Alle innlegg Sukkerforum

Overraskende

Vis siste innlegg
(mann 49 år fra Sør-Trøndelag) on. 27 juni 2012 00:22 Privat melding

Jeg finner det overraskende at kvinner finner tettoveringer sexy. Det være seg kvinner med tattis selv, men også "kvinner fra møblerte hjem" som kommenterer det hos meg ihvertfall.

Hvorfor er det sexy?

Annonyme og sjalu menn kan spare seg fra å svare.

(kvinne 37 år fra Buskerud) on. 27 juni 2012 00:34 Privat melding

Jeg synes ikke det er spesielt sexy, men noen kler en tatovering eller to. Jeg har ikke sansen for mange.
Det kommer helt an på motiv, farger, plassering og om vedkommende kler det, synes jeg.
Noen passer med tatoveringer, andre ikke.
Jeg har en selv jeg, med vilje plassert så den bare synes når det passer meg.

(kvinne 55 år fra Oslo) on. 27 juni 2012 00:54 Privat melding

Jeg kommer definitivt fra et møblert hjem..hehe. Husker i alle fall vi hadde noen stoler og bord:)))))
Synes tattoo kan være rett så sexy, så lenge ikke kroppen er full av det. Hvorfor aner jeg ikke. Men liker det :)
Har selv en relativt stor en på skulderen. Laget for et par år siden.
Så jeg var godt voksen før jeg valgte en tattoo som passet meg. Ikke angret siden:)

(mann 37 år fra Hordaland) on. 27 juni 2012 00:57 Privat melding

Tja, det kan vel komme an på, som Tornerose over nevner, motiv - en brennende utedass på ryggtavla er kanskje ikke så sexy for de fleste, selv om det sikkert er noen som liker slikt også...

Kanskje er det slik at kvinner/jenter som liker tatoveringer, enten de har selv eller ikke (gjerne spesielt de som ikke har det) kan synes det er stilig eller sexy fordi det kan gi et litt mer "rufsete" eller røft inntrykk av vedkommende. Både menn og kvinner med tatoveringer, da spesielt de med flere, store og synlige, har også ofte litt ekshibisjonist i seg, og kanske noen finner akkurat det tiltrekkende.

For min del synes jeg de fleste tatoveringer kan ha noe sexy over seg, rent bortsett fra de aller vanligste og kjedeligste - kinesiske tegn over rompesprekken som skal bety noe meningsfullt, eller den klassiske piggtråden rundt overarmen. Det er ikke stygt eller usmakelig, men...veldig oppbrukt. Men for all del, hver sin smak. =)

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 27 juni 2012 00:57 Privat melding

Hehehe det er vel ikke så mye tattooen i seg selv som er så sexy....er gjerne mannen de er plassert på og kombinasjonen av nettopp den mannen og tattooen hans som gjør totalbildet sexy ;-))

Kan forøvrig ikke tenke meg tattovering selv, men på noen menn ser det lekkert ut... :-)

Skjult ID med pseudonym Troll-sara on. 27 juni 2012 01:22

Hvorfor finner du Dèt overraskende? DU liker det jo, hvorfor skal ikke kvinner like det? Selv har jeg en sexy liten sak på hoften :)

(kvinne 29 år fra Sør-Trøndelag) on. 27 juni 2012 01:28 Privat melding

Har ingen anelse om hvorfor jeg syntes det er sexy! :P Men er nå veldig fascinert av mye forskjellig kroppskunst, og har tattoveringer selv. Men ja, det kommer jo litt ann på motivet.. Som NattKulde over her nevner så er jo ikke alt for alle (selvom jeg gjerne skulle likt å se en person med en diger brennende utedass på ryggen! Hadde vært værre om det bare hadde vært en utedass som ikke står i full fyr tror jeg :P )

Skjult ID on. 27 juni 2012 01:31

Silikon er sexy men ikke tetoo. Den er passe sprø.

Skjult ID med pseudonym Bada Bing on. 27 juni 2012 02:38

Tattiser kan være fett, men da må du ha personlighet til å bære dem! Før signaliserte det noe om deg som person hvis du hadde tatoveringer. Du var rock'n'roller, biker, sjømann eller generelt bad ass. Nå har alskens fotballspillere og vestkantsgutter fulle sleaves som de har fått betalt av mamman sin. Jeg synes det er finere med jenter uten tatoveringer, men det er bortimot umulig å finne nutildax:)

Skjult ID med pseudonym 303 on. 27 juni 2012 02:45

Kanskje det har noe med badboy-image å gjøre? :p

Skjult ID med pseudonym S on. 27 juni 2012 06:23

Veldig flott på unge menn med fine muskler. 'Tettoveringer' derimot...fullstendig turnoff..

(mann 38 år fra Oslo) on. 27 juni 2012 08:47 Privat melding

Overraskende? Det overrasker meg at du ikke forstår konseptet "smak og behag"! ;)

(mann 47 år fra Oslo) on. 27 juni 2012 09:17 Privat melding

Haha, Nattkulde, den dassen låt jo faktisk som en fristende motiv å teste ut etter ei fuktig natt på byen.

Forøvrig lurer jeg på om de kinesiske tegnene på rompa først og fremst er beregna på lingvister som synes doggy style er så kjedelig at de rett og slett trenger lesestoff i tillegg.

(mann 33 år fra Oslo) on. 27 juni 2012 10:05 Privat melding

LeChamp (mann 27 år fra Oslo) - on. 27 juni 10:04 Slett
Men det handler vel mer og status og sosialaksept.
Det er få tatoveringer som er velgjorte og fine å se på, de fleste er helt grusomme.

Hadde ikke tatovering gitt sosialefordeler som f.eks sex eller tilhørighet eller lignende så ville bare noen få tatt det, du ville ikke hatt en bølge av mennesker som plutselig tok den samme tatoveringen slik du har nå.

Tror du f.eks en "rocker" vil gå med ekkelt gammelt stinkende skjegg med urinsvette, bakterier og asbest, skinnjakke og langt hår og fæle slitte tatoveringer.
Ingen i hele verden får meg til å tro at noen går rundt slik fordi de selv vil.
Han gjør det selvsagt fordi det gir han den tilhørighet og uniformen han trenger for å ha sex med jenter som har fått for seg at det liksom er så grusomt tøft, de mest ekstreme eksemplene er rockabilly osv de er jo så kule og unike og fantastiske at de kan jo ikke engang snakke til mennesker som ikke kler seg som dem osv.

Nei tror rockern drømmer om å være nybarbert, litt dyr aftershave som lindrer huden og den gode lette fantastiske uslåelige følelsen du får når du nettopp har barbert deg og ansiktet føles fantastisk og med en god hårklipp som gjør at håret blir rent.

Den dagen noen greier å overbevise meg at jenta som driver med yoga, er veggis,pannelugg, sjøstøvler, ullgenser når det er 15grader ute og speilreflekskamera som hun tar bilde av byggninger med gjør det fordi hun selv vil så må jeg være full og i hypnose.

Skjult ID med pseudonym McCloud on. 27 juni 2012 10:14

@LeChamp

Gode poeng.

(mann 47 år fra Oslo) on. 27 juni 2012 10:27 Privat melding

På den annen side har jo faktisk Sex, Drugs & Rock 'n Roll-idealet endra seg endel de siste åra. Inntrykket mitt er at mange pop/rock-artister er blitt mye mer fokusert på en sunnere livsstil med bevissthet rundt kosthold og trening enn hva de var før. Tror faktisk mange har innsett at musikeryrket er ganske tøft og krever mye både fysisk og mentalt.
Ok, kanskje øitt på siden av temaet, men det er faktisk noe som har slått meg.

Skjult ID med pseudonym wolfcry on. 27 juni 2012 10:55

@LeChamp: Det der føyer seg inn på lista mi over "tidenes tullprat"...

Folk er forskjellige og har forskjellige grunner for å være dem de er. Jeg liker f.eks. tatoveringer (har bare en selv dog) fordi jeg synes de er fine og kunne ikke gitt mer faen i hva andre synes om dem.
Og at DU liker den der nybarberte følelsen du snakker om betyr IKKE at det er noe den gemene hop trenger å være enig i. Jeg liker å ha tredagers fordi da føler JEG meg best og har ingenge problemer med å se at andre kan trives best med fullskjegg (eller andre varianter) uten at det trenger å ha noe som helst med "status og sosial aksept" å gjøre...

(mann 33 år fra Oslo) on. 27 juni 2012 11:36 Privat melding

@wolfcry - Men er ikke litt av poenget med et forum at en er uenig?
3dagers er ingenting, mange har jo det hele tiden...det er voldsomt tryhard men ikke ubehagelig.

Det er heller ikke spesielt komplisert å skulle argumentere mot at du mener jeg snakker tull.

Tror du virkelig det er normen blant endel høyerestående akademiske grupper med like klær, skjegg og lignende fordi de selv synes det er så utrolig behagelig?
Nesen full av buser hele tiden pga støvpartikler som samler seg i skjegget og gammel ansiktssvette og knusktørr hud som skriker etter fuktighet - ja selvfølgelig det er fryktelig behagelig, å pleie hud med vitaminer og alo vera i barberingskrem samt skrape bort død hud er helt forferdelig! usj..grusomt! gi meg gammel bakteriesvette og halvdødt skjegg istedenfor som klør med engang solen skinner...herlig!

Det er plutselig mange gutter med skjegg i 20årene, det er en douchylook men det gir gevinster..for den med svak kjevelinje eller liten hake kan det være rene frelsen og i mange jenteprofiler her inne er det et must at fyren har skjegg.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 27 juni 2012 11:57

"Forøvrig lurer jeg på om de kinesiske tegnene på rompa først og fremst er beregna på lingvister som synes doggy style er så kjedelig at de rett og slett trenger lesestoff i tillegg."

"Den dagen noen greier å overbevise meg at jenta som driver med yoga, er veggis,pannelugg, sjøstøvler, ullgenser når det er 15grader ute og speilreflekskamera som hun tar bilde av byggninger med gjør det fordi hun selv vil så må jeg være full og i hypnose."

Dere er morsomme, gutter! Digger dere! (skrev først dogger dere...hehe)

(kvinne 34 år fra Buskerud) on. 27 juni 2012 12:30 Privat melding

The more, the merrier for min del :D

Jeg kan ikke sette fingen på nøyaktig hva som er så sexy, men jeg går utifra at det er så overfladisk som at de som har mye tatoveringer, gjerne "er" en viss stil..og det er som regel en stil jeg liker. Rockabillys, metalmenn og lignende. Like barn leker best :D

Skjult ID med pseudonym tuppa on. 27 juni 2012 12:35

Tattoo er sexy på en mann som kler det, men ikke all over the topp!
Da blir det faktisk harry!!!

Skjult ID med pseudonym suisidal on. 27 juni 2012 12:41

Fjernet de jeg hadde for 15 år siden med laser fordi jeg følte det som ett stigma.

Skjult ID med pseudonym Nref on. 27 juni 2012 12:48

Fengsels- eller gjengtatoveringer (jfr. "stigma"), suisidal? ;)

Skjult ID med pseudonym h0tntott on. 27 juni 2012 12:56

le champ: Den dagen noen greier å overbevise meg at jenta som driver med yoga, er veggis,pannelugg, sjøstøvler, ullgenser når det er 15grader ute og speilreflekskamera som hun tar bilde av byggninger med gjør det fordi hun selv vil så må jeg være full og i hypnose.

wtf??? bli edru!

Skjult ID med pseudonym suisidal on. 27 juni 2012 13:07

@Nerf
Bare noe tull jeg fant på på mine første turer til Køben og Amster som 16-17 åring :-)
Husker jeg dro rett fra karneval i Oslo til Køben for å virkelig dra den helt ut.

Skjult ID med pseudonym Bille on. 27 juni 2012 14:00

Ikke noe sexy ved tatoveringer....

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 27 juni 2012 15:09 Privat melding

"Image" teller.

Enten det handler om å fjerne hår fra armhulene for å være den man vil, eller det handler om å la det gro.

Så dette med at folk gjør ditt eller datt for å være noe annet enn de selv vil, ender i så fall opp med at det gjelder oss alle. For alle gjør et eller annet med kroppen sin fordi de "trives" å være slik.

Men alt er jo smak og behag, og det er jo flott at ikke alle er like og liker det samme. Slik sett vil man alltid finne noe man liker og noe man ikke liker.

Jeg liker tattiser dersom fyren kler dem :) Men om han kler dem i mine øyne så betyr jo ikke det at alle synes de er kledelige.

Til syvende og sist så er det alltid mest attraktivt med en fyr som er seg selv, og som er det på tross av at nesten ingen andre er slik, eller på tross av at svært mange andre er slik.
Det er mange som kanskje "forsvinner" i mengden fordi de er ganske "ordinære", men som likevel er helt unike fordi de er seg selv i denne mengden og ikke en "kopi" fordi de ønsker å være en av mengden.
(hvis noen skjønte hva jeg mente nå.... :P )

Skjult ID med pseudonym The One on. 27 juni 2012 15:40

@TS

Ehhh, hvorfor får ikke annonyme og sjalu MENN lov til å kommentere i denne tråden?

Jeg må gi LeChamp delvis rett i det han sier. Tatoveringer har blitt en motesak og mange velger å få en for å være med i tiden. Jeg er ikke enig i at man blir tvunget til det, man gjør det av fri vilje. Mange syns at tatovering er fint nå fordi nå er det en innsak (har vel vært det i ca 15-20 år nå), men dersom normen endrer seg og noen begynner å fjerne tatoveringen(e) sin(e) vil det bli massiv kø på laserbordet gitt. Mennesker har en saueflokk mentalitet og syns det andre er fint selv også for å ikke skille seg ut. Synd, men sånn er det.

Når det gjelder TS sitt spørsmål. Jeg finner ingen ting sexy ved en tatovering. Noen er betydelig finere en andre, men jeg ville ikke valgt en dame pga en tatovering på lik linje som jeg ikke ville valgt henne bort. Bortsett fra i ekstreme tilfeller.

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 29 juni 2012 20:11

Synes og tatovering er fint jeg både på jenter og gutter men less is more har en kompis som nesten ikke har bar hud på kroppen sin da er det kansje ikke så fint lenger :P

@Enigma

"Smaken er som kjent, forskjellig. Like barn leker best ... i noen sammenhenger ... og motsetninger tiltrekker hverandre. Hva en til slutt ender opp med ... nobody knows :-))"

Det som er så herlig med mennesker vi er så utrolig forskjellige :D

(mann 32 år fra Oslo) lø. 30 juni 2012 20:42 Privat melding

Hehe, en ting er å like kledelige tattoo`s... Men å skrive at "tattoos generelt er sexy" tror jeg man har missforstått....

Mye ser helt forjævlig ut... både på menn og kvinner... MEN, de som har noe med mening, eller noe som faktisk ikke er impuls handlet, men ser bra ut.. er sexy ;)

(mann 42 år fra Vestfold) lø. 30 juni 2012 21:59 Privat melding

Henger meg på ”WhereArThu”.
Noen tatoveringer er kulturelt betonet. Personlig har jeg en liten en på armen som viser hvor mine røtter stammer fra, og hvilke bakgrunn familien har. Måtte spørre om lov for å bruke motivet, trengte det ikke men gjorde det av ren høflighet og respekt. Det er ikke så mange i verden som klarer å lese tatoveringen, men jeg har først og fremst tatovert den for min egen del. Selv syntes jeg det kan være flott å lese tatoveringer.

Skjult ID med pseudonym Nilaya lø. 30 juni 2012 23:09

Har en del tattoos selv, men vil ikke akkurat si at jeg syns det er sexy med tattoveringer eller ikke.
En person kan være sexy, det kan ikke en tattoo. Noen kler dem, andre ikke.

Skjult ID med pseudonym Analbert lø. 30 juni 2012 23:20

En dame med en coaster på ene rumpeballa, det hadde vært noe...:)
Tramp stamp derimot det blir standard...

Tema:
Har flere tatoveringer hvor noen ikke betyr noe men, ble tatt i "ungdommen" fordi syntes det var kult og noen senere som betyr mye for meg personlig.
Ikke tatt for å få damer eller hva andre syntes men, hvis noen damer syntes det er "hot" eller kult så er det fint.
Faller nok lettere for en dame som ikke er opptatt av at man ikke skal ha...

Skjult ID lø. 30 juni 2012 23:50

Blir litt sliten av at alle skal ha en mening om alt....Who cares?