Alle innlegg Sukkerforum

Sommerferie hos ex.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sommerglad ma. 2 juli 2012 10:53

Jeg har en 9-åring, og hvert år har vi reist til eksen sin familie på sommerferie. De bor i et arabisk land så jeg har ønsket å følge sønnen min, selvom det er fem år sin pappan og jeg gikk fra hverandre.

Eksen min er også der sammen med oss. Han bor i Oslo, og vi har et godt samarbeid.

Er dette noe jeg ikke bør fortelle dersom jeg skal på date til høsten når jeg kommer tilbak fra ferie. Jeg tenker at så lenge jeg er singel kan jeg gjøre hva jeg vil ,og hva jeg synes er fint m.h.t. barnet mitt. Neste sommer behøver jeg ikke reise dit dersom jeg har fått meg kjæreste.

Skjult ID med pseudonym R2_D2 ma. 2 juli 2012 10:57

Du trenger da ikke fortelle om dette, om du skal ha date ETTER at du har vært på denne turen, og ikke kommer til å gjøre det mens du har kjæreste.

Skjult ID med pseudonym sommerglad ma. 2 juli 2012 11:11

Og hvis jeg blir spurt om hva jeg gjorde i sommerferien og sier jeg var fire uker hos eksens familie....?

Skjult ID ma. 2 juli 2012 11:12

Synes ikke det er noe du behøver fortelle om - ingen big deal!

Skjult ID med pseudonym R2_D2 ma. 2 juli 2012 11:18

Hva/hvordan du forteller det(om du må) er opp til deg. Du kan jo begrense det til å si at du var på ferie i det arabiske landet sammen med sønnen din. MÅ jo ikke fortelle alt ned til minste detalj.

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 2 juli 2012 11:26

Jeg ville sagt det rett ut om noen spurte, og på samme måte som du sier det her. At du får med at du har godt samarbeid med barnefaren og gjør det for barnets skyld teller positivt. Løgner teller ikke positivt. Sier du bare hvor du har vært kommer garantert spørsmålet "Alene?".

(mann 41 år fra Østfold) ma. 2 juli 2012 11:26 Privat melding

Ville sett på det som et pluss og en god egenskap om jeg ble fortalt noe sånt under dating. Viser at du er omgjengelig på mange måter, og at du har et normalt forhold til eksen.

Skjult ID med pseudonym R2_D2 ma. 2 juli 2012 11:28

Sannheten er selvfølgelig alltid best. Men er ikke alle som takler sannheten.
Men om en du dater ikke takler å høre det, så er han jo uansett ikke noe å samle på :)

Skjult ID med pseudonym sommerglad ma. 2 juli 2012 11:31

Takk for svar.

Kan jo være en det er værdt å samle på? Det er bare litt vanskelig i begynnelsen når man ikke kjenner hverandre. Redd jeg skremmer noen før de har fått mulighet til å bli bedre kjent og vet om jeg er en han kan stole på.

(kvinne 34 år fra Akershus) ma. 2 juli 2012 11:38 Privat melding

Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor dette evnt skulle skremme en fremtidig partner/date. De fleste som velger å treffe noen med barn fra før, forrstår vel at barnet/a kommer først. At du har et godt samarbeid med x, og omgås for barnets skyld må vel bare telle positivt?

Jeg syns du bare skal si det som det er, om du blir spurt. Det er ikke noe du trenger å opplyse om, men at det kommer naturlig frem i samtalen er vel ikke til å komme unna.

(kvinne 28 år fra Vestfold) ma. 2 juli 2012 12:10 Privat melding

Jeg skjønner ikke helt hvorfor dette skulle være noe problem? Jeg ville sett på det som er stort pluss at du klarte å samarbeide med eksen med tanke på barnas beste. De som er så sjalu at de ikke takler at du gjør noe sånt før du i det hele tatt har truffet de er vel strengt talt ikke noe å samle på?

Si det som det er, det er nok ikke noe problem :-) god tur!

Skjult ID ma. 2 juli 2012 12:16

Skjønner ikkje problemet. Dersom ein du dater ikkje tolererer dette, er han ikkje noe å satse på. Reis på ferie, sei det som det er. Se korleis responsen er, og du lærer mye om vedkommende.

Skjult ID med pseudonym Anaïs ma. 2 juli 2012 12:59

@TS
Jeg ser heller ikke problemet. Det beste for barna er at foreldrene klarer å samarbeide godt og omgås hverandre, uten at dette skal se ut som "rart". Det er ikke noe man skal skamme seg over og det kan komme som en naturlig ting i en samtale med en potensiell kjæreste. God ferie! :-)

Skjult ID med pseudonym sommerglad ma. 2 juli 2012 14:37

Takk for fine tilbakemeldinger. God sommer til dere også:-)