Alle innlegg Sukkerforum

Parkeringsplasser kun for menn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym )O( fr. 6 juli 2012 20:48

Den Tyske byen Triberg har reservert to plasser i et parkeringsplass for mannlige sjåfører. Årsaken er at det er så vanskelig å parkere der.

Dette gjøres av nødvendighet. Da vi planla det nye parkeringshuset fant vi ut at vi hadde to plasser som ikke var rektangulære og hvor parkeringen ville bli vanskelig. Da kom ideen om å lage to parkeringsplasser for menn.

En britisk studie av 2500 mennesker, viste at i et gitt tilfelle parkerte menn mye raskere enn kvinner (16 mot 21 sekunder).

Hva sier folket? Burde vi ha fler parkeringsplasser kun for menn?

(mann 31 år fra Oslo) fr. 6 juli 2012 20:50 Privat melding

Hell yeah !!!!!

Skjult ID med pseudonym poppy fr. 6 juli 2012 20:51

Dummeste jeg har hørt på lenge. Jeg lukeparkerer bedre enn mange menn gjør. De er ikke noe bedre enn kvinner til å parkere. Det er bare svada! Det er personlige egenskaper som gjør en til en god sjåfør eller ikke. Har ingenting med kjønn å gjøre!

Skjult ID fr. 6 juli 2012 20:52

Mulig de er raskere med biler, men de er ofte innvolvert i flere ulykker også

Skjult ID med pseudonym Mirimoy fr. 6 juli 2012 20:52

Skal menn i så fall ha eigne lappar som viser at dei er manlege sjåførar, på bilen da eller?

Skjult ID med pseudonym Porfirij fr. 6 juli 2012 20:54

Om ein flink å lukeparkere har med kva hjernehalvdel som er dominant å gjere. Easy as that. (ref. div. undersøkelsar.)
(Og det sagt, så stemmer den hypotesen godt med deg @poppy. :-)

Skjult ID med pseudonym banditten fr. 6 juli 2012 20:54

På det hotel jeg bor på når jeg er på kursus i Frankfurt, der har de 2 dedikerede "Frauen parkplatz", parkeringspladser til kvinder - som ganske vist er ekstra brede og let tilgængelige.

Så jeg tror ærligt talt ikke at det er så uhørt i Tyskland som folk går og tror.

Skjult ID med pseudonym poppy fr. 6 juli 2012 20:56

@banditten

Uhørt er det kanskje ikke der borte, men det er jo svært diskriminerende for kvinner. Og slike ting trenger vi ikke mer av.

Skjult ID med pseudonym Pedro fr. 6 juli 2012 20:57

Når ein kan ha taxi bare for kvinnfolk, så kan vi få parkeringsplassene

Skjult ID med pseudonym Mirimoy fr. 6 juli 2012 20:58

Etter å ha tenkt litt på saka, trur eg ikkje dette er så dum ein idè. Nokre menn er som kjent fulle av overmot, så tenk berre på underhaldingsverdien i alle dei som skal vise at dei greier å parkere på dei vanskelege plassane berre fordi dei er menn ;) Ja, det kunne bli rett så morosamt. Og så må dei i tillegg vise beviset, på at dei faktisk er menn. Tji-hi

Skjult ID med pseudonym banditten fr. 6 juli 2012 21:01

Poppy - Årh tag pinden ud af røven, enhver kan jo bestemme om de vil parkere der eller ej. Det er for fanden da bare et skilt.

Skjult ID med pseudonym poppy fr. 6 juli 2012 21:11

@banditten

Nei det er ikke bare et skilt. Det er diskriminerende ovenfor kvinner. Og hvis banditten ikke ser det selv så må han ta pinden ut av sin egen røv tror jeg!

Skjult ID med pseudonym Børre_stor fr. 6 juli 2012 21:13

Min erfaring er at kvinner burde kjøre opp til lappen hvert 2. år. Det er helt utrolig at damer kan være så dårlige til å kjøre bil bare fordi de ikke er menn.

Skjult ID med pseudonym Lillah fr. 6 juli 2012 21:15

Jeg vil ha egne plasser for folk med hvite toyotaer.

Skjult ID med pseudonym lusa fr. 6 juli 2012 21:20

Børre_stor) - fr. 6 juli 21:13

Ja! Så absolutt.

Og menn burde ha private helseforsikringer så vi andre ikke behøver å betale for å få dere lappet sammen hver gang dere gruser bilene deres.

Skjult ID fr. 6 juli 2012 21:30

Kan ikkje vera så vanskeleg å parkera der visst det er tyskere så skal parkera.

Skjult ID med pseudonym The One fr. 6 juli 2012 22:06

Hehe fantastisk, Når jeg så headingen på denne tråden så visste jeg at det vil hallois fra noen damer.

@Poppy, de har jo bevist at menn brukker i gjennomsnitt 5 sekunder kortere tid enn damer til å parkere. Man kan tyte så mye man vil om diskriminering, men fakta er fakta ;-)

Sånn ellers kan jeg jo informere om at det er egne parkeringsplasser for damer også i Tyskland, av litt andre grunner da :-). Det er lagt opp til at parkeringsplasser nære innganger med mye opplysning er forbeholdt damer. Dette så det skal være tryggere for dem å ferdes når mørket har kommet frem.....hva kaller man det da ;-))

Skjult ID med pseudonym Snehvit fr. 6 juli 2012 22:10

He he he he og skadestatistikken, da, The "verdensmester " one..?

Skjult ID med pseudonym poppy fr. 6 juli 2012 22:14

@The One

Haha, og hvor er det bevist da?? For er det statistikker så er det bare bullshit. Det er HELT individuelt om man er en god eller dårlig sjåfør. Om man kan lukeparkere eller ikke. Jeg lukeparkerte på 2 sek her om dagen og holdt på å le meg ihjel da en mann(rundt 26 år) måtte ha hjelp fra en kvinne for å komme seg UT av en lukeparkering! Just saying. Det handler ikke om kjønn i det hele tatt....Og det er utrolig irriterende med sånn generalisering og diskriminering.

Jeg har ikke kjennskap til slike parkeringsplasser. Dette er det første gang jeg har hørt om det. Men om det er slik du skriver så er vel det en god ting:-) Forebyggende for voldtekt...Selv om jeg tviler på at det har noe effekt likevel. En voldtektsmann finner alltid et offer.....Dessverre

Skjult ID med pseudonym The One fr. 6 juli 2012 22:18

Herlig....noen er på gli her....me like :-))

Snehvit, det er helt korrekt at menn har høyere skadestatestikke en damer og som regel oftere i de litt alvorligere skadene også. Problemet med denne statistikken er at en tar ikke høyde for at menn kjører mange tusen flere km enn damene så statistikken er ikke helt reell.......du vakre prinsesse ;-)

(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) fr. 6 juli 2012 22:19 Privat melding

Bare søk på parking fail på youtube så ser du hvordan ståa er.....

Skjult ID med pseudonym )O( fr. 6 juli 2012 22:22

Det er jo egentlig en helt fantastisk ide å markere disse parkeringsplassene bare for menn. Og i tilegg begrunne at det er pga. det er vanskelig å parkere der. Sta kvinnfolk ville plutselig elske disse plassene, som ellers ville være ganske upopulære:-)

Skjult ID med pseudonym poppy fr. 6 juli 2012 22:22

@The One

Så selvmotsigende.....Du skriver "Problemet med denne statistikken er at en tar ikke høyde for at menn kjører mange tusen flere km enn damene så statistikken er ikke helt reell.......du vakre prinsesse ;-)" Haha, hvordan vet du det?? Er det også statistikk kanskje?? Isåfall er vel ikke den første påstanden din heller rett for om menn har flere kilometer bak rattet enn kvinner er en sånn parkeringstest ikke rettferdig utført skulle en tro.

Ser ut som det ble litt "hallois" på deg også i dag, hahaha

Skjult ID med pseudonym The One fr. 6 juli 2012 22:24

@poppy

Det står i teksten til TS at en britisk studie av 2500 mennesker var testet og av det fremkom det at menn var igjennomsnitt 5 sekunder raskere. At det finnes enkelte menn som er dårligere en kvinner og enkelte kvinner som er raskere enn menn er det nok ingen tvil om, men her regnes gjennomsnittet ;) .

Hvorfor er statistkker bare bullshit da?

Skjult ID fr. 6 juli 2012 22:25

Draconis- er ikke du ute på byen i Trondheim da?

Skjult ID med pseudonym The One fr. 6 juli 2012 22:29

Godt observert @poppy. Statistikk kan må få til se ut akkurat som man vil ;-). Når det er sagt så går jeg utfra at denne parkeringstesten ble gjort på likt grunnlag og da forteller den jo noe reelt.

Skjult ID med pseudonym poppy fr. 6 juli 2012 22:30

@The One

Har alle de som var med i testen like mange kilometer bak seg?? Og hvem er de kvinnene som er valgt ut forhold til mennene?? Det går aldri an å tro på statistikk fordi det viser som du sier gjennomsnittet. Og ingen vet hvem som har meldt seg inn på en sånn test. Det er derfor umulig å avgjøre en slik kompetanse. Alt kan påvirke resultatet på sånne tester...Sorry jeg godtar ikke statistikk som godt bevis.....Det blir nok påstand mot påstand på oss! ;-))

Skjult ID med pseudonym )O( fr. 6 juli 2012 22:42

Veldig mye her i verden bevises med statistikk. Og hvis man ikke gotar det som bevis , er det mye man burde holde seg unna her i verden. For eks. medesiner;-)

Kanskje blir studien lettere å tro på når man også legger til at mye høyere andel kvinner enn menn parkerte korrekt:-)

Skjult ID med pseudonym The One fr. 6 juli 2012 22:47

@poppy

Jeg er med på den. Jeg ville bare fyre opp litt her under likestillingens navn ;-). Liker å provosere litt. Når det er sagt så er all forsikring og forsikringspremie basert på statistikk, rettferdig eller ikke!

Skjult ID med pseudonym poppy fr. 6 juli 2012 22:48

@)O(

Ja men der er du jo inne på det. At statistikk kan man ikke stole blindt på. For hva legges det i denne testen for eks. Hva betyr det å være best til å lukeparkere? Er det hvor fort man gjør det? Eller er det hvor korrekt man gjør det? Hvorfor kommer menn seirende ut av denne testen fordi de var raskest, mens kvinner kommer på 2 plass men med en trøst at de parkerte mest korrekt....Det er jo derfor umulig å si hva som er det beste. For hvor mange menn får skader på bilene når de skal være så raske? Og hvorfor betyr en slik test at menn kan benytte seg av dårligere/smalere lukeplasser bare fordi de scooret høyt på tid i denne testen....Det blir ikke rett uansett pokker hvordan man snur og vender på det.

noen kvinner er dårlige sjåfører, andre kvinner er gode. Noen menn er gode sjåfører, mens noen menn er dårlige. Det er bare noe man må akseptere.

Skjult ID med pseudonym poppy fr. 6 juli 2012 22:52

@The One

Det er mye som er basert på statistikk. Og det er derfor mange som er forvirret og vranglært;-)) Det er urettferdig ja....enig med deg der;-)

Skjult ID med pseudonym ruggen fr. 6 juli 2012 23:05

Hm.
Jeg skulle hatt en egen p-plass, ekstra trang og vanskelig å komme inn i, og ekstra mørk, bare for meg ;)

Eller forresten, hva skal jeg med det? Jeg har god plass til sykkelen i boden! Burde nok hatt en litt trangere sykkelbod så jeg fikk demonstrert sykkelparkeringsferdighetene.

Ha en fin kveld folkens! Jeg skal ut og lukeparkere litt!

Skjult ID med pseudonym )O( fr. 6 juli 2012 23:12

@poppy
Statistikk kan missbrukes på veldig mange måter, men det er også et utrolig viktig redskap til å bevise ting.

PS! Den tyske borgermesteren sier at årsaken til manne-parkeringsplassene egentlig handler om humor og markedsføringen. Det kan vel sies at han har lykkes med det når «alle» tyske medier og noen utenlandske skriver om saken.

(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) fr. 6 juli 2012 23:15 Privat melding

(Skjult ID ) - fr. 6 juli 22:25

Nah...slapper av hjemme....
Er jo sukkertreff i morgen? :)

Skjult ID fr. 6 juli 2012 23:16

Å, bomma på dagen :)

Skjult ID med pseudonym Gerimax fr. 6 juli 2012 23:19

Stiller meg bak forslaget og ønskr samtidig at det skal merkes med en hvit mann på asfalten/betong lik handikap p. plasser .

Menn har generelt bedre bedømmelse av plassering i trafikken eller parkeringsplassen , kvinner sliter generelt mye for å finne åpningen og plassere bilen på riktig plass ) Noe må vi menn også være gode på .......:)

Skjult ID med pseudonym Kumite fr. 6 juli 2012 23:26

Ja det synes jeg, bare for å se en hel del menn med et alt for stort ego krasjer...

(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) fr. 6 juli 2012 23:30 Privat melding

Såklart, menn kan kræsje en del mer. De er mer ute i trafikken,kjører hardere og mye mer.
Men det er noe med at kvinner som regel sliter litt med romfølelsen. En del sliter også med å vite hvordan bilen beveger seg når de går i revers. Så legger du til at de ikke er komfertable å sitte bak rattet til å begynne med.

Kjenner til dette av erfaring også. Eks-kona er faktisk redd for å kjøre bil. Bulka mer enn jeg husker...og skrota 2 biler på 2 år.

Skjult ID med pseudonym Snehvit fr. 6 juli 2012 23:52

Har ikke så mye å si for min del om jeg bruker 5 sekunder MER enn en mann, så lenge jeg ikke får skader på bilen. Aller helst ville jeg hatt parkeringsplass med dobbel bredde, gjerne omringet av rosa blomster og nærmest døra til shoppingsenteret. DET hadde vært noe assa....!!!

Skjult ID med pseudonym 303 lø. 7 juli 2012 00:56

Jeg vil ha gratis taxi om kvelden.

Skjult ID med pseudonym Stevia lø. 7 juli 2012 01:56

Er plassene for trange for biler, så merk dem opp for motorsykler. Dårlige sjåfører finnes uavhengig av kjønn.

Skjult ID med pseudonym Puslespill lø. 7 juli 2012 02:55

Jeg er flink til å lureparkere, eh lukeparkere. Men rygging er verre. Smatt pappas A6 inn i en minimal P-plass i et shoppingsenter. Da jeg skulle ut og hivde den i revers max gass hadde jeg glemt betongstolpen ved siden og... tidenes deformering av Audi. Det var ikke bare en bulk men så ut som hele bilen var brettet rundt stolpen. Litt vanskelig å bortforklare. Så ja til P-piller for menn (damnyouautocorrect)

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 7 juli 2012 21:28

Mhh, altså, det dere kommer frem til er som følger:

Menn parkerer raskt, og kan parkere uansett plass, litt slik som dette:
http://www.youtube.com/watch?v=qpzpNUI9mmk

Kvinner parkerer tregt, og trenger lit ekstra plass, slik som dette:
http://www.youtube.com/watch?v=wpQZboJMFOs

Eller skulle jeg lest hele tråden?

((((((^_^)

Skjult ID med pseudonym Anaïs lø. 7 juli 2012 21:56

Hmm. Jeg må si at jeg er en meget god bilfører og klarer å kjøre både store og små kjøretøy, MEN jeg pleier å velge de bredeste parkeringsplassene fordi det blir tross alt litt dyrt hver gang jeg skraper opp støtfangeren ;-P

Skjult ID med pseudonym wolfcry lø. 7 juli 2012 23:26

http://www.tv2.no/underholdning/broom/damer-over-tretti-bulker-mest-3099764.html

Skjult ID med pseudonym Anaïs lø. 7 juli 2012 23:36

Haha, @wolfcry, jeg bulker ikke så kraftig som det skremmende bildet i artikelen, jeg samler heller opp småbulker til det liksom lønner seg å reparere ;o)

Skjult ID med pseudonym blahmann sø. 8 juli 2012 03:05

men Tyskland er en rar plass uansett...