Alle innlegg Sukkerforum

Er jeg et rasshøl?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym drittsekk1 ti. 26 juni 2012 20:49

Er jeg en usympatisk drittsekk av en mannsjåvinist fra et annet århundre?

Jeg anså meg selv som en heller trivelig kar, med nogenlunde fornuftige synspunkter på det og samhandle med det andre kjønn, bli kjent med nye mennesker og forhåpentligvis få seg en kjæreste... Helt til jeg ble medlem på sukker...

Jeg er en "mann" på 23 år og får ofte positiv oppmerksomhet for utseendet mitt.

Jeg får meldinger og "hjerter" fra hele karakterskalaen når det gjelder hva jeg finner attraktivt, jeg syns det er det indre som er avgjørende, men et pent ytre for min del er faktisk et must. I starten svarte jeg alle, om det så var fra noen jeg fant særs uattraktive så syntes jeg det var ren folkeskikk.. Etterhvert syntes jeg det ble mer og mer irriterende og gikk over til å unnlate å svare og bruke tid på de som jeg syntes siktet langt over dems eget "nivå". For ja, jeg er faktisk av den oppfatning av at "like barn leker best" og kan ikke skjønne de som innbiller seg at "en toer, har sjangs på en åtter"...

Er jeg tidenes overfladiske drittsekk

Skjult ID med pseudonym heart<3 ti. 26 juni 2012 20:50

Njet!

Skjult ID med pseudonym Onsing ti. 26 juni 2012 20:53

Nei,, men etter min mening kan du koste på deg tiden det tar å sende et hyggelig avslag, gjerne et ferdigprodusert et fra sukker. Det tar ca 2 sekunder av livet ditt og vil gjøre verden til et litt bedre sted for mange ;)

Skjult ID ti. 26 juni 2012 20:53

Tja... du må jo regne med å få meldinger når du først er her. Jeg synes du kan aviser høflig. Det er vel ikke snakk om hundrevis heller!

Jepp, normal folkeskikk å svare!

(mann 47 år fra Oslo) ti. 26 juni 2012 20:53 Privat melding

Kan ikke nødvendigvis se at du er en drittsekk utfra det du skriver, men det er jo klin umulig å vite om du er så attraktiv som du hevder ettersom du skriver anonymt.

Skjult ID med pseudonym Tob ti. 26 juni 2012 20:56

Du oppfører deg som den gjennomsnitlige sukkerjenta, så jeg er litt spent på hva damene her kommer til å svare deg.

Skjult ID ti. 26 juni 2012 20:57

Jeg begynte slik, men når jeg er i ferd med å tenke slik, minner jeg meg selv på typen til veninna mi som hun traff på nettet. Han så ut som en dass på alle bildene sine. Men i virkeligheten er han en kjempekjekk og flott mann, ville ikke kjent han igjen.

Skjult ID med pseudonym NN ti. 26 juni 2012 20:59

Ja.

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 26 juni 2012 20:59

Så det er når man er "mann" man blir overøst av meldinger altså!
Vi får prøve å bli litt sånn vi menn også.

Skjult ID med pseudonym hah ti. 26 juni 2012 21:02

Er vel en gjennomsnittlig sukkerbruker i grunn :)

(kvinne 37 år fra Buskerud) ti. 26 juni 2012 21:02 Privat melding

Jeg må jo si at det hadde vært artig om du hadde postet dette med nicket ditt istedenfor som anonym. Og siden du er anonym, har du jo sikret deg så du slipper å få tilbakemeldinger på utseendet i denne tråden. Helt bevisst regner jeg med.
Du må huske på at smaken er så forskjellig.
Hvor attraktiv du er, vil jo variere ut ifra den enkelte sin smak.
Akkurat som at du har din smak. Vi har alle våre preferanser, og det som er attraktiv for èn, trenger ikke være mer enn middels normalt utseende for en annen.

Skjult ID med pseudonym språkpurk ti. 26 juni 2012 21:04

Ja, hvis du virkelig blir irritert av å få oppmerksomhet av damer som ikke faller i smak og ser ned på enkelte av damene som kontakter deg fordi du selv synes at du er så deilig, vil jeg absolutt karakterisere deg som rimelig overfladisk.

Jeg for min del svarer heller ikke alltid de jeg ikke finner interessante, og synes det er helt greit at jeg blir behandlet på samme måte. Men det har ingenting med at jeg føler meg for god for noen eller blir irritert av all oppmerksomheten.

(mann 56 år fra Oslo) ti. 26 juni 2012 21:07 Privat melding

Det er helt vanlig for de aller fleste å oppfatte seg selv som mer attraktiv enn man egentlig er, leste jeg i en undersøkelse for ikke lenge siden. Og dette er forøvrig mer utbredt blant menn enn kvinner om jeg ikke husker feil :)

Men at man absolutt skal svare på alle henvendelser inne synes jeg ikke er nødvendig. Vet endel er uenig. Noen ganger har jeg rett og slett ikke tid. Om jeg svarer med en avvisning, så ønsker jeg samtidig at det gjøres på en hyggeligst mulig måte, og det krever litt mer enn 2 sekunder.

(mann 41 år fra Hedmark) ti. 26 juni 2012 21:09 Privat melding

Det gå rundt med en holdning om at enn selv er langt mer attraktiv en de fleste andre, er skikkelig turn of i min verden.

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 26 juni 2012 21:11

Signerer språkpurk og Spinnvillh sine innlegg og konkluderer også utfra trådstart at sannsynligvis er svaret "Ja"...

Skjult ID med pseudonym 303 ti. 26 juni 2012 21:11

TS: Neida. I så fall er de fleste kvinnene jeg sender brev til usympatiske rasshøl også, men det går jeg ikke ut fra ;p De får naturligvis brev fra menn som er mye mer attraktive enn meg, og da er det naturlig at de prioriterer disse.

Skjult ID med pseudonym bønna ti. 26 juni 2012 21:13

303 De prioriterer de usympatiske rasshølene, hehe.

Skjult ID med pseudonym tja ti. 26 juni 2012 21:15

Jeg oppfatter meg ihvertfall ikke mer attraktiv enn jeg er, alle er kjekkere enn meg...men men kan jo hende fordet

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 11 juli 2012 11:33

Jeg er på utkikk etter ei jeg kan bruke, og er sannsynligvis også et rasshøl, en usympatisk drittsekk av en mannsjåvinist fra et annet århundre :)

Skjult ID med pseudonym karl on. 11 juli 2012 11:41

Jeg skjønner ikke hvorfor man absolutt skal svare alle eller dumpe de man er i dialog med.

Noen skriver til meg, men er jeg ikke interessert så gidder jeg ikke svare. Regner med at de skjønner det da når jeg ikke svarer. Hva vil de vite liksom og hva hjelper det om jeg svarer? "Hei, tror ikke vi passer sammen. Lykke til videre". Hva er det for slags svada?

Og så er det de jeg skriver med, men ikke interesserer meg for lenger. Da tar ofte meldingene brått slutt. Samme opplever jeg hos jenter. Sender noen meldinger frem og tilbake, for plutselig stopp. Da skjønner jeg tegninga og det er bare å leite videre.

Folk får slutte å være så jævlig hårsåre. Det er noen meldinger med et menneske du aldri har møtt og ikke har noen forpliktelser overfor. Get over it.

Skjult ID med pseudonym skjegg on. 11 juli 2012 12:12

Er ikke alle på Sukker fra et annet århundre?

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 11 juli 2012 12:49

Mine cojones blir tilgjengelige for de som vil møte meg ved Schous eller sende meg mail.
Men det er nok nesten bare kyllingdamer her inne :)

Skjult ID med pseudonym -m- on. 11 juli 2012 12:56

@karl

absolutt helt enig med deg her.

@lowry

haha du gir deg liksom aldri du :P

Skjult ID on. 11 juli 2012 13:05

Uten bilde tror jeg dette ikke er annet enn en frustrert mann med lite oppmerksomhet.