Alle innlegg Sukkerforum

Uten bilde og beskrivelse!!!!!!!

Vis siste innlegg
Skjult ID ti. 12 juni 2007 13:56

Må bare titte inn her og spørre om en ting.......

Hvorfor er det så mange uten bilde og beskrivelse av seg selv her?
Da er det ikke lett og kunne klare og svare heller.....

Så tenk litt på det alle dere som ikke har det, kanskje dere har deres grunn ikke vet jeg........

Men dere går nok glipp av mange som kanskje ville sett to ganger på akkurat din profil og for min del går dere glipp av svar om dere merker meg interressant.....

Bare noen tanker fra meg....

Skjult ID ti. 12 juni 2007 15:12

Synes det er ganske teit med profiler som hverken har bilde eller tekst og merker meg som ikke interessant. Det er i grunn like greit for da slipper jeg det.

Skjult ID med pseudonym MO ti. 12 juni 2007 15:13

Ja hva er greia? Jeg synes folk uten bilde her inne er uintr.

Hvorfor skal jeg måtte legge til ukjente folk på min email, for å få sett bilde av personen som ønsker å snakke med meg? Da må jeg brette ut/ dele info. som jeg ikke ønsker å dele med ukjente folk.

Feigt og skikkelig provoserende!!!

Skjult ID med pseudonym Utroanonym ti. 12 juni 2007 15:16

Utro damer og menn som gjør dette.
Dårlig unnskyldning å skylde på sjalu ex..for noe sprøyt!

(mann 44 år fra Buskerud) ti. 12 juni 2007 15:24 Privat melding

Er vel like dumt og ha en profil uten bilde og tekst som de suttrekoppene som altid skal være annonyme her inne
Skjult id skulle vært forbudt!!!!!!

(kvinne 50 år fra Vestfold) ti. 12 juni 2007 15:39 Privat melding

Det er jeg som har skrevet innlegget og visste faktisk ikke jeg var anonym.....
Så nå vet dere hvem jeg er.....

(mann 44 år fra Buskerud) ti. 12 juni 2007 17:18 Privat melding

Se der ja det var mye bedre gitt...Kom frem folkens.... Håper det finnes flere som snuppa67 og tar steget litt lengre....

Skjult ID med pseudonym MO ti. 12 juni 2007 17:23

Grunnen til at jeg skriver anonyme innlegg er at jeg ikke vil ha mer oppmerksomhet på min profil. Ville jeg hatt mer oppmerksomhet hadde jeg ikke skrevet anonyme innlegg. Har ingen problemer med å stå for det jeg skriver.
Er to helt forskjellige ting å ha en profil uten bilde og beskrivelse enn å skrive anonyme innlegg!

Skjult ID med pseudonym lekelisa ti. 12 juni 2007 20:58

Veldig mye å bli provosert av her i verden, gitt. Fy søren

(mann 44 år fra Buskerud) on. 13 juni 2007 11:23 Privat melding

Så du mener de som skriver innlegg som en kan se får mere oppmersomhet!!!!
Alle jenter for vel nok av oppmerksomhet her inne uannsett så hva er problemet med tre nyskerrige til?????

(mann 38 år fra Oslo) on. 13 juni 2007 12:32 Privat melding

MO vil bli hørt men ikke sett ;)

Skjult ID med pseudonym helt ærlig on. 13 juni 2007 17:01

Jeg kan skjønne at endel synes det er dumt at man ikke ser bilde av alle,men at det er feigt og provoserende synes jeg er å overdrive.
At noen ikke kan si mer enn "bilde" i en mail finner jeg umodent og overfladisk, og dét er derfor uten interesse for meg, så vi er alle forskjellig:)
Jeg er hverken gift på jakt etter en affære,forfulgt av gal eks,feit,stygg eller generelt gal,men jeg liker anonymiteten det gir å ikke ha bilde ute. -Og jeg respekterer at andre legger ut hele fotoalbumet sitt.
Min erfaring er at kjemi ikke synes på bilde og at bak de bildeløse profilene har det skjult seg noen flotte,pene og normale mennesker. Prøv en du og da vel;)

Skjult ID med pseudonym gilbert to. 14 juni 2007 11:20

"Uten bilde og beskrivelse" - - - man får da vite hvor hun holder til, hvor gammel hun er og at hun har flere kg for mye.
Trenger man å vite mer om en ku, - - - joda, hvor mye melk hun gir.

(kvinne 50 år fra Akershus) to. 14 juni 2007 14:02 Privat melding

En profil uten bilde er kjedelig. Enkelt og greit. Dersom han/hun ikke sender deg en melding vil han/hun aldri oppdages, for vi er ALLE overfladiske, og har behov for å SE mennesket vi skal kommunisere med.
Hvis unnskyldningen din er at du er laidback og ikke vil gjøre for mye vesen av deg, forslår jeg at du finner deg en seng og SOVER - lenge. Ingenting vil skje i mellomtiden allikevel.

(kvinne 33 år fra Finnmark) to. 14 juni 2007 14:28 Privat melding

Godt sagt vimseguri!
Profiler uten bilde finnes ikke intr.! Er ikke overfladisk å si det...

(kvinne 50 år fra Akershus) to. 14 juni 2007 15:55 Privat melding

Enig, det er ikke overfladisk å si det. men det er unnskyldningen.... Man skal liksom være "dypere" enn som så. Men det kan man uansett ikke bli før man har møtt - altså SETT mennesket...

Skjult ID med pseudonym helt ærlig to. 14 juni 2007 16:27

- Nettopp poenget mitt vimseguri,-man må møtes for å se og bli sett...
Jeg føler meg oppdaget her stadig vekk, særlig etter en super date denne uka;)
Så jeg kan bare gjenta min oppfordring om å sjekke ut en billedløs du og da vel!

(mann 37 år fra Aust-Agder) fr. 15 juni 2007 01:11 Privat melding

Men for de av dere som ikke har bilde, så kan man vertfall ta steget å beskrive seg selv og kanskje legge ut litt interessant info, så kan man alltids ta det med bilde senere. Men profil uten bilde og beskrivelse er vel som en blinddate bokstavelig ment...
Rock on!

(mann 44 år fra Buskerud) fr. 15 juni 2007 17:32 Privat melding

Ja er greit og se et pår øne ivertfall..Kjøper vel ikke bruktbil av en bruktbilselger heller uten bilde ...I så fall har jeg ett par sinnsyke perler tilsalgs kun for deg...Er værdt mange penger men siden det er deg skal du få den veldig billig!!!!!!!

(kvinne 62 år fra Akershus) lø. 16 juni 2007 14:29 Privat melding

Jeg har vært uten bilde til nå. Er ikke så veldig datakyndig . For de som leste innlegget mitt som stod her om at jeg ikke fikk det til. Hurra jeg klarte det etter litt intens jobbing her. Sånn da skulle det ikke være noe i veien her tror jeg. Greit at noen synes at det ok å se bilde av folk de sjekker profilen til. For meg er det like mye hva som er skrevet i profilen som teller. Det kan si ganske mye om ett menneske det også. Til dere som ikke gidder å skrive annet enn ett ord i profilen vet jeg ikke helt hva er ute etter. Jeg gidder ikke å bruke tid på dere.

(mann 45 år fra Oslo) sø. 17 juni 2007 20:04 Privat melding

Å ha et bra bilde og en bra tekst gjør deg mer interessant, men det gode grunner til å ikke ha bilde.

En side som dette gjør et poeng av at en skal være anonym til en velger å opplyse om sin identitet til andre her. Ved å ha bilde er du absolutt ikke anonym. Det er ikke alle som ønsker at kolleger eller slektinger skal vite at du er her.

Folk er forskjellige fra bilder til bilder. Jeg har sett jenter her jeg har syntes var skikkelig pene, så har de skiftet bilde og jeg har tenkt "har du sett noe så stygt". Minst et av bildene må lyve...

Det er også lettere å skrive en skikkelig tekst når en ikke har bilde. Det fordi en vet en er anonym til en avslører seg selv. Mange med bilde har en intetsigende tekst fordi man ikke tør å både være åpen og å ikke være anonym.

Man kan være overfladisk ved å ikke svare på e-post av de som ikke har bilde. Det er likemye du som går glipp av en mulighet som dem.

Skjult ID med pseudonym gutt ma. 18 juni 2007 02:38

Det morsomme er ikke at det finnes profiler uten beskrivelse og bilde, eller at det finnes profiler med beskrivelse men uten bilder. Det som virkelig er morsomt er at det finnes profiler med masse bilder, men uten noe tekst! Hva tenker disse menneskene? Jeg kan forstå de som ikke vil ha bilde av seg selv her, de er kanskje redde for å bli gjenkjent, eller vil bli tatt for noe annet enn et pent ytre. Hva med disse som villig vekk legger ut fine bilder av seg selv men lar være å skrive noe? De vil ikke bli tatt for den de er men bare for utseende?. "Det er det ytre som teller!" :)