Alle innlegg Sukkerforum

hva med oss med livserfaring da??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym erfaren sø. 1 juli 2012 22:07

Hva tenker dere menn der ute om oss damer med litt bagasje?
Jeg er ung (forholdsvis), barn, eksmann, lån på huset og desverre en trist historie. Mistet sønnen min på grunn av en ulykke for to år siden.. fristene å date vil jeg tro??

Det som er, er at jeg er et godt mennekse, et varp vil jeg si, for den som ser forbi all bagasjen.. Spørsmålet er da om en mann rundt 30 klarer å se det? Kan man i det heletatt sette seg inn i min historie, dersom man ikke har barn selv?
Hve tenker dere erfarne jegere?

dømt-til-å-være-alene.no???

Skjult ID med pseudonym Mamma sø. 1 juli 2012 22:11

Så trist med sønnen din! Stå på, drømmemannen dukker opp når som helst!!

(mann 45 år fra Akershus) sø. 1 juli 2012 22:13 Privat melding

Har et fint bilde som godt beskriver hva jeg mener om spørsmålet ditt, men får ikke lagt inn bilder her.
Teksten er som følger:

Everyone comes with baggage.
Find someone who loves you enough to help you unpack.

En eller annen form for baggasje har vi vel alle sammen. Noen alvorlig, andre ikke så alvorlig, men alt er til for å overvinnes.

(mann 35 år fra Østfold) sø. 1 juli 2012 22:13 Privat melding

Syns ikke at historien din forandrer deg som person, alle har vi en fortid, alle har vi hatt ett liv før akkurat nå. Så syns ikke noe av det du nevner skal ha noe å si jeg.

Skjult ID med pseudonym Porrbert sø. 1 juli 2012 22:14

Trist å høre at du mistet sønnen din, men det bør og er ikke dårlig "bagasje".....
Hvor mye det påvirker deg i dag og om du klarer å komme deg videre er en annen ting..
Du skal jo ikke glemme eller gjemme det men, livet går jo videre etterhvert.

At du har eks er vel naturlig når du nå er singel og har barn så du stiller vel ganske likt med veldig mange medsøstre.
Gjeld når du har hus kan man vel heller ikke klage på...

Skjult ID med pseudonym suisidal sø. 1 juli 2012 22:14

Jeg tenker at du har opplevd noe som gjør at du setter større pris på de viktige tingene i livet.Litt irrganger i menneskesinnet gjør personligheten større og mennesket mere interessant.
Ønsker deg lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym Sta sø. 1 juli 2012 22:16

Tja ser ikke at det er ett problem sånn egentlig. Det har jo vært med å gjøre deg til den du er. Du er nok ikke dømt til å være alene nei :) Er nok mange menn som liker damer de faktisk får lov til å ta vare på uten at de føler selvstendigheten sin truet osv. Alle har vi vel opplevd noe som preger oss, noen mer enn andre. Noen lar seg skremme og unngår det vanskelige, andre gjør det ikke. Så det er nok noen for deg også :)

Men om du tror det er håpløst og gir opp raskt så skjer det nok ikke noe heller, selvoppfyllende profeti og alt det der ( vet mye om det ihvertfall.. )

Har vel selv sånn sett bare ett absolutt krav som jeg ikke fraviker, det er at jeg ønsker meg egne barn. Bortsett fra det så kan det nok hende at henne jeg faller for har noen egenskaper jeg trodde jeg ikke likte osv.

Så lenge man kan kommunisere det man synes er vanskelig å takle, og kommuniserer at dette har du vanskelig for å snakke om slik at han vet at dersom man nevner/gjør noe som ligner situasjonen du har opplevd og får en negativ reaksjon der og da, så vet han ihvertfall hvorfor osv. Har vel mest med kommunikasjon å gjøre dette.

Skjult ID sø. 1 juli 2012 22:18

Ingen, uansett om man har barn eller ikke, og som ikke har mistet et barn kan sette seg inn i hvordan det er uansett! Men syns ikke den type bagasje bør gjøre at du ikke finner en kjæreste! Det andre du nevner av bagasje er jo svært vanlig å ha!

(mann 41 år fra Oppland) sø. 1 juli 2012 22:22 Privat melding

<--liker svaret til @Sta :)

Skjult ID med pseudonym Sprocket sø. 1 juli 2012 22:32

Det er jo noe å ta stilling til, men det er veldig avhengig av hvordan du selv forholder deg til det. Det er jo slike ting som vil være endel av deg for alltid - og det er ikke et problem, men det kan være et problem om det påvirker deg og din potensielle partner. Men du som alle andre her har jo lyst til å finne en fyr som du kan fjase og slappe av med. Får du til det så ville ikke jeg ansett det som et problem.

Skjult ID med pseudonym Dotten sø. 1 juli 2012 22:33

Jeg håper alle som er her inne har med seg bagasje. Jeg vet hvordan det er å miste ett barn, og det er noe vi bærer med oss resten av livet. Men, hvorfor det skulle være en grunn til at vi skal forbli alene forstår jeg ikke. De mennene som rømmer pga at livet ikke alltid er like sukkersøtt, og som ikke takler tunge hverdager nå og da er ikke de mennene vi leter etter. For de fleste er ikke livet en dans på roser, men hverdager som oftere går mer oppoverbakke enn nedoverbakke. Så løft hodet, og ikke la det bli en unnskylding for ikke å finne kjærligheten igjen. Husk av alle som er her inne og der ute trenger du bare en, og jeg er sikker på at han fins.

Skjult ID sø. 1 juli 2012 22:37

Alle vi som er her inne har en fortid. Noen av oss har mye bagasje og noen har lite. Du har opplevd det verste en mor kan oppleve. Jeg holdt på å miste min 3 år gamle datter. Når en opplever sånne ting, vil en alltid bære det med deg resten av livet. Stå på ha troen på deg selv, drømme mannen kommer. Ha en fin sommer. Stor varm klem.