Alle innlegg Sukkerforum

For sporty?

Vis siste innlegg
(mann 31 år fra Hordaland) to. 28 juni 2012 22:07 Privat melding

Så var det dette med alle disse bildene, er vel kanskje litt det at jeg prøver å vise meg fra en god side. :P De fleste bildene er fra fysisk aktivitet, er ofte da det blir tatt bilder (eller på fest, ikke alltid like sjarmerende).

Bare lurer på om det kan oppfattes litt negativt å ha en del bilder som er fra sporty aktiviteter her inne. Har blant annet fått en tilbakemelding når det var snakk om trening: "er nok ikke slik som deg - ut i fra bildene" og hun var i ganske god form.

Ellers om noen har noe ellers konstruktiv kritikk / tips så tas det gjerne i mot. :)

Skjult ID to. 28 juni 2012 22:10

Sport mort

(mann 37 år fra Hordaland) to. 28 juni 2012 22:10 Privat melding

Om noen oppfatter det negativt så er vel kanskje det noen som ikke helt passer for deg? Er det en viktig del av livet ditt, så er det jo greit å vise frem akkurat det så andre får et korrekt bilde av deg...det er sikkert nok av de som ikke liker skjegg, og hvis jeg legger ut et gammelt bilde av glatt hake og så tropper opp på date med mitt nåværende ragg, går det mye mulig på trynet i myra.^^

Elendig sammenligning, men du skjønner poenget.

Skjult ID med pseudonym Stjerne* to. 28 juni 2012 22:29

Jeg fjernet faktisk en del slikt fra min profil pga slike tilbakemeldinger. Rart at det skal være negativt. Men noen ganger virker det slik. Jeg har heller ingen krav til at mannen skal/behøver å være aktiv..

Skjult ID to. 28 juni 2012 22:40

Det er jo positivt at man er aktiv. Det spørs jo helt hva man er ute etter da hvordan man fremstiller seg selv.
Om man vil ha ei som er aktiv selv så er vel dette perfekt reklame? Man skal jo ikke ha de som klager på det heller så det trenger man jo ikke høre på. Dersom du søker noen som er litt mer variert enn bare trening så kan man tekste profilen slik samt noen bilder der du gjør andre ting?

@Stjerne
Dersom du synes det viser riktig bilde av deg ville jeg nok fortsatt med det, så treffer du ihvertfall de som ikke har noe problem med det. De som klager er jo ikke de du vil ha kontakt med uansett :)

(mann 57 år fra Oslo) to. 28 juni 2012 22:41 Privat melding

Alt med måte, men litt aktivitet vil jeg ha selv, og det vil jeg gjerne at min nye kjæreste også setter pris på. Og det kan godt gå frem av både tekst og bilder. Er hun uinteressert i å holde seg i form, så er hun feil for meg.

Skjult ID med pseudonym Troll-sara to. 28 juni 2012 22:47

Niks Fredrik, Albumet ditt er ikke for sporty :) Akkurat passe :)

Skjult ID med pseudonym tuppa to. 28 juni 2012 22:52

Synes helt greit med sportye bilder, men problemet er vel at mennene glemmer skikkelige bilder av seg selv uten solbriller!
Liker trente menn som tar vare på seg selv, men hva hjelper bra kropp når man ikke får se ansiktet helt :-)

(mann 37 år fra Hordaland) to. 28 juni 2012 22:56 Privat melding

@tuppa:

Guilty as charged. Nå skal det sies at de fleste bilder jeg har av meg har jeg ikke tatt selv, da jeg ikke er en fjorten år gammel jente som poster bilder på penest.no

Men du har nok et poeng, mulig man skulle gjort et forsøk på å finne bilder uten shades. Blir ingen enkel oppgave.

Skjult ID med pseudonym tuppa to. 28 juni 2012 23:03

Prøv deg fram med kamera forran ett speil vet du,
men hadde du hatt kortklippt hår og trimmer skjegg (ser en kjekk mann under alt håret), blir det topp!!!
Ikke for å fornærme altså, ser potensialet...

(mann 37 år fra Hordaland) to. 28 juni 2012 23:09 Privat melding

@ tuppa:

Det kan så være. Men det hjelper ikke meg så veldig mye å være aldri så kjekk med kortklippa hår og trimma eller helt fjernet skjegg, når det er et utseende jeg ikke føler meg vel med. Jeg har jo valgt dette selv, fordi det er noe jeg selv liker.

Om noen finner det mindre pent, så er jo det en ærlig sak - men det blir litt som å forandre personlighet eller meninger fordi partneren din ønsker det, og det blir feil. Enten så finner jeg noen som liker meg for akkurat den jeg er, eller så går det i dass. Har prøvd den varianten med å endre sider ved meg selv, både utseende og annet, for å "tekkes" dama. For å si det slik, så er det en grunn til at jeg er her og ikke sitter i sofaen med Frøken Fryd i armkroken. ;)

Og jeg er på ingen måte fornærma, jeg er jo klar over at ikke alle synes det er så flott med huleboerragg i alle retninger. Folk har forskjellig smak, og takk og pris for det. =)