Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym go`gutt lø. 23 juni 2012 20:24

Jeg har etter en ettermiddag med sondering av terrenget på sukker.no funnet ut at jeg kan bare deaktivere profilen min først som sist og bare se fram til et liv i ensomhet..
Jeg liker ikke reising..

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 23 juni 2012 20:27

Vel, jeg liker vel strengt tatt ikke dating heller, sånn egentlig (blir fort klamt, pinlig og tilgjort, og som oftest fører det ingensteds hen allikavæl...), men må man, så MÅ man. Ta det som en mann!

(mann 39 år fra Vestfold) lø. 23 juni 2012 20:31 Privat melding

Reising er bare noe folk liker å skryte på seg. En motesak. Det fine med relasjonstesten er at du kan sette krav. Sett reiselyst lavt på deg selv og sett det som absolutt krav, så får du frem andre av samme slag.

Skjult ID med pseudonym Knerten lø. 23 juni 2012 20:33

Det er mye man ikke liker :D
Enig med Nref, ta det som en mann !!

(mann 47 år fra Oslo) lø. 23 juni 2012 20:34 Privat melding

Jeg tar mer enn gjerne to uker i Spania eller på de greske øyer som en mann, Nref.

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 23 juni 2012 20:39

Kan sikkert kjøpe en hel liten spansk landsby inklusive innbyggerne (90% arbeidsledighet og resten alkoholiserte skandinaver 70+) og/eller en egen gresk øy for en tusenlapp pr stk nå, likevel... Kommer du deg ut av huset sånn av og til, da, TS?

Skjult ID med pseudonym språkpurk lø. 23 juni 2012 20:40

Det har også slått meg som litt merkelig at tilsynelatende nesten alle legger så stor vekt på reiselyst i profilen, så jeg slutter meg til @pgmp. Dette må være en motesak.

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 23 juni 2012 20:47

Vel, de kan reise på chartertur til h....te for min del, de som ALDRI klarer å la være å reke rundt til de underligste steder ørten ganger i året; 14 timer på fly er jaggu meg ikke verdt to uker i Thailand i MIN verden, i alle fall...

Skjult ID med pseudonym Brokwski lø. 23 juni 2012 20:54

Motetull.

Skjult ID med pseudonym Stjerne* lø. 23 juni 2012 21:00

Motetull? Ja kanskje.
Men det er mye lettere å reise i dag enn det var før. Enkelt og billig. Ikke alle reiser jo på Charter? Det er jo like billig å ta en langhelg i Spania eller i London osv, som det er å dra på byen i helga? Skjønner godt at folk reiser jeg.

Skjult ID med pseudonym Knerten lø. 23 juni 2012 21:00

Storbyferier osv er ok og til litt spennende reisemål, men charterturer til en eller annen turistgreie, det synes ikke jeg heller er tingen.
Reiselyst inkluderer ikke: Chartertur med Nygrilla fulle nordmenn i 50 åra på tur i Playa........ Har sett nok av dem på en tur ja....

(mann 39 år fra Vestfold) lø. 23 juni 2012 21:22 Privat melding

Jeg har virkelig aldri forstått poenget med å reise et sted, bare for å reise hjem igjen! Stress for å komme seg avgårde, stress for å komme seg hjem igjen. I mellomtiden har man knapt rukket å oppdage at hjemme er best.
Jeg har skvalpet på båt fra Trondheim til Tromsø, og tilbake, og sett fantastisk norsk natur. Men man ser da vittelig denne naturen bedre på TV enn i kikkert!
Enda trøttere var det å sitte en uke i et skip hvor hovedattraksjonen var en oljeplattform. Det blei så kjedelig at jeg til og med valgte å se et par kamper fra vm i fotball på tv! Hadde flydd på veggen om jeg ikke hadde fått leke med redningsbåtene hver dag. (jobb)

Sist jeg var ordentlig på reise, ble jeg borte i to år. Det var en helt grei tidsramme for å bli kjent med nytt sted og ny kultur. Reiser for kortere tidsrom gir ikke særlig utbytte.

Skjult ID med pseudonym Stjerne* lø. 23 juni 2012 21:31

mgmp
Skjønner deg godt jeg. Har selv vært reiseleder i 8 år og da var man gjerne ca 6 mnd på hvert sted. (sommer/vinter destinasjoner) Men det er jo ikke alle som har muligheten til slik. Og da må man jo benytte seg av de muligheter man har.
Om du synes norsk flott natur ser like godt ut på TV..så er det vel ikke akkurat der din interesse ligger:))))
Og blir man stressa av å reise ...så holder man seg selvfølgelig hjemme:)

Skjult ID med pseudonym snert lø. 23 juni 2012 21:35

En og annen storby er alltid spennende å besøke samt visse land ja.

Men laaang flyreise for 2 ukers ferier blir i grunn mer slit enn det er verdt ja. Men dette kan man jo sette i relasjonsprofilen. Like barn leker nok best på dette punktet :)

(mann 39 år fra Vestfold) lø. 23 juni 2012 21:37 Privat melding

Hvis man vil oppleve natur må man dra dit det er natur, ikke stå med kikkert på en båt som kjører forbi! Det blir en slags se-hva-jeg-kunne-ha-opplevd-ferie.

Skjult ID med pseudonym go`gutt lø. 23 juni 2012 21:44

Misforstå meg rett, liker ikke kaosturer til et annet kontinent der mest mulig skal skje på kortest mulig tid.
Jeg vil ha tid når jeg skal ut å reise så det går an og bli kjent med hva reisemålet kan tilby. Å reise til en storby på en Fredag og reise hejm igjen på en Søndag formiddag gir meg ingenting. Til det er livet mitt alt for hektisk.
Har ingen problemer med å reise til skogs og bli der en helg, men majoriteten av damer/kvinner/jenter gjør jo ikke annet enn å trene samt reise til eksotiske reisemål HELE tiden.

Skjult ID med pseudonym -m- lø. 23 juni 2012 21:48

Men så må man jo se på reisen som en del av ferien :) Ikke reist så veldig mye utenfor norge jeg da men er jaggu mye timer jeg har tilbrakt i bil og tog for å reise rundt her hjemme :P Vil gjerne reise og se verden jeg da bare man har økonomien til det :)

Skjult ID med pseudonym snert lø. 23 juni 2012 21:51

Nå er jo bil og tog vanvittig mye bedre reisemåter enn fly da når man skal nyte reisen også :)

14 timer på fly her ikke samme sjarmen.

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 23 juni 2012 22:11

Vel tog Oslo S-Bankok høres om mulig ENDA verre ut enn fly (Agenda-tog med sjokoladeautomat...), vil jeg nå si for egen regning...

Skjult ID med pseudonym Snehvit lø. 23 juni 2012 22:23

Jeg har sikkert " liker å reise" på profilen..men det betyr ikke hvert år, for det kan jeg ikke..men en sydentur ja, storby, ja, Norge-JA..kanskje neste uke, kanskje om 2 år..... Så det er ikek noe must, men jeg ville ikke sagt jeg ALDRI skulle..så traff jeg en som var HELT nei på det, ville jeg slite litt.....

Skjult ID med pseudonym usikker lø. 23 juni 2012 22:28

Spørs hva som er grunne til at man ikke liker å reise, med feks fly... har selv flyskrekk, men inn med en vival, så er jeg med uansett :)

Skjult ID med pseudonym Rosanegler sø. 24 juni 2012 00:50

Skjønner ikke hva som er feil med å like å reise?
Synes selv det er deilig å reise bort og se og oppleve noe annet enn hva jeg gjøre resten av året.
Poenget er jo å koble vekk det A4livet man lever ellers i året.
Få inn litt kultur, oppleve en annen atmosfære, nye mennekser, annen natur, mat..
Så kan man jo selv velge være superaktiv eller bareværelat og bli slikket av solen på en strand et sted.
Jeg trenger ikke å dra ut av Norge. Norge har jo en utrolig vakker natur som jeg har tenkt å nyte i sommerferien min i år. Uteblir sommersolen i ferien (det er stor sannsynlighet - tradisjon tro..) stikker jeg til Hellas!! Må bare ha sol og badetempi vannet!! Ikke fordi jeg må reise, men fordi jeg må ha sol og sommerfølese i og på kroppen!!! Har dessverre mer og mer flyskrekk.. men, det får jeg bare takle! Jeg trenger å bade i sol! :)

Skjult ID med pseudonym Troll-sara sø. 24 juni 2012 00:53

Jævlig bra tråd :)

(mann 47 år fra Oslo) sø. 24 juni 2012 01:27 Privat melding

God dag alle sammen, mitt navn er HerrFekt og jeg ELSKER å reise. Har elsket det i 35 år 46 dager og 16 timer nå. Sånn, det var deilig å få det ut.

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 24 juni 2012 01:28

Ts: Er ikke krise å ikke like reising. Krise hvis du ikke liker (å få) reisning.

Skjult ID med pseudonym Rosanegler sø. 24 juni 2012 01:35

TrèsBien/Hurra for HerrFekt :)
Deler din reiseinnstilling :)

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 24 juni 2012 01:41

"Og kva hende nett DEN dagen, HerrFekt, som triggja di svoltne reisehug i all overskueleg framtid? Fortell sjåararararane no..."

(mann 47 år fra Oslo) sø. 24 juni 2012 01:46 Privat melding

Vel, Nref, det begynte en vårdag i 1976. Min far hadde akkurat fått tilbake de blomstrede, gusjegule slengbuksene fra rens, og da jeg så dem tenkte jeg at lizzm tiss i baret, jeg bare MÅ til Kreta for å lizzm leve fritt i hulene på stranda og finne min indre chakra, esse. Og da var det kjørt. Lizzm.

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 24 juni 2012 01:50

"Jaha, ja... Eit fint og litt annleis døme på den tidlege sjarter-turismens tronge kår i etterkrigstidas Noreg, det der. Og no; Sport!"

(mann 41 år fra Oslo) sø. 24 juni 2012 02:08 Privat melding

Tja, er det bare mote? Jeg liker å ta en skikkelig tur hvert år i alle fall. Ser ikke helt hvorfor det skal være et "big issue" De fleste drar da på ferie? Det er ikke nødvendig å gjøre så stort poeng ut av det at man reiser.

I fjor var det USA og karibien, i år blir det? tja, vet ikke.. har tre ferieuker igjen til de kalde månedene.

God sommer! :)

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 24 juni 2012 02:45 Privat melding

Jeg har et mål å bo så fint til at hytte blir overflødig. jeg vil at den avkoblingen som folk sitter timesvis i bilkø for å oppleve skal være en del av hverdagen min. For meg er det ferie å kunne overnatte hjemme 4 dager på rad.