Alle innlegg Sukkerforum

For seriøs/sjenert

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym blyg ma. 2 juli 2012 17:31

Lurere på om mitt problem i forhold til å få kontakt med menn, er at jeg er for seriøs. Jeg sender ikke flørtende blikk f.eks. Jeg er dønn seriøs dersom jeg gjengjelder blikk. Er kanskje en besyttelsesmekanisme at jeg heller ser ned og bort. Er vel ganske sjenert akkurat når det kommer til sånn på avstand kontakt. Dersom mannen hadde kommet mer direkte bort, og liksom vist at han var oppriktig interessert, da er det mye greiere. Tror det kommer av litt lav selvtillit. Har i undomstiden hatt noen sårende oppleveler med gutter som bare har tullet med meg. Det sitter ganske dypt.

Skjult ID med pseudonym nicoline ma. 2 juli 2012 17:40

Da legger du de sårende opplevelsene bak deg, og begynner å øve litt på avstandsflørting. Neste gang noen glaner på deg, glaner du tilbake og smiler litt;)

(mann 40 år fra Oslo) ma. 2 juli 2012 17:41 Privat melding

Tror nok det har med selvtillit å gjøre til dels. Samt at det krever litt trening for å bli komfortabel med det.
Har selv jobbet med blikkontakt, tar litt tid men funker greit nå. Har ikke problemer med å holde blikkontakt lenge lenger, så man kan trene det opp. Og du vil nok merke at folk reagerer litt annerledes også med god blikkontakt. Rart det der :)

Problemet er vel mest at du tror alle er like de som tullet med deg før, og det er de ikke. Mange normale, oppegående og snille ( uff ikke tøffler altså ) menn også :)

Skjult ID med pseudonym Stevia ma. 2 juli 2012 17:42

De fleste forhold jeg har opplevd, har startet med tull og flørt. Alvor fra første stund er et trangt nåløye, så jeg tror du gjør det vanskelig for deg.

Kom deg ut og møt folk for å treffe dem uten å bli kjæreste. Da kommuniserer du bedre, og blir mer attraktiv. Og dermed vil mennene gjøre seg mer attraktive for deg.

Skjult ID med pseudonym Anaïs ma. 2 juli 2012 17:54

@TS
Jeg kjenner meg litt igjen. Jeg er ganske sjenert selv (selv om på utsiden ser det kanskje ikke slik ut) Jeg synes det er vanskelig å flørte, og pleier å tro at blikkene og oppmerksomheten er bare tegn på høflighet og ikke noe mer. Jeg blir smånervøs og noen ganger er det vanskelig å oppfatte vitser og hverdagslig tøys...noe som igjen gjør at jeg oppfattes som dønn seriøs. Det er bare at når jeg føler at jeg liker en mann, blir jeg litt "teit" og småredd, forsvarsmekanismen settes i full i gang. Jeg har lært at dette kan trenes opp. Min anbefaling er å smile til de du får interessante blikk fra og treffe nye mennesker. Selvtilliten øker også av å få gode tilbakemeldinger om deg selv, som igjen oppleves oftere når du selv føler deg tiltrekkende :-)

Skjult ID med pseudonym blyg ma. 2 juli 2012 18:37

Takk for fine svar og råd. Har også hatt en sammenheng med at jeg rødmer lett....så da blir det ekstra vanskelig for meg. Men rødmingen har heldigvis gitt seg mye med alderen. Resultatet av at jeg er såpass sjenert i forhold til avstandsflørting er jo at de jeg kommer i kontakt med er målrettede og direkte menn, som ikke gir opp så lett.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 2 juli 2012 19:29 Privat melding

Rødming er jo bare søtt da.;) Er så sjenert sjæl at jeg nesten ikke tør å sende brev her inne engang...

Skjult ID med pseudonym blyg ma. 2 juli 2012 19:53

Takk, men man føler seg så langt fra søt selv, når man står der og bare ønsker seg ett hull i bakken å forsvinne i.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 2 juli 2012 19:55 Privat melding

Må ta med spade da....

(mann 40 år fra Oslo) ma. 2 juli 2012 19:56 Privat melding

Det er utrolig søtt faktisk :) Men er nok irriterende når man ikke kan kontrollere det selv vil jeg tro.