Alle innlegg Sukkerforum

Amputert søkemotor

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sodo ti. 20 mai 2008 21:31

Scenario: Jeg lurer på om x er online eller om x er på chatten. Hvordan finner jeg ut det? Jeg må lete gjennom alle som er online (eller på chatten) etter x. Bruker jeg søk-funksjonen finner jeg kun profilen, men ikke om personen er på (eller på chat).

Forslag til løsning: Opprett en liste med personer som er interessante (ikke nøvendigvis gi hjerte, men kun som oversikt til deg selv), med ikoner om online-status og en direkte link til chat dersom tilgjengelig.

Enkelt og greit! Ville spart mye frustrasjon :)

(mann 46 år fra Buskerud) ti. 20 mai 2008 21:58 Privat melding

Bra poeng Sodo!

Jeg ser det er flere forslag til forbedringer oppe i andre tråder her nå.
Kanskje administratorene her kunne opprettet en offisiell tråd for tilbakemeldinger fra brukerne nå?

Jeg kontaktet for litt siden sukker og foreslo en oppgradering av forumfunksjonalitetene her men fikk beskjed om at da det var brukere med alle graderinger av datakunnskaper her så de ville ikke innføre avanserte funksjoner på forumet. De hadde visstnok noen planer om oppgraderinger, men jeg fikk ikke vite hva det innebar. (Jeg mener forumet her er altfor simpelt og føles derfor lite brukervennlig. Man kan f.eks. ikke se om det har kommet inn flere innlegg i et emne du følger med på dersom du ikke klarer å huske hvor mange svar det var sist du så på det..)
Bilder på forumet kommer også stadig opp som tema her, og mange velger å svare anonymt bare for å slippe å oversvømme forumet med bilder av seg selv.. Dette kunne sukker lett løst ved f.eks. mulighet til å huke av for om du ønsker å vise bilde eller ikke, og kanskje også redusert størrelsen på bildet.. Jeg mistenker også at mange ikke har profilbilde, men kun albumbilder, nettopp for å kunne poste "u-anonymt".. men uten bilde?