Alle innlegg Sukkerforum

"Hva søker du?"

Vis siste innlegg
(kvinne 32 år fra Oslo) fr. 6 juli 2012 10:04 Privat melding

Jeg får med jevne mellomrom spørsmål om hva jeg søker på nettdating.
Jeg skjønner ikke hvorfor folk spør meg om dette, for det står jo rett ut i profilen hva jeg søker.

Flere ganger har jeg latt være å svare når jeg har fått det spørsmålet, fordi jeg har tenkt at det skyldes at fyren ikke har lest profilen min - hvilket irriterer meg veldig mye når folk ikke gjør.
I et tilfelle jeg lot være å svare etter det spørsmålet, så spurte fyren litt senere om han hadde sagt noe feil. Jeg sa som det var, at jeg tolket spørsmålet om hva jeg søker til at han ikke hadde lest profilen min. Han skrev da at han -hadde- lest profilen min, men han ville likevel at jeg skulle beskrive hva jeg ser etter.
Jeg ga ham en ny beskrivelse, og han sa han ikke passet så mye av beskrivelsen.

Så... jeg skjønner fremdeles ikke hvorfor flere spør meg om hva jeg søker. Enten føler man at man passer beskrivelsen i profilen min, eller så føler man at beskrivelsen er fremmed?
Eller hva er det folk tenker, som jeg ikke har skjønt?

Skjult ID med pseudonym poppy fr. 6 juli 2012 10:17

Selv om jeg kjenner meg igjen i beskrivelsen din, så tror jeg ikke vi skal ta alt så høytidelig her inne. Det må være rom for feiltakelser. Mulig han angret etterpå. Hvem vet. Tror man må se forbi sånne små ting og prøve å heller se helheten. Var det for eks noe du likte med den personen? Noe som fenget deg? Eller ventet du bare på et feiltrinn så du kunne kutte han ut?

Jeg skjønner poenget ditt. Men vi er også flinke å eliminere her inne. Det vet jeg alt om ;-))

(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) fr. 6 juli 2012 10:20 Privat melding

Når de kommer med et slikt spørsmål, så tror jeg han hinter om sex. Har sett på andre nettforum at når man er ute etter sex, så åpner man med "Hva søker du?". Kanskje fyren har vært innom en av disse plassene og cruiser litt etter noen som ser etter "rett på sak" sex.

Skjult ID med pseudonym Nref fr. 6 juli 2012 10:44

Jeg tror Draconis treffer spikeren på hodet, gitt... Har fått meldinger fra kvinner med lignende spørsmål, og siden jeg har en ganske så "full" profil, skal spørsmålet være totalt unødvendig med mindre akkurat "det" er tanken bak (noe det i de nevnte tilfeller har vist seg å være også).

(kvinne 32 år fra Oslo) fr. 6 juli 2012 14:56 Privat melding

Jaa, det kan vel stemme... De fleste meldinger jeg har fått med dette spørsmålet, har nemmelig kommet på en datingsite hvor jeg tror ONS er langt mer utbredt enn på Sukker...
Da har jeg isåfall gjort riktig, de gangene jeg har sluttet å svare etter å ha fått det spørsmålet:p

Skjult ID med pseudonym Porfirij fr. 6 juli 2012 15:00

Jepp.
"Kva søkjer du" er gjamngodt med "pule?"..

Skjult ID fr. 6 juli 2012 15:08

Hmm...ser ikke helt poenget med å skjære alle over én kam. Er det ikke mye bedre å be dem lese profilen din, og spørre dem samme spørsmål tilbake?

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 6 juli 2012 15:12

draconis har helt rett :)

(kvinne 32 år fra Oslo) fr. 6 juli 2012 15:18 Privat melding

Mister *ikkeno nick*: Flere ganger har jeg svart tilbake at "jeg søker det som står i profilen min".
I flere tilfeller har jeg da ikke hørt noe mer.
Når jeg har hørt noe mer, så visste jeg ihvertfall at personen hadde fått med seg hvor skapet skal stå:)

Skjult ID fr. 6 juli 2012 15:29

@2d6
Tja, synes det er en god løsning, hvorfor endre på det når det fungerer såpass bra?

Skjult ID fr. 6 juli 2012 15:32

@2d6
Og for å svare på spørsmålet ditt til å begynne med. Tror det er vanlig å sende ut meldinger til flere profiler uten å gå spesiet grundig gjennom profilen til hver enkelt. De fleste svarer jo ikke uansett, så da luker man vekk det meste.

(kvinne 32 år fra Oslo) fr. 6 juli 2012 15:39 Privat melding

Hvorfor sende ut en standardmelding som gir uttrykk for at man ikke har lest mottakerens profil?
Da kunne man likegjerne skrive til folk "Hei. Jeg sender deg melding utelukkende fordi du har et pent profilbilde, jeg har ikke brydd meg om å sjekke hva slags personlighet du er." ;p

Skjult ID fr. 6 juli 2012 15:49

@2d6
Jeg tror det er et tidsspørsmål. Når man av tidligere erfaring vet at bare 1 av 20 svarer uansett hvor spesialkomponert en melding skulle være, så er det ikke så interessant å bruke så mye tid lengere.

Personlig leser jeg igjenom alle profiler, og hopper over de som jeg ser ikke passer. Neste steg er å se om man får svar, og da skriver jeg som regel noe litt mer fornuftig enn sånne ting, men ikke ofte at jeg tar meg tid til å skrive en melding som har noe med det jeg har lest i profilen å gjøre.

Regner med slike personer kan være av den typen som gjør det i omvendt rekkefølge. Massespam av samme melding, ser igjennom profilene til de som svarer?

Kan hende jeg tar helt feil, men for meg virker det naturlig.

Skjult ID med pseudonym ulvinne fr. 6 juli 2012 15:58

Tror som andre her at man ikke skal ta alt for seriøst. Dessuten tror jeg standardteksten ikke alltid er dekkende for hva man søker. Jeg synes det er veldig greit å definere hva man selv- og andre- faktisk søker.

Og et profilbilde som viser mye hud ( :) ) kan lett mistolkes... kanskje?

En tekst sier litt om en person- men man ER ikke profilen sin heller. Heldigvis :)

(kvinne 43 år fra Akershus) fr. 6 juli 2012 16:01 Privat melding

Jeg har oppdaget flere ganger at de ikke har lest profilen, men kun sett på bilder.

(kvinne 32 år fra Oslo) fr. 6 juli 2012 16:05 Privat melding

Joda, men det er forskjell på å spamme "Hei, står til?" og å spamme noe som lett tolkes som at man gir fullstendig blaffen i personligheten til sin fremtidige kjæreste...:p

Man er jo ikke interessert i å skravle med en person som er uaktuell som kjæreste.
Profilen forteller først og fremst om hva slags personlighet man er.
Hvis mottakers profil allerede kan fortelle deg at personen ikke passer deg, så er det ingen vits å kontakte den personen.
Ergo, å kontakte folk uten å sjekke profilen først, gir inntrykk av at man ikke bryr seg om å finne ut personligheten til mottaker.
Å gi inntrykk av at man ikke bryr seg om personligheten til mottaker er veldig turn-off for de fleste jenter:p

(kvinne 32 år fra Oslo) fr. 6 juli 2012 16:06 Privat melding

Den siste posten min var til han-uten-nick btw

Skjult ID fr. 6 juli 2012 16:06

@NICKOLINE.
Vel ja, fordi å lese profilteksten tar jo fort et par-tre minutter, og skal man gjøre det for 20 profiler og få 1 svar så har man brukt 1 time for hver person man får svar fra. Da går fritiden din veldig fort rett i dass, og hvem gidder det?

Synes hele opplegget er litt komisk selv....

Skjult ID fr. 6 juli 2012 16:10

@2d6
Helt enig, og litt teit at ikke så mange menn ikke har skjønt det ennå. Jeg bruker jo faktisk tid til å lese profilen akkurat pga det. Men alikevel tror jeg det kan være noen hyggelige personer innimellom også, det er jo å trekke en veldig rask konklusjon om noen basert på et par linjer tekst.... men kanskje det stemmer for de fleste. Vet ikke...

(mann 40 år fra Oslo) fr. 6 juli 2012 18:01 Privat melding

Er det ikke bare å svare "DEG! NÅR GIFTER VI OSS!??"

(kvinne 32 år fra Oslo) fr. 6 juli 2012 22:49 Privat melding

Han-uten-nick (begynn å bruke et pseudonym?:p): Jeg sier ikke at de ikke kan være hyggelige, bare at de ikke fremstår som kjærestekandidater for meg.
De fleste har en del preferanser for hva man ønsker at en kjæreste skal ha og ikke ha av holdninger, atferd og tankegang.

Men sta1 kom med et interessant forslag;D

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 7 juli 2012 01:27

Jeg er kjempeflink på å lese profilene til jentene. Derfor ender jeg alltid opp med å ikke sende noen melding også, fordi jeg aldri føler jeg stemmer 100% med jentenes beskrivelser av guttene/mennene de ønsker.
Jeg har jo ikke lyst til å plage jentene og kaste bort tiden deres ved å kontakte dem. :P