Alle innlegg Sukkerforum

Har det kjempefint... ? bullshit

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym trist ti. 10 juli 2012 10:17

Jeg blir stadig forundret over alle som bedyrer at de har det fantastisk som singel, de trives godt og ingenting kunne vært bedre enn de har det nå. Men likevel er de medlem på sukker, hvorfor det undrer jeg da?

Jeg hater singellivet, jeg går rundt og later som at jeg har det fint, later som at jeg trives og har det godt i livet. Jeg er ikke lagd for å være alene jeg, jeg trenger en å være glad i og en som er glad i meg. Trenger å bry meg om noen, trenger å vise følelser. Jeg legger meg trist hver eneste kveld, for det er trist å legge seg alene. Jeg er overhodet ikke desperat, og det er ikke slik at jeg har det travelt selv om jeg er trist alene. Men å være singel er rett og slett grusomt. Jeg savner sex, nærheten, kos, jeg savner å si jeg er glad i deg! Savner gode samtaler om alt og ingenting, savner å dele noe med et annet menneske.

Flere som har det som meg?

Skjult ID med pseudonym R560 ti. 10 juli 2012 10:25

jepp samme her

(mann 40 år fra Oslo) ti. 10 juli 2012 10:25 Privat melding

Tidvis veldig enig ja :)

Skjult ID med pseudonym Kumite ti. 10 juli 2012 10:30

Er dette en tråd bare for de som er enig i utsagnet ditt?

Skjult ID med pseudonym trist ti. 10 juli 2012 10:31

Til tider syns jeg det er helt greit å være singel. Som den perioden jeg datet helt villt, gikk på sukkertreff etc. Men det handler jo mere om å være sosial og treffe nye mennesker. Man er jo like forbanna mye alene når kvelden kommer og man sitter der alene.

Skjult ID med pseudonym asdf ti. 10 juli 2012 10:33

Joda, men du må ikke si trenger. For det er nok det store fyfy-ordet om du ikke vil bli oppfattet som desperat. Ganske synd egentlig, for jeg også trenger noen for å bli ekstra lykkelig, men jeg tør ikke ta det ordet i min munn.

I dagens egosentriske samfunn skal en bare trenge seg selv, og så skal andre være en del av livet for å booste sin egen følelse av vellykkethet og status, og der igjen uavhengighet. En partner skal bare være krydderet i hverdagen. For meg virker det som at det er dette som er normen. Og det funker sikkert for mange. Men for oss som TRENGER noe mer, så får vi stempelet "Desperat" stemplet i pannen.

Skjult ID med pseudonym trist ti. 10 juli 2012 10:33

Enig eller uenig, det spiller ingen rolle, kom med dine tanker og refleksjoner rundt det hele. Vi er alle forskjellige med forskjellige behov;)

Jeg er av sippetypen, som trenger en til, andre er det ikke.

Skjult ID med pseudonym trist ti. 10 juli 2012 10:39

@asdf

Nettopp! Det er derfor jeg aldri forteller dette til noen, jeg kunne aldri sagt dette til en mann, da hadde han vel løpt fortere enn bena kunne bære han vekk fra meg. Men selv om jeg virkelig trenger en å bry meg om etc, så er jeg overhodet ikke desperat eller tar det jeg kan få bare for litt nærhet.

Jeg er ikke enig i at en partner skal være krydderet i hverdagen, en partner skal være den konstante. Den som alltid er der og støtter en, som man alltid kan vende seg til, som alltid har tid til en. Ja venner er også viktig, men partneren er viktigere. Når jeg leser profiler her inne får jeg ofte følelsen av at mange vil ha deg som krydder, en ekstra i vennegjengen som man kan ty til i blant, men herlighet det kan ikke være for ofte, alle andre først.

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 10 juli 2012 10:40

Jeg kan helt ærlig si at jeg har det ikke kjempefint jeg heller. Noen dager har jeg det sånn som du beskriver det andre dager elsker jeg å være singel men det er mest av de dagene du snakker om. Tror nok ikke vi er lagd for å være aleine. Skulle gjerne hatt en å elske som elsket meg tilbake men alle veit jo hvor enkelt det er. Jeg klarer vertfall veldig sjelden slippe følelsene til. Det er mitt største problem.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 10 juli 2012 10:45 Privat melding

Jeg har det igrunnen bra som singel. Dermed ikke sagt at jeg ikke vil ha det enda bedre når den rette til slutt dukker opp.

Skjult ID med pseudonym lusa ti. 10 juli 2012 10:48

Tror kanskje jeg er litt lunken til en type som TRENGER meg. Når tiden er inne for å finne en ny partner, så er det nettopp dét jeg vil ha, ikke en som mer minner om et barn.

Skjult ID med pseudonym Hans ti. 10 juli 2012 10:52

Jeg har det ganske så fint uansett hva sivilstatusen min er, og er på ingen måte avhengig av å ha en kjæreste for å trives i hverdagen. Jeg har det allikevel hakket bedre i et velfungernede forhold enn som singel. Derfor er jeg her.

Ellers generellt litt enig i essensen av innlegget til TS. Mange smører veldig tykt på når de skal fortelle andre hvordan de har det, men men, sånn blir det vel gjerne i et samfunn hvor image/fasade betyr endel for ens sosiale status.

(mann 57 år fra Oslo) ti. 10 juli 2012 10:54 Privat melding

Jeg er singel. Det må jeg tilpasse meg. Da vil jeg se de fordelene det gir meg, og nyte dem. Med andre ord ha det så kjempefint jeg bare kan. Det inkluderer blant annet å gjøre alle de tingene jeg valgte å ikke gjøre når jeg var i et forhold, fordi hverdagene slukte meg. Så nå er jeg adskillig mer sosialt utadvent enn jeg har vært på mange år. Det er deilig. Jeg har savnet det.

Selvfølgelig kan jeg kjenne på savnet etter en å leve sammen med igjen. Det har mange gode sider, bevares. Det kommer nok, den tid, den glede. Men det kommer ikke fortere om jeg stresser.

Skjult ID med pseudonym Kumite ti. 10 juli 2012 10:56

Alle mennesker kjenner på ensomhetsfølelsen sin (trur eg), og da er det lett å tro at dersom man bare finner et annet menneske, så vil opplevelsen av å være alene bli opphevet.

Min tanke har vært at dersom jeg ikke liker å være sammen med meg, hvorfor skullle noen andre like det (over tid) Derfor har min strategi når denne følelsen kommer å bare la den komme til den går over og først da tar jeg kontakt med andre mennesker. For meg handler det om å være sammen med andre fordi jeg har et genuint ønske om å være sammen med dem.

Du skriver at du ønsker deg en partner som skal være noe mer for deg enn krydder i hverdagen, og utifra det du skrev i første innlegget ditt, (og her synser jeg jo bare) kan det for meg, se ut som du ønsker deg et menneske som skal fylle opp den tiden du ikke klarer å fylle selv.

Nå er mine svar selvfølgelig farget av mine erfaringer, og fordi jeg mistrivdes sterkt i mitt ekteskap, setter jeg stor pris på singellivet. Selvfølgelig er det en grunn til at jeg befinner meg på denne siden, jeg ville blitt takknemlig om det dukket opp en mann som ser meg og som jeg kan ha det hyggelig sammen med. Derimot er jeg helt sikker på at jeg ikke ønsker meg en mann på brødskiva mi hver eneste dag, jeg liker å ha hodet mitt i fred iblant, for det er helt umulig for meg å bli kjent med meg selv dersom jeg skal ha mennesker rundt meg til enhver tid.

Skjult ID med pseudonym nicoline ti. 10 juli 2012 10:58

Jeg syns også den sosiale biten er fantastisk. Men jeg er drittlei av å gå på date. Jeg vil bli forelska jeg, vil kjenne kriblingen i magen og dæven som jeg vil kline!
Men no stress, jeg har det ikke travelt selvom;)

Skjult ID ti. 10 juli 2012 10:59

Vi mennersker er vel flokkdyr i grunn... :) Så det er vel naturlig at en føler at en trenger andre..

Skjult ID med pseudonym dame ti. 10 juli 2012 11:06

Går også rundt å sier "jeg har det bare fint", når folk spør hvordan jeg har det.
Tror ikke jeg blir sett på som desperat om jeg hadde sagt at jeg ikke har det bra, men er vel heller
det at jeg ikke vil at folk skal synes synd på meg...fordi jeg føler meg alene og ensom av og til.
Har hørt flere ganger at jeg må ut sammen med venner, men er ikke så enkelt å få med folk på kino, cafe ol når de har nok med sine familier og venner.
Og da blir det til at det er jeg som drar på besøk., men begynner å bli litt lei av "enveiskjøringen".
Så ja, jeg savner en å dele dagene og opplevelser med...men har det ikke travelt, vil bruke litt tid på å finne en ordentlig mann som passer for meg og en som jeg passer for. :)

Skjult ID med pseudonym trist ti. 10 juli 2012 11:10

@kumite

Jeg hadde også et grusomt ekteskap, og er overveldende glad for at det er avsluttet (for mange år siden) Jeg klarer utmerket å fylle tiden min selv, det er den følelsesmessige tilknytningen jeg savner enormt. Jeg savner båndet mellom to mennesker som bare partnere kan ha. Jeg skulle ønske jeg kunne se på det slik som du gjør, tro meg jeg har prøvd, og det er jo nettopp det jeg i dag går rundt og later som jeg klarer.

Skjult ID med pseudonym orten ti. 10 juli 2012 11:20

Helt enig. Og den verste tiden synes jeg er nå i ferien, hvor alle venner som er etablerte, familie og alle andre reiser bort og du da sitter igjen alene uten en eneste reiseplan eller ferieutsikt, fordi å reise på ferie er ikke stas når man er alene.

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 10 juli 2012 11:25

Hadde ikke verdens beste samboerskap selv så har tatt litt tid før jeg har kommet dit jeg er nå at jeg faktisk kan tenke meg et forhold igjen..ikke et superseriøst et som samboer osv igjen er ikke der enda og det vet jeg ikke om jeg blir før om mange år men en kjæreste en som står litt nærmere meg enn alle andre og som jeg kan snakke med om alt og den nærheten og tryggheten det savner jeg. Nå er jo jeg heldig å har jr da så er de ukene jeg ikke har han at jeg kjenner savnet mest. Men jeg syns det er fint jeg overasket over meg selv i grunn at jeg har plutselig kommet til den konklusjonen at jeg faktisk trenger noen jeg og. Tror det er sunt for meg :) for jeg har tatt veldig av de 2 åra jeg har vært singel og fylt tiden min med gutter, dating, ons osv osv.. tatt igjen litt fra å ha vært i et forhold rett og slett sett veldig happy ut på utsiden men på innsiden har det vært fullt kaos..var redd jeg skulle ende opp som skikkelig kald for det var jeg iskald og beregnende og med en mur høy som fy..merkelige greier men vips så er jeg liksom ikke der lenger :P bra det i grunn selv om jeg garantert trengte å rive fra meg litt så er det fint at jeg lar meg selv kjenne på følelsene mine og godta dem og sånn som livet er blitt. Føler en indre ro jeg ikke har følt på lenge :)

(mann 40 år fra Oslo) ti. 10 juli 2012 11:28 Privat melding

@dame
Den enveiskjøringen er absolutt drepen ja :) ( for å komme med ett lite stikk, også det samme i starten av dating når kun den ene gidder/tør vise interesse :p )
Man orker liksom ikke når det hele tiden er du som må ta initiativ til at det skal skje noe. Kjenne meg godt igjen i den. Sånn sett veldig greit å få seg venner på sukker, de er også single ( selv om noen også har barn da ) men da blir det litt enklere å ha kontakt med dem ihvertfall :)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ti. 10 juli 2012 11:30 Privat melding

Det er jo noe med å leve og ha det fint når man er "underveis" til et eller annet mål her i livet :)

Det er så alt for mange som skal begynne å leve, eller først kan bli lykkelige, når de har kommet dit de jobber for å komme.
Enten det er snakk om å slanke seg, få seg en jobb (eller den jobben de har mest lyst på, og derfor bare midlertidig jobber et annet sted så lenge), finne seg en livsledsager, få pusset opp huset slik man vil ha det, osv, osv.

Lærer man seg ikke å være lykkelig også når man er underveis og/eller på leting her i livet, så vil man kaste bort masse tid på å ikke se at livet også kan være godt selv om det ikke er slik man aller helst vil ha det.....enda ;)

Joda, vet at dette er lettere sagt enn gjort, og vi har nok alle en eller flere ting i livet vi strever med og ikke klarer helt å "nyte" før vi "er i mål".
Men det betyr ikke at man faktisk kan innse at det er slik, og det er jo første steget på veien til å gjøre noe med det. For der har man i det minste kontroll mht at man kun trenger seg selv for å endre på noe.
Å komme i "mål" med enkelte ting trenger man ofte andre faktorer også, samt mer tid, for å komme frem.
Men å lære seg å leve lykkelig også "underveis" (uansett hvor lenge underveis måtte være), er det kun en selv som er herre over ;)

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 10 juli 2012 11:35

@minney

veldig bra inlegg viktig det der å tenke på at reisen er en del av turen i så mange aspekter av livet.

Skjult ID med pseudonym trist ti. 10 juli 2012 11:47

@Linn1982

Nei jeg tror ikke alle hater det. Når jeg skrev bullshit mente jeg om meg selv;)

(mann 40 år fra Oslo) ti. 10 juli 2012 11:50 Privat melding

Men det er tydeligvis fyfy å innrømme at man har det dårlig som singel, da er man desperat og stemplet som pariakaste av mange. Det er jo veldig synd, for det stemmer sjelden.

Skjult ID med pseudonym Porfirij ti. 10 juli 2012 12:16

Eg er ein einsam ulv som trivest svært godt i eige selskap, og har det toppers som singel.
Kvifor eg då er her? Det byrja som eit innfall då eg keia meg, og har sidan vorte "hengande" på forumet her..

Den sosiale biten ved sukkerforumet er genial, og eg har fått meg nokre vener og kjenningar her som eg ikkje ville vore foruten. Men kjærast? Nah. Det får bli eit anna år.

(Men at ein "sundagskjærast" hadde gjort seg skal eg ikkje benekte...)

Skjult ID med pseudonym poppy ti. 10 juli 2012 12:31

Trives som singel jeg, men som @HerrFekt sier så vil jeg nok også trives bedre i et forhold. Det jeg ikke gidder er å stresse å bare ta noen for å ta noen. Det skal mye til for at jeg vil noe mer, men jeg kan godt tenke meg en Søndagskjæreste jeg også :-)

(mann 37 år fra Østfold) ti. 10 juli 2012 12:35 Privat melding

Enig med @poppy og @HerrFekt. Trives godt som singel, men enda bedre i et forhold. Har stresset inn i forhold før og det skal jeg ikke gjøre igjen.

(mann 40 år fra Oslo) ti. 10 juli 2012 12:43 Privat melding

Jeg melder meg herved på "Jeg tar alt"-lista. Alle skal få ;)

Skjult ID med pseudonym Elregn ti. 10 juli 2012 12:45

Enig med HerrFekt !

Hvis man ikke har det bra der man er , får man ikke det ikke bra der man kommer.

Skjult ID med pseudonym Anaïs ti. 10 juli 2012 12:51

Jeg er ikke vant til å være singel, men har lært å se fordelene med det. Jeg skulle gjerne hatt en å være glad i, en å være intim med, men har ingen hast. Det hjelper at jeg har mange baller i luften for tiden mellom praktiske og intellektuelle oppgaver og barn. Savnet etter en kjæreste er der, jeg ser det, jeg føler det, men jeg takler det. Det finnes sikkert noen der ute som leter etter noe som han ikke kan beskrive -akkurat som meg- og jeg tror at når vi møter hverandre, blir det som at man kjenner seg litt igjen i den andre. Den tanken, som kan virke æsj-naiv og æsj-klisjé, er nok ikke så dum likevel. Singellivet lærer meg mer og mer om å følge magefølelsen og at jeg må ha fokus på meg selv, elske meg selv først, samtidig som jeg blir litt mer empatisk over og nysgjerrig på andre mennesker. I likhet med @HaraldBK, har jeg også kommet i gang med aktiviteter/interesser som jeg la til side mens jeg var i forhold...å komme tilbake til meg selv har vært skremmende flott :-) Føler at det er godt med denne pausen før jeg finner en jeg kan overfa...øøh...bli glad i ;) Så, @ts...jeg savner den jeg ikke har funnet ennå, men så langt går det litt mer opp enn ned for min del.

Skjult ID med pseudonym Saft ti. 10 juli 2012 13:40

Jeg mistrives skikkelig som singel selv. Savner å ha noen å være glad i, som er glad i meg. Noen som jeg kan prate med alt om, som jeg kan kjæle med, og så savner jeg såklart sex. ONS er ikke noe for meg.

Skjult ID med pseudonym språkpurk ti. 10 juli 2012 13:40

ATTUM EINSEMDS BERG

Ho er søt, einsemdi,
so lenge vegen attende
til dei hine
er open.
For du skin ikkje
for deg sjølv.

Men den dagen berget
dett i
attum deg,
stend du og ropar
i blind angest
og slær knokane
mot ein stengd vegg.

Og du klagar til stjernone,
Steinane, havet og vinden
og trur dei veit
og gjer deg
ringare enn dei.

Å, du attum einsemds berg!
Det renn attende
so løynd ei elv,
um du som Sinbad
torde fylgja henne.

– Olav H. Hauge

Skjult ID med pseudonym Love ti. 10 juli 2012 13:56

"Djupt i mørket mellom stjernene, midt i den ytterst ensomhet, er menneskehjertene alltid sammen." (Hans Børli)

Skjult ID med pseudonym Knerten ti. 10 juli 2012 14:04

Jeg har det egentlig ganske bra som singel, men jeg veit at jeg hadde hatt det enda bedre med en å dele livet med. Rett og slett gjort livet komplett om jeg kan bruke det uttrykket. Savner den personen som en våkner med, har den lange gode samtalen med og være den faste trygge delen av livet, sammen med masse gode og kule opplevelser med.
Men jeg tenker for meg selv at det som skjer det skjer, det som ikke skjer det veit jeg ikke noe om alikavel.
Jeg har gode venner rundt meg og en god familie, og jeg har ihvertfall ikke dårlig tid. Det har vel på mange måter vært godt å være singel i en periode for å kjenne litt på seg selv og finne ut av hva man egentlig vil og hva som er det riktige for meg.
Samtidig tror jeg det at å være singel for lenge gjør at man kan tippe litt andre veien også med å være på å legge til for mange "uvaner" om at sånn skal det være og at man kanskje ikke har nok plass i livet den personen man ønsker å slippe til når den tid kommer.
Så ja jeg har det egentlig veldig bra, men jeg skulle gjerne hatt noen å dele med og som på mange måter kunne gjort livet komplett.

Skjult ID med pseudonym reg ti. 10 juli 2012 14:15

Det er sikkert verdt å merke seg at forum ikke er representativt for sukkers medlemsmasse.
Og at forum tiltrekker seg en større andel kroniske, håpløse tilfeller av langtidssingle, med grunner for det.

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 10 juli 2012 14:29

For min egen del har jeg det bedre som single nå enn jeg har hatt det i noen tidligere forhold. Det betyr ikke at jeg har hatt det dårlig i forhold. X'ne (bortsett fra en lystløgner) er noen av de flotteste menneskene jeg har møtt. Og likevel synes jeg livet er best som single. Og jeg synes det blir bedre for hver gang jeg blir single (og særere).

Skal jeg innlede noe nytt forhold, skal det være med en som virkelig er flott på alle måter. Aner ikke om hun finnes, men holder mulighetene åpne. Hun kan være det neste mennesket jeg treffer på. Hun kan være en jeg allerede har møtt, uten å bli godt nok kjent med til å oppdage at det er henne. Eller hun kan tenkes å aldri dukke opp. Skulle jeg bli desperat kan jo alltids situasjonen revurderes.

Skjult ID med pseudonym poppy ti. 10 juli 2012 14:34

TS

For you;-)

https://www.youtube.com/watch?v=9o8PgJPUjfo&feature=related

(kvinne 37 år fra Buskerud) ti. 10 juli 2012 16:01 Privat melding

Det går helt utmerket an å ha det kjempefint som singel, og likevel være åpen for å treffe en spesiell der fremme.

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 10 juli 2012 16:14

Hvis noen skulle ha det nesten kjempefint, og bare savne sexen:
(Eller har det langt fra kjempefint, jeg bryr meg ikke)

Jeg kan bidra med denne biten (og flashe email hvis noen er interesserte).
Men jeg bidrar ikke med mer enn det, for jeg trenger bare noen å bruke.

Skjult ID med pseudonym Love ti. 10 juli 2012 16:35

Alle er forskjellige. Noen trives som single, noen gjør det ikke. Er ikke noe galt med noen av disse kategoriene. Begge eksisterer.

@Minney: flott innlegg!

(mann 47 år fra Vest-Agder) ti. 10 juli 2012 16:47 Privat melding

Det er alltid litt opp og ned, både i singel tilværelsen, og i ett forhold. :)
Jeg tror det beste du kan gjøre er å slappe av litt, ikke stresse med at dette er en situasjon du ikke trives med.. Prøv heller å finne roen, og så kommer kanskje drømmekjæresten seilende inn i ditt liv! :)

Jeg trives stort sett som singel, men ønsker å finne noen å dele livet med, så jeg søker og da aktivt! :D
Bare DU og ingen andre kan endre DIN situasjon! :))

La din skjebne formes av dine valg, så blir fremtiden skapt av dine handlinger! :)

Masse Lykke til!

PS! Jeg er fortsatt singel damer! ;) hihi...

Skjult ID med pseudonym oooh-yeah ti. 10 juli 2012 17:12

TS

Det krever en god del egen innsats for å ikke ha det sånn som du har. Gå ut av komfortsonen din så ofte du klarer....Det skal lønne seg til slutt, skal du se :-)

Skjult ID med pseudonym Anaïs ti. 10 juli 2012 17:46

@språkpurk
Vakkert dikt! :-)

Skjult ID med pseudonym språkpurk ti. 10 juli 2012 18:09

@Anaïs
Ja, ikke sant! Et gullkorn, det der. :)

(mann 47 år fra Hordaland) ti. 10 juli 2012 18:22 Privat melding

Dette er en sterk og flott tråd. Jeg slenger meg på ved å kommentere på noen av meldingene i tråden her.

@trist: jeg syns det er kjempefint du har tatt initiativ til tråden. Det er virkelig trist at du ikke trives.
@asdf: jeg tror det er viktig å være ærlig og åpen i profilteksten sin. Du kan ha rett i at det er lite hensiktsmessig å skrive "trenger", men det går jo an å skrive "har bruk for", eller "har lyst på" som egentlig betyr det samme.
@-m-: er det egentlig noe problem i profilteksten sin å vise svakhet? Er det ikke mer troverdig å si at ikke alle dage er like gode eller noe slikt?
@HerrFekt: jeg liker det du skriver.
@HaraldBK: helt enig, men jeg har lyst til å føye til at det kommer fortere hvis du gjør noe for det. For eksempel hvis du er aktiv på sukker, og det er du jo. Vi skal ikke stresse, men vi skal heller ikke bare bli ved å gjøre det vi alltid har gjort og passe oss selv. Vil vi videre i livet på den ene eller annen måte må ta initiativet og gjøre noe for det.
@Kumite: jeg er også i den situasjon at jeg som singel er blomstret opp etter å ha mistrives i et ulykkelig ekteskap i mange år. Derfor har jeg lyst til å si rett ut at der finnes mye som er verre enn å være alene. For meg gjelder det om sunnhet. At jeg selv er fysisk og psykisk sunn, og at mine relasjoner til andre mennesker er sunne. Usunne relasjoner kan gjøre at vi blir syke. Det har jeg prøvd, og jeg har lovet meg selv aldri å la det skje igjen.
@nicoline: jeg skal hilse å si at det går an å bli forelsket allerede før første date. Det er ikke fornuftig, men det er en god følelse skulle jeg hilse å si. Det går også an å kline på første date. Heller ikke det er fornuftig, men det er vidunderlig og berusende å slippe følelsene løs. Selvfølgelig er der stor sjanse for at det går galt, men du blir en god opplevelse rikere. Du blir kanskje også beriket med en dårlig opplevelse som du kan lære mye av.
@dame: pass på at du ikke begynner å syns synd på deg selv. Det er enklere sagt enn gjort, men det er veldig destruktiv å gå og syns synd på seg selv. Det er til å bli deprimert av.
@orten: jeg syns nå det er helt fint å ha ferie alene med tid til å prøve å gå på byen og ellers gjøre noen av de ting jeg ellers ikke har tid og krefter til.
@Minney: du skriver et herlig og klokt innlegg. Hvis du hadde bodd i nærheten av meg, og ellers ikke var på ferie fra sjekking på sukker da hadde jeg med en gang skrivet en privat melding til deg.
@TS: godt brølt.

Skjult ID med pseudonym -m- on. 11 juli 2012 15:43

@mikegreen

jo det har du helt rett i det er jo det, kommer litt frem i profilteksten min at jeg ikke bare har sust gjennom livet så åpner jeg meg heller mer etterhvert som vi begynner å prate er en god del i min fortid som relativt kommer fort frem når jeg begynner å få en tettere relasjon. Selv vil jeg heller absolutt ikke ha en mann uten svakheter for ingen er perfekte og en mann som har hatt det litt tøft men kommet sterkt ut av det han vil jeg nok ha mye mere grunnleggende til felles med enn de som ikke har opplevd spesielt mye bølger i livshavet.

(mann 40 år fra Vestfold) on. 11 juli 2012 18:31 Privat melding

Personlig så har jeg det flott som singel.
Men tilværelsen blir vanvittig mye bedre når man har noen å dele den med :)

Skjult ID med pseudonym veum on. 11 juli 2012 19:32

Jeg og har det bra som singel, og det er ingen klisje....Ja, sef skulle man gjerne funnet mannen man vil dele resten av livet med, og derfor er man muligens på Sukker og andre sider..Det kan jo være han dukker opp..:), men i mellom tiden har jeg det bra fordet:)

Skjult ID med pseudonym trist on. 11 juli 2012 19:45

@poppy
Så søt du er, takk:) du vet jo hvem jeg er også;)

@språkbruk
Så vakkert:)

Jeg la nok det litt feil frem i hvoedinnlegget. Jeg mener at når jeg sier jeg har det helt fint, så er det bullshit. Det er veldig flott at andre trives som singel og ikke har det store savnet som jeg har. Alle er forskjellige, jeg er den som trenger en til enormt mye. Men, jeg stresser ikke og tar det som det kommer.

Men det er sånn at når jeg sitter hjemme alene så kommer tristheten over meg, når jeg natt på natt legger meg alene så klikker det og jeg lager en tråd på forumet. :p Jeg er veldig fornøyd med livet ellers, men det mangler e like vel en stor del for at jeg skal kunne være helt fornøyd, jeg MÅ vise kjærlighet ovenfor et annet menneske for å være komplett. Men tro meg, jeg har vært på rimelig mange dater, det er ikke sånn at jeg er desperat. Snarere tvert om, det er aldri noen som kommer gjennom nåløyet kan det virke som.

(mann 43 år fra Oslo) on. 11 juli 2012 19:51 Privat melding

Har det bra som singel, men det ryktes at å være 2 er enda bedre uten at jeg gidder å stresse det så veldig.

Skjult ID med pseudonym språkpurk on. 11 juli 2012 19:51

@trist
Hyggelig at det falt i smak. Godt å støtte seg på litteraturen av og til. :) Minner forøvrig om at pseudonymet mitt ikke er «språkbruk», men «språkpurk». Vesentlig mye mindre tiltalende, kanskje, men likevel… :)

Skjult ID med pseudonym trist on. 11 juli 2012 19:58

Hehe, jeg leser deg jeg leser i blant jeg:p

Skriveferdigheten kan jeg nok aldri påberope meg å være i besittelse av.