Alle innlegg Sukkerforum

Kresen og overfølsom i matveien = tilsvarende på sex?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mantra ma. 9 juli 2012 18:41

Min erfaring (men ikke uten unntak) er at de jentene som er eksperimentelle, som tør å smake på alt av mat, som ikke er redd for, men heller foretrekker å prøve noe nytt i matveien, også virker å være mer utfoldende, tørrende og litt mer "dirty" på sexfronten.

I et nøtteskall: "Hun likte ikke, og turde ikke engang å smake på sushi. Rå fisk bød henne imot. Mye mat var litt ekkel for henne -og hun orket knapt å berøre kølla mi når vi hadde sex"

Er det en sammenheng her? Andre med tilsvarende erfaringer? Kan en bruke mat som "målestokk" for hvordan det seksuelle vil kunne utarte seg?

Skjult ID med pseudonym Mantra ma. 9 juli 2012 18:44

Kort sagt: Er det slik at de som syntes mye er ekkelt når det gjelder mat, også syntes det samme når det kommer til sex? Både når det gjelder menn og kvinner, seff :)

Skjult ID med pseudonym Æsj! ma. 9 juli 2012 18:46

Jeg hater sushi, liker ikke sennep, lever, løk, æsjæsjæsj,liker ikke rød biff, ikke fisk, ikke diverse grønnsaker, frukt, øl, vin, melk, juice..ÆSJ.. Jeg spiser bare kneip med gul ost. Skjønner ikke hvorfor jeg er singel!!!

Skjult ID med pseudonym Saft ma. 9 juli 2012 18:47

Det gjelder ikke for min del hvertfall. Jeg er grådig kresen i matveien selv - kjenner ingen verre faktisk - og jeg er da ganske så eksperimentell og leken på soverommet. Mann forøvrig.

Skjult ID med pseudonym bat ma. 9 juli 2012 18:48

Ikke for min del.
Jeg er litt mer begrenset matveien, men det gjelder ikke akkurat seksualiteten :)

Skjult ID med pseudonym poppy ma. 9 juli 2012 18:58

Det gjelder for meg tror jeg. Jeg elsker å smake på ny mat! Jeg liker spenning i hverdagen og blir fort lei av det samme. Samme gjelder på sex-fronten ;-)

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 9 juli 2012 19:00

hmm som poppy faktisk :P

Skjult ID med pseudonym Atame! ma. 9 juli 2012 19:03

JA! Det stemmer at det henger sammen, jeg kan i alle fall skrive under på det. Er man en gormet og utforskende i matveien så er man gjerne åpen og nysgjerrig i senga også. Handler om livslyst og nytelse ;)

Skjult ID med pseudonym -Bene- ma. 9 juli 2012 19:41

Neppe.

Skjult ID med pseudonym Lysstråle ma. 9 juli 2012 19:48

Stemmer ikke helt med meg i alle fall. :)
Ikke så veldig glad i rå fisk, har dog smakt. Men går absolutt ikke av veien for et aktivt og eksperimentelt sexliv.....Har jeg aldri gjort:))

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 9 juli 2012 19:52

For noe svada.

Skjult ID med pseudonym Mantra ma. 9 juli 2012 20:31

Mange matkresne her som hevder de er heftige i senga. Men det var altså ikke tema. Snakker ikke om aktivt og eksperimentelt sex-liv med mange stillinger, bøy og tøy osv.
Men at de som er pirkete på matfronten også er tilsvarende pirkete når det kommer til f.eks. blow jobs, analsex mm. Altså de mer dirty sider" ved sexlivet. Om man har motforestillinger mot en del mat, så er vel ikke veien så lang til at en finner noe udelikat med en kuk eller en fitte? Vel?

(mann 44 år fra Oslo) ma. 9 juli 2012 20:34 Privat melding

Ingen grenser for hva jeg kan putte i gapet og spise da hehe...

Skjult ID med pseudonym \o/ ma. 9 juli 2012 20:37

I følge min erfaring med kvinner jeg har vært med stemmer dette skremmende bra...

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 9 juli 2012 20:39

Mantra) - ma. 9 juli 20:31

Jeg får presisere at jeg absolutt preferanse for å teste ny mat. Alt rart og fremmed må prøves.

Og så gjentar jeg: For noe svada.

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 9 juli 2012 21:28 Privat melding

Ingen sammenheng!!

-hilsen ei som aldri har smakt brunost, makrell i tomat og leverpostei :)

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 9 juli 2012 21:30

Hm. Fyll inn "har en" der det passer i innlegget ma. 9 juli 20:39

Skjult ID med pseudonym Fila ma. 9 juli 2012 21:44

@ jululjeke hilsen ei som aldri har smakt brunost, makrell i tomat og leverpostei :)

Men pikk går greit, mener du?

Skjult ID med pseudonym ijUkulele ma. 9 juli 2012 21:47

jepp :)

Skjult ID med pseudonym Noctem ma. 9 juli 2012 21:53

Jeg kan ikke si at jeg har merket noen sammenheng der - samtlige damer jeg har hatt et noenlunde langvarig forhold med (dvs. halvt år eller mer) har vært betydelig mer kresne i matveien enn meg selv, uten at det er så ille da jeg gjerne eter gråstein bare jeg er sikker på at den er dau.

Imidlertid har de alle vært veldig forskjellige når det gjelder å utforske morro på soverommet (eller kjøkkenbenken) som overgår misjonæren; den som var mest kresen når det gjaldt mat var faktisk også hun som var mest åpen for nye og potensielt spennende saker og ting som man kan foreta seg uten klær. Kanskje det er en sammenheng, men personlig har jeg ikke sett noe som tyder på det.

....jeg vil likevel påpeke at det er nok et dårlig tegn dersom hun hater pølse, agurk og banan.

Skjult ID med pseudonym sans ma. 9 juli 2012 21:54

Er vel ikke akkurat første gang det blir trukket paralleller mellom mat og erotikk, og de tilhørende mer eller mindre synkrone preferanse- og adferdsmønstre.
Men det stemmer ikke helt med meg, heller; at man liksom skal være mindre eksperimentell i sengehalmen
hvis man er kresen i matveien... Jeg kan tidvis være svært skeptisk til enkelte typer mat som jeg synes er småekkel, og jeg "sluker ikke alt rått", for å si det sånn - er f.eks. ingen sushi-fan. (men jeg synes absolutt det SER godt ut; veldig delikat og visuelt estetisk og nytbart!)

Er nok mer eksperimentell på andre fronter enn på kjøkkenet, ja...men er ikke fullstendig fremmed for å prøve noe nytt og spennende i matveien også, altså, HVIS jeg blir tilbudt noe fristende... "It all comes down to taste"... ;)
Man kan jo alltids prøve littttt, og så er det jo bare å takke nei neste gang, om man ikke likte det.
Dette gjelder på de fleste "arenaer" i livet... ;P

Uansett er det jo ikke helfeil med allslags kresenhet, da. Drømmemannen kan f.eks. godt nekte plent å spise asparges og løk, men jeg ser helst at han IKKE peller ut ananasen fra salaten/desserten/pizzaen, da. ;P
Og for et litt mer "krydret" sexliv; et lite dryss med kanel og kardemomme på fruktsalaten. ;) Bon appétit!

Skjult ID med pseudonym Noctem ma. 9 juli 2012 21:55

...når det er sagt, kom jeg plutselig på at jeg etter eget utsagn spiser hva som helst og enda litt til, fullstendig uten forbehold, og det har så langt vist seg å stemme i halmen også. Ikke at jeg har prøvd verken alt av mat eller seksuelle utskeielser, men det er heller ikke noe i begge kategoriene som har bydd meg veldig mye imot.

Kanskje det faktisk ligger noe her, dette må forskes på. Får finne meg noen frøkner som er glad i alskens spiserier tror jeg.

Skjult ID med pseudonym sans ma. 9 juli 2012 22:11

Mantra, kl. 20:31:
Ah, så du foretrekker frøkner som "leker med maten" og "spiser som en gris"? ;P

Vel, det er jo kjekt å kombinere mat, lek og nytelse; som f.eks. sjokoladesaus på varm kropp, "krem på toppene", eller en aldri så liten saftig mangobåt i ny og ne, for å gjøre det hele "fruktelig" deilig.
Blir det fryktelig hett, kan man jo alltids forsøke å "kjøle ned" partneren litt med en kule iskrem på egnet sted... *smelt, smelt...* - ups, partneren ble visst ikke mindre heit av det, gitt... ;P

Men knekkebrødsmuler i sengen er jeg ikke med på, altså - det får være måte på "pirring", og ETT sted får grensen for min eksperimentering med både mat og seksuelle krumspring tross alt gå.

Skjult ID med pseudonym sans ma. 9 juli 2012 22:18

Noctem, pølse ER jo strengt tatt ganske ekkelt, da... ;P - men banan og agurk; bring them on! ;))

(og, ja - jeg HAR spist pølse, og det HAR iblant vært litt godt, men...man vet jo ikke helt hva som er inni der av ekle ting... (nei, nei - IKKE tolk denne i videre betydning, hehe!) *flir*)

Skjult ID med pseudonym Noctem ma. 9 juli 2012 22:37

Åjoda sans, det kan du ta deg faenpå at jeg gjør.^^

Men, vel. At pølser (sånne man spiser ja, ikke bare putter i munnen) har jo en lei tendens til å inneholde alskens svineri, så det skal man kanskje ikke holde mot deg.

Skjult ID med pseudonym bat ma. 9 juli 2012 22:41

Vi trenger en egen tråd for sex og mat :)

Skjult ID ma. 9 juli 2012 22:44

som nevnt ovenfor...svada :)

Hva med :
Er det en sammenheng med de som ofte klipper grasset og de som barberer seg ofte?

Skjult ID med pseudonym sans ma. 9 juli 2012 22:48

Noctem:
Mhm...bedre med griseri enn svineri - vil jo helst vite hva det er jeg putter i munnen...såh: da dropper jeg svineripølsene ;P

Skjult ID med pseudonym Noctem ma. 9 juli 2012 22:50

Skjult ID, jeg har ikke klippet gresset på årevis. Men jeg er ikke spesielt glad i personlig buskvekst av den grunn.

sans, er ikke griseri og svineri mye det samme? Svineri er gjerne bare en litt skitnere variant av griseri, og sistnevnte har jo ofte sine attraksjoner...

Skjult ID med pseudonym sans ma. 9 juli 2012 22:56

nåhnei, noctem; svineri er det ekle ymseriet som er inni de nevnte..ehm.. "kjøpepølsene"... som jeg som sagt er ganske skeptisk til :/ - mens griseri, derimot...ehm..ja, tror ikke jeg trenger å utbrodere det mer, eller...? *kremt*

Skjult ID ma. 9 juli 2012 23:14

@noctem
Er jo nettopp det som er poenget. Slike sammenligninger er bare svada.

Er like sannsynlig at min teori om gressklipping stemmer som den med mat....

Skjult ID med pseudonym Olle ti. 10 juli 2012 00:30

WOW TS der tok du meg på ordet. Har opplevd det samme. Se på de to siste jeg var sammen med. Hu ene var tynn og vært kresen...kunne ikke fordra sex. Hu siste var chubby og sulten - på det meste i mat og sex.