Alle innlegg Sukkerforum

Åpne forhold

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jane doe sø. 8 juli 2012 02:16

Skulle gjerne sett at det var enklere å markere profilen og å søke opp partnere som vil inngå åpne forhold. En preferanse i mindretall, men jeg er nok ikke den eneste, og det er ekstra vanskelig for oss som vil ha det å finne frem til noen andre som er åpne eller villige tli å tenke tanken.
Det er ikke så veldig vanskelig å lære seg til å være komfortabel med det....

Skjult ID med pseudonym m30 sø. 8 juli 2012 02:21

Enig med du.
Jeg syns at åpne og polyamore forhold burde blitt sett på som mer "stuerent" enn det er per i dag; og da også med mulighet for å velge det som en preferanse for de som er interessert i det.

Skjult ID med pseudonym Dominans sø. 8 juli 2012 02:56

Ka e poenget me å ha et åpent forhold kontra bare gå ud å finna seg ein ny kver helg?

Skjult ID med pseudonym jane doe sø. 8 juli 2012 02:58

Du finner ikke allti en ny en hver helg. Du kan fint elske noen selv om du har et åpent forhold.

Skjult ID med pseudonym Dominans sø. 8 juli 2012 03:01

Så om du ikke finner en ny den helga så er det liksom, hjem til gubben skuffa som bare det? Rar tanke det der, ser dama kommer hjem og lure på hvem hun har høvla øver i dag...

Skjult ID sø. 8 juli 2012 05:24

@Dominans

Nå var du kanskje litt fordomsfull. Greit at du ikke liker det, men det betyr ikke at det er feil for andre.

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 8 juli 2012 06:09

Ja det er helt klart ikke noe for alle, sånn for min del da så kan jeg godt være skikkelig glad i gutten jeg har et åpent forhold med, elsker han gjør jeg nok ikke da hadde jeg ikke vært i et åpent forhold. Men for meg så har det fungert helt fint når jeg har vært i det nettop fordi jeg er som jeg er. Vanskelig å sette i bås som regel og får lett forpliktelses angst. Men det er klart er noe annet med noen jeg føler sterkere for da hadde jeg ikke klart det.

Skjult ID med pseudonym storlav sø. 8 juli 2012 10:32

det er ikke noe problem å være i et åpen forhold, så lenge man er ærlig og respekterer hveradre!

Skjult ID med pseudonym Fantasier sø. 8 juli 2012 10:56

Det er ikke en livsstil som passer for alle. Men synes godt man skal respektere at det finnes folk som er annerledes enn oss selv. Åpent forhold handler jo ikke om å "høvle over" flest mulig, men at man i ett forhold er enig i ett sett kjøreregler hvor åpenhet og frihet blir gitt hverandre. Så er det jo forskjellige måter å praktisere det på til glede og nytelse for begge parter. Med tanke på at rundt halvparten av oss er utro, så burde kanskje flere vurdere denne livsstilen!?!?

Skjult ID med pseudonym Atame! sø. 8 juli 2012 12:17

Du kan jo prøve cupido club, der fins en egen kategori for åpne forhold og mulighet for å søke etter noen med samme holdning til å ha forhold til mer enn en.

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym dott sø. 8 juli 2012 12:59

jane doe: Hjelper det ikke hvis du setter absolutt krav om " Alt bortsett fra sex" på spørsmålet om "Flørtete/frihet med andre under forholdet" ? Tips til sukker: Ytterpunktet på dette spørsmålet kunne vært " Åpenhet/ Sex med andre under forholdet".

Selv er jeg helt i motsatt ende av skalaen, og flørter ikke engang med andre når jeg er i et deilig forhold. Så når jeg får rødt blad på dette punktet skygger jeg banen. Og det er jo hele meningen med nettdating: At man finner ut slike ting på forhånd og slipper å bruke lang tid på å "tråkke opp løypa" :) Lykke til videre i jakten.

Skjult ID sø. 8 juli 2012 13:01

Enig. Både for de som ønsker det og de som ikke ønsker.

Kunne kanskje vært for de som ikke ønsker åpne forhold, men særboerforhold også!

Skjult ID med pseudonym hingsty ma. 9 juli 2012 00:37

Hingsty titter passe munter inn på sukker-tunet og stusser et øyeblikk,,,er dette temaet på banen igjen,,hmmm
Fikk jo iallefall muledyret på søte minner om den gang jurist-berta i avdelingen under fanget muledyrets interesse og rampet litt i det skjulte på julebord, seminar og sogar toalettet på hennes avdeling.
joda og hun var gift hun, ulykkelig gift men tydeligvis i et åpent forhold allerede i en alder av 32.
Vi hadde våre gode og mindre gode perioder som om vi skulle vært ektefeller.. og på en fest gikk vi fra hverandre etter å ha kranglet.

Ved neste gode periode røpet damen, at joda mannen hadde skjønt at hustruen og hingsty hadde kranglet...det hadde han merket på henne da hun kom hjem fra det selskapet, hun brukte tydeligvis å være mye mer tilfreds når hun nøt sine åpne ramestreker i mitt selskp gitt....

Ville ikke vært i skoene på en slik mann, for et negativt sammensurium.. "hingsty grøsser bare av tanken"

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 9 juli 2012 00:44

@storlav

nettop det er viktig uansett syns jeg åpenhet og respekt :)

@skjult id 1301

hmm nja..jo hadde kansje hindret noen samboerskap fra å gå fra hverandre..samtidig tror jeg det hadde vært litt tortur også.. for meg da hvis jeg først blir samboer med noen så er det fordi jeg elsker personen..og da vil jeg at han bare skal være min, da flørter heller ikke jeg med andre gutter eller noe som helst da er det bare han jeg bryr meg om. Tror at hvis man er sammen med noen hvor man ikke føler seg kvelt osv så har man heller ikke noe behov for det.hadde jeg følt det behovet så sterkt at jeg hade vurdert det hadde jeg heller gjort det slutt.. Har vært i et samboerskap hvor vi de siste 6mnd vi bodde sammen ikke var sammen men begge datet og div med andre...reint helvete! Både den ene og den andre veien...så jeg står fortsatt på mitt..får jeg sterke følelser for noen..så er jeg ikke intresert i et åpent forhold..men jeg merker relativt kjapt om det er den type gutt jeg kan få det for eller den type gutt jeg syns er attraktiv hyggelig snill og kan bli gla i men ikke no mer..for alt er ikke sort hvitt...men den lille prosenten som jeg kan få sterke følelser for...de er jeg egentli ganske redd for :P

Skjult ID med pseudonym Stevia ma. 9 juli 2012 10:43

Tja, man er vokst opp med at tosomhet er det riktige. Og når man er i et godt tosomt forhold føles det veldig riktig.

For meg blir det bare spekulasjoner, ville jeg kunnet ha godt forhold til en hjemme og samtidig rotet rundt ute? Jeg har ikke noen tro på det for min del, for jeg ville ikke klart å la være å involvere meg følelsesmessig. Jeg tenner ikke på noen bare for sex. Det vil alltid være et ønske om å sjekke ut om vi har mer for oss. Men jeg tror dette er en holdning jeg har fordi jeg er lært opp til det. Hvis det hadde vært aksept for swingers i min omgangskrets ville ting kanskje vært annerledes. Nå vil jeg heller ha en krevende kvinne enn flere, som til sammen ikke krever mer enn at jeg kan tilfredsstille dem.

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 9 juli 2012 11:03

Bra det stevia sånn det skal være er mann sammen med den rette trenger man heller ikke fler. Håper jeg en gang føler det sånn igjen bedre den veien :)

Skjult ID med pseudonym jane doe lø. 14 juli 2012 15:46

Vel, min holdning til andre mennesker sågar i de fleste situasjoner er helt forskjellig enn det som er vanlig. Om den jeg elsker har småflørter med andre personer, eller i det hele plutselig skulle finne en annen person hun ville ha til kjæreste så lar jeg henne gjøre det. Det er så mye til livet, og så mange andre mennesker en kan bli glad i at jeg bare ønsker alle det beste. Om hun virkelig skulle starte å elske en annen person, ville hun nå gjort det selv om vi ikke hadde et åpent forhold, og det er mye mer behagelig at hun kan snakke med meg om det uten å måtte være redd for at jeg har ubehagelige reaksjoner. Sjalusi er noe jeg vil leve uten, men jeg tror ikke en kan angripe sjalusi i seg selv for å bli kvitt det, en må gå i helheten av sitt perspektiv på menneskeheten og la den gå upåvirket av det som er normalt.

Skjult ID med pseudonym -Bene- lø. 14 juli 2012 15:55

Hmmnei, ville mye heller bare hatt en fuckbuddy enn et åpent forhold. Forhold er forhold, der er det kun to. Fuckbuddy er fuckbuddy, og man kan gjøre andre ting enn å bare..fucke. Men det blir en helt annen definisjon. Kjente et par som drev med det der, fordi kisen i forholdet var på turne med bandet store deler av året og hun sa at det funket fordi det var henne han kom hjem til tilslutt. Jada, hjem med...hva? Funker ikke for min del :)
Et annet vennepar hadde en slags uskreven løsning om noe lignende, men det har de sluttet med nå. Kan ikke tenke meg hvorfor man føler behov for å dele sexlivet med noen andre. Etter min mening er det da såpass store forskjeller i folket at de gjerne ikke burde vært sammen in the first place.

Men ja, det burde vært mulig å sortere på alle slike ting, så man får luket ut de som virkelig ikke er av interesse.

Skjult ID med pseudonym Socrates lø. 14 juli 2012 16:58

Jeg hadde helt klart vært interessert i et polyamorøst (litt forsnorsking her kanskje, men men..) forhold.

Hvorfor noen ikke helt forstår greia er helt i orden, men som påpekt her tidligere: Det betyr ikke at det er galt fordi om.

(mann 56 år fra Oslo) lø. 14 juli 2012 17:13 Privat melding

Flytt til Berlin, der eg bur.
Her er polygami, swingerklubbar og opne forhold like vanleg som sauerkraut og lederhosen.
For konservative/monogame meg er dette intet alternativ, men for andre må dette vere det reine paradiset!

Skjult ID med pseudonym Rambo lø. 14 juli 2012 19:50

Jane, du kan godt få smake på meg i kveld. Er ikke i noe forhold nå, men det gjør vel ikke noe for deg? Det holder vel at bare du har et åpent forhold? :)

Skjult ID med pseudonym jane doe lø. 14 juli 2012 23:08

låll. Jeg er gutt. Og bare vis du er skikkelig pen og litt feminin vil jeg smake på deg, men ikke på tissen din. Berlin hah, skal ha det i minne til fremtiden panegyrisk. Swingers bryr jeg meg ikke noe om forresten.

Skjult ID med pseudonym Rambo sø. 15 juli 2012 00:04

Aha, du vet at Jane Doe er et jentenavn? Kanskje John Doe du hadde tenkt å bruke?

Skjult ID med pseudonym Byjente sø. 15 juli 2012 02:10

Jeg har vært i et semi-åpent forhold, som fungerte utmerket for oss i flere år.
Dessverre gjorde det at han hadde en "enkel" utvei når hverdagen ble litt tøff, og han er nå gift med sin tidligere elskerinne.

På den positive siden kan jeg si at det er like mange former for åpne/polyamorøse forhold som det er "tradisjonelle" forhold, og at det like gjerne kan være snakk om et et fast forhold mellom tre eller flere mennesker, som et forhold mellom to mennesker med sporadiske "statister".
Det eneste kravet som MÅ oppfylles er åpenhet og ærlighet.
Vi hadde en eneste regel, egentlig: Kan du ikke fortelle om det hjemme, kan du ikke gjøre det.
Og det dekker jo egentlig ALLE typer forhold.

Når det er sagt så er jo jeg litt "brent barn" i denne saken, og skulle gjerne sett at man kunne huke av for det slik at jeg kunne _unngå_ denne typen forhold denne gangen. ;)

Skjult ID med pseudonym Socrates sø. 15 juli 2012 02:20

@Byjente

Hva likte du ved den ordningen dere hadde?

Skjult ID med pseudonym Byjente sø. 15 juli 2012 11:25

Han hadde behov for å flørte, som en form for bekreftelse.
Jeg hadde ikke behov for det - jeg "ser" ikke andre menn når jeg er i et forhold, helt automatisk.
Han var småsjalu - jeg fantes ikke sjalu.
I tillegg så han på sex som en behagelig aktivitet på linje med en vanlig massasje, mens jeg ikke har sex med noen jeg ikke er følelsesmessig involvert i.

På en eller annen merkelig måte fungerte det slik at JEG fikk den samme bekreftelsen som HAN fikk gjennom flørtingen, ved at JEG var vitne til hvilke alternativer som var tilgjengelige, og visste at han alltid kom hjem til meg, og regnet meg som både mer attraktiv, intelligent og spennende enn alle disse til dels flotte kvinnene.
Av typen "joda, det er godt med burger en gang i blant - men det venter en indrefilet hjemme". ;)
Og siden vi til tider hadde svært ulik libido, var det ikke noe "offer" for meg at han brukte litt energi på andre enn meg.

Regelen var at når jeg sa "stopp", så var det stopp.
Jeg opplevde enkelttilfeller av sjalusi kanskje 5-6 ganger i løpet av 8 år, og da sa jeg i fra. Han husket "triggerne" bedre enn meg i ettertid, og holdt seg innenfor grensene.

Vi spøkte alltid om at vi trengte en god kone, en søt liten blondine som var glad i husarbeid og ungepass. ;)
Vi hadde trekant noen ganger med ei venninne av oss, og hadde vi levd i et samfunn hvor polyamorøse forhold var anerkjent og respektert skal man ikke se bort i fra at vi hadde endt opp i et forhold med enten henne eller elskerinnen som han nå er eksklusiv med.

Skjult ID med pseudonym Socrates sø. 15 juli 2012 12:21

Så om du ville flørte med andre så var det et problem ettersom han var sjalu?

Jeg tror mange anser slike forhold for å være en fysisk greie, hvor det handler om å spise hamburgere og gå hjem til indrefileten, for å bruke ditt eksempel.

For meg er det ikke helt slik. Jeg er som deg i forbindelse med sex. Jeg krever følelser. Men jeg vet jeg kan ha de følelsene for flere mennesker samtidig. Jeg legger mye av meg selv i forhold og når jeg har en connection med noen så er det én type connection, mens jeg kan ha en annen type med noen andre. Forholdene min er ikke like på det området. Poenget er da at man får dekket noen behov med en person og andre en annen plass. Eksempel kan være at man ofte har en annen rolle om man er med ei som er endel år yngre enn seg, mens rollene ofte er helt annerledes om hun er endel år eldre enn meg.

Jeg er nok noe komplekst satt sammen, men jeg mistenker at mitt kjærlighetsliv kan være mye rikere i slike forhold enn i den mer standardiserte modellen. Kanskje jeg en dag møter noen som dekker alt, men det høres utenkelig ut.

Skjult ID med pseudonym lashes sø. 15 juli 2012 12:58

Det kunne vel vært et spørsmål i relasjonsprofilen, så fikk man et blad på treet.. Fint for min del også, som ikke er interessert i et åpent forhold.

Men siden det spørsmålet mangler kan man vel bruke den frihet under forhold (eller hva den heter) og sette den på max..