Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan "definere" en date før en vil treffe en mann?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym 100%jente on. 21 mai 2008 23:43

Heisann hoppsann!

Jeg har nå kommet hjem fra en "date", eller hva man skal kalle det. Og allerede nå skjønner kanskje noen tegninga: Hvorfor skal det såååå mye til at gutter eller menn forstår når det er snakk om en date eller bare et vanlig treff med en bekjent???? Må man ha det inn me TE-SKJE`? oG hva er det man skal si for at gutten skal skjønne det?

Ikveld hadde jeg virkelig stasja meg opp altså. Ikke "full av forventning", for det kan man jo aldri være riktig, men riktignok INNSTILT. Gutten hadde fått klar tale, synes jeg nå hvertfall da, for en to uker siden at det var ikveld vi skulle møtes, fordi som jeg sa til han; "da kan vi ta det derfra". Er man NØDT til å si "Vil du på date med meg" eller hvorfor holder det ikke med stor-hinting engang? I tillegg sendte jeg han flere smser som sa at jeg gledet meg og var klar til å bruke litt tid på han. Likevel, så dukker fyren opp med et heidundranes party, de var vel omtrent 10 stk som kom på den restauranten! Og jeg, som satt der i min lille rosa-etterhvert-ganske-rødmende kjole kunne ikke annet enn å tvinne håret littegrann og smile pent til alle sammen. Hele aftenen satt jeg og måtte høre en full kar snakke hodet mitt fullt, og dette var ikke "date'n" min. Nei, for hvor gikk han? Jo, han satt og klappet en annen kompis på skuldra hele kvelden. Det endte med at jeg måtte hinte om de skulle giftes, med et godt smil, men den spøken gikk visst ikke helt hjem heller.

Fy søren, hvor i landet finner man galante fyrer da, dere? Eller er det meg som gjør noe galt?

Det er hvertfall en ting jeg begynner å lure på om nordmenn mangler, og det er manerer overfor kvinner. Ikke at jeg ønsker meg 50-tallet om igjen, men noe som likner hadde noen ganger gjort seg....

Smått frustrert singel:(....

Skål til dere som er online! :)

(mann 46 år fra Buskerud) on. 21 mai 2008 23:52 Privat melding

"Kondolerer"..

Det hørtes ut som den kjipeste daten da..
Kanskje du bør bytte ut det vanskelige utenlandske ordet med det gode gamle "stevnemøte"?! :-D

Skjult ID med pseudonym Føler med on. 21 mai 2008 23:57

Hvilken alder er et sånt menneske i ? Høres jo utrolig barnslig ut å måtte drikke seg til mot og atpåtil ta med seg anstand på date.
Er relativt nye her inne, merker nå at jeg blir skeptisk il å møte folk jeg har "snakket" med her inne.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 22 mai 2008 00:04

Skjønner deg godt. Men om du ser det positive i det... Nå fikk du hilse på vennene hans samtidig! Og pinlig stille ble det i alle fall ikke... :-) Hvis du liker ham, så kan dere vel ha daten tilgode. Men noe sier meg at det ikke blir så aktuelt... Om noen dager vil du kanskje se det komiske i situasjonen...

Skjult ID med pseudonym Amor to. 22 mai 2008 00:08

Jøss, denne varianten har jeg aldri vært med på... Høres litt patologisk ut å dra med seg alle vennene sine. på date. Slett han fra mobilen din og finn en annen mann. For en merkelig fyr - kanskje han er " en sånn homs" som bestemor sier... ;-)

(mann 34 år fra Oslo) to. 22 mai 2008 00:16 Privat melding

ja! stevnemøte høres mye bedre ut. Fra nå av bruker vi det.

Skjult ID med pseudonym kit001 to. 22 mai 2008 00:19

Det virker rimelig sært å dukke opp på en date med anstander, spør du meg. Den var ny...

Skjult ID med pseudonym s to. 22 mai 2008 00:19

Dette hadde jeg nok puttet på kontoen for uflaks. Kanskje lettere sagt enn gjort å se så lettvindt på det, men det er faren med å forvente for mye av første møte. Ikke at det du opplevde på noen som helst måte hørtes kult ut, men det hadde kanskje vært lettere å svelge babykamelen om alt var tonet ned noen hakk.

Skjer det flere ganger, kan en kanskje begynne å lure litt.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 22 mai 2008 00:26

Det er en så absurd ting å gjøre at jeg tror jeg hadde blitt litt lattermild. Og strengt tatt - dere fikk jo sett om det var noe der, noe det knapt kan ha vært siden du ikke fikk hans oppmerksomhet, og du syntes han oppførte seg som en idiot...
Men var det ingen av de 10 som var noe hyggelige, da?


Skjult ID med pseudonym 100%jente to. 22 mai 2008 00:27


goodguy72: Ja, i visse land heter det visst også "vil du ha meg som kone? " -"ja, takk!" :) og ferdig med saken.

Neida, skal ikke være så banalt. Men tenk så enkelt det egentlig også kan være!

"Føler med": Takk. :) Alderen må jeg innrømme kanskje spiller inn her litt, vedkommende er ganske mye yngre enn meg selv.
Du skal forresten ikke være skeptisk til å møte folk, bare husk å ta med paraply! :)

Lilleulv: Jo, jeg likte ham veldig godt før daten. Etter daten ble jeg veldig forvirret, fordi han var annerledes før. Jeg har nemlig vært på date med han tidligere, men det var et helt år siden og da var vi bare to. Savnet "den gang" liksom, og måtte spørre igjen. I mellomtiden har vi ikke møttes grunnet at vi bor i to forskjellige landsdeler. Nå bor vi nærmere, så jeg tok initiativet til å gjenta suksessen fra ifjor.

Amor: Mulig, mulig tvilsom.. men han har hatt forhold bak seg med bare kvinner.

Skjult ID med pseudonym 100%jente to. 22 mai 2008 00:35


Lilleulv: Av de 10 så var det han som var så full og snakket så mye som igrunn var mest opptatt av å spørre hva jeg syntes om "Han", altså "daten" min. Han snakket konstant om denne person jeg skulle ut med, og alt var bare skryteliste på skryteliste, akkurat som om han skulle "skjekke meg opp for han". Hele greia var ganske absurd ja!

Han jeg egentlig skulle ut med tok innimellom kontakt med meg, men på veldig "kompis-nivå", likevel innimellom kom det småkommentarer som kan kalles erting eller flørting. Useriøst var det uansett, og ingen direkte spørsmål til meg annet enn hva som var favorittretten min etc.

I tillegg skrøt han også fælt, men det var mest foran kameraten. Jeg har jo hørt om dette tidligere, og selv vært med på det, at man foran en man liker godt gjerne skryter til kameratene sine. Likevel, i denne situasjonen ble det ganske korny.

Jeg aner ikke om han liker meg eller bare ønsket å barske seg og herse med meg, og det er igrunn her jeg står nå.
Skal jeg møte han igjen? Han sa mot slutten av kvelden at han håpet å treffe meg igjen, men om det var vennskapelig eller ei får jeg kanskje aldri vite. Det hevdes jo at noen menn/gutter liker å ta på seg et "bad-boy"-image for å få draget på ei dame, men om dette trikset faktisk fungerer etter hensikten er det kanskje ikke mange eksempler på?

Skjult ID med pseudonym 100%jente to. 22 mai 2008 00:41


kit001: Sikker på at du ikke har vært borti det, altså? :) Jeg har faktisk opplevd det hele 2 ganger! Derfor jeg lurer på om det er noe galt jeg gjør før en slik "date". Den forrige var en gammel flamme som dukket opp igjen, og som etter andre date med meg også tok med seg bestekompisen og det ble bare til at vi gikk på bytur og deretter havnet sammen med helt andre folk.

Mulig jeg ikke gjør det klart nok altså, at det er snakk om s.t.e.v.n.e.m.ø.t.e. Enten det, eller at visse menn tar et stevnemøte som noe nervepirrende og klamt og ekkelt, så de trenger støtte fra noen. Det skal vel sies, at jeg har en tendens til å gjøre menn litt "nervøse" av en eller annen grunn. Noen har tilogmed sagt at det er fordi jeg liker å kle meg sexy. Ok, så neste gang skal jeg komme usexy? Usexy = bedre sjans!

:)

s: tjo, forventningene var der fordi vi hadde avtalt tid og sted. Og fordi vi har vært ute før. Men enig med deg, det er bedre å bli overrasket.

(mann 46 år fra Buskerud) to. 22 mai 2008 01:03 Privat melding

Sexy kan være ganske skremmende ja.. Kanskje lurt å tone det ned litt i starten. Jeg hadde nok vært mer komfortabel med søtt enn sexy til å begynne med. (Og husk: Søtt ER sexy det også.. :-)

Hvis du inviterer på stevnemøte så lover jeg å ikke ha med noen kompiser! Bare unga.. Greit det?! :-)

Skjult ID med pseudonym 100%jente to. 22 mai 2008 02:00


goodguy72: Jeg var ikke SÅ sexy heller... hehe, men takk for komplimentet. Kan egentlig ikke noe for det, egentlig, bare er sånn. Hadde på meg en sommerkjole uten den dypeste utringninga, og med lengde til knærne (så m.a.o. ikke altfor kort). Den var riktignok rosa, og ikke rød, så jeg vil heller kalle den søt. Men, jeg synes selv det ble litt sexy, i og med at jeg hadde noe tilbehør som passet og gjorde susen (krøllet hår, en god del sminke, anheng som passet den lille utringninga som var). Ingen nettingstrømper, men de var glinsende. Passe??? :) Jeg vil ikke si det var på noen måte overdådig, for nå er det jo også snakk om bykultur hvor det finnes damer som er hakket mer juletre enn jeg. :)

Uansett da, mannen kunne jo ikke på forhånd vite hvordan jeg kom til å se ut da han inviterte med seg hele gjengen ut på byen.

Men over til tema om grad av sminke osv.: Jo, må nok begrense seg litt, men jeg synes også damer må få lov til å være litt frie i klesveien jeg da. om man kler masse stasj, så synes jeg man ikke skal skjule sine bedre deler o.s.v. :) Man kan jo la være å flashe boobiesene over bordet ved første date, da... hihi

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 22 mai 2008 09:46

Det der har jeg opplevd når jeg har gått ut med jenter også. Riktignok har de ikke tatt med seg hele ti venninner, men har opplevd både en og to "anstander" og i ett tilfelle en kompis også. Regner med at de heller ikke skjønte at da jeg spurte om vi skulle gå ut, så gjaldt det oss to, og ikke flere. Eller så tørte de kanskje ikke møte opp på egenhånd, hvem vet. En annen mulighet er jo at det var en måte å si at "jeg synes det er hyggelig å møte deg, men bare som en venn". Uansett er det ikke bare menn som ikke alltid skjønner når det gjelder et stevnemøte og når det ikke gjør det. Man føler seg jo passe dum i slike situasjoner når man selv møter opp alene, tro meg jeg vet ;) Når det er sagt har de fleste jenter jeg har bedt med ut skjønt hintet og ikke tatt med seg andre på et stevnemøte, heller ikke de gangene jeg ikke brukte ordene "date" eller "stevnemøte" da jeg spurte dem...

Har man bare avtalt å møtes ute i løpe av kvelden blir det selvsagt noe annet, da er jo begge gjerne ute med andre og det blir kanskje mer naturlig at flere blir med siden du ikke vet om den du skal møte kommer alene - og dessuten kanskje ikke har lyst til å forlate dine egne venner som du allerede er ute med. Skjønt den nye du har avtalt å møte bør jo fortsatt være den du tilbringer mest tid med, ikke minst hvis vedkommende kommer alene. Det skulle bare mangle.

Er forresten enig med noen av de andre som har skrevet her. Det kan hende han liker deg litt, men så veldig interessert er han nok ikke i og med at du måtte spørre han om et stevnemøte nummer to, og han ikke engang kom alene...

Skjult ID med pseudonym lilje78 to. 22 mai 2008 10:11

Vi jenter blir prenta inn med at det å møte en fra nettet på date, er som ekstremsport å regne. Du blir sett på som evneveik og idiot om ikke desperat i tillegg, om du skulle møte en mann uten å si i fra til noen. Helst skal det være på et offentlig sted i tilfelle han er en galning som går til angrep på deg. Så jeg forstår at jenter tar med seg anstand på date, det har hun jo fått beskjed om å gjøre. Så har vi de som ikke greier å mene og føle noen, uten venners godkjennelse.

Skjult ID med pseudonym kit001 to. 22 mai 2008 10:43

@ 100%jente. Mulig det har vært noen anstander i lokalet, når hun skal treffe en skummel mann fra nett. Men de har holdt seg pent i bakgrunnen uten at jeg har lagt merke til de :)

Skjult ID med pseudonym anonym to. 22 mai 2008 11:21

jøsses det var jo særdeles spesielt, herregud hvor gammel var han da?
han må jo seriøst være en idiot, bare å drite i hele fyren, han turde nok ikke møte deg alene...

Skjult ID med pseudonym Ir1e to. 22 mai 2008 11:34

Ærre mulig lissom..... Du burde faktisk fulgt opp fyren og virket fortsatt intresert i etterkant. Kansje avtalt ett møte der du forklarte han at du gjerne ville at det bare var dere to tilstede....
Når fyren dukker opp, sitter du der alene. Men etter 5min. dukker den ene veninda opp etter den andre med 2min. mellomrom...
Samle i sammen alle på jobben og i oppgangen.....
Tror han hadde tusla slukøret hjem den kvelden gitt ;))

(kvinne 51 år fra Buskerud) to. 22 mai 2008 12:13 Privat melding

Du var nok maks uheldig.....jeg tror jeg bare hadde reist meg å gått med hevet hode.....Har vært på to dater, men bare positivt å si.

Så det finnes flotte seriøse gutter her inne også:)) Så stå på....

Skjult ID med pseudonym 100%jente to. 22 mai 2008 12:34


Biren: Det er godt å vite! ;)

Nei, fyren var ikke særlig gammel, som flere spør etter.
En annen ting: Det var enighet om å møtes, så det burde stå klart for han at det var snakk om å komme litt nærmere hverandre. Han spurte selv om jeg hadde tid til å møtes da vi var på talefot for nå to og en halv uke sida! SÅ det var altså ikke bare jeg som trygla og ba om en date :)

Tanken burde ligge der uansett synes jeg, fra guttens side: Du behandler dama med respekt, venninne eller ikke.

Og om du ikke har sett en gammel bekjent på lenge, så er det vel også slik at man ikke kan vite på forhånd om man ønsker et vennskap eller en date ut av det, at man burde gi dama en sjans iallefall. Synes jeg da.

En annen ting, er setningen som ble nevnt her om at noen menn ønsker å få bekreftelse fra hele venneflokken om dama er ok eller ikke. Går det ikke an å stå inne for et valg selv? Må alle gutter vite hva andre gutter synes om ei dame??

Hva sier dere, gutter, hvor mye betyr det hva kompisen synes om ei jente? og hva hvis man følelsesmessig blir involvert eller "uenig" med kompisen, ryker da dama eller kompisens mening først?

jeg aner ikke jeg... *sukk*

(mann 44 år fra Buskerud) to. 22 mai 2008 12:57 Privat melding

Det betyr ingenting hva gutta syntes...Er jo ikke dem som skal omgås "deg"
Er nok kansje litt sånn også at gutten ivertfall må være likt av "din" bestevenninne..Men de fleste er gamle nok til og ta et valg selv..(håper ivertfall det)
Kjenner jeg blir litt flau av og være gutt her jeg nå...
Dump kødden og finn deg en med mere tæl i er min mening...
Og prøv igjen selv om du føler att alle gutter er en gjeng med....d.r.i.t.t