Alle innlegg Sukkerforum

"Damekrav" enda en gang.......

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym yiiiiha ! on. 13 juni 2007 16:17

Har sakset dette :
Han må være snill, ærlig, omsorgsfull, morsom, renslig, kjekk, positiv, frisk, sporty og økonomisk uavhengig.
Han må kunne kommunisere godt.
Han må kunne ta i et tak med alt som skal gjøres i et hus, iallefall hjelpe til.
Han må være glad i mennesker.
Han må ha slalomski som er i bruk.
Jeg vil at han skal være mest mulig lik meg.
Han kan ha egne hobbyer hvor jeg ikke deltar.
Må ikke ha katt ( er allergisk).
Han kan ha barn eller ikke.
Det er fint om han kan spille et instrument.
Han kan ha seilbåt.
Han må være et godt menneske.


Noen som føler seg kallet ?
*ler meg ihjel snart* .
Er det muuuulig..!!!!
Fristende å si hvem det er men da mister jeg mitt "meldemskap" som det står øverst.Skjult ID med pseudonym gilbert on. 13 juni 2007 16:35

"Han må være mest mulig lik meg" Egoisme på topp.
Kjenner igjen ramsa, --- er det ikke best at disse dater seg selv og har seg selv som partner i ett og alt ?

(mann 44 år fra Hordaland) on. 13 juni 2007 16:52 Privat melding

Er det der så vanskelig da? Trodde de fleste oppfylte de kravene. Untatt det med seilbåt, men det var jo ikke noe krav heller.

"Mest mulig lik meg" var kanskje litt sært. Skal han bruke like lang tid på å sminke seg hver morgen også :-P?

Men så er det jo det med selvtillit da. Ord som "kjekk" og "sporty" er vanskelig. Man føler seg aldri kjekk og sporty hvis man har et dårlig selvbilde. Folk med bra selvbilde føler seg alltid kjekk og sporty. Kanskje det går an å lære litt av telefonselgere. De har noe de kaller "RMI", riktig mental instilling. Uten det klarer man ikke å være telefonselger. Lurer på hvem som har det verst, single eller telefonselgere...

(kvinne 50 år fra Akershus) to. 14 juni 2007 15:48 Privat melding

Kanskje er dette en som synes det er modig av seg selv å lete etter "den nye" på nettet, men samtidig har angst for å møte noe annet enn det hun er vant til? Litt selvmotsigende....

Skjult ID med pseudonym yiiiiha ! fr. 15 juni 2007 14:46

ELLER HVA MED DENNE ?

Lettere å beskrive drømmemannen enn å beskrive seg selv......så her er min drømmemann....Høyde og alder må stemme, 185cm og voksen og erfaren i alder, gjerne 55 pluss. minus. Han har egne hvite tenner og et flott smil! Hår som sitter fast og som er godt å rufse i! Han må like å ha ski på bena, til turer for å nyte naturen og til å suse nedover de flotte alpinbakkene, vi finner i den deilige fjellheimen. Mestre sjøen og båtliv og har han i tillegg et krypinn i en av fjellets alpinbakker og egen sjødyktig `skute`seil eller bare motor.....da venter jeg på deg....også.....godt humør, inkluderende, raus,sjarmerende,sosial,en jobb du trives godt i, ryddig, flørtende, glimt i øyet, romantisk, selvstendig, drømmende, leken og engasjert..ja har du alt eller noe av dette, håper jeg at jeg finner deg eller du meg??


Noen som føler seg kallet her eller...;-)))

Skjult ID med pseudonym Å like bli fr. 15 juni 2007 17:26

hmmm, tror jeg skal formulere min profil litt mere krevende jeg nå som jeg ser at dette ikke er så uvanlig.
Da skal min kvinne være : Utrolig velstående, fantastisk utseende, gjerne fotomodell i "Sport Illustrated" eller bildekkreklame, døds-søt,, flotte hvite jevne tenner, passelig yngre enn meg ( 10-30 år), fantastisk til å lage mat, gjerne enebolig med brygge og en "skute " fortøyet i den, hytte ved sjøen eller i Frankrike (helst i et bra vindistrikt ), du må ha store brune øyne, passelig langt lyst hår som jeg kan rufse litt i, struttepupper som er dine egne ( det med egne kan fravikes ved nærmere ettertanke) og lang velskapt kropp som skapt for bare meg, sjenerøs og gavmild må du være og jeg elsker kun merkeklær, Porsche Cayenne S er et "must", leken i senga er du og tør alt jeg finner på av morsomme leker "hihi", alltid i strålende humør og springer meg i møte når jeg kommer sliten hjem etter jobben som postbud, kjørende opp innkjørselen og du kaster deg rundt om støtfanger`n på Porchen jeg fikk til jul av deg (eller blir det til nyttårsaften?), Jeg er sååååå spent esse !
Kan du kjenne deg igjen i mer enn halvparten av dette ta kontakt da vi er som skapt for hverandre !!!

Kjærlig hilsen fra 500.000 norske gutter og menn fra 16-85 ( resten må være homo)

(mann 44 år fra Buskerud) fr. 15 juni 2007 17:28 Privat melding

Søren jeg sliter med aldrene resten består jeg jo glatt...Burde stårr minst en mill på bok og jeg er en deilig lykkejeger!!!!!

(mann 43 år fra Hordaland) fr. 15 juni 2007 23:10 Privat melding

Til yiiiiha: Kansje det egentlig bare er et triks for å sortere vekk de som er syter og klager så fælt over andre sine profiler istedet for å tenke positivt rundt seg selv og de profilene en faktisk liker.

Skjult ID med pseudonym beskjeden sø. 17 juni 2007 20:16

jeg blir skremt av han "Å like bli" Jeg håper for all del ikke 16åringer leter etter kvinner som er 10 år yngre...

(mann 45 år fra Oslo) sø. 17 juni 2007 20:18 Privat melding

Jeg syntes det første "annonsen" er morsom. Følgende to setninger skulle vel ekskludere alle:

Jeg vil at han skal være mest mulig lik meg.
Han kan ha egne hobbyer hvor jeg ikke deltar.

Skjult ID med pseudonym Pluto ma. 25 juni 2007 17:29


Ja her står det mye fint... Har surfet rundt her en tid. Prøvde meg først men en litt "useriøs" profil, da jeg ikke hadde tro på nett-date (men måtte jo teste). Så etter noen noen skikkelig seriøse meldinger i innboksen skjønte jeg at ikke kunne ligge inne uten å skjerpe meg. Så det ble gjort!!
Nå er jeg meg selv :-) med barn (i grunnskolealder) og alder på meg selv og et bilde som dere nesten kan kjenne meg igjen på ...
Hva skjedde da? - jo nå er det masse voksne damer som er gjerne vil ha meg som som venn i sitt liv hvor de ønsker å "trappe ned" og "ha en rolig og meningsfylt voksentid". Tenk det ! - Jada, jeg begynner å bli gammal, vet det, men så lenge jeg ikke sikter mot AFP, eller andre "stillesittende" aktiviteter, så er det håpløst å sitte i sin gode etablerte stue og løse kryssord mens dama sitter i kroken og broderer.
Vet ikke om dere skjønner hvor jeg vil, men må man virkelig være steinrik, bo i "Røkke"-villa og i tillegg ha utseende som en gresk gud for at en som er litt ung i sinn gidder å treffe deg?
Har prøvd å få kontakt med jenter med små barn, som er i samme "livvsitusjon" (er det ikke det det heter?) - men NOPE..
Ikke lykkes.. så langt..
Om verden snur seg skal jeg si fra til dere gutter, for da har jeg funnet opp kruttet!!!
Hvorfor jeg ikke linker til profilen min? Svar: Da hadde jeg sikkert fått masse pepper av søte "ungdomlige" jenter som hadde sendt "gode råd" om jeg burde holde meg til min egen aldersgruppe...
Bitter? Nei - ikke det heller.. Ser på dette som et interessant prosjekt.. følg med.. kanskje det skjer noe ;-)
Ha en fin junidag!!!

Skjult ID med pseudonym feigingen ma. 25 juni 2007 20:51

Pluto, det med aldersforskjell mellom mann og kvinne er ett meget ømtålig tema her inne. Av en eller annen grunn, så er det mange som mener, og gir uttrykk for, hva de mener er en passende forskjell. Den skal ikke være mer enn 5 år før det ikke er korrekt.

Skjult ID med pseudonym "gammel" ma. 25 juni 2007 23:05

Pluto,

fint innlegg..

Har vært her inne en stund nå - og er i samme situasjon - og tilsynelatende med de samme ønsker - som deg..

Det er lite svar å få ..

på mail.. på chat - no response..

I Oslo er det stor overvekt av single jenter - men de vil visst ha det slik..

Tror ikke det 'kruttet' du ønsker å finne eksisterer.. he he

Skjult ID med pseudonym JADDA! ma. 25 juni 2007 23:10

Hadde vært interessant å vite hvor gammel Pluto er...

(mann 51 år fra Oslo) ti. 26 juni 2007 00:12 Privat melding

JADDA! Snedig å være anonym og ønske at andre skal oppgi personlige opplysninger. Pluto har tross alt sagt han er mann, du har ikke nevnt ditt eget kjønn engang.

Skjult ID med pseudonym gutt26 ti. 26 juni 2007 11:10

Det er en stor andel single kvinner og menn i Oslo, men fordelingen er skjev. Mens hovedandelen av de single mennene er 25-35 år gamle er størstedelen av de single kvinnene enker over 60...

Skjult ID med pseudonym JADDA! ti. 26 juni 2007 13:56

kit001 - jeg ønsker ingen personlige opplysninger av Pluto, kun hans alder - for å sette det litt i (mitt eget) perspektiv. Og mitt perspektiv er fra en ung kvinne på 36 år. Som takker nei til kontakt med veldig voksne menn, fordi jeg vet av erfaring at jeg blir for barnslig for dem. :-)
Så, det er til deres eget beste.

PS Noen av oss har levd en stund og noen av oss har høstet masse erfaringer, selvom vi bare er i slutten av 30-åra.
Jenter er stort sett gode på magefølelse og intuisjon, noe dere gutter er skikkelig dårlig på. :-)

Min erfaring er at mange menn/gutter sier de vil ha en ting og egentlig ønsker noe helt annet. De sier de vil ha en sterk, selvstendig og aktiv partner, men ønsker seg egentlig ei føyelig, lita berte som kan være hjemme og passe barna deres mens dere er ute å jobber/jakter/fisker etc. Til nød kan hun få jobbe et par vakter i uken som sykepleier/hjemmepleier.
Så finner dere ut at dere ikke har noe sjans hos de sterke jentene som gjennomskuer dere, og ender opp med å kjefte på de som vil noe mer, og er fryktelig kjapt ute med å hevde at vi KUN er ute etter penger, pikk og prestisje.

Det skal jomen litt til å finne ut hvem av dere som er tøffe er nok til å takle ei sterk, selvstendig jente med mye erfaring og egne meninger. Men jeg er (fortsatt) ved godt mot - det er masse flotte menn/gutter her på sukker. Selvom jeg takker pent nei til kontakt med de som er laaangt unna meg i alder (begge veier) og som bor laaaaangt unna geografisk.

(mann 51 år fra Oslo) ti. 26 juni 2007 19:15 Privat melding

Selv om min dårlig utviklede magefølelse sier det er en dårlig ide, vil jeg gi deg ett kort svar JADDA! Dine erfaringer er ikke allmenngyldige. Jeg kjenner flere menn, meg selv inkludert, som har sagt opp jobben for å være medfølgende til partneren på hennes jobb langt vekke fra Norge. (X-en jobbet i UD.)

Skjult ID med pseudonym hingsten ti. 26 juni 2007 19:21

Noen få tips til Pluto og alle andre her inne....

Ta deg tid til å gå på sukkerfest.....det er hovedsakelig der det skjer her inne..

Husk å kle deg etter den alderen du føler deg bekvem og har lyst til å tilhøre... helst litt stenvasket moderne greier, gjerne en tettsittende genser.. Ta deg litt tid nå å prøv litt ..

og husk vær passe uhøytidelig.. men samtidig passe selvsikker uten at det merkes... finn komplimenter og ros den du møter og tenk to ganger før du skryter av deg selv... om du vet du er litt morsom med litt godt drikke innenbords.. anbefales det opp til nesten..og..

For all del.. ikke ha et nick som hentyder til stolthet og eplekjekkas... da er det lurt å ikke bære den..

Pugg leksa og opp med farten.. Sukkerfesten nærmer seg med stormskritt og jeg lover.. det er mye som skjer om man følger litt med i timen der.. sånn av erfaring..

Skjult ID med pseudonym Pluto on. 27 juni 2007 23:33


Kjære JADDA!
Det som følger nå er ikke tenkt som surmaget, gammal-mannspreik..
Skulle gjerne chattet med deg, men du har vel blokkert oss som er over 45, så det går vel ikke ;-)
Tror du hadde blitt overrasket over noen som tilfeldigvis er født litt før deg. eller har du gitt deg selv og oss en sjans.
Så lenge vi har små barn og følger med i hva som "scher" blir ikke noen - verken jenter eller gutter eldre i hodet enn hva vi selv ønsker.. jdada JADDA, kroppen blir eldre... er det det du egenltilg ikke ønsker?

P :-)

Skjult ID med pseudonym JADDA! on. 27 juni 2007 23:55

Pluto, jeg blokkerer ikke på alder. :-)
Jeg har foresten erfaring med at de mest kroppsfikserte er de i midten av 40-årene....

Men det er klart at en 45 åring med barn på vei ut av redet har mindre til felles med en 35 åring hvis barn er små og trenger all oppmerksomhet når de er til stede.

Pluto, jeg vet livet er fult av nyanser.... men setter man ikke ting på spissen blir det ingen reaksjoner og diskusjoner.

Skjult ID med pseudonym Pluto to. 28 juni 2007 15:04


Interessant.. ;-)
Ikke er jeg midt i 40-årene og er ikke lenger fiksert på eksteriør, da jeg har lært at det gjør blind for helt andre og viktigere kvaliteter..
Har til og med barn som trenger all oppmerksomhet når de er hos meg.. så da så..

Ja -livet er fullt av nyanser, JADDA!

P :-)

Skjult ID med pseudonym svai sø. 1 juli 2007 23:23

Jeg leste nylig en profil hvor mannen har som ett krav (blant mange) at dama må være svai i ryggen! Jaja, da slipper i det minste alle rak-ryggede damer å ta kontakt ;o)

(kvinne 42 år fra Akershus) ma. 2 juli 2007 09:11 Privat melding

hmm, jeg skjønner ikke helt hva som er så fælt med at vi jenter har noen ønsker for en drømmepartner.. Er ikke det hele pointet med sukker??? vet med meg selv at det er uaktuelt for meg å treffe en gutt som er 25, uten barn,rasistisk,homofob,null politisk intressert,hater natur og synes at selve livet er å gå ut på byen med kompiser for å drikke seg drita, så hvorfor kan jeg ikke si det da? ser ikke helt pointet med å engasjere meg i noen jeg vet jeg ikke kommer til å trives med. har ikke dere gutter noen realistiske ønsker for en partner?? og om denne personen det er snakk om får napp hos akkurat den personen hun beskriver, så er det vell bare bra for henne. eller er det at enkelte menn i takler at damer ikke ønsker akkurat dem?? såret stothet..?? ikke vet jeg. synes i allefall det er greiest selv å lese hva en mann ønsker fra en drømmepartner, og så sende en mld om jeg føler meg truffet :-) og hvorfor bruker forresten så mange pseudonum her på forumet? er det så skumelt å stå for hva man skriver??

(mann 37 år fra Aust-Agder) ti. 3 juli 2007 20:09 Privat melding

Nå har vi det trivelig dere...

Skjult ID med pseudonym Pluto ti. 3 juli 2007 21:46


JA - ayelin..75 DET er skummelt.
Du skulle ant hvor mye drittkjeft vi får om vi ikke holder oss på matta og søker etter de som er forventet jf vår alder, stand e.l.
Sånn er det...
Jeg har ikke tenkt å stikke hodet frem ;-)

P :-)

(kvinne 42 år fra Akershus) ti. 3 juli 2007 21:50 Privat melding

*ler* ja ja, det skal ikke være lett :-) nå vet jeg da ikke hva som er forventet jf alder, så jeg skal ikke si noe:-D

(mann 51 år fra Oslo) ti. 3 juli 2007 22:28 Privat melding

Forventningen til alder er at begge skal være omtrent like gamle, spesielt hvis han er over 35-40.

Skjult ID med pseudonym Pluto ti. 3 juli 2007 22:39


Og hvis han har små barn, og har fylt 50, har han ingen sjans til å finne en jente i samme situasjon. Det er det nemlig ingen kvinner på 50+ som har små barn... av naturlige grunner.

Hva gjør han da da "unge" kvinner? - klarer seg med "AFP-damer" (unnskyld) som er best opptatt av å strikke til sine barebarn.. og ellers rusler rolige turer av og til.... ?
Livet skal ikke være enkelt .... har skjønt ....

P :-)

Skjult ID on. 4 juli 2007 03:29

Her slenges ut en rappkjefta brannfakkel:

Hvordan har man energi og ikke minst samvittighet til å få barn når man er 50 år?? Lykke til med oppfølging av lilleputtfotball, pubertet og tenåringsopprør... Og det vil mao si at man er nærmere 70 når ungene blir russ?? Og skal man kanskje følge sin datter ned midtgangen med rullator da? Syns ikke at bare kvinner burde være ute av stand til å få barn etter fylte 40.... Naturen hindrer kvinner i å få barn etter dette, fornuften burde hindret menn.

(mann 51 år fra Oslo) on. 4 juli 2007 07:52 Privat melding

ayelin_75, her ser du noe av som er forventningene i forhold til alder. Det er noe i retning, siden jeg ikke kan, er det urettferdig og umoralsk at andre kan.

(kvinne 42 år fra Akershus) on. 4 juli 2007 07:54 Privat melding

Jeg synes ikke alder er så veldig viktig, er viktigere at man er på noenlunde samme nivå i livet. Og dette kommer mye inn på barn/livserfaring. De fleste som har barn, ønsker seg nok noen i samme situasjon. Kan bare se på meg selv igjenn og si det at jeg da helst vil ha en mann som har barn, og da helst ikke barn på 2-3 år eller barn som er 25 år :-D Noen begynner tidlig å få barn, mens andre begynner sent. Ser ikke helt at dette kan være noe å krangle om... Om en mann her inne er 50 og ønsker seg ei dame på 25, hva er problemet? Det er vell opp til dem om de får det til å fungere.. Nei konsentrerer meg heller om de profilene som jeg synes er spennende, og som liker meg, og så lar jeg være å bry meg med de som ikke passer, og hva de ønsker :-D

(mann 59 år fra Oslo) on. 4 juli 2007 16:47 Privat melding

Noen som kan veksle en 50 åring med 2 stk 25 åringer?..
Det finnes selvfølgelig unntak, men ser man på menyen når man er ute å spiser, hender det man har lyst på det dyreste og beste, men velger det som er midt på treet og som man tror man vil bli fornøyd med.
Alder er vel ikke største hinder for at et forhold skal fungere, men kanskje en medvirkende faktor om man regner varighet.
Menn er menn og vi tror vel at de lekre yngre jentene / damene er løsningen på alle våre problemer og sorger?
Vi (snakker for meg selv) kan være nokså naive noen ganger...
"Det er lov å kikke på menyen for å skjerpe appetitten, men man bør vel spise hjemme med de man passer sammen med?"

(kvinne 43 år fra Oslo) lø. 21 juli 2007 05:47 Privat melding

Hvorfor blir mange eldre menn dødelig fornærmet når vi litt yngre ikke er interessert? Får ikke vi lov å bestemme selv hva vi er interessert i? Jeg vil ikke ha noen på 40+ uansett hvor fantastisk de synes at de er. Det bør få være mitt valg. Jeg synes ikke jeg fortjener å bli stemplet som urealistisk kresen av den grunn. Det at hingsten tydeligvis har klart å ordne seg betyr ikke at alle andre kan forvente det samme for så å kjefte på oss når vi ikke vil ha dem.

Skjult ID med pseudonym gutt lø. 21 juli 2007 16:04

Myte: Brad Pitt er 43, Johnny Depp er 44 og Russel Crowe er 43 men du hadde vel kasta alle tre på dør? :)

Ayelin, nå var vel ikke poenget her at man ikke skal ha krav i det hele tatt, bare at kravene henger noenlunde på greip. En gylden middelvei, om du vil. Et par av profilene det er klippet og limt fra over her er det kanskje tre menn i Norge som kan oppfylle. Min teori er at den ene av disse tre er eksen til dama som har profilen ;).

Fra profilen det ble skrevet om over her:
185cm
55 år +-
Egen stor båt
Egen hytte nærme alpinanlegg
Godt med hår
Hvite ekte tenner
Like skiturer
Like naturen
Like alpint
godt humør
inkluderende
raus
sjarmerende
sosial
en jobb du trives godt i
ryddig
flørtende
glimt i øyet
romantisk
selvstendig
drømmende
leken
engasjert

Hadde vært morsomt å vite hvor mange som matcher dette i hele den vide verden :).

Moralen for min del blir vel: Det er bra å stille litt krav, men blir man opphengt i et ideal som enten er uoppnåelig eller en blåkopi av den forrige kjærligheten gjør man det vanskelig for seg selv. Målet burde være å ikke tilbringe brorparten av livet alene fordi kravene ikke henger på greip.

(kvinne 43 år fra Oslo) lø. 21 juli 2007 16:09 Privat melding

Jeg hadde vel kanskje gjort et unntak for Johnny Depp he,he. Men jeg tror sjansene mine der er ganske dårlige.

Skjult ID med pseudonym hingsten ma. 23 juli 2007 00:59

Dagens brannfakkel... Jeg ville aldri bli dødelig fornærmet over at noen ikke svarer.. da fremstår man levende død her inne.... Heer lever jante på det høyeste.. for all del Myte skal få så mange krav hun vil... men tenk.. fasongen hennes får ikke plass på "hingstens hylle"..Og jeg har ingen båt.. eller for mye av det gode...bare et avslappet behagelig (skult passe selvsikkert) syn på det meste.(og fettløs da)... så moralen.. som jo har vært oppe maaange ganger tidligere.. ikke alle ser seg i speilet før de stiller krav tydeligvis... Støtter deg "gutt"... livet er herlig iblant..

(mann 51 år fra Oslo) ma. 23 juli 2007 05:45 Privat melding

hingsten, fettløs? Mange synes Marlyn Monroe hadde noe...

Skjult ID med pseudonym Mira ma. 23 juli 2007 12:14

gutt; nå strekker du kanskje ting litt vel langt? Selv om Myte ikke ønsker seg en mann som er 10 år eldre (noe jeg heller IKKE kunne tenke meg i det hele tatt) så er det vel liten vits i å dra inn Hollywoodstjerner i 40-årene og si at DE hadde hun vel ikke sagt nei til?? Hmm.. Kan ikke helt se hvilket rotfeste den sammenligningen har med virkeligheten for oss her på sukker diskusjonsforum... Er jo det med å være realistisk igjen, noe du tydeligvis er opptatt av?
Når det gjelder alle krav/forventinger du har klippet og limt inn fra kvinnelige profiler så er da dette disse damenes problem og ikke ditt. Takk heller deg selv for at du har et mer fornuftig syn på denne verden enn det de har og at du har sikkert større sjanse for å finne den rette :)

Skjult ID med pseudonym hingsten ma. 23 juli 2007 14:48

Tre vesentlige ting kit001...
1).poenget var at jeg kan lett finne små negative egenskaper til ganske så mange kvinner.. om poenget er å jakte på de istedet for å fremheve de positive........
2) hvordan skal du kunne være i hus med en frk som stiller så store krav allerede før hun blir husvarm.....Selv er jeg ganske så avslappet og fornøyd i utgangspunktet..
3)Sier du det samme etter 10 år og ytterligere fett..og selv passer jeg på formen..(ikke missforstå...ikke fanatisk)..det handler om langsiktig planlegging...

Skjult ID med pseudonym Jente37 ma. 23 juli 2007 14:59

Hingsten, du har nok krav du også. Det er bare det at ikke har klart å sette ord på dem ennå.
Gi meg noen som ikke har noen ønsker/krav om hvordan en fremtidig partner skal være!

(mann 51 år fra Oslo) ma. 23 juli 2007 15:17 Privat melding

hingsten, livet er herlig. Men, hva har de 3 punktene du nevnte med min kommentar å gjøre?

For å kommentere din avsporing
ad 1. Det kan nok de fleste av begge kjønn
ad 2. Ikke alle synes kravene er så veldig avskrekkende. Har sett ganske mye værre, hvis du tenker på Myte sin profil. At hun ikke dater 40+ må jo være helt greit?
3. Tviler på at du trener mer enn meg, hvis det var det du mente. Jeg svir av rund 4-7000 kal per uke. Hva tar du?

Skjult ID med pseudonym hmmmmmmmm ma. 23 juli 2007 15:24

Man kan stille krav til dommedag. En person kan oppfylle alle kravene som man har satt.
Men, kjemien stemmer ikke, denne udefinerbare magi.Uten kjemi, er alt det andre totalt uten tyngde.
Eller man kan få kjemi hvor ingen av kravne stemmer som man har satt seg ut fra ønsker av mere ytre art.Og kjemien, kommunikasjonen er det eneste man ser.
En vet ikke hva som en kan forvente av livet rundt neste sving. Legen kan bli lam og arbeidsufør. Snekkeren kan vinne i lotto.
Vi liker å tro at vi kan kontrollere livet med å sette krav til oss selv, og omgivelsene våre. men, livet i seg selv virker ikke slik.
Men en må lære å godta seg selv, og andre både på godt og på vondt.
Så får en velge hva man kan klare å leve med, og hva man så absolutt ikke kan leve med på sikt.
Igjen, så enkelt, og så vanskelig.

Skjult ID med pseudonym hingsten ma. 23 juli 2007 15:59

Joda jeg stiller krav... men temaet over etter som jeg tolker det var... stoooore krav det finnes tre menn som kunne oppfylle i landet...jeg lemper litt på krav iblant jeg.. nyter litt iblant også.. selv jeg får ganske gode sukkerbiter iblant bade på nattelivet og her inne...men som nevt over.. kjemi er viktig.. den søker de fleste... Og jeg trener ikke utover å gå til tog et par km iblant.. og bygge litt sommerhus.. veranda.. hvasomhelst.. på fritiden..og passer litt på foret selvfølgelig.... så får de kravstore suse omkring og lete.. kanskje de finner noe, om de ikke sitter der som bakeren i sangen en dag...stiv..hvit.. og utbryter på neste nivå.. hva hende.....jeg tar litt ferie nå og ønsker alle debatanter en behagelig uke...