Alle innlegg Sukkerforum

Vinne henne tilbake!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym anonym100 ti. 10 juli 2012 01:08

For noen måneder siden traff jeg ei jente her inne! Har forelsket meg i henne og vi har truffet hverandre regelmessig selv om vi bor langt fra hverandre! I forrige uke var vi hjemme hos henne, men da oppstår det en situasjon som gjør at jeg blir stille! Jeg blir regelrett sur og sjalu, men istedet for å si det rett ut stenger jeg det inne! Helga etter mister hun en av sine venninner(kreft) og i dag ringer hun meg og sier at det neppe blir mye kontakt mellom oss di neste mnd. Hun sier hun er sur og sint på meg, og det forstår jeg!
Jeg er selv av den stille typen og prøver å ikke såre eller skremme noen bort fra meg, men nå har jeg gjort begge :((
Jeg har pratet med henne og lagt meg flat og forklart hva som skjedde med meg!
Hun er det beste som har skjedd meg og vil virkelig dele livet med henne! Hvordan kan jeg vinne henne tilbake?? Hjelp!!

Skjult ID med pseudonym poppy ti. 10 juli 2012 01:29

Vet ikke helt, men gi det tid og gi henne tid...Det siste du må gjøre er å klenge å sette krav til henne. Bare si at du er der for henne og lytt....Så kanskje ;-))

(mann 47 år fra Oslo) ti. 10 juli 2012 01:39 Privat melding

Vanskelig å svare på når man ikke kjenner situasjonen og vet om sjalusien var berettiget eller ikke. Sånn som situasjonen er nå, så tror jeg det dummeste du kan gjøre er å unnskylde deg og trygle henne om å ta deg tilbake, for nå handler det ikke først og fremst om deg, men om henne og sorgen. Som poppy sier: Hver der for HENNES skyld, ikke for DIN. Og ikke gi inntrykk av at du har forhåpninger, for da vil støtten framstå som uærlig og virke mot sin hensikt. Tror nå jeg.

Skjult ID med pseudonym anonym100 ti. 10 juli 2012 23:49

Sjalusien var berettiget, men tar selvkritikk også! Skulle nok ikke holdt følelsene for meg selv, og angrer fryktelig! Tenker på henne hver kveld og har problemer med å sove :((
Anser henne ikke som tapt ennå! Håper hun tilgir meg og forstår at ting ikke bestandig er enkelt! Og håper hun gir meg en sjanse! Er villig til å la henne få tid og rom!!

Skjult ID med pseudonym VissVass ti. 10 juli 2012 23:56

Send henne en sms og si at du tenker på henne og føler med hennes tap. Skriv også at hun skal få litt tid på seg.
Så venter du til hun er klar for kontakt igjen. Du kan ikke rushe det, da skremmer du henne bare mer vekk, avvent og la henne ta sitt valg.

Vil hun så kommer hun tilbake, vil hun ikke så...da vet du ihvertfall.

Skjult ID med pseudonym Eier ingen ti. 10 juli 2012 23:57

Mener ikke alle som er sjalu at det er berettiget, hvorfor skulle de ellers synes det var nødvendig å bli sjalu?

Skjult ID med pseudonym Hans on. 11 juli 2012 00:01

Hva var denne situasjonen?

Skjult ID med pseudonym anonym100 on. 11 juli 2012 00:10

Situasjonen velger jeg ikke å beskrive i detalj, for å være sikker på at dette forblir anonymt! Vet jo ikke hvem som er her inne........
@Eier ingen: ser poenget ditt, men kan si så mye at når hun prater om fornuftsekteskap etter press fra en i hennes krets, og at hun har tenkt tanken, ja da føler jeg at sjalusien er berettiget! Er flere detaljer, men som sagt velger jeg og tie for å beholde anonymiteten!

Skjult ID med pseudonym Hans on. 11 juli 2012 00:16

Du behøver da ikke å beskrive det i detalj heller, men si sånn ca. hva det handlet om, og det har du jo også gjort. Det at hun har tenkt tanken, OG forteller det til deg er vel egentlig en bra greie. At du da reagerer slik du gjorde er IKKE en bra greie. Jeg tipper slaget er tapt. Hun viste deg tillit ved å åpne seg, og du taklet det som en usikker eiesjuk liten fjortiss. Move on.

Skjult ID med pseudonym anonym100 on. 11 juli 2012 00:28

@Hans: har ikke trodd at hun var min på noe tidspunkt! Har behandlet henne med respekt og vært ærlig med henne hvor jeg ville med forholdet vårt! Hun har vært ærlig, men ble nok litt mye for henne! Hun var nedfor, trøtt og sliten og JEG klarte ikke tolke signalene og ble stile og sa ikke mye! Klarer å gå videre, men vil ikke gi henne opp! Er glad i henne og hun er verdens beste!! Rådene dine kan du holde for deg selv! Uttalelsene dine gjør at jeg tror du er en Stor kverulant som liker å plage andre!!!

Skjult ID med pseudonym The One on. 11 juli 2012 00:36

@anonym100

Nå vet ikke jeg hva du har skrivd eller sagt til henne etter at dere kom i en litt dum situasjon, men jeg ville sendt en melding om at "jeg håper det går bra med deg og dersom du trenger noen å snakke med så må du gjerne ta kontakt. Håper uansett å høre fra deg når det passer deg"

Etter at du har sendt en melding med sånn ca det innholdet venter du til hun tar kontakt og lar ballen ligge hos henne.

Skjult ID med pseudonym anonym100 on. 11 juli 2012 01:16

@The One: takk dette var faktisk ett av di bedre rådene som er kommet! Når det er sagt, gjelder dette heller det jeg ikke har sagt eller skrevet til henne! Som jeg skrev: jeg ble stille og klarte ikke gi uttrykk for mine tanker og følelser! Er ett problem jeg har hatt hele livet, men som jeg jobber hardt med å bli kvitt!

Skjult ID on. 11 juli 2012 13:09

Gi henne tid og omsorg, vær tålmodig og ikke mas.
Hvis det virkelig er henne du vil ha så må du ta tiden til hjelp..
Så kan du benytte tiden til å jobbe med å uttrykke deg i mellom tiden. :)