Alle innlegg Sukkerforum

Tempo på dateingen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mia fr. 6 juli 2012 00:48

Hvor ofte dater dere en person? Mye chatting mellom datene? Og dater dere flere samtidig
?
Jeg gidd ikke å date en pers en gang annen hver uke..... Håpløst synes jeg, finner aldri ut av noe....
Er det kravstort å synes at man bør "kjøre på" for å finne ut om det finnes kjemi... Gidd liksom ikke å kaste bort evighet på noe som kanskje ikke blir noe ut av.....
Og date flere samtidig..... Slittsomt for hode og følelser.....
?

Skjult ID med pseudonym Royhs fr. 6 juli 2012 00:58

Er ikkje mykje av ein chatter. Lite flørtete av meg via nettet så feilslått å vere på sukker?
Meen, når eg fyrst går ut med nokon så gir eg det ein real sjanse og ber jenta ut ein andre gang sjølv om det kanskje ikkje var noko spennande fyrste gangen. Mykje nervøsitet ute og går som kanskje må lukes vekk før personen viser seg veitu ;)

Aii, date to samtidig virker slitsomt.

Skjult ID med pseudonym Troll-sara fr. 6 juli 2012 00:59

Da er du og jeg skrudd sammen på samme måte TS :) Etter første møte vet jeg om jeg har lyst å treffe personen igjen, eller ikke. Og dersom det er gjensidig er det ingen vits i å vente for lenge før neste date. Møtes man regelmessig i 2-3 uker og fortsatt ingen sommerfugler i magen..Vel- da er det bare å "runde av", evt fortsett som friends with benefits om DÈT funket...

Jeg klarer heller ikke date flere samtidig, er rett og slett ikke skrudd sammen på den måten. Ikke fordi jeg er "seriøs", men det er bare ikke min måte å gjøre det på...

Skjult ID med pseudonym mia fr. 6 juli 2012 01:13

Jupp. Da tenker vi likt... Finner eller kjenner fort ut om det er noe i luften.... Men når de synes det blir stress å treffes flere ganger på rappen, og føler de er på speeddate.... Mulig jeg er utålmodig...:P

(mann 32 år fra Vest-Agder) fr. 6 juli 2012 01:16 Privat melding

Date flere på en gang kan jeg se fort blir problematisk. men om har kjemi med ei vil man vell møte personen fortest mulig igjen?

(mann 47 år fra Oslo) fr. 6 juli 2012 01:22 Privat melding

Hehe, damer har en innebygd radar for sånt. Heldigvus går det begge veier

Skjult ID med pseudonym mia fr. 6 juli 2012 01:24

Men unnskyldninger, travel jobb, unger mm gjør ting vanskelig.....men da tenker jeg litt at da tar man seg kanskje ikke tid til å pleie ett forhold i hverdagen heller....

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 6 juli 2012 01:40

Den dagen jeg finner på å date flere samtidig vil jeg få ei steikepanne i huet av en kompis. Det er avtalt. Og seriøst...jeg ser ikke at det er mulig å date flere samtidig. Jeg finner knapt noen å date. ;-)
Er enig i at det er kjekt å treffes kjapt igjen dersom interessen er tilstede, jepp! For min del handler det litt om jeg faktisk har mulighet til å være tilstede rent fysisk også...
Enkelte her inne lever et nomadeliv. Jeg er en av dem...:-)
Så jeg har som regel mye på programmet når jeg først er hjemme, og derfor blir dating lite prioritert. Den dagen jeg har kapasitet og interesse for å date mange vil neppe komme. Tror jeg.
Utover det chatter jeg så lite som mulig, går kjapt til action...utveksler telefon og møtes. Hva er det å vente med?
Go - No Go ...det finner man kjapt utav.
:-)

(mann 47 år fra Oslo) fr. 6 juli 2012 01:47 Privat melding

Uansett tid eller sted: Er følelsen der, så ER den der. Eller er jeg i overkant metroseksuell nå? Har akkurat dirigert en flott konsert i Tyskland, så muligens indisponert for å vurdere. Men for en som totalt mangler ons-appell: Tålmodighet ER faktisk iblant en dyd.
Sorry fyllevrøvlet, men jeg er bare i en litt annen galakse ikveld.

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 6 juli 2012 01:53

Neida...du har helt rett, HerrFekt. Er den DER...så er den DER.
Det er da man får det "travelt", er det ikke? ;-))

*klø når det klør...*

(mann 47 år fra Oslo) fr. 6 juli 2012 01:55 Privat melding

Jeg tror på moderate mengder is i magan, Tingeling. Stress

(mann 47 år fra Oslo) fr. 6 juli 2012 01:57 Privat melding

...i vei, men våg også å si ærlig ifra hva man føler. Klisjé-overload, men jeg gir faen akkurat ikveld.

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 6 juli 2012 02:28

Mhm...enig med du. Om man liker noen...så er det greit å SI DET!
Det du mente, ikke sant? ;-)

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 6 juli 2012 02:33

hmm joa det er stress hvis man dater flere på en gang men så spørs det jo litt hva man legger i det å date også? For meg da feks så har jeg vanskelig for å intresere meg for 1 person så da blir det jo til at man møter noen her og der og så blir det at litt ting ligger i luften uten at jeg føler det er noe seriøs greie..jeg legger vell grensen hvor jeg føler det er seriøs dating..at man har snakket om at man dater bare hverandre..til da forventer jeg i grunn at gutten også vimser litt rundt når han er på byen etc etc..

men så er jeg sånn at jeg kan date noen leeeeenge uten å bli sammen og da..er litt vanskelig å sette i bås :P men tempo på datingen..joa jeg liker vell at det er bra kommunikasjon det syns jeg i grunn er veldig viktig. Der er jeg nok kansje en smule for ærlig men jeg foretrekker å heller være ærlig enn ikke. Noe av det første jeg sier til en gutt når jeg merker han begynner å bli veldig intresert er at jeg som regel ikke blir sammen med noen. så er det avklart og at jeg ikke er noen mase jente. For jeg er nemlig stikk motsatt. Liker ikke at guttene maser for mye eller pusher meg liksom føler det litt blir litt press på at man og skal like dem like godt som de liker deg.

Jeg liker at guttene er ærlig med meg andre veien noe de er også siden jeg er ærlig og åpne mot dem . Blir vell litt sånn når man har deitet litt at man kjapt vil si hvor lande ligger for gutter generelt har veldig lett for å bli betatt og det tar jeg med en klype salt.skjønner ikke åssen det kan gå så fort jeg altså..så føler meg i grunn litt slem noen ganger..men når en gutt står det å rødmer foran deg å sier at han liker deg så utrolig godt...da er det jo litt søtt..samtidig så ja hva mere skal man liksom strebe etter da? så jeg liker vell at ja guttene er ærlig men kansje holder litt igjen også så det ikke blir så lett? Har intrykket av at mange jenter ikke er sånn som meg og at guttene blir litt frustrert når det ikke funker på meg. For jeg kan godt syns det er hyggelig med søte ord og kliss i blant men blir alt for fort for mye syns nå jeg da :P

(mann 47 år fra Oslo) fr. 6 juli 2012 06:57 Privat melding

Jepp, Tingeling. Du er skarp som alltid. :-)

Skjult ID med pseudonym mia fr. 6 juli 2012 07:28

Tingeling..... Ja klør det så klør det:)

Skjult ID med pseudonym Fruglad fr. 6 juli 2012 07:48

For min del går dating tregt og det er rett og slett fordi jeg har barn det meste av tiden. Da begrenser det seg automatisk til annenhver helg og kanskje en mulighet midt i uka. Men jeg holder som regel kontakt via fb, meldinger, tlf i mellomtiden. Date flere samtidig? Tja, ikke hvis jeg har truffet noen jeg tror det kan bli noe særiøst med. Og det ser man gjerne ikke før etter endel dater.

Skjult ID med pseudonym mia fr. 6 juli 2012 08:15

Alltid ærlig, og dater ikke flere samtidig, funker ikke her iallefall. Kjenner det kan være hardt bare å chatte flere her inne samtidig....

Skjult ID med pseudonym Stevia fr. 6 juli 2012 09:08

Dating, kun med en av gangen. Som de fleste andre her sier, på det området holder jeg bare en tanke av gangen.

Fremdrift, ja takk, gnisten i oppstartsfasen er herlig, og den mater jeg gjerne. Ser at en del damer har et skjema hvor det er begrenset plass til dating på grunn av både jobb og rollen som hovedomsorgsperson for barn jeg ikke skal introduseres for i første omgang. Dette er jeg innstilt på å gi plass til.

Men sier hun at vi skal ta det med ro, fortsette som venner med mulighet for at det kan bli noe mer, eller sier at hun absolutt ikke skal inn i noe forhold nå. Da synker min interesse raskt, og da dater jeg andre.

Flørting, meldingsveksling etc er ikke dating.Det er kommunikasjon mellom (foreløpig) venner.

Som mann har jeg nok alltid en tro på at et vennskap kan tas over i et forhold, men der hun har kjølt ned datingen til vennskap i første omgang, (og jeg har skjønt det), kommer nok aldri jeg til å forsøke igjen.

Skjult ID med pseudonym girlygirl fr. 6 juli 2012 10:10

Å date flere om gangen gjør at jeg føler meg litt følelsesmessig avstumpet, ettersom jeg ikke får lagt fullt fokus på noen av de, og dermed ikke helt greier å finne ut hva jeg faktisk føler for noen av de. På den andre siden så har det også fungert som et greit beskyttelsesskjold for meg, på den måten at jeg ikke har "mistet meg selv i noen" altfor tidlig i forløpet (før den andre har rukket å finne ut hva han ønsker). Vi jenter har jo en lei tendens til å tenke og analysere mye ;)

Ellers har jeg opplevd en god del chatting i mellom møtene, uten at det har blitt foreslått flere møter, noe som gjør meg litt frustrert. Hvorfor tar gutta så masse kontakt, uten å foreslå flere møter, det er stort sett meg det henger på å få til noe - er det mange som kun er ute etter chatte-venner? Eller er gutter bare sinnsykt laidback? Jeg må ærlig innrømme at jeg er her for å finne en jeg kan møte jevnlig, minimum en gang i uka, og bli kjent med, og se hva som skjer, og dersom det bare ender ut i vennskap, så er det helt ok, men den chattingen imellom den har jeg litt blandede følelser til. Det er jo selvfølgelig en fin måte å bli kjent på, men om det bare blir med det, uten at den andre også foreslår å møtes, så dabber da av for meg, og jeg antar at han enten er ute etter vennskap, eller en ti-på-tre dame, og da legger jeg automatisk lista deretter.

Poenget mitt er at det er ikke kravstort å kjøre på hardere enn en gang annenhver uke. Dater man bare en om gangen, så blir det jo en del sløsing med tid med så lange intervaller som en gang annenhver uke. Chatter man en del i mellom, så bør det også inneholde å få planlagt neste møte.

Ja, og dette må jeg også få med: en venninne fortalte meg en gang at det er helt greit å date flere, men man skal holde seg til kun en sex-partner ;)

Skjult ID med pseudonym rasec fr. 6 juli 2012 10:13

+1 girlygirl, kunne ikke ha sagt det bedre selv! :)

(kvinne 32 år fra Oslo) fr. 6 juli 2012 10:37 Privat melding

For meg er det helt uaktuelt å date noen før jeg har fått et bilde av personligheten.

Ikke for å skryte, men om jeg skulle ha datet alle som hadde bedt om det, så ville det blitt mye mer enn jeg hadde orket. Noen menn som kontakter meg forventer tilogmed at enten skal vi på date right away, eller så gidder han ikke bruke mer tid på meg.
Skal sies at jeg er på flere nettdatingsider samtidig, ikke bare Sukker.
Jeg synes heller ikke irl dates er særlig spennende, dersom jeg ikke allerede synes fyren er noe helt spesielt.

En annen grunn er at ekstremt få av dem jeg prater med passer til hva jeg søker, så det ville blitt veldig mye "bortkastet" tid å date alle jeg prater med.
Rundt halvparten av alle som kontakter meg har ingen hobbyer til felles med meg, noe som er et must for meg, så dette vil jeg alltid finne ut før en date kan bli aktuelt.

Hvis jeg skal date kun 1 av gangen så må han dessuten skille seg mye ut i mine øyne. Det er en logisk konsekvens når jeg stort sett alltid prater med flere samtidig. (De fleste jeg prater med har kontaktet meg og ikke omvendt)

Samtidig har jeg merket at det å se en fyr "live" kan ha en del å si for hvodan jeg oppfatter ham. Det er vanskelig.

(mann 42 år fra Oslo) fr. 6 juli 2012 10:59 Privat melding

Dater en person av gangen selvfølgelig. Så man kan konsentere seg om den personen, bli kjent og se om det kan være noe der. Tar vel som oftest bare en date eller to så vet man det meste. Date flere samtidig sier seg selv blir maks stressende! Men for de som har tid og lyst til det, lykke til med det!

Ellers hyppighet så er jo det opp til hvordan kjemi man har sammen. Noen liker å prate på telefonen, andre Skype, andre skrive lange mailer, andre lite kontakt osv., så man må bare finne en rytme sammen som funker som alt annet hvis man skal ta del i hverandres liv. ;)

Skjult ID med pseudonym Littlei-m- fr. 6 juli 2012 12:04

-m-:

Jeg synes du virker noe umoden for alderen faktisk. Jeg tror det er mange av oss jenter i 20 årene som vil ha ting ukomplisert, møter mange mennesker, har ons, prøver oss frem seksuelt, og vil vente med å binde oss til vi kjenner at det VIRKELIG smeller og sier pang.

Men har da ikke behov for å utbasunere det i SAMTLIGE tråder her på sukker for det. Bare lurer på hvorfor det er så viktig for deg å mase om dette hele tiden?

Det er en dønn ærlig sak, jeg avviser også gutter støtt og stadig, rett og slett fordi jeg foreløbig ikke har møtt den jeg leter etter. Forskjellen på meg og deg er at jeg ikke opplever det som masing..Jeg synes det er oppriktig kjipt å være den som avviser, og prøver å være ærlig så snart jeg vet at jeg ikke kommer til å kjenne sommerfugler. Guttene jeg dater er såpass voksne at de skjønner jo dette..Kanskje det er noe med signalene du sender ut, at du misleder dem til å tro at det kan bli noe? For det er vel ingen menn/ gutter som med respekt for seg selv fortsetter å mase etter at man har fått beskjed om hvor landet ligger? I så fall bør du kanskje se på hvilke typer menn/ gutter du treffer?

(mann 40 år fra Oslo) fr. 6 juli 2012 12:12 Privat melding

@girlygirl
Enig med det meste du skriver :) Føler at man mister mye ved å bare skrive og ikke møtes oftere. Får liksom ikke den følelsen av personen gjennom tekst og man mister mye i språket som er der når man treffes.

Den ekstra søte og sjarmerende latteren, kanskje h*n rødmer, reaksjonen når man sier noe litt på kanten osv osv. Mister så mye ved å bare skrive, og føler ikke at det bygger så veldig mye nærhet heller. Vil også helst treffes flere ganger for å se om det er noe mer. Men så langt ikke vært borti jenter som tenker det samme. ( evt er jeg bare håpløs på første date, mest sannsynlig det :p )

Skjult ID med pseudonym Gullet fr. 6 juli 2012 12:24

I prinsippet ønsker jeg bare å date en om gangen,men i praksis er det ofte ikke gjennomførbart. "Girlygirl" får jo sagt det, at det trekker ut mellom hvert møte. Og all den sms og ringingen i mellom har jeg heller ikke skjønt meg på. Laget en tråd for litt siden, om en som plutselig ble "stille" etter halvannen måned dating. Dermed takket jeg ja til å date en annen. Og i går tok han første kontakt igjen.

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 6 juli 2012 12:27

@littlei-m-

Jeg syns ikke jeg maser men svarer på tråder som er her inne sjelden jeg lager tråder selv i grunn. men lei av meg må du for all del få lov til å være jeg er ikke for alle og spesielt jenter veit jeg kan jeg kræsje litt med har alltid hatt mest kompiser.

Nei jeg veit men jeg aner heller ikke selv hvorfor jeg oppfatter det som masing. Jeg bare er sånn. Jeg syns jo helt klart også det er kjipt å avise virkelig! Det er absolutt noe av det værste jeg veit derfor jeg som deg også sier fra rimelig kjapt fordi jeg nettop syns det er veldig feil å skulle "lure" noen det strider i mot alt jeg er det. Kan godt hende jeg gjør det uten å tenke meg om..at det jeg sier og det jeg gjør ikke henger sammen. Men jeg sier jo rett ut ganske tidlig hvor landet ligger og hvordan jeg er så bestemmer de selv om de gidder mer eller ikke for jeg veit at jeg overhodet ikke er en lett jente å ha med å gjøre. Jo det er det skjønner du ikke alle så klart men en god del såpass at jeg ikke tar tlf eller logger mg av fb hvis den personen er på..sikkert derfor jeg og fort blir lei mas og ser på det som mas. Hvorfor de er sånn? jeg aner ikke. joda jeg gjør jo det innimellom har faktisk tatt meg veldig sammen der fordi jeg har en tendens til å falle for veldig feil gutter, gutter som er hakket for bad til at det er bra for meg og min sønn. For selv om jeg har veldig vanskelig for å komme i et forhold så tenker jeg sånn. det må jeg det er mitt ansvar. Men så er det nå engang sånn at man kan ikke kontrollere hvem man selv faller for og intreserer seg for og heller ikke hvem som intreserer seg for deg eller faller for det..verden hadde vært hakket enklere da sant? :P

Skjult ID med pseudonym girlygirl fr. 6 juli 2012 12:57

@sta1

Enig, det er den feelingen der man stort sett best greier å bygge opp ved å faktisk møtes, og så er det ofte man opplever litt "communication breakdown" når det blir mye skriftlig kommunikasjon.

@Gullet

Hehe, den der skjønner ikke jeg meg helt på heller - det virker som noen har hatt det kos den stunden det varte å date litt, så fant de på noe "bedre" å gjøre, og så gikk dette "bedre" over, og DA kommer man tilbake igjen, haha, snakker om å føle seg second best da! Åååå, så sjarmert man blir :D

Skjult ID med pseudonym Gullet fr. 6 juli 2012 13:54

@girlygirl
Det kunne være fordi han hadde funnet noe "bedre", for det har jeg vært borti før. Og ville komme inn i varmen igjen. Men han her er alt for sjenert osv til det, men jeg trodde det var manglende interesse. Har iallefall fått en god forklaring på hvorfor og en unnskyldning fordi han ikke tok kontakt på flere dager, og opp til meg om jeg fortsatt vil ha kontakt.

Skjult ID med pseudonym girlygirl fr. 6 juli 2012 14:06

@Gullet

Så godt å høre - ikke noe er mer slitsomt enn å gå rundt og lure på hva som egentlig skjedde, alle fortjener skikkelige svar :) Bare av ren nysgjerrighet: kommer du til å fortsette kontakten med han?

Skjult ID med pseudonym Gullet fr. 6 juli 2012 16:46

@girlygirl
Som venn kommer jeg nok til å holde kontakten videre. Men jeg hadde omstilt meg på at det ikke ble noe mer dating med han, og "kethupeffekten har vist slått til. Har hatt en hyggelig førstedate i dag, og bedt på en annen date i morgen. Jeg har ingen anelse hva som skjer videre,........