Alle innlegg Sukkerforum

Tråden for de unyttige, men ikke usakelige spørsmål

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym The One ma. 2 juli 12:10

Altså, jeg lurer på når dere smører dere en brødblings, pynter dere brødskiva med salat og tomat etc eller bare klasker dere salamipølsa på skiva og ferdig lissom?

Kom med det folkens, hva lurer dere egentlig på?

Skjult ID med pseudonym Gilia73 ma. 2 juli 12:29

Peanøttsmør klaskes på.. Enkelt og greit:))

Skjult ID med pseudonym lashes ma. 2 juli 12:30

Tomat, agurk eller sylteagurk.

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 2 juli 12:33

Et par salatblader må til for at den skal gli ned, men cherrytomaten med roseutskjæringer på topp kan måken få.

(mann 55 år fra Oslo) ma. 2 juli 12:34 Privat melding

Brødblings? Her er det potetsalat og oppskåret spekemat.

Skjult ID med pseudonym Porfirij ma. 2 juli 12:35

Brødblings?
Takke meg til knekkebrød.

Skjult ID med pseudonym The One ma. 2 juli 12:39

@Gillia73

Så du tar den kjipe varianten altså og ikke den amerikanske med syltetøy på"

@lashes

Tomat og agurk høres greit ut, sylteagurk er for de spessielt interesserte.

@lusa
Alle vet jo at lusa går for salatbladene og tomater så ingen overraskels der igården :-)

Skjult ID med pseudonym The One ma. 2 juli 12:41

det skulle stå "ikke tomater" da

Skjult ID med pseudonym Sta ma. 2 juli 12:41

Brødblings? Her er det lavkarbo :p altså bare pynten!

Skjult ID med pseudonym Gilia73 ma. 2 juli 12:42

Kiip med syltetøyet ja:)) men krønsji biter av pianøtt må det være:))

Skjult ID med pseudonym The One ma. 2 juli 12:44

@Porfirij

Stått opp med fel ben idag? Du har vel noe oppå det knekte brødet ditt?

@HaraldBK

Jada, noen må spise husmannskost

Skjult ID med pseudonym Porfirij ma. 2 juli 12:48

@The One
Eg freista heilgardere ved å blante begge beina på gulvet samstundes, men tydeligvis fånyttes..

(Men stod i det minste opp frå riktig seng! Berre det er ikkje så verst til meg å vere!)

(kvinne 42 år fra Sør-Trøndelag) ma. 2 juli 17:46 Privat melding

Brødskiva/knekkebrødet må ha pynt, dvs frukt og grøt, alt ettersom man har for hånden/i kjøleskapet og hva som passer til pålegget på blingsen. Blir kjedelig uten syns jeg.

Noen ganger er jo pynten det som gjør hele måltidet. Noen favoritter:

Kalkunpålegg med rukula og eple
Blåmuggost med honning og valnøtt
Leverpostei med rødbeter (en klassiker)
Hvitost med pære

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 2 juli 18:03

Altfor mye styr å drive med "stæsj" på maten man skal lage til og ete selv...
I "stigende rekkefølge"; Brødskive (oftest ristet) - Smør (skjønner ikke hvordan folk får NED f.eks. en blings med kjøttpålegg uten det...) - Pålegg. Stopp. Men noen ganger er det flere jo typer pålegg samtidig, da (og DET går ikke innunder "stæsj"-kategorien); Ost/skinke, kjøttpålegg/majones/sylteagurk (javel, så er jeg "spesielt interessert", da, The One... Merk også at majonesen er UNDER sylteagurken, forresten. Mindre grise-potensiale!), etc, etc. Men å drive og "pynte maten" til seg selv? Nope.

Skjult ID med pseudonym nicoline ma. 2 juli 18:05

Enig med @Nref, noen ganger har man flere typer pålegg, og det er i grunn best. Min beste skive ser slik ut: brødskive/knekkebrød, makrell i tomat, litt majones, en osteskive, og selvfølgelig syllteagurk på toppen. Det hele akkompagnert av et glass O`boy! _Det_ er skive det!

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 2 juli 18:13

Hmm... Har alltid majones på makrell i tomat, men aldri prøvd å hive ost og/eller sylteagurk oppå der igjen. Takk for tips (må prøves snarest), notert! :-)

Skjult ID med pseudonym -Bene- ma. 2 juli 18:15

Kavliost med skinkeost, skinke og ost :P

(mann 40 år fra Oslo) ma. 2 juli 18:21 Privat melding

Matpakke?

Får mat servert på jobb, smører ingenting.

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 2 juli 18:23

Hvem sa noe om matpakke, oppkvikker? Har ikke laget/spist siden ungdomsskolen (og takk for DET!)...

Skjult ID med pseudonym The One ma. 2 juli 18:54

Ok, har skjønt at de fleste pynter på maten så den ser bedre ut en den egentlig er, men her kommer noe annet jeg lurer på.

De aller fleste av oss kommer fra et møblert hjem, delvis iallefall. Når det slenger dere ned i salongen for å se på TV, setter dere ned på samme plassen hver gang da?

Er det bare jeg som lurer på noe eller? Jada, så at det var en eller annen som lurte på noe med majones i en annen tråd, men det er jo fetende så det gitter jeg ikke kommentere engang!

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 2 juli 18:59

Ja, bortsett fra at jeg stort sett aldri sitter i sofaen min sjæl, men i den dyre godstolen (en av de ytterst få "luksus-tingene" (unnskylder meg med dårlig rygg) jeg har tatt meg bryet med å kjøpe). Så valgmulighetene DER er stort sett "midt oppi" eller "ned på gulvet fra en viss høyde".

Skjult ID med pseudonym kløfta)(mi ma. 2 juli 19:20

TS

Jeg lurer på om du er like kjedelig som åpningsinnlegget ditt?

Skjult ID med pseudonym The One ma. 2 juli 19:30

@kløfta)(mi)

Det kommer an på om du vil ha meg med eller uten klær på!

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 2 juli 20:30

JA til pynt! Har tomat på ALT! :o)

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 2 juli 20:35

På tomater også, Tingeling? ;)

(mann 40 år fra Oslo) ma. 2 juli 20:39 Privat melding

Nref, du har rett. Ingen sa noe om matpakke. Da blir det heldigvis lite brødmat. Noe særlig kjipere enn brød fra butikkjedene i Norge skal man lete lenge etter. Heldigvis har man Åpent Bakeri og slikt, men gidder sjelden å dra innom. :)

Skjult ID med pseudonym bønna ma. 2 juli 20:42

Jeg lar meg imponere over dem som pynter brødskiva. Jeg kjenner at kreativiteten forsvinner over tid når en er alene.

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 2 juli 20:44

Er en "Brød-gjøk", oppkvikker, og har nå faktisk funnet en del "butikkbrød" som ER spiselige (mange år som student borget for en del eksperimentering på det feltet i hine hårde dager...). Og aldri så galt at det ikke kan ristes/toastes! :)

(mann 40 år fra Oslo) ma. 2 juli 20:48 Privat melding

Hvilke butikkbrød er spiselig? (jeg holder deg ansvarlig for bomkjøp)

Enig i at det hjelper å riste dem. Da er tross alt ikke kvaliteten så viktig. :)

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 2 juli 20:48

Jepp, absolutt Nref.
Bifftomat med Dulcita er helt suverent. Slenger gjerne en halv, stekt gul Pomodoro en oppå der, så er alt bare stas. :-))

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 2 juli 20:49

"Meta-pynt", altså! ;-) Cool...

(kvinne 32 år fra Rogaland) ma. 2 juli 20:52 Privat melding

Pynter brødskiven med tomat og agurk ellers blir skiva alt for kjedelig ;) Men spiser ikke s¨å mye brødskive igrunn :P

Skjult ID med pseudonym kløfta)(mi ma. 2 juli 20:53

The One

Hvordan vil du anbefale deg selv med eller uten klær?

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 2 juli 20:57

Hmmm, oppkvikker, siden vi to neppe har de samme brødleverandørene (Helgelandsbakeriet og ett par andre "nordre" sådanne som dominerer HER i området), er det nok lite hjelp i mine tips... Men å dra på et "ordentlig" bakeri ER det beste, uansett! :)

Skjult ID med pseudonym The One ma. 2 juli 22:13

@kløfta)(mi)

Skal jeg anbefalle noe der så må jeg ta noen forutsetninger. Hvis jeg var deg og du var

1. Er du hetrofil mann- ville jeg tatt meg med overlevelsesdrakt
2. Er du en homofil mann- med speedo
3. En hetrofil kvinne- i adams drakt uten tvil
4. En lesbisk kvinne- med putevar

Skjult ID med pseudonym kløfta)(mi ma. 2 juli 22:28

The One

Nå ble jeg nysgjerrig :) Adams drakt med et lite eller stort grønt blad?
*Jeg tilhører kategori nr. 3 forresten*

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 2 juli 22:38

"Lite eller stort grønt blad"? Er vi tilbake på "pynte brødskiva"-bagen nå..?

Skjult ID med pseudonym The One ma. 2 juli 22:41

@kløfta)(mi)

Siden du sier at du ble nysgjerrig var det igrunn opplagt at du er i kategori 3. Det finnes ikke en hetrofil kvinne som ikke er nysgjerrig ;-)

Dersom bladet skal dekke hele stasen så må det bli et ganske stort palmeblad ;-)

Skjult ID med pseudonym The One ma. 2 juli 22:43

@Nref

kløfta)(mi) syns igrunn hele brødskiva var møkkakjedelig så hun svinsa det over på en annen delikatesse

Skjult ID med pseudonym kløfta)(mi ma. 2 juli 22:44

Uuuuu yeah :) :) snakker vi PALMEblad her....