Alle innlegg Sukkerforum

ulogisk...?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym netti sø. 1 juli 2012 16:09

Hei,

jeg må bare sjekke om flere har opplevd det samme som meg, og om noen selv har gjort det jeg beskriver under og kan forklare hvorfor. Altså - noen ganger har jeg fått både gule og røde hjerter fra menn som enten har skrevet veldig lite eller ingenting i profilene sine. Vi har ok match (ml. 88-93) og de ser ok ut på bilder, så jeg sender en kort melding og takker for hjertet. Siden jeg ikke får noe inntrykk av personen som ikke har skrevet noe, stiller jeg noen få spørsmål for å få en dialog i gang. Så får jeg ikke svar.. Er ikke det litt rart? Hvis han har truffet en annen i mellomtiden, er det ikke bare å si det da? Er det noen som sender hjerter i øst og vest uten å egentlig mene at de er nysgjerrige eller liker profilene til dem de sender hjerter til? Eller hva annet kan det være? Noen har til og med vært innom profilen min flere ganger etter at jeg sendte melding som de ikke har svart på - også i lang tid etterpå. For meg virker dette veldig ulogisk, kan noen av dere menn som gjør sånt forklare hvorfor? : ) Ideer og tanker fra andre er også velkomment : )

(mann 28 år fra Akershus) sø. 1 juli 2012 16:16 Privat melding

Det første som slo meg er - med tanke på utallige tråder om at menn sliter med å få kontakt med kvinnene her inne - at det sikkert er de mannfolka som sender hjerter til så godt som hele toppen av matchlista uten helt å se gjennom profilene først, sånn bare for å teste interessen hos alle på én gang. De kvinnene som da er interessert nok vil ta kontakt, mens han luker ut resten. Om kvinnene så sender han en melding i retur vil han sjekke ut profilen mer nøyaktig. Og er han en dust vil han la vær å svare om han ikke er interessert.

Men dette er bare mine tanker. Ta det med en neve salt.

Skjult ID med pseudonym Pedro sø. 1 juli 2012 16:17

Opplever det samme med sukker-jenter her...
Så eg får vel ønske deg velkommen i "Slik er det på Sukker"-klubben....

(mann 47 år fra Oslo) sø. 1 juli 2012 16:17 Privat melding

Jeg bruker veldig sjeldent hjerter siden jeg har mer tro på å sende meldinger. Men jeg tror mange bruker hjertene som et slags uhøytidelig bokmerke: Man ser et profilbilde man liker, og setter et hjerte for lettere kunne plukke fram profilen igjen. Men tror som sagt at de fleste ikke tenker så nøye igjennom hvem de setter dem på. Derfor muligens den labre responsen.

Skjult ID med pseudonym Sta sø. 1 juli 2012 16:27

God ide ville være at man har svargaranti til de man setter hjerte på, så blir det litt mer gjennomtenkt ihvertfall ;)

Og så legger man heller til bokmerke ala "favoritter" som den andre ikke ser. Bruker det noen ganger på mobilen når jeg ikke orker skrive hele meldinger på mobilen. ( og som regel husker jeg å sende meldig når jeg får tilgang til PC igjen, ikke altid dog. )

Men type bokmerke er vanlig, samt at man i starten hadde inntrykk av at hjertene hadde en annen funksjon.
Som HerrFekt sier, uhøytidelig bokmerking er nok veldig vanlig. Så da kan man fort endre mening når humøret snur dagen etter :p

(mann 38 år fra Oslo) sø. 1 juli 2012 16:28 Privat melding

Ja skulle ønske jeg skjønte det der, men det er nok like mange grunner som det er meninger, for det blir jo individuelt uansett...

Skjult ID med pseudonym Sta sø. 1 juli 2012 16:32

Ville heller hatt hjertene skjult, altså at man satt hjerte på interessante og om den andre også gjorde det, uavhenging av deg, så kommer de opp på egen matchliste. Da er jo begge litt interessert/nysgjerrige, så da er jo sjansen mye større med en gang :)

Skjult ID med pseudonym Fjasken sø. 1 juli 2012 16:36

Opplever det stadig vekk. Får et hjerte så sender jeg en melding. Ser at vedkommende leser meldingen men svarer ikke. Så sender jeg en meld til og spør om hvorfor vedkommende satte hjerte. Ser at den blir lest men ikke noe svar da heller. Da blokkerer jeg vedkommende og ferdig med det:)

Forøvrig en god idè fra Sta. Skjult liste ville vært lurt:)

Skjult ID med pseudonym netti sø. 1 juli 2012 16:46

@arcturu -Jeg har tenkt det samme, også er vi enige om at de som ikke svarer er duster ; D

@Pedro - da kan vi konstatere at damer ikke er noe bedre enn mennene, synd men sikkert sant.. (Jeg svarer i alle fall : )

@HerrFekt - enig, jeg tenker også at meldinger er bedre enn hjerter, men når man sender melding til en som har sendt hjerte og ikke får svar, så nytter det litt lite..

@Sta - Absolutt god ide, kan ikke du sende forslaget til Sukker-folka?

@rasec - da kan vi være litt frustrerte sammen over dette merkelige fenomenet : )

@Fjasken - jeg har noen få ganger sendt hjerte tilbake, etter en uke eller mer om de ikke har rspondert, så fjerner jeg det igjen - da har det skjedd at de kommer tilbake til profilen min : ) (men fortsatt ikke noen melding, så da blokkerer jeg også - må rydde litt ; )

Skjult ID med pseudonym bjarne sø. 1 juli 2012 18:13

Jeg setter ikke hjerte på damer jeg liker, heller litt i andre retningen. Det gjør jeg fordi da må de damene begyne å bevise for seg selv at de er verdt mitt hjerte, ikke sant ??

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 1 juli 2012 18:21 Privat melding

Har sluttet å bry meg om det, for det er nok veldig vanlig her inne :)

Problemet er jo bare at med slik "misbruk" av hjerter, så blir hele hjertefunksjonen litt "ødelagt" for dem som faktisk bruker dem med riktig intensjon.

Skjult ID med pseudonym blokja sø. 1 juli 2012 18:38

Jeg har opplevd å finne en bra profil ...god match.....skrevet en enkel melding som ..."Hei du hadde en koselig profil" ....så svarer vedkommende med å blokke.....djeeeses!!
Hva bør man egentlig skrive da om det var så fælt??

Skjult ID med pseudonym Sta sø. 1 juli 2012 18:51

Ett tips som går igjen er å kommentere noe som står i profilen. HVA var det som gjorde at den var koselig/bra/morsom osv? Hjelper det? Ikke for min del, men kanskje for deg. Har kun fått svar når jeg har sendt en linje med tull av ymse slag, men det blir ikke noe mer så fort man kommer med noe seriøst. Så hold deg unna noe seriøst så kanskje ;)

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 1 juli 2012 18:53

Huff....Jeg hater de hjertene....Blæææ!

(kvinne 43 år fra Akershus) sø. 1 juli 2012 20:33 Privat melding

Bryr meg døyten om hjertene. får sende meg en mail. Har også sendt takk for hjerte, men ikke fått svar!

Skjult ID med pseudonym moi sø. 1 juli 2012 21:33

Jeg har opplevd det samme! Tenkte kanskje personen ikke sendte melding først fordi han var gratisbruker og da burde jeg sende først, siden jeg betaler. Får jeg svar? Eh, nei!

Skjult ID med pseudonym netti sø. 1 juli 2012 21:48

@bjarne - hva mener du med "heller litt i andre retningen", hvordan gjør du det? Ved å ikke vise interesse (ikke gå inn på profilene deres? Hadde det vært meg hadde jeg antatt at du ikke var interessert, og da hadde jeg i alle fall verken sendt hjerte eller melding..

@minney - helt enig med deg, det er synd at noen misbruker hjertene, for da vet jeg jo ikke hva jeg skal gjøre neste gang jeg får ett.. Synes det er kjedelig å måtte bli skuffet av å ikke få svar når noen først har sendt hjerte til meg.. og hvis jeg ikke sender verken hjerte eller melding, så vil en som virkelig er interessert ata at jeg ikke er interessert, også skjer det ingenting - det blir for dumt. Så jeg må vel bare fortsette å tenke det beste om folk og ta skuffelsen hvis det ikke stemmer.

Vel, vi får vel bare håpe at folk skjerper seg og svarer, det krever jo sååå lite.. Vi kan sende melding til dem som ikke svarer og henvise til denne tråden : ) (lurer på om jeg skal gjøre det..)

@sta - jeg har også prøvd begge deler, stort sett legger jeg ikke så mye energi ned i første melding, spør bare om han har lyst til å bli bedre kjent - liker han profilen min får jeg positivt svar, og hvis ikke så nytter det ikke uansett hva jeg skriver. MEN, jeg synes ikke at det er så gøy å få melding á la "hei, åssen har du det i kveld da?"

@poppy, Nickoline, moi - det er i det miste litt trøst i at vi er flere som opplever det samme : )