Alle innlegg Sukkerforum

Jenter er ikke lekne. Punktum.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym veteran ma. 11 juni 2007 22:31

Det er vel ikke rart at guttene lengter etter lekne jenter. De fleste gutter har hatt få forhold hvor lekenhet har stått sentralt.
Gutter vil leke hele livet, jenter slutter å leke når de fyller 13. Sånn er det bare. Men, heldigvis finnes unntak, og de unntakene er det gutta her vil ha tak i.

Se i barnehagene. Hvem leker? Jo, det er den ene mannen de har ansatt. Kvinnene vil at barna leker med hverandre, så de voksne kan skravle med hverandre. Mannfolka vil ut å leke. Slik har det vært i begge mine barnehager, og i mine venners barnehager. Og slik er det i familiene også, hvem leker med barna? Mannfolka. Jaja, kvinnene bruker klart mest tid, men de leker jo ikke med barna!! Og når gutta samles til en pils, hvem får ikke heldiggrisstempelet, annet en den ene som har kapret en jente som fortsatt vil leke.

Så liker du ikke ordet leken i profilene, er du GARANTERT ikke rett kvinne for noen av disse mennene. Da er det du som må finne den ene blant gutta som IKKE bryr seg om å leke. Lykke til:)

For ordens skyld; lekenhet må ikke forveksles med uansvarlighet eller seriøsitet. Alt til sin tid selvsagt.

Når jeg dater, er lekenfaktoren viktig å finne ut av. Sammen med en rekke andre ting selvsagt.

Skjult ID med pseudonym lekelisa ma. 11 juni 2007 23:27

: Fy søren. Alle de som er her er noen dritter. De vil bare ha noen lekne damer
B: Næ-hei. Alle damer er noen dritter. De kan ikke leke.
A: Næ-hei. Jeg er dame og du sier jeg er en dritt. Da er du en dritt!
B: Næ-hei, for den som sier at dritt er dritt, er dritt selv,
A: Næ- hei. Det har jeg ikke sagt
B: Joho. Du sa det, da er du dritt
A: Jeg synes alle er så barnslige fy søren
B: Det er ikke lov å banne, og det er du som er barnslig
A: Jeg banna ikke
B: Joho
A: Dritt
B: Dritt
A: Dritt
B: Dritt
(osv)

Skjult ID med pseudonym veteran ti. 12 juni 2007 00:29

Hehe, morsomt.
Du er garantert leken ikke sant...;)

(mann 44 år fra Hordaland) ti. 12 juni 2007 07:53 Privat melding

Hva man legger i leken er jo litt individuelt, men jeg vil nå si at det er veldig mange lekne jenter her. Det merker vi som ikke er lekne selv. Jeg for min del driver ikke med noe typisk "gøy" lenger. Så jeg føler meg litt utenfor når jeg ser damer som forteller at de liker ekstremsport, snowboard, telemark, dykking og "alt som er gøy". Jeg er helt overbevist om at det er mange menn som er her for å finne en pen, ansvarlig dame de kan gifte seg og få unger med. Gøy er man ferdig med eller ordner selv. Så det er nok ikke bare damer som er kjedelige nei :-).

Skjult ID med pseudonym lekelisa ti. 12 juni 2007 13:37

jo, med meg følger det garanti :)
Lekegaranti

Skjult ID med pseudonym Feminist ti. 12 juni 2007 15:13

Lek er oppskrytt!

(mann 44 år fra Buskerud) ti. 12 juni 2007 15:23 Privat melding

Synes "lek" er ett flott blad jeg for både kvinner og menn...smiler

Skjult ID med pseudonym feigingen ti. 12 juni 2007 19:00

Veteran, kansje du burde bli kjent med noen flere kvinner? Det er ikke alle som sitter og røyker og drikker kaffe hele dagen.

(kvinne 45 år fra Oslo) ti. 12 juni 2007 20:25 Privat melding

Jeg er fremdeles leken. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med at jeg ikke er seriøs. Alt til sin tid! Jeg har absolutt ingenting i mot å dra med nevøen min på tusenfryd, kappløpe til neste berg og dalbane for i neste sekund (ok, etter 20 min. kø) hyle av fryd fordi vektløshet og mavesug er så inmari morsomt, og lage grimaser til kameraet for at nevøen skal ha noe mer å le av. Lek betyr for meg morro, jeg ville ikke vært foruten!

Skjult ID med pseudonym =) ti. 12 juni 2007 21:07

Å, nå fikk jeg lyst til å dra på Tusenfryd.. Noen som blir med? :)

Skjult ID med pseudonym Tradi to. 14 juni 2007 14:07

Det finnes helt klart lekne jenter. Kanskje du burde gå innom en Gadget-butikk og sjekke hvor mange damer som svirrer rundt inni der, så ser du at vi er både nysgjerrige, barnlige og åpne for å leke. Hvis det er DET du mener med "leken" da...

Skjult ID med pseudonym jente to. 14 juni 2007 15:48

Jeg er leken nok i massevis! Leking og latter er noe av det viktigste som finnes...

(mann 44 år fra Buskerud) fr. 15 juni 2007 17:38 Privat melding

Tradi Tusen takk for tipset....Funker vel på ringo kjeden også.... Da er det jo ikke dette noe problem gutta...Alle de lekne single damene finner vi i gaveforetningen blant playstation og lego

(kvinne 41 år fra Hordaland) sø. 17 juni 2007 16:45 Privat melding

Håper de som sier kvinner ikke er lekne snakker for seg selv!!! Det er noe som heter "du er ikke voksen før du tør å være barnslig". Kan det tenkes at du/dere har litt problemer med selvtilliten??
Det er kjempekjekt å leke og ikke være så seriøs heeeele tiden! Spilte/lekte paintball i går, kjempekjekt å løpe rundt i skauen og leke "krig"... sosialt er det også!!
Så når det bare begynner å regne litt mer her i Bergen (har vært veldig tørt i det siste): Er det noen som blir med ut og hopper i søledammer??