Alle innlegg Sukkerforum

Er du flyttbar?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mammsen sø. 24 juni 2012 10:30

Ser at mange av dere søker kjæreste over hele landet. Kan dere reise fra barna og familien deres, eller er du ikke flyttbar.

Savner en del info i profiler... Alle skriver om hva de liker å gjøre og alle krava om hvordan du ikke skal være og være. Men framtiden og ønsket for den skriver ingen om...

Skjult ID med pseudonym Troll-sara sø. 24 juni 2012 10:36

Er ikke flyttbar, og har også krysset av for dette i profilen. Kan til nød bli med litt utenfor bomringen her i Trondheim :)

Skjult ID med pseudonym CornyLorny sø. 24 juni 2012 10:39

Jeg er noe flyttbar, men ikke i lange avstander.
Derfor og krysset av "vil ikke flytte over store avstander".
Men merket meg at det betyr forskjellig for folk.

Skjult ID med pseudonym mammsen sø. 24 juni 2012 10:47

Fjernet den ene. Det så ikke ut som den kom opp så jeg laget en ny. Beklager at jeg plaget deg med det!

Skjult ID med pseudonym Fruglad sø. 24 juni 2012 10:55

Ikke flyttbar og har krysset av for det.

(mann 57 år fra Aust-Agder) sø. 24 juni 2012 10:56 Privat melding

Godt poeng "mammsen" og i utgangspuktet har vel 90% lyst til å bli hvor de er.Kunne også kanskje vært mere presist hva "flyttbar" innebærer. :) (ser jo at noen skriver fylker da)
Hvis valget sto mellom å aldri bli lykkelig eller og flytte, var vel valget enkelt for de fleste.
Nettdating er enkelt på nett,men å bli kjent er en utfordring uten å møtes mange ganger.Det beste utgangspunktet er kanskje å nettdate noen i nærmiljøet,som det er enkelt å treffe IRL.Sånn sett passer nok Sukker best for de som bor i en større by som Oslo,Trondheim,Stavanger f.eks.
Forstår godt de med barn som ikke ønsker å flytte på seg,men uansett er det mye som følger med ved flytting-selvom man ikke har barn..jobb bytte,ny bolig ,nye venner,etc.
Blir nok siste måned for meg her inne,bor nok litt utenfor allfarvei for de fleste.(Krysset av for ikke flyttbar)
Ønsker alle Sukkerbrukere en fantastisk sommer! :)

(kvinne 37 år fra Buskerud) sø. 24 juni 2012 10:59 Privat melding

Jeg kunne også tenkt meg at det gikk an å utdype litt mer hva som menes med "Ikke flyttbar over avstander".
For hva menes med avstander?
Jeg har ikke nødvendigvis grodd helt fast, men jeg flytter ikke hvor som helst, og ikke på en annen kant av landet.

Skjult ID med pseudonym Habla sø. 24 juni 2012 11:20

For meg er det helt uaktuelt å flytte per nu. Men det er også helt umulig å si hva som skjer dersom man skulle finne en som det virkelig klaffer med. Da er det brått litt mer åpent. Så jeg har ikke skrevet noe der.

Skjult ID med pseudonym Troll-sara sø. 24 juni 2012 11:23

Hva man legger i " avstander" varierer fra person til person vil jeg tro. For min del er utenfor kommunegrensen uaktuelt, og barna skal ikke flytte skole.

Skjult ID med pseudonym mammsen sø. 24 juni 2012 11:28

Jeg flytter ikke selv om det er helmatch. for den matchen forsvinner i det jeg forlater det som er nært og kjært!
Allerede prøvd!

Skjult ID med pseudonym mammsen sø. 24 juni 2012 11:31

Jeg hadde begynt å føle for en kjæreste igjen, men kanskje man har det best alene likevel!

(mann 42 år fra Nordland) sø. 24 juni 2012 11:34 Privat melding

I utgangspunktet vil jeg helst unngå å flytte særlig lenger enn en radius på 15 - 20 mil. Likevel har jeg muligheten åpen for å flytte lenger om "drømmekvinnen 10" skulle dukke opp.

Jeg har også sett at det ikke akkurat florerer med aktuelle damer innenfor nevnte radius (her på Sukker da) så mulighetene for å kunne møte noen for å ta en kopp kaffe er dermed en smule begrensede. Kan alltids ta en kjøretur på noen mil for å få det til, men det blir jo litt drøyt å ta fly til Oslo for å drikke en kopp kaffe...

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 24 juni 2012 11:36

Uten barn og med en relativt "vanlig jobb" (de fleste har en "vanlig jobb"...) som man kan få samme sort av stort sett overalt (og de fleste har nå vennekretsen spredt litt rundt omkring i landet nå for tida, eller er det bare jeg? Og har man fullstendig angst for å pådra seg nye venner/kjente, f.eks via både kjæresten og ny jobb/nytt miljø? Jaja, i så fall...) synes jeg "ikke flyttbar"-argumentet er noe tynt...
Og man flytter nå ikke på dagen for første date heller, så man vil nå ha en viss tid til å bli "enige" om den saken hvis man er litt fra hverandre geografisk, og dette innebærer jo ofte besøk hos den andre parten og å bli kjent med hverandres familie og venner først?
Så dette problemet er NOE "konstruert" etter min mening, flytter uten problemer hvis jeg dumper borti drømmepartneren et annet sted i landet og man blir enige at det er mest praktisk å flytte DIT. Sånt snakker man uansett om etter hvert, og å være fastlåst på dette før man i det hele tatt har møttes IRL..? Vel, ikke klag på lite suksess på nettdating-fronten hvis så er tilfelle.

Skjult ID med pseudonym mammsen sø. 24 juni 2012 11:44

Har du barn da Nref?

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 24 juni 2012 11:45

Nei, det har jeg ikke, og jeg presiserer jo poenget mitt i første setning ovenfor... Dette gjelder nemlig ikke bare de som har barn, og det er DA jeg sliter litt med å forstå "problemet".

Skjult ID med pseudonym sans sø. 24 juni 2012 11:58

Jeg flytter gjerne, hvis jeg har mulighet for jobb der hvor drømmemannen bor - og det ikke er i innerste, borterste, vekkerske gokk, og den eneste "kjennskap" man har til plassen, er via programserien "Der ingen skulle tru at nokon kunne bu", vel å merke. (Selv om jeg faktisk også kunne ha flyttet til _enkelte_ av de stedene, om det var med rette mannen.)

Lar meg gjerne lokke vekk fra Oslo iallfall. Har tidligere ventet på at både en bergenser, sogn-og-fjording, en siddis, eller kanskje en sjarmerende nordlending, skulle komme og bortforføre meg til sine hjemsteder *sukk*
- men akk...av en eller annen mystisfistisk grunn virker det som alle veiene (uansett i hvilken retning jeg går)
fører til Romerike... =// (no more!! *snur rompa til og vender snuten mot vest*)

Skjult ID med pseudonym lashes sø. 24 juni 2012 12:01

Jeg vil ikke flytte over avstander, jeg har tross alt en sønn som har en far som ikke bor så aller verst langt unna nå. Jeg vil at de skal bo så mærme at vanlig samvær kan gjennomføret uten problemer.

Skjult ID med pseudonym Pia :) sø. 24 juni 2012 12:26

Jeg har to barn i småskolen og er nok ikke flyttbar på noen år enda. Kommer ikke til å flytte pga barna, vil ikke rive dem opp fra nærmiljøet og samværet med pappa`n.
De har en far som ville steilet om jeg tok barna med å flyttet over lange avstander og med delt omsorg er det ikke så enkelt...
Så...har kommet til at om jeg ikke finner en kjekk kar i nærområdet, en som ikke har barn å ta hensyn til eller ikke kan flytte, så får jeg klare meg aleine til barna er blitt litt større.
Så ja... ofrer da min egen lykke noen år for barna!

Skjult ID med pseudonym mammsen sø. 24 juni 2012 12:28

Jeg er sikkert litt fjern i dag Nerf. Problemet?

Vi har nok alle våre grunner til å ikke ville flytte. Jeg for min del har prøvd å flytte ca 1 time unna, men det fungerte ikke noe srlig for oss. Så jeg gjør ikke det igjen! I tilegg vil jeg ikke rive mitt barn opp av det som er kjent og kjært. Vi er lykkelige her.
Bare jeg som plutselig har begynt å tenke på å få meg kjæreste. Men det passer liksom ikke helt inn i "kravet "mitt om at vi blir her...
Nå ser jeg jo at en del menn skriver at de er helgefedre, så da gjør jo det kabalen litt enklere å få til å gå opp forsåvidt, men vil jeg ha en mann som aksepterer å bare se sine barn 2 helger i mnd? Var jo en slik jeg flyttet fra!

så som Pia ofrer jeg min egen lykke!

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 24 juni 2012 12:43

Litt fjern, muligens, TS... ;) Mitt poeng er at når man IKKE har barn (som jo du har, så det er jo "greit", da) eller ikke har en jobb som ikke eksisterer noe annet sted i verden, studerer (eller har ekstremt vanskelig for å få seg nye venner...) og likevel regner seg som "ikke flyttbar under noen omstendighet" (for det er VELDIG mange av disse, nemlig...) synes jeg ikke at man har "klagerett" på at man ikke greier å finne noen "her inne". Greiere sånn? :)

Skjult ID med pseudonym Knerten sø. 24 juni 2012 13:02

Jeg ville ikke ha hatt noe problem med å flytte for den rette, men det må være mulighet for en relativt spennende jobb som jeg har i dag.
Man må vel være såpass åpen for noen endringer i livet hvis man skal se på utsiden av sine egen kommune tenker jeg da. Men for de som har små barn så er jeg helt enig med mammsen, da må man ofre lykken noen år for dem:-)

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 24 juni 2012 13:09

Jeg flytter gjerne om plassen er finere enn der jeg nå bor, og den enten gir muligheter for jobb eller er innenfor pendleravstand (maks 4 timer) til Oslo. Utvalget av plasser som er finere er dog svært begrenset.

(mann 46 år fra Akershus) sø. 24 juni 2012 13:09 Privat melding

Jeg er delvis flyttbar.. Det kommer litt ann på hvor jenta bor. Jeg er en mann som er avhengig av sjøen og tilgang til den. Så lenge hun bor nær kysten, så er jeg flyttbar over det meste av landet for den rette dama. Men bor du på Tynset, eller langt inne på Finnmarksvidda så bør DU være flyttbar ;-)

Skjult ID med pseudonym Pia :) sø. 24 juni 2012 13:14

Enig med deg Eikers1, man må se sjøen ;o)

Skjult ID med pseudonym lusa sø. 24 juni 2012 13:18

Man skal ikke kimse av Finnmarksvidda. Det er hyggelig med rein og småfolk.

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 24 juni 2012 13:20

Kimser så absolutt av Finnmarksvidda, jeg... Liker lus mygg?

Skjult ID med pseudonym lusa sø. 24 juni 2012 13:23

Entusiasmen er heller laber når det kommer til mygg, men jeg har nylig lært i en annen tråd her inne at det skal funke fint med myggspiral montert inn mellom skinkene (?)

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 24 juni 2012 13:28

Leste det, men da må man jo for å få DET til å funke gå rundt i "bærrævæ" (som vi sier her nord for folkeskikken, men LANGT(!) sør for fylkesgrensa til Finnmark...), noe det ofte ikke er temperatur til der oppe likevel.

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 24 juni 2012 13:28 Privat melding

De kan være fra hvorsomhelst i Norge, bare de bor i eller veldig nær Oslo :-D Gliser bredt!!

(mann 46 år fra Akershus) sø. 24 juni 2012 13:30 Privat melding

@pia
Jeg er ikke avhengig av å se sjøen fra der jeg bor.. Men jeg må ha tilgang til den uten å reise i timesvis :)

@lusa
Jeg kimser ikke av Finnmarksvidda, det er veldig flott der inne.. Men jeg drar dit kun som turist for å oppleve den, ikke for å bo der. :)

(kvinne 43 år fra Akershus) sø. 24 juni 2012 13:38 Privat melding

Jeg skjønner hva du mener med sjøen... Jeg tror når man først har fått smaken på sjølivet så er man solgt!

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 24 juni 2012 13:39 Privat melding

Yepp! Havet MÅ jeg ha tilgang til!!

Skjult ID med pseudonym Stevia sø. 24 juni 2012 13:40

Blir helst i Oslo, eller nærområdet. Men har enkelte akser jeg kan flytte langs. De går primært mot Sørlandet. Men flytting forutsetter endring av både bolig og jobb. Mye enklere å få en kjæreste i nærheten, så man kan ta endring av særbostatus etter hvert.

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 24 juni 2012 13:43 Privat melding

Eh...@Lusa? Mellom skinkene? Sæærlig! Liker ikke mygg...de liker meg altfor godt....hvis der finnes en eneste mygg der jeg er så kan du banne på at den finner meg!! Au!!

Skjult ID med pseudonym -Bene- sø. 24 juni 2012 13:44

Veldig, veldig, veldig flyttbar.

Skjult ID med pseudonym Knerten sø. 24 juni 2012 13:45

@Linn1982, sikkert bare stått opp med feil bein i dag :-) Men jeg også synes det er vanskelig i nærområdet, men det ordner seg sikkert :-)
Det er på tide, på tide, på tide, på tide, på tide, på tide og stå opp
Det er på tide, på tide, på tide, på tide, på tide, på tide og stå opp!
Opp til gleder, opp til sorger, opp å si god morgen Norge:-)

Skjult ID med pseudonym lusa sø. 24 juni 2012 13:50

Nisjda, Aqueena.

Om du supplerer med en spiral mellom tenna i tillegg, så er jeg sikker på at du er trygg. Men Nref har et poeng i at spiral mellom skinkene fordrer bar rumpe, så se opp for pågående reinsdyr :)

(mann 37 år fra Rogaland) sø. 24 juni 2012 14:06 Privat melding

ser ikkje problemet, dei kan bare flytta bort te min region :)

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 24 juni 2012 14:10

Kulde OG rein? Og bar rompe? Det er mer enn jeg vil utsette den delen av kroppen for, ja...
Tror jeg bare røyker dobbelt så mye som vanlig (da bikka vi minst 50 pr dag, men pytt, pytt, man skal jo prøve å gli litt inn hos lokalbefolkninga når man er på et litt "annerledes" sted, satser derfor også på rullings, Rød Mix nr. 3...), blir samme effekt som spiral mellom tenna, og tipper faktisk på at det er mindre skadelig på kort sikt, da myggspiral nok ikke er noe man bør puste inn i større mengder.

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 24 juni 2012 14:12 Privat melding

Pågående reinsdyr?? Hikst!!! Det holder lenge nok med pågående mygg!! Iiiiiik!!! -løper hylende avgårde over myra!!!!

(mann 46 år fra Akershus) sø. 24 juni 2012 14:15 Privat melding

@Linn
Har du forsøkt å sett på noen av de fine menneskene på en annen måte da? Kanskje han finnes blandt de ;)

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 24 juni 2012 14:52

Skjønner godt at du ikke vil flytte, Linn. Du burde heller ikke ha store problemer med å overtale noen til å komme flyttende i din retning. Jeg er oppvokst på et småbruk like i nærheten og elsker området. Skal ikke se bort fra at jeg havner der igjen. Det er selve målestokken på et drømmested; frittliggende småbruk med 15m fra sengestolpe til stupebrett.

Skjult ID med pseudonym flyttbar sø. 24 juni 2012 15:19

Har faktisk flere hjelpemidler til flyttbarhet, bein, bil, tog, buss og fly er noen.

Skjult ID med pseudonym Snehvit sø. 24 juni 2012 18:16

De som har sett hvor jeg bor, skjønner at jeg ikke vil flytte på meg..verdens flotteste sted....

(mann 49 år fra Buskerud) sø. 24 juni 2012 23:07 Privat melding

Flyttbar?

Har da ikke grodd fast..... men har nå fått en komfortgrense på max 3 timers biltur.
Bodde over 150 mil unna i et fiskevær og har ikke behov for å gjenta erfaringen :/