Alle innlegg Sukkerforum

På sukkerfest alene?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym litt lyst on. 13 juni 2007 23:35

Lurer på om det er noen av dere som har vært på Sukkerfest alene, dvs uten noen venninne eller kamerat? Har litt lyst til å dra på neste fest, men vet ikke helt om jeg tør. Blir litt sjenert jeg da.... :o) På den annen side blir jeg val garantert like singel hvis jeg ikke drar. Kan man stille på Sukkerfest alene uten å føle seg fortapt mon tro? Hvordan har det vært synes dere?

Singelkvinne 34

Skjult ID med pseudonym feigingen to. 14 juni 2007 10:16

jeg har kun vært på sukkerster alene, og har hatt det veldig morro. Det kan anbefales.

(mann 55 år fra Akershus) to. 14 juni 2007 18:07 Privat melding

Du kan jo komme og snakke med meg på Yatzi den 30. juni.
Jeg er også sjenert :-)
Send en mail til meg da vel.

Mezzopiano

Skjult ID med pseudonym Sukker.no to. 14 juni 2007 18:31

Flere tusen har dratt før deg og de aller fleste av disse har hatt det veldig gøy! For å få plass til alle skal vi innrede gaten utenfor Yatzi. Det er bare å slå seg ned i en sofa med en drink, slappe av og nyte livet. Ting vil nok bare skje av seg selv :)
Påmeldingen går forøvrig veldig bra og det kan være lurt å sikre seg billett.

(mann 37 år fra Aust-Agder) to. 14 juni 2007 22:15 Privat melding

Jeg drar også alene... Jeg regner med at de fleste er single, så om man kommer alene eller ikke så er det vel bare å mengle seg med de som er der:)

Skjult ID med pseudonym jente26 to. 14 juni 2007 23:16

Jeg var alene i fjor, funket strålende. Ble fort kjent med hyggelige folk, ikke noe problem :) (og jeg er sjenert!)

(mann 45 år fra Oslo) sø. 17 juni 2007 20:23 Privat melding

Det går vel an å avtale med folk her at man henger litt sammen i starten.

(kvinne 47 år fra Vestfold) ti. 19 juni 2007 16:44 Privat melding

Heisan.. Jeg har faktisk også lyst til å dra på den festen der.. Aldri vært på noe sånt.. Men vi kunne jo kanskje dratt sammen, helt ok for meg det.. Jeg er lett å bli kjent med..

Skjult ID med pseudonym Linn on. 20 juni 2007 15:45

Det er da ingen ting å være redd for! De aller fleste jeg har møtt på Sukkerfest er veldig hyggelige. Alle pleier nok kanskje ikke å være like sjenerte som noen her uttrykker, men man vil jo uansett ha det gøy. For dem som tror de ikke er varme i trøya enda gjelder jo fortsatt at den der intet våger intet vinner! Så hvis du først kan tåle en avvisning (som omtrent alle må en gang i blant) så er det bare å ta med alt det positive du har og hive det omkring deg. Jeg skal i allefall ta imot etter beste evne :)

Skjult ID med pseudonym hingsten on. 20 juni 2007 19:00

Ingen fare bekymrede sukker-venner... de fleste er verdens hyggeligste og mottakelige mot hverandre.. og om du skulle tråkke i salaten og føle at ting ikke er som det skal eller føler deg utenfår.. har du 198 andre hyggeligs potensielle venner.. minst... ta med litt jaktinstinkt så går resten av seg selv... men om du skulle behøve støtte.. kan du jo be om en oppvarming på et nærliggende sted en time tidligere kanskje..hei og hopp.. hingsten kommer..

Skjult ID med pseudonym hingsten ti. 26 juni 2007 20:51

Og forfatteren kommer jo til å fremstå som en glødende lampe for våkne gutter... i følge pseudonumnavnet...og en spennende alder for de passe våkne ... så "litt lyst" har ingen grunn til bekymring.. ikke sant gutter..

Skjult ID med pseudonym feigingen ti. 26 juni 2007 20:53

Køen starter bak meg... :-)

Skjult ID med pseudonym hingsten ti. 26 juni 2007 22:24

Kommer jo helt ann på hvor våken du er det sukkervenn...(kan jo ikke bruke nikket som svar...)... om jeg var deg ville jeg funnet et nick som matcher på hoppeløpet til lørdag..:-))- flippskjegget må jo med....