Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan bruker man chatten? Ingen svarer på chatten eller er det bare meg?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sukkersjit sø. 8 juli 2012 02:41

Kunne godt tenke meg å bruke chatten mer....

Snakker med noen få jenter på melding, men vi er omtrent aldri på nett på samme tid.

Prøvd chatten litt med de som er pålogget sist, men som oftest er det mye mindre andel der som svarer en de jeg får meldinger fra...

Bruker jeg chatten feil, skal man heller avtale å chatte enn å sende melding og vente en dag på svar???

Skjult ID med pseudonym KONGEN sø. 8 juli 2012 02:44

Sukkerchatten er bare møl. Avtal heller å bruke msn. Enda bedre om du avtaler å bruke skype.. med cam.. så kan du verifisere at vedkommende er den han/hun gir seg ut for å være. Du sparer en del tid på dette og ungår å date åpenbare sitroner.

Skjult ID med pseudonym sukkersjit sø. 8 juli 2012 03:05

Pent svar!

Fungerer det da?

Letter å close et treff?

Så jævla lei å sende utall meldinger fram og tilbake og ikke få et treff med kaffe eller spasertur - et eller annet...

Skjult ID med pseudonym KONGEN sø. 8 juli 2012 03:16

Ja, får du de på msn er det lettere. Du har da fått skubbet de over i en ny komforsone kan du si. Har du fått de på msn kan du bare ta tiden til hjelp. Chat mye med dem uten å virke "needy". Noen ganger tar det et par dager, andre ganger tar det tre uker, men jeg har faktisk kun opplevd en gang at en dame som gir meg msn adressen ikke vil treffes.

Får du de på cam på skype kan du være helt sikker på at de møter deg. Hvis du ikke har seilt under falskt flagg på bildene eller noe sånt dumt noe.

Skjult ID med pseudonym sukkersjit sø. 8 juli 2012 03:28

Men MSN-er det noen som har det da lenger? Og har mange folk egen skype eller MSN for sukkerkontakt, jeg mener man deler vel ikke ut sin egen personlige og private med en gang? Og hvordan får man de egentlig over på den plattformen herfra når man må vente en hel dag på meldinger?

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 8 juli 2012 03:46

har msn hender meget sjelden jeg bruker den da..har skype og men samma der kjipern med å gi folk det der er jo at de fort blir masete fordelen er jo at du får sett dem sånn halveis live på cam og snakket med dem halveis live så kan du som kongen nevner lenger opp her sile ut dem du kansje ikke har lyst til å møte alikevell får mere intrykk av personen vertfall.. .:)

(kvinne 32 år fra Oslo) sø. 8 juli 2012 11:11 Privat melding

For å bidra med synspunkter fra kvinner til diskusjonen:

Sukker-chaten er søppel. Bl.a kan man ikke se timestamps, og man ser ikke om den andre personen er online eller offline. Jeg gidder aldri å besvare forespørsler om å chatte her...

Jeg har adda menn fra nettdating på både MSN og Skype, men det er faktisk heller få som spør om det - selv om vi kanskje prater lenge over nettdating.
For at jeg skal adde en mann til MSN\Skype så trenger jeg å se først at han deler noen av mine hobbyer\interesser, slik at vi har noe interessant å prate om. Om han ikke deler noen hobbyer\interesser så er han uansett helt uaktuell som date.
Noen ganger foreslår jeg MSN\Skype for at jeg skal slippe å logge på nettdatinga for å svare på meldinger, men prater går jo også mye raskere der.
Men jeg er veldig forsiktig med hvor mange jeg vil ha å prate med på MSN\Skype samtidig, fordi jeg blir stresset og irritabel hvis mange "maser" på meg samtidig.

Når jeg får addet en menn på MSN\Skype så pleier jeg å Google navn og email på personen, og se hva jeg finner ut der. MSN\Skype er altså nyttig mtp å finne ut mer om personen, ikke bare for å prate med personen.

Jeg har ennå ikke datet noen jeg har addet på MSN\Skype:
To stk syntes jeg ble direkte kjedelige å prate med, fordi de hele tiden bare ville prate om ting som ikke interesserer meg.
Èn sluttet å prøve å prate med meg, kanskje fordi han merket at han ikke interesserte meg så veldig.
Èn fant jeg ut ikke passet meg noe særlig, og han skjønte det nok.
Nå prater jeg endelig med en som jeg tror jeg ville ha datet om han ber om det.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 9 juli 2012 01:35

Er vel ingen som bruker chatten her inne vel? :P
Selv er jeg glad i MSN i grunn. Men jeg legger ikke til jenter hvis jeg ikke syns de er interessante.

Men skulle ei jente ta kontakt så blir det nok ingen date, for jeg har drept interessene hennes lenge før det er naturlig å spørre om å treffes. Og spør hun om å treffes etter bare noen dager med kommunikasjon så sier jeg bare at jeg ikke kan, og voila! Så har jeg igjen klart å drepe interessen. :P

(mann 57 år fra Oslo) ma. 9 juli 2012 10:32 Privat melding

Sånne tråder som dette kommer opp en gang i blant. Og det er bra. Da får vi som leser forum se at det bare er tull å bry seg om sukkerchaten. For det finnes mange bedre alterantiver.

For min del er chaten slått av. Har Skype og MSN, men foretrekker å treffes IRL.

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 9 juli 2012 12:52

Hovedproblemet med chatten er at folk ikke sitter foran pc'n selv om de står pålogget. Sikkert mange som logger på til frokost, og ikke ser skjermen igjen før middag. Og logger de av står de fortsatt tilgjengelig for chat i 1-2 timer etter at de har logget av. For den som prøver å ta kontakt ser det bare ut som om personen ikke svarer.

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) ma. 9 juli 2012 12:55 Privat melding

Jeg liker best postmelding fremfor chatten på sukker og msn etter hvert som man blir kjent. :)