Alle innlegg Sukkerforum

Hva skjer...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Utålmodig ti. 10 juli 2012 17:53

Med at stort sett INGEN jenter her inne svarer på meldinger? Helt enkle spørsmål som "hvordan går det med deg" f.eks?
Jeg skjønner at jeg kanskje ikke er interessant for alle jeg skriver til, men mindre enn én av ti svarer... Er det bare meg dette skjer med? Det er vel bare snakk om vanlig høflighet?

Skjult ID ti. 10 juli 2012 17:59

"hvordan går det med deg?" : Verden kjedeligste førstemelding.

Du ser en interessant profil og liker bilder og tekst, og det eneste du skriver er "hvordan går det?"? Hva skal man svare? "Eh jo bra takk. Der da?" Boooooooooring :D

Skjult ID med pseudonym jente ti. 10 juli 2012 17:59

"hvordan går det med deg" er det kjedeligste spørsmålet av dem alle. hvorfor starte med være kjedelig?
det ramler inn haugevia av den typen meldinger. og jeg er ikke spesielt pen engang. skriv noe som sier noe om hvem du er, så er sjansen større for at du får svar.

Skjult ID med pseudonym lusa ti. 10 juli 2012 18:00

Jeg tror du stiller for vanskelige spørsmål. Jentene vil sikkert unngå å svare veldig overfladisk på spørsmålene de får, og dermed forstår de "Hvordan går det med deg?" som et omfattende spørsmål med mange fasetter. Det blir kanskje litt mye å gripe fatt i, og å legge ut om, tatt i betraktning at du er en fremmed. Det blir rett og slett litt påtrengende. Du får starte med å spørre om noe enklere og litt mindre personlig kanskje.

Skjult ID med pseudonym Utålmodig ti. 10 juli 2012 18:03

Det var jo da bare et eksempel. Er ikke sånn at det er standardspørsmål til alle jeg tar kontakt med. Nå er jeg relativt ny her, men av de bortimot 20 jeg har kontaktet har jeg fått svar fra én. Man kan jo faktisk miste motet av mindre.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 10 juli 2012 18:04 Privat melding

Jeg har ikke inntrykk av at det er så mange menn her på sukker som opplever å ikke få svar, nei.

Skjult ID med pseudonym Saft ti. 10 juli 2012 18:07

Det gjelder ikke bare jentene. Jeg hadde heller ikke svart på en førstemelding som kun spurte om hvordan det går med meg. Det blir for trøtt og lite imponerende. "Er det det beste hun får til?" liksom.

Gå heller gjennom profilen og skriv en personlig melding som viser at du er nysgjerrig på henne, og hold den kort i starten med bare noen få setninger.

Skjult ID med pseudonym dutn ti. 10 juli 2012 18:09

Digger hvordan slike tråder alltid får svar fra kvinner som forteller hvor utrolig kjedelige meldinger vi menn sender dere.
Stortsett alltid når jeg får melding fra dere kvinner så er det utrolig nok meldinger som "hei! fin profil, hvordan går det?" eller høydaren "hei, du var kjekk!".
Eller så er dere så fantasifulle at dere setter et hjerte!

Nesten så jeg lurer på om de kvinnene som kontakter meg egentlig er menn?

Skjult ID med pseudonym fyr84 ti. 10 juli 2012 18:11

Jeg forstår ingenting jeg. Får svar på alt jeg, utålmodig. Merkelig. Opplever flere dette problemet ditt?

(mann 47 år fra Oslo) ti. 10 juli 2012 18:11 Privat melding

De fleste menn ville blitt sjeleglade over ei melding som "Hei, du var kjekk", så klag ei.

Skjult ID ti. 10 juli 2012 18:12

dutn:

Ingen har sagt at kun menn sender kjedelige meldinger? Vet ikke hva andre kvinner sender jeg?
Sa bare at det var en skikkelig kjedelig måte å starte en samtale på...

Skjult ID med pseudonym språkpurk ti. 10 juli 2012 18:17

Enig med @HerrFekt!

De fleste menn her på Sukker får svar på alle meldingene de sender, og de få som ikke alltid får svar syter eller klager aldri her på forumet i hvert fall! Du må nok være et av meget få unntak, @TS.

(mann 35 år fra Rogaland) ti. 10 juli 2012 19:05 Privat melding

Du sender for få meldingar. Har eg sendt ut 200 førstemeldingar ein kveld så har eg meir enn nok å skrive med dei neste dagane! Og det er ein god sjølvtillitboost :)

Skjult ID med pseudonym Pedro ti. 10 juli 2012 19:06

Sånne greie meldinger fortjener svar. Det å ikkje svare, beviser at norske jenter er SÆRE og KRESNE.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 10 juli 2012 19:12 Privat melding

Ser jeg ordene sær og kresen med caps lock EN gang til nå...

Skjult ID med pseudonym lusa ti. 10 juli 2012 19:14

SÆRlig at prisen på KREpSEN kommer til å bli dyrere enn den er akkurat nå.

Skjult ID med pseudonym KONGEN ti. 10 juli 2012 19:17

To hundre førstemeldinger? Trodde jeg sendte ut mange... To hundre førstemeldinger bør holde til ca 15/20 knull. Mer enn jeg klarer på en uke i alle fall!

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ti. 10 juli 2012 19:20 Privat melding

Ja, vi er sære og kresne fordi vi har akkurat samme krav og standard som den norske mannen ;)

Og en del menn takler visst ikke helt dette med likestilling, og forventer at de skal få i både pose og sekk hos damene uten å måtte kunne tilby det samme tilbake :P

Så da kan det ofte være like greit å stikke utenlands først som sist, istedet for å klage over de norske kravstore damene som ikke vet sitt eget beste :P

Lurer av og til på om slike klagetråder over norske jenter noen gang vil ta slutt......

En lur ting for å få svar er å sende melding til de jentene som besøker profilen din, UTEN at man selv har vært på deres først ;)
Da øker gjerne svarprosenten vil jeg tro :P

Eller gå i seg selv og forsøke å forstå hvorfor man har en tilbøyelighet til å sende melding til feil typer jenter. Ofte ligger hele "feilen" hos en selv. Enten i måten man skriver på, eller i at man sender til en "viss" type jenter som man egentlig ikke har sjans på.

Jeg for min del tenker at dersom jeg ikke får svar, så konsentrerer jeg meg om nestemann :)
Enkelt og greit for alle parter :) Og ingen som kan skylde på noen for noe som helst :P For slike ting kan man ikke skylde på andre for.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 10 juli 2012 19:24 Privat melding

FAtter ingEN aT Alle DE Gode sjødyra er reine pengesLUSA?(!)

Skjult ID med pseudonym lusa ti. 10 juli 2012 19:34

jeg har hørt at det vil bli PrisrAS nå Snart PÅ BLODsugerprisene, så et TRYKKET skalldyrmarked vil nok bedre seg om litt. fatt mot :)

Skjult ID med pseudonym Stjerne* ti. 10 juli 2012 19:38

Velkommen til forum @ utålmodig:)
Skjønner jo at du er ny her. Synd du får så mye pepper,men dette er en veldig gjenganger her å forumet. Og folk er vel litt lei av slike tråder. Synd det gikk utover deg denne gangen.:)))

Ha litt tålmodighet så skal det se at det ordner seg:) Tror nok dette er litt aldersbasert.Om du søker jenter i 25-30 år alderen har du stor konkurranse. Da må du være kreativ for å få svar tror jeg.

Men de fleste jentene/kvinnene som er her å forumet vet hvordan dere menn har det.Og tror de fleste av oss svarer uansett:) ...Vi får nemlig ikke haugevis av brev selv..hehe.

Men lykke til her inne uansett..ikke ta dette så tungt. Det ordner seg som regel:)))
Og dere andre morsomme og kloke forumister
Give the new guy a break!!!!!

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 10 juli 2012 19:39

@Utålmodig
Du kan ikke forvente å få mange svar på slike åpenbare sex-relaterte mail.

Skjult ID med pseudonym Stevia ti. 10 juli 2012 19:40

Vel, jeg hadde besøk på profilen, av en dame med 98 i match. Syntes det var en førstemelding verdt. Det tok nesten en uke før den ble lest, og jeg har ikke fått svar. Greit, da er jeg for gammel. 8 år må jeg godta stopper henne. Eller noe annet.

Skjult ID med pseudonym Diaz ti. 10 juli 2012 19:47

@stevia
At man har høy match er vel ikke det samme som at man må like personen?
Profilbildet og tekst teller jo også:) Jeg svare alltid,-selv om det ikke er det svaret man ville like å få når man først har sendt ut en melding.

(mann 33 år fra Vest-Agder) ti. 10 juli 2012 19:54 Privat melding

Man må først og fremst prøve å formulere seg på en morsom, original og annerledes måte. Og satse på at mottakeren synes dette da er mer morsomt enn bare et teit og patetisk forsøk på å oppnå kontakt.

Da har man i det minst forsøkt å vise at man har en form for humor.

"Hvordan går det med deg?" er virkelig et utrolig kjedelig spørsmål å få, og jeg har vel tidligere brent meg på å sende en slik standardfrase til enkelte selv.
Det er nok bedre å fortelle litt om sin egen personlighet, ikke for mye tekst, og samtidig framheve en eller flere grunner til at man tok kontakt med personen i utgangspunktet. Selv om den/de du skriver til er veldig pen(e) og tiltrekkende å se på, så kan det være lurt å unngå for mange kommentarer om kropp og utseende.

Dette gjennomskuer kvinner veldig lett, og de tolker det da slik at du bare er ute etter en ting. At man ikke får svar er et tydelig tegn på null interesse, og det er veldig fort gjort å bli både skuffet og fornærmet. Man føler seg gjerne utilstrekkelig.

Men man må huske på at å ikke svare noen er den aller enkleste utveien, hvis man ikke finner interesse i en annen person. Derfor velger mange å gå for den løsningen.

Skjult ID med pseudonym Stevia ti. 10 juli 2012 20:06

@Diaz
Velkjent problem. Jeg ville nok ikke sendt henne en førstemelding under vanlige forhold. For det er ingen bilder der, og nesten ikke noe tekst. Så jeg oppfattet det som et skudd i mørke og går videre uten annet enn å konstatere at hun sikkert har annet å gjøre, og da har jeg det også :-)

Skjult ID ti. 10 juli 2012 20:18

Det er ikke det at jeg forventer morsomme og kreative meldinger, jeg klarer jo ikke å skrive noen selv heller. Men når noen jeg ikke kjenner spør hvordan det går, så føles det som noen har sagt, ganske påtrengende. Jeg syns det er vanskelig å svare på sånne spørsmål til folk jeg ikke kjenner. Om noen skriver: Hei, likte profilen din , eller noe lingnende er det mye lettere. Da kan jeg iallefall svare takk uansett om jeg tenker videre kommunikasjon eller ikke. Og jeg liker å være høflig, og svare.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 10 juli 2012 20:20

Nå har ikke jeg turt å sende melding til ei jente her inne enda, men til og med JEG vet at du må aldri, jeg gjentar ALDRI starte med "Hvordan går det med deg?".

Gi inntrykk av at du faktisk har lest profilen hennes, ta tak i ting som står, ja tror faktisk det å si at hun har store fine pupper og at du har lyst til å pule henne er bedre enn å spørre om hvordan hun har det. :P

Skjult ID med pseudonym Utålmodig ti. 10 juli 2012 20:23

Jøss, voldsomt mange svar på den timen jeg spiste kake :P Må bare si at dette ikke på noen måte var en syte/klage tråd. Rett å slett nysgjerrig på hvordan det er med dette. Nå skal det også sies at det lå et par meldinger i innboksen min nå, og det er jo trivelig. :) Grunnen til at jeg startet denne debatten er fordi jeg selv er typen som svarer på alt, alltid, om enn bare for høflighetens skyld. Men tall for respons, spesielt til dere med konstruktive tilbakemeldinger. :)

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 10 juli 2012 20:25

Spør heller:
Hvordan går det for deg?

Skjult ID med pseudonym Bolle ti. 10 juli 2012 23:20

Ganske spesielt dette, men de få gangene jeg er så heldig å få en førstemelding av en jente så er de faen meg ikke stort kreative. Den siste jeg fikk var vel noe så lite fantasiløst som - Synes du jeg har en spennende profil. Hva faen er det for en melding da, bare for at jeg har kikket på profilen hennes som forøvrig var like blank som en senil mattelærer betyr det vel ikke at hu var så jævla interessant. Men poenget mitt da det er like enkelt som at, det handler for alle parter å bryte isen slik som IRL. Kan det ikke være at det ligger interessant vesen bak en kort icebraker såvel som en jævla ut broderende morsom melding som man ikke kanskje likevel skjønner ironien i?

Skjult ID med pseudonym Kumite ti. 10 juli 2012 23:52

@ Utålmodig

Når jeg får en første melding med "hvordan går det med deg", så opplever jeg det som om de ønsker at det er jeg som skal sette i gang en samtale.
Hva svarer man på en sånn type spørsmål? Takk jeg har det bra... I såfall har jo ikke samtalen kommet noe særlig lengre. Eller jeg kan velge å skrive om hele livet mitt, men hvorfor skulle jeg ville gjøre det til et menneske som ikke har gitt noen ting av seg selv?

Derfor vil jeg foreslå for TS at du skriver noe om hvordan du har det først, dersom du vil ha svar på hvordan vedkommende har det.