Alle innlegg Sukkerforum

Flørt som kan utvikle seg...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym someone lø. 7 juli 2012 23:03

Hva som legges i det utrykket egentlig..? Dere som har valgt å skrive "Flørt som kan utvikle seg med en kvinne ..." Hva betyr egentlig for dere et slikt betjentskap? Dere treffer en flott dame og vil kun treffes av og til? ikke så ofte kanskje men dere vil holde kontakten? Selv om dere finner en fin tone og trives sammen.. vil dere bare ha en uforpliktende kontakt med hverandre? uten å ha en plan videre? Er dere redd for å ha et fast forhold? Dere vil ikke gå inn i et fast forhold med en gang? er det derfor dere velger Flørt? for å se hva som skjer... ?

Skjult ID lø. 7 juli 2012 23:04

Et godt grunnlag for den berømte vennefella muligens !!

Skjult ID lø. 7 juli 2012 23:10

Eg tolker det som at ein vil bruke litt tid på å bli kjent, for å finne ut om dette er noe som kan utvikle seg.

Skjult ID med pseudonym Stjerne* lø. 7 juli 2012 23:17

Jeg tolker det slik at man vil bruke tid på å bli kjent. Ikke virke helt desperat etter første date. Bruke tid på å bli kjent med personen..
Alle forhold starter vel med en flørt som utvikler seg???

Skjult ID med pseudonym someone lø. 7 juli 2012 23:18

men hva hvis den hele prosessen med "å bli kjent" føles ut som evighet? Det er klart at noen av oss har visse grunner til at ting tar litt lengre tid enn ellers, men hvordan man kan vite at den andre mener noe seriøst og hvordan kan man blir virkelig kjent hvis den prosessen tar laang tid (at man treffer hverandre men ikke så ofte)?

Skjult ID lø. 7 juli 2012 23:20

Du får sette det i sammenheng med dette "varighet" bladet da vettu!

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 8 juli 2012 01:53

Rett og slett en flørt som enten kan utvikle seg til et eventuelt forhold etter hvert eller ikke utvikle seg enkelt og greit. Jeg har den kategorien på min profil nettop fordi gutta er seriøse nok fra før av. har jeg "ute etter langvarig forhold" feks så tiltrekker jeg meg bare enda flere av typen "skulle helst hatt kjæreste i går" gutta og dem og meg vi kommer ikke overens som regel :P en flørt som utvikler seg til et forhold kan jo bli et langvarig et til slutt men jeg er liksom ikke den typen som går rundt å tenker ja han han skal jeg være sammen med til jeg dør, hva er 3 års planen din? hvis vi skal flytte sammen hvor skal vi flytte osv? etter et par dater, uker, mnd med deiting trenger mere tid enn som så..

Skjult ID med pseudonym Gilia73 sø. 8 juli 2012 10:44

Betyr for meg at jeg vil la ting skje naturlig ... Ikke noe stress med å flytte sammen med noen, eller gifte seg, slik det ble beskrevet i annen tråd... Vil flirte og se om jeg kan finne meg en kjæreste :)) Holder i massevis det for meg :))