Alle innlegg Sukkerforum

Folk som er kjappe med å blokkere når man ikke svarer fort...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym milf fr. 29 juni 2012 20:23

... er ikke de smarteste. Særlig ikke når man har en ganske hyggelig maildialog. For det kan jo hende at den man blokkerer bare er uten nettilgang noen dager eller noe sånn, og egentlig hadde tenkt å svare. Men, men, det er mange fisk i havet. :)

Skjult ID med pseudonym Strings fr. 29 juni 2012 20:26

Vell sett poeng Ts........

Skjult ID med pseudonym lusa fr. 29 juni 2012 20:27

Psj. Det er sport. Jeg blokkerer raskere enn min egen skygge.

Skjult ID med pseudonym milf fr. 29 juni 2012 20:30

Alt, trubbel, absolutt alt. Den ultimate iq-testen.

Skjult ID med pseudonym Berg fr. 29 juni 2012 20:34

Jeg gir folk en uke før jeg anser det som en avvisning. Sånn sett ser jeg dem ikke igjen i søkeresultatene mine. Det kunne egentlig gjerne vært en funksjon for "fjern fra søkeresultatene" istedenfor bare blokkering.

Skjult ID med pseudonym milf fr. 29 juni 2012 20:41

Godt å høre, trubbel. ;)

Og Berg - du risikerer å fjerne folk som aldeles ikke avviser deg, men som bare av en eller annen grunn har det litt for travelt til å følge opp sukker i perioder. Det finnes jo ingen enkel måte å melde fra hvor man går her...

Skjult ID med pseudonym Berg fr. 29 juni 2012 20:45

Ja, det blir en byttehandel. Enten gå glipp av noen som er litt trege, men slipper å bla gjennom masse personer som man har blitt potensielt avvist av, eller omvendt da.

Skjult ID med pseudonym milf fr. 29 juni 2012 20:52

Jeg bryr meg ikke om en rotete innboks, jeg, og har aldri forstått behovet for å blokkere, om det ikke er en person som er ubehagelig.

...men jeg aksepterer at man er forskjellige. ;)

Skjult ID med pseudonym ByTheOcean fr. 29 juni 2012 20:53

Hater det der. de er bare redde for å bli avvist. Deres problem egentlig, men det er så synd...

Skjult ID med pseudonym The One fr. 29 juni 2012 20:57

@milf

Mange blokkerer jo for å "sile" litt mer ut av det store havet. Det er jo egentlig på samme måte når vi lager profilen. Jo mer spesifikke vi er jo mer får vi silet bort. Når det er sagt så er det å blokkere fordi man får litt sent svar å vaske litt vel hardt kanskje

Skjult ID med pseudonym blahmann fr. 29 juni 2012 21:03

blokker personen. et annet tips er å ikke har for store forventninger til at den du sender til svarer. det beste du kan gjøre er å tenke at du ikke har sjans i det hele tatt å få noen dialog. det blir så mye enklere å ta ting slik det faller naturlig på den måten.

Skjult ID med pseudonym milf fr. 29 juni 2012 21:09

blahmann. Altså, jeg har ikke behov for å blokkere. Men jeg opplevde at en fyr jeg mailet med, og var midt i en ganske interessant "samtale" med, plutselig blokkerte meg. Og jeg antar at det må ha vært fordi jeg ventet en uke med å svare. Ikke fordi jeg ikke ville svare, men fordi jeg ikke hadde tid. Hadde han sendt en "hvor ble du av?"-melding hadde jeg nok tatt meg tid til å svare at jeg ikke hadde tid til å svare ham.

Jeg er vant til å maile med menn med litt større tålmodighet. Noen ganger irriterende stor. ;)

(mann 57 år fra Oslo) fr. 29 juni 2012 21:11 Privat melding

Jeg har ikke skjønt dette med å blokkere, jeg, men så blir jeg ikke plaget av for mye post heller.

Skjult ID med pseudonym blahmann fr. 29 juni 2012 21:18

milf: det var jo dumt at du ikke svarte tidligere til han da, hvis du synes samtalen var interessant. kanskje han ikke syntes den var like interessant som deg etter en stund. og jeg tror ikke menn gidder å vente på at noen skal svare, spesielt når de ikke vet hvor de har personen de sender melding til (det at de ikke kjenner den så godt). og hvis du mener at du ikke hadde tid, så er jo ikke akkurat det interessant for ham som tar kontakt.

(mann 37 år fra Hordaland) fr. 29 juni 2012 21:21 Privat melding

Frem til den tid innboksen min begynner å flyte over og bli rotete, ser jeg ingen grunn til å blokke noe som helst. Skulle så skje, må jeg vel nesten kunne anse det som et luksusproblem.

Skjult ID med pseudonym blahmann fr. 29 juni 2012 21:21

HaraldBK: vel, hvis du hadde prøvd deg på ny, for eksempel kontakte mange kvinnfolk, så må du kanskje endre strategi med det der - om hvordan en samtale utfolder seg med - å svare eller ikke - blokkere eller ikke.

Skjult ID med pseudonym milf fr. 29 juni 2012 21:27

Altså, det er ikke verdens undergang for meg. Det var bare en mindre å forholde seg til, selv om fyren virket hyggelig nok. Og jeg tror ikke fyren var lei av å maile, for vi hadde ikke sendt mer enn en 4-5 mailer. Men den siste han sendte var ganske "utleverende", og jeg tipper han trodde at det han svarte gjorde ham uinteressant. Noe det ikke gjorde. Og jeg burde selvfølgelig ha svart. Jeg var bare i en situasjon hvor jeg hadde null tid til sukker what so ever. Og så har jeg aldri opplevd før at noen blokkerer meg fordi jeg svarer sent. Det er en første gang for alt. ;)

Skjult ID med pseudonym snake fr. 29 juni 2012 21:30

milf - om du venter en uke med å svare en du har hatt god kontakt med, da er det DU som har lav intelligens. Forstår du ikke hvilke hodebry du skaper hos motparten? Vedkommende kan få alle slags mulige rare følelser og tanker og spekulasjoner om hvorfor du ikke svarer. Mennesker er ganske følsomme vesener, husk det..
At nett tilgangen er dårlig eller pcen defekt er ingen unnskygning for ikke å svare, du har vel venner/familie du kan låne dataen hos, eller på jobb i pausen. At man ikke har tid til å svare er også noe piss, for da har du overhodet ikke tid til å ha kjæreste om du ikke har et par minutter til å svare en mld, det viser hvor lite seriøs man er...

(mann 57 år fra Oslo) fr. 29 juni 2012 21:31 Privat melding

For tiden er min strategi å invitere folk på grilling på terrassen, og så bli kjent med sukkerfolket IRL. skal snart ut på ferie og tar den gjerne som singel.

Skjult ID med pseudonym blahmann fr. 29 juni 2012 21:35

milf: du sier at du hadde null tid til sukker what so ever, det i seg selv sier jo at samtalen du hadde med han ikke ble særlig interessant for deg når du brukte så mye tid. det er det eneste svaret jeg kan gi her og nå, men nå er nå folk forskjellige.

Skjult ID med pseudonym milf fr. 29 juni 2012 21:36

Snake - ok da. ;)

Hvis jeg har en periode i livet hvor jeg ikke har tid til å henge på sukker og maile med en fyr jeg har mailet fire mail med så har jeg ikke tid til kjæreste? Fnis. Men en ting har du rett i. En fyr som ikke har større selvtillit enn det er for følsom for meg.

Det jeg forsøke å si med denne tråden var forøvrig at man kanskje burde ha litt mer tålmodighet før man blokkerer. Nettopp fordi det finnes dammer (og sikkert menn også...) som har et liv utenfor sukker som av og til gjør at man ikke kan følge opp like tett som andre ønsker.

Skjult ID med pseudonym blahmann fr. 29 juni 2012 21:45

det høres ut som et perfekt liv du har milf. :)

Skjult ID med pseudonym blahmann fr. 29 juni 2012 21:48

og mannen som blokkerte deg gjorde det riktige... så jeg ser ingen grunn til å "surmule" om jeg kan bruke det ordet.

Skjult ID med pseudonym Berg fr. 29 juni 2012 21:53

Det har ikke noe med rotete innboks eller å bli snurt for avvisning å gjøre.

Jeg bruker søkefunksjonen veldig aktivt, sikkert for mye for noens smak, men det er litt irrelevant her. Hvis jeg tar kontakt med noen, meldingen blir lest, men det går en uke uten at jeg hører noe føler jeg at denne personen ikke er interessert. Da blokkerer jeg.

Når jeg da går for å søke etter en ny potensiell partner så vil ikke den personen jeg blokkerte dukke opp i søkeresultatene mine. Derfor ser jeg kun potensielle fremtidige partnere i søkeresultatene, istedenfor en hel gjeng med mennesker som ikke er interesserte i å snakke med meg.

Skjult ID med pseudonym oo fr. 29 juni 2012 22:00

Berg
siste innlegget ditt minner meg om første møte i et lite lokalsamfunn i østfold. Jeg spurte hvorfor de spottet og hengte ut noen oslofolk uten engang å ha pratet med dem. Som svar fikk jeg - vi henger'em ut med en gang for da prøver'em seg ente...

Blokk med en eneste gang - for det kan jo være potensielle folk som kanskje ikke gidder å maile med deg... (eller var det det at de dro på hyttetur uten nettilgang, eller kanskje pc'en streiket og de ikke har smart telefon??)

Skjult ID med pseudonym Nref fr. 29 juni 2012 22:01

En uke (midt i en "samtale") ER for drøyt i en slik setting som dette, uansett hvilke "grunner" man måtte ha... Som det sies, det tar uansett ikke lang tid å hive inn noen ord om at man er litt opptatt akkurat nå, men kommer sterkere tilbake... Så at TS ble blokka, bør ikke komme som et sjokk, men mulig man om ikke annet lærte noe den dagen? ;)
Synes vel også knapt at at man skal fjerndiagnostisere folk med "lite selvtillit" hvis de blir lei av å vente på svar (eller "livstegn", tenker jeg vi sier her, gitt) i 7 dager... Og "Lei" ER kanskje nettopp nøkkelordet her? Vil tippe på at denne reaksjonen (fra den som ikke får svar) er ganske så TOTALT kjønnsuavhengig i slike situasjoner uansett.

Skjult ID med pseudonym Berg fr. 29 juni 2012 22:10

Sammenligningen din er svært, svært tynn. Hadde jeg gjort som du foreslo hadde det vært spot on.

Jeg vil våge å påstå at jeg har mer rett i mine blokkeringer enn feil.

Gå til innboksen din og sjekk hvor mange meldinger du har som lyser grønt og det er kun en melding sendt. Slik jeg ser St kan du like gjerne blokkere hver og en av dem. Din jakt på kjærligheten vil bli mer effektiv.

Selvsagt kan den personen du kontaktet for noen uker siden plutselig få tid til å svare deg, men statistisk sett skjer det sjeldent. Meldingen din rykker stadig bakover i køen.

Du kan potensielt sett sende purremelding, men av de meldingene som faktisk er lest mistenker jeg mulighetene. Dine er små. Er den i lest er det bedre. Tror jeg da.

Og er det som med TS sin situasjon hvor det er flere meldinger sendt frem og tilbake er situasjonen annerledes.

Skjult ID med pseudonym Kman fr. 29 juni 2012 23:50

Skulle jeg ha blokket alle damene som ikke svarer meg her så hadde jeg ikke hatt tid til anna :P

Skjult ID med pseudonym Troll-sara lø. 30 juni 2012 00:13

Veldig enig med Nref, Snake og blahmann her altså. Du skriver at den siste mailen fra han var litt utleverende. Hvordan hadde du opplevd det om det hadde vært motsatt? Synes det er du som utviser dårlig sosial intelligens her...

Skjult ID med pseudonym milf lø. 30 juni 2012 01:04

Troll-Sara. Jeg har flere jeg mailer med som jeg hører fra en gang hvert skuddår. Sånn satt på spissen. Jeg tenker at de har et liv utenfor Sukker, noe jeg synes er et kjempestort pluss. ;) Når jeg hører fra dem, så hører jeg fra dem. Og motsatt.

Altså. Folk gjør selvfølgelig som de vil. Jeg forsøkte bare å si at det nok er noen som er litt mer hårsåre enn de strengt tatt trenger å være - en postivit ting, rett og slett: om du ikke hører fra noen på en stund så trenger det ikke være fordi du er uinteressnant. Det KAN være fordi personen du mailet med plutselig ble indisponibel av en eller annen grunn. Og at om du så blokkerer, så risikerer du å blokkere en person som kanskje var en god match.

...men for min del ble konklusjonen fra denne tråden at jeg IKKE gidder å be sukkervenninnen min, som ikke er blokkert, om å ta kontakt for å si at det hadde vært greit å maile videre. Fordi jeg innser at jeg aldri kunne gått videre med en fyr som blokkerer etter en uke uten svar, uten å sende en mail for å høre om det var en grunn til at man plutselig ikke fikk svar. Som det var i dette tilfellet.

Skjult ID med pseudonym 303 lø. 30 juni 2012 01:56

Det tar maks. to minutter å logge seg inn på Sukker og skrive "Jeg er litt opptatt for tiden, men jeg er fortsatt interessert i å holde kontakten", eller noe i den duren, ikke si at du ikke klarer å få til det i løpet av en uke ;p Ballen var på din banehalvdel, da kan du ikke legge skylden på han.

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 30 juni 2012 02:05

Folk som ikkje gidder å svare på ei uke, blokkeres.

Skjult ID med pseudonym språkpurk lø. 30 juni 2012 03:08

Må bare slutte meg til «blokkeringsbanden» her. Én uke uten svar er i lengste laget, og Sukker er da ikke så altoppslukende for de fleste at man «ikke har et liv utenfor» dersom man svarer kjappere enn som så?

Dette koker jo ned til hvilken interesse man opplever at motparten har, noe som ofte må tolkes både her inne og ivl (i det virkelige liv). Du må gjerne betrakte blokkeringen som et uttrykk for dårlig selvtillit eller hårsårhet, @ts, men jeg for min del vil heller snu på det og si at én uke eller mer uten livstegn her inne er et uttrykk for manglende initiativ, takt og tone (noe jeg tror at flere enn oss musikere her inne er opptatt av).

Man forholder seg jo som regel til normer for å finne ut hvor grensen for dette går, og jeg opplever i hvert fall normen for respons her inne som langt mindre enn én uke. Går det lengre tid hører jeg aldri noe mer uansett.

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 30 juni 2012 07:48

Ein anna ting er jo: hvis ein har SÅ dårlig tid til sukker, bør ein vel revurdere medlemskapet her?

Skjult ID med pseudonym milf lø. 30 juni 2012 09:20

Jeg legger ikke skylden på noen, jeg. Bare sier at det noen ganger kan være litt dumt. Og så slår jeg fast at noen tydeligvis tar sukker en del hakk mer alvorlig enn meg, når man sier at man bør revurdere Sukker om man ikke er bosatt her inne...

Og nei. Noen ganger kan man altså ikke bruke fem minutt på å logge seg på for å skrive fra fraværsmeldinger til kreti og pleti.. Og helt ærlig. Akkurat som noen tydeligvis synes det er blokkeringsgrunn å ikke svare på meldinger før en uke er gått så synes jeg at det er helt greit å bli blokkert av de som synes det bør være en tidsfrist på å svare. Noe sier meg at der ikke hadde blitt særlig god match i RL uansett. ;)

Skjult ID lø. 30 juni 2012 09:31

Enig milf :)
Da er du nok ikke like interessert i noe som den andre.

Bruker du også en uke på å svare tekstmeldinger osv? Mest fordi jeg lurer ;) og hvor lang tid tar det før du vil møte noen osv?

Tenker også på hvor lang tid vil det ta før man møtes med en mld i uka? Sånn ca ett år? Er vel mye av grunnen vil jeg tro at man ikke vil bruke flere mnd på noen som bare kanskje er match når man møtes. Da er det vel bedre å finne noen på samme kommunikasjonsnivå?

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 30 juni 2012 09:33

Du skjønte virkelig ikke hva flere av oss mente, TS? "Bosatt på Sukker" trenger man vel knappest å være for å skrive en "hyggelig å snakke med deg, men er veldig opptatt nå, og svarer når jeg er ledig"-melding (med mindre man skriver på tastauret med nesa) til én (1) person (altså ikke "kreti og pleti") som man allerede er en "løpende dialog" med, OG (som du skriver selv) har gått over i en mer "personlig tone" og litt vekk fra "hva driver du med, da" og vær-preik... Vel, vel.
Forstår fremdeles fyren godt, jeg og legger også til at undertegnede virkelig HATER "uskrevne regler i dating" (de finnes ikke!) men at det og er en (god) GRUNN til at jeg i "brevhodet" på jobb-epostene jeg sender ut har (klok av skade) "Svar utbedes senest innen 5 virkedager", kalles bare å vise alminnelig høflighet (fra den hvis "tur" det er å respondere) og at jeg ikke gidder bruke MIN energi på å vente/purre på andres svar...

Skjult ID med pseudonym milf lø. 30 juni 2012 09:55

Jeg svarer oftest kjapt på meldinger, jeg. Men som sagt - noen ganger skjer det ting som gjør at man ikke har anledning til å svare, uten at jeg føler for å gå i detaljer om hvorfor. Dere får nesten bare ta mitt ord på at det rett og slett ble umulig å prioritere. ;)

Og verken sur eller fornærmet. Og tråden er ikke merket som seriøs heller...

Og hvor lang tid det tar før jeg treffer noen? Tja. Det varierer. Jeg er travel og de er travle så man treffes når man får tid. Og noen treffer man kanskje ikke i det hele tatt av ulike grunner, men det kan være kjekt å mailes likevel.

Men altså, det er jo egentlig et konstruert problem dette her. For han blokkerte meg fordi jeg ikke fyller kravene han har til damer han skal ha kontakt med. Og med å blokkere meg, så fyller han ikke kravene jeg har til menn jeg vil ha kontakt med. Så egentlig er jo alt fint og flott. ;)

Skjult ID med pseudonym blahmann lø. 30 juni 2012 17:51

milf: fint og flott. hvorfor bailer du en tråd om dette her da milf?

Skjult ID med pseudonym milf lø. 30 juni 2012 20:44

For å ha noe å gjøre. ;) Hadde jeg ønsket en seriøs diskusjon hadde jeg merket tråden som seriøs. Men det gjorde jeg ikke, gitt.

Skjult ID med pseudonym Berg lø. 30 juni 2012 21:14

Syntes det er fair enough at du lager en tråd jeg. Noen ting oppdager man jo etter litt refleksjon, som gjerne kommer med en slik tråd.

Skjult ID med pseudonym The One lø. 30 juni 2012 21:26

@milf

Jeg er på en måte litt enig med deg i at det er litt dumt at han blokkerte, men hvis du leser på alle (klage)trådene om manglende svar så er det en ganske entydig tilbakemelding om at da er man ikke interressert. Drfor når du havner i sånn situasjon som du gjorde så sier du bare "Hei, jeg blir litt borte en stund, men kommer tilbake med svar.

Det tok meg 15 sekunder å skrive det og et har man alltid tid til å sette av, ikke sant!

Skjult ID med pseudonym milf lø. 30 juni 2012 21:26

Ikke sant, Berg? :) Man lærer så lenge man lever. Heldigvis og takk og pris!

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 30 juni 2012 21:27

Hvis ein ikkje har tid til å være her, så revurdere medlemsskapet....
eller deaktiver deg?

Skjult ID med pseudonym milf sø. 1 juli 2012 01:49

Pedro - jeg har tid til å være her. Men ikke hver eneste dag, hver eneste uke. Noen ganger skjer det ting i livet som gjør at man må legge vekk Internettet og prioritere annet enn potensielle dater...

Men det er helt grei skuring. De som var noe å samle på var her enda etter en ukes fravær. ;)

Skjult ID med pseudonym blahmann sø. 1 juli 2012 02:08

blir gal av sukker. nå tar jeg ferie. ha en god sommer folkens!

Skjult ID med pseudonym bortogopp sø. 1 juli 2012 02:35

>Jeg bryr meg ikke om en rotete innboks, jeg, og har aldri forstått behovet for å blokkere, om det ikke er en person som er ubehagelig.

Du har helt rett, det må vel væe en slags undertrykt aggresjon...

Skjult ID med pseudonym Mann 32 sø. 1 juli 2012 06:10

Å hoi..har man ikke tid til å svare på en uke ( 1 min, maks, av 10080 minutter på en uke), da sier det seg selv at den som venter tenker at den man venter på ikke er interessert. Er jo ingen Nasa forskning som skal til for å skjønne det. men spørsmålet om blokkering eller ikke det går jo bare på hver sin mening om saken.

"To block, or not to block, that´s the question"