis du ikke knuller fyren fra sans og samling, så haver du i vennefella veldig raskt. Har du først havnet der, så blir du der som HerrFekt sier.

Det er en del andre faktorer som må være på plass, men akkurat sex er noe av det viktigste i starten.

(mann 33 år fra Akershus) fr. 22 juni 2012 18:14 Privat melding

@TS

I skarp kontrast til @kommode1's og @Anais' lange, artikulerte innlegg støtter jeg @ANASLEX i at det er det fysiske som mangler. Jeg gjetter at du ikke er pen nok, ikke slank nok, eller at det er noe annet "feil" som ødelegger tiltrekningen. Nå vet jeg ingenting om deg så det er godt mulig jeg bommer totalt på gjetningen, men ja. Gutter er urovekkende enkle. Tren hardere/smartere, spis sunnere, bli flinkere til å sminke deg så du blir pen uten å se oversminket ut, kle deg bedre, bruk mer tid på håret, bli bedre til å flørte.

Skjult ID med pseudonym bønna fr. 22 juni 2012 19:07

Hvis du snakker nedsettende om fyrens mandighet, intellekt, vurderingsevne, utseende, smak og klesstil, så slipper du å bli venn med ham!

For venner.. ærsj for noen parasitter... tar beslag i din tid, oppmerksomhet og kanskje penger uten at det står i din formerings tjeneste :-D

Skjult ID med pseudonym wilma fr. 22 juni 2012 19:17

Jeg går i vennefella titt og ofte! Jeg liker så godt menn som er kameratslige, tilbakelente og bare... ja, hyggelige, morsomme og joviale. Så går det en stund og jeg opplever at jeg begynner å bli betatt, mens mannen har ikke tenkt noen amorøse tanker i det hele tatt, ikke fra starten en gang (tror jeg, da)

Men jeg har aldri prøvd å fange dem med en musefelle!
Kanskje det er det jeg skal prøve på neste gang jeg kravler rundt i vennefella og ikke finner veien ut ;-)

Skjult ID med pseudonym Anaïs fr. 22 juni 2012 19:42

Wilma...når du nevner det ja...det går an å fange dem i musefella, faktisk, det har jeg prøvd bare en gang, fra bestekompiser til kjærester og det gikk fint i nesten 2 år og det jeg savner mest er vennskapet :-O

Skjult ID med pseudonym sans fr. 22 juni 2012 19:55

Hurra for innlegget til Kommoden 16.54! Veldig enig, og jeg heier også på "ikke-dater".

Det er i det hele tatt noe litt (ganske, VELDIG) kunstig med nettdatingens måte å treffe noen på, all den tid man er to ukjente fremmede som skal møtes "for å se om vi kan bli kjærester". Det er jo det som er "hensikten" med en date, og dermed er det indre avkrysningsskjemaet klart oppi hodet på begge to, med alle ens mer eller mindre sære og smale "likes and dislikes", turnOFFs and turnONs listet opp.
Motparten blir i løpet av de første sekundene scannet, målt og veid. Å bli "veid og funnet for lett" er vel kanskje et uttrykk som passer godt i den prosessen...men den kjipe "skjebnen" som best kan beskrives med det noget mer ukjente og uskrevne uttrykket "veid og funnet for TUNG", forekommer tilsynelatende oftere, skal man tro forumet. Uansett er det rett i vennefella med seg, og med meg og deg, og både ham, henne og hin!

I denne bittersøte nettdatingens verden går man altså fra "interessant og potensielt kjæresteemne fra første klikk" (kanskje endatil med eskalerende nett- og smsflørtings og detsomverreer ;) ..), til så å ende opp som "venn ved første blikk", hvorpå man føler seg nærmest DUMPA, enda det jo ikke var noe virkelig forhold.
Man blir rykket ut av drømmen/fantasien og satt grundig på plass i den litt mindre rosenrøde virkeligheten.
Veid og målt og skjemajamført og funnet ikke-interessant. Ikke rart mange føler nederlag og blir litt motløse
i denne berg-og-dal-banen, som gir en suuug i magen i ene øyeblikket, og etterlater en ganske kvalm rundt neste sving...

Ute i den Virkelige Verden så er tingene ganske annerledes - for der ER man jo gjerne venn, bekjent, medstudent, kollega e.l., og har derfor et felles utgangspunkt som man kan gå videre fra. Og er man DA ikke interessant som "noe mer", nei så forblir man den gode vennen, morsomme medstudenten, eller koselige kollegaen, og har således ikke "tapt" noe, eller blitt "nedgradert" på noe vis. Og man treffes som de trivelige bekjente man er, uten å ha som formål å bli noe mer, og alt som måtte finne på å utvikle seg til noe mer enn status quo, er en gledesstrålende bonus for begge. Ingen som "ikke står til forventningene", ingen som skuffer eller sårer, ingen som må være kjip og slem og avvisende.

Ups...plutselig tenker jeg - hva gjøøør jeg her inne, hvor alt er en illusjon?!? Men så kom jeg på at jo, jeg skal jo på en IKKE-DATE med en sukkerVENN i måro! Johooo! ;D

Skjult ID med pseudonym wilma fr. 22 juni 2012 20:03

@Anais
Tror virkelig jeg skal prøve på det neste gang. Det er alt for mange flotte mennesker jeg bare har latt forsvinne ut av livet mitt i alt for mange år :-)
Man tåler et nederlag eller to, og går det ikke, så går det ikke!

Skjult ID med pseudonym sans fr. 22 juni 2012 20:06

...ser at jeg ikke heeeelt svarte på hovedinnlegget/-spørsmålet, men... Tror likevel dette med "vennefella" avhenger litt av ståsted og utgangspunkt - og hva man har FORVENTNINGER om. Det er jo flere her inne som har blitt kjent gjennom litt mer vennskaplige mini-sukker-treff-tilstelninger, og gradvis blitt til "noe mer". Altså har man truffet folk med hensikten å bli kjent med nye venner, og gått fra gryende vennskap til et snikende kjæresteforhold idet man plutselig innser og merker at det er andre, kjærligere og dypere følelser i anmarsj.
Hurra, sier jeg - DET er jo drømmen, det!

Så: START i vennefella, kast en 6'er på terningen, flytt brikken din fram til samme plass som din gode og brått så supersøte venn/-inne, trekk et flørtekort - BRUK det - og rykk deretter fram til nærmeste hotell - sammen! ;P

Skjult ID med pseudonym =3 fr. 22 juni 2012 20:14

Stort sett er den mannen som selv putter seg i "venne"fella. Mannen er ikke tydelig nok i sine meninger. Get some balls boys..

Skjult ID med pseudonym hoho fr. 22 juni 2012 20:22

Veldig enig sans :) tar vi oss litt bedre tid til å bli kjent med folk så er nok sannsynligheten større for at man finner noen som passer litt lenger enn bare en helg. En date eller treff ( hva enn du kaller dyret ) betyr jo ikke at man er kjærester og en andre betyr jo bare at man ønsker bli bedre kjent. Følelsene kommer nok litt mer snikende :)

Skjult ID med pseudonym Stevia fr. 22 juni 2012 20:30

Kanskje det er mannen som definerer rett i vennefella, så hva? Synes det er ærlig og greit, så lenge man vet man ikke vil satse på å utvikle et kjæresteforhold.

(mann 47 år fra Oslo) fr. 22 juni 2012 21:46 Privat melding

Det er en veldig stor forskjell mellom det å ønske å ta seg tid til å bli kjent med folk for å se om det kan utvikle seg til noe mer og det å umiddelbart definere noen som bare en venn. I det første tilfelle betyr det at det finnes en mulighet for noe mer, i det andre gjør det ikke det. Og da er det bedre å lete videre enn å kaste bort tida. Setningen "Jeg liker deg kjempegodt, men vi vil aldri bli noe mer enn venner" betyr nettopp det og inhenting annet. Og ingen er tross alt tjent med å gå rundt med falske forhåpninger. Enkelt og greit.

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 22 juni 2012 21:59

Enten så havner man i vennefella eller ikke. Man kan ikke tiltrekkes av alle enkelt og greit. Har man først havnet der så er det for en grunn. Man kan like personen men fysisk er det ingen gnist og min erfaring det blir ikke det heller. Er man ikke intresert på den måten så er man ikke det.

(kvinne 37 år fra Oslo) fr. 22 juni 2012 22:36 Privat melding

Jeg er også slik evig kompisjente, som duger meget godt til venninne, men visstnok ikke til kjæreste selv om jeg stadig får høre "han er heldig han som får DEG!"
Jeg har, som mange har bekreftet ovenfor her, skylt på at jeg ikke er pen nok eller slank nok (jeg er ellers svært så trygg på at jeg er bra nok, morsom nok, smart nok...).
- men jeg tenker samtidig; hvis jeg virkelig må forandre mye på utseendet mitt, slanke meg osv for at han skal falle for meg- så er han kanskje ikke fyren for meg uansett?? Da vil jeg jo være evig redd for at han skal gå fra meg om jeg i en periode skulle legge på meg noen kg igjen?

(mann 38 år fra Østfold) fr. 22 juni 2012 22:50 Privat melding

ijukukukulele:

"hvis jeg virkelig må forandre mye på utseendet mitt, slanke meg osv for at han skal falle for meg- så er han kanskje ikke fyren for meg uansett?"

...altså. Hvis jeg digger ei dame. Nærmest vet at jeg hadde trivdes dritbra sammen med henne og alt det der, men hun ikke liker meg. Så er ikke hun rette dama for meg? Haha. Da er det jeg som ikke er rette fyren for henne.

"Da vil jeg jo være evig redd for at han skal gå fra meg om jeg i en periode skulle legge på meg noen kg igjen?"

Hehe. Slikt stiller seg da veldig anderledes når man er sammen og følelsene allerede er på plass. Kjærlighet gjør blind, og alt det klisset der. Er en hel drøss av folk som er sammen med noen de ikke hadde snudd seg etter på gata engang, hvis det ikke var for disse klissete følelsene.

Skjult ID med pseudonym ijUkulele fr. 22 juni 2012 23:02

ok, da, "så er vi ikke rett for hverandre" ... Bedre? ;)

(mann 38 år fra Østfold) fr. 22 juni 2012 23:04 Privat melding

Nei, egentlig ikke =P

(mann 47 år fra Oslo) fr. 22 juni 2012 23:07 Privat melding

Mannfolk (veit ikke hvordan det er med dere damer) har ofte den idiotiske uvanen at når de havner i vennefella, så skal de på død og liv sette himmel og jord i bevegelse for å OMVENDE dama til å falle for dem. PUA-bøker skal leses, piercinger skal monteres i ører, pupper og julenøtter og kompisfylleterapi kal gjennomføres. Dermed kaster man bort masse tid på et prosjekt som er dømt til å mislykkes framfor å rette blikket opp og fram og mot nye damer. Og dermed blir den beryktede "vennefella" tillagt mye større vekt enn den strengt tatt fortjener.
Tror nå jeg.

Skjult ID med pseudonym Nref fr. 22 juni 2012 23:11

Skjønner ikke halvparten av det jeg faktisk leser her ("The artist formerly known as KongKebab" hadde virkelig på seg "kryptisk-trusa" i dag, f.eks...), så enten har jeg nylig hatt et drypp (vel, HAR høyt blodtrykk...), eller så er den innskrenkede forståelseshorisonten selvforklarende mht hvorfor "vennefella" er undertegnedes spesialitet på forholds-fronten... Satser på det første (drypp, altså)!

(mann 47 år fra Oslo) fr. 22 juni 2012 23:13 Privat melding

Kanskje det nettopp er derfor vi stadig havner i vennefella, Nref: Vi er så utrolig dårlige til å forklare hvorfor. :-P

(mann 38 år fra Østfold) fr. 22 juni 2012 23:15 Privat melding

Kryptisk da eller?

Skjult ID med pseudonym Nref fr. 22 juni 2012 23:15

Jepp, eller har gjentatte små blodpropper i hjerneregionen... Beste JEG kommer opp med (hvilket sier litt)! :)

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 22 juni 2012 23:16 Privat melding

Hahaha @HerrFekt og Nref!! Såå utrolig bra sagt!! Digger dere!! Knegger fortsatt :-))

Skjult ID med pseudonym Aqueena fr. 22 juni 2012 23:19

Vi er alle 3 allerede i vennefella @Nref og HerrFekt så det ljomer, så skulle hatt dere i hver armkrok så kunne vi kost oss med fredagsfilmen og popcorn, mens resten av verden løser problemet om vennefelle pro et cons for oss :-)))

Skjult ID med pseudonym Nref fr. 22 juni 2012 23:19

Takk for det, Aq, men det hjelper jo ikke oss på det HER, da... ;)
Og ja, særs kryptisk, AnasLex! :)

(mann 47 år fra Oslo) fr. 22 juni 2012 23:20 Privat melding

Greit, men da skal vi IKKE se Sex & Singelliv, for da er vennskapet slutt.

(mann 38 år fra Østfold) fr. 22 juni 2012 23:21 Privat melding

@Nrøff:

Du får bare si ifra, så skal du få låne en ordbok =)

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 22 juni 2012 23:24 Privat melding

Hahaha @Nrefen, nei såklart, men vi kan ha det artig mens de andre grubler... Vi tenker nok ila uka som det er :-)))

Hahaha til deg og HerrFekten, ikke store sjansen for den sjangeren her ;-))) Heller noe spennende actionfilm med masse kule hønks!! ;-p

Skjult ID med pseudonym Nref fr. 22 juni 2012 23:26

Takkogtakktakk, Ananasperpleks, skal ikke se bort ifra at jeg tar imot tilbudet og... Evt. Cappelens store legeleksikon ("hypokonder-bibelen"), hvis du har..! :)

(mann 38 år fra Østfold) fr. 22 juni 2012 23:27 Privat melding

Skal ta en titt inne på biblioteket. To be cuntinued!

(mann 47 år fra Oslo) fr. 22 juni 2012 23:28 Privat melding

Holder det ikke med to halvkule would-be hunks, Aqueena?

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 22 juni 2012 23:32 Privat melding

Ved nærmere ettertanke @HerrFekt...jeg får dirigere to kule dirigenter...det slår en hær med hunks anytime ;-))))

Skjult ID med pseudonym Nref fr. 22 juni 2012 23:35

"Would be-hunk" kan du værra sjæl, HF... Er ikke DER engang. Spørs hva du mener med "dirigering" for egen del, Aqueena, har ikke jeg mast tidligere i dag at man skal la "fagfolk" ta seg av det DE kan..? ;-)

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 22 juni 2012 23:38 Privat melding

Hahaha tøff i tryne @Nrefen? Vet at dere hadde latt meg dirigere i vilden vei ;-)) Smoochieklem, blafre uskyldig med øyevippene ;-))) (Les: i Betty Boop style) ;-p

Skjult ID med pseudonym Nref fr. 22 juni 2012 23:41

"Trøtt i trynet" (med "over" først, forsåvidt) er vel mer korrekt her i gården... Skulle mest kverulere litt, frk Bup (to o-er=u), og tror jeg er "lett-dirigerbar" i dag, uansett..! :-)

Skjult ID med pseudonym Aqueena fr. 22 juni 2012 23:46

Hehehe du fiksa den veldig bra @Nrefen :-) Veldig få klarer å trollbinde dronninga vettu, men gode venner får ekstra slingringsmonn ;-))

Blir artig når du finner veien til Tigerstaden igjen, da samler vi en gjeng igjen ;-))

(kvinne 37 år fra Buskerud) lø. 23 juni 2012 10:51 Privat melding

Her oppstår vennefella hvis den fysiske tiltrekningen ikke er tilstede, eller den berømte "gnisten" overhodet ikke finnes.

Skjult ID med pseudonym hmmm lø. 23 juni 2012 21:53

Er fella at man blir venn med personen? Er ikke det positivt da? Liksom bedre enn fiende må jeg si.

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 23 juni 2012 22:17

*Tingeling tar med tryllestav til Major Big-time dirigering, Aqueena. ;-)))*

Anyway...
Vennefelle? Altså - snakker vi om noe i nærheten/lignende som musefelle/revesaks/krabbetein her? Å bli fanget i noe liksom-på en måte-kind of som ligner på noe "noen" må frigjøre en fra?
Eller...?
(Merker jeg sliter med uttrykket...så gi meg litt slækk her, ja?)

Jeg tenker av og til forbausende enkelt:
Har han lyst på meg? Ja/nei - stryk det som ikke passer.
Har jeg lyst på han? Ja/nei - stryk det som ikke passer.
Dersom du sitter med 2x Ja = BullsEye!
(Det er ikke dermed skrevet at det er en selvfølge at man blir gift av DEN grunn...;-)))

*Poenget mitt er: Dersom du skal unngå å gå i ei vennefelle...skal du ikke tenke på vennefeller. Ha fokus på det du VIL ha. Og ha takknemlighet for de vennene du får på veien. De kommer fordi de skal. Tror nå jeg, da...*

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 23 juni 2012 22:22

Good one, Tingelig-thing... ;-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 23 juni 2012 22:58

Nref...;-)
U know, jeg er så god på "vennegreier"....og har dermed kommet opp med all-verdens-excuses. *ler*
Men altså - det er så enkelt som så. Tror nå jeg, da.

*Kulere å debattere "Hvorfor vil han ikke ha meg, vi har jo pult?"-greia. Når attraksjon skal skilles fra L O V E. ;-)*

Skjult ID med pseudonym Lillemy lø. 23 juni 2012 23:43

Takk for mange bra innlegg!

@Kommode1 Du er en av mine favoritter å lese på forumet, men du motsier deg selv ganske bra denne gangen. Først sier du at man ikke kan gjøre noe annerledes. Og så forteller du om en dame du ikke ville ha fordi hun fokuserte pratingen rundt seg selv. Javel? Da kunne hun vel med fordel gjort noe annet for at du skulle vurdert henne som aktuell?

Om hun hadde lent seg over bordet, sett deg lenge inn i øynene, smilt og stilt oppfølgings-spøsmål om barna dine, så ville kanskje ting sett annerledes ut?

Det er sånne ting jeg ønsker tips på. Altså: Hva gjorde den dama dere ble betatt av på første date?