Alle innlegg Sukkerforum

A positive spirit :)

Vis siste innlegg
(mann 33 år fra Vest-Agder) ti. 10 juli 2012 21:14 Privat melding

Forumet er tidvis preget av enkelte negative tråder, ofte på grunn av manglende respons, og at man muligens føler seg noe utilstrekkelig i forhold til det motsatte kjønn. Derfor ville jeg nå lage en tråd hvor man kan fortelle noe positivt om seg selv som person. Livet bør handle mest om positive følelser, selv om også de negative følelsene vil være en naturlig del av livet for mange.
Her lister jeg opp noen positive tiltak i mitt eget liv, som har gjort meg til et bedre menneske, og som ikke minst har økt livskvaliteten min.

- jeg har gitt slipp på mye av den sosiale angsten min som jeg slet enormt med tidligere, og som alltid gjorde meg tydelig ukomfortabel rundt andre mennnesker. (Blir fortsatt sjenert og usikker i visse situasjoner, men i mindre grad.)

- jeg har tatt førerkort kl. C (tung lastebil), har kjørt lastebil i snart et år nå, og er også snart i mål med førerkort kl. CE (tung lastebil med henger.)

- besto på en teoriprøve i går, i forbindelse med noe som heter yrkessjåførdirektivet, og det vil si at jeg får utdelt et yrkessjåførbevis.

- jeg får skryt av kollegene mine og sjefen for at jeg gjør en god jobb som lastebilsjåfør, og de har lagt merke til en oppadgående og positiv kurve hos meg.

- jeg har turt å ta mot til meg for å møte tre forskjellige kvinner i virkeligheten via nettdating, selv om det førte til manglende nattesøvn og sterk forventningsangst i forveien. :)

- jeg er nå komfortabel med å dra på ferie helt alene med egen bil, og kan finne på å reise til Tyskland flere dager i strekk på egen hånd. (Dette er stort for en som har hatt angstproblemer.)

- jeg er en betydelig roligere, mer tålmodig og mer voksen person nå enn for fem år siden.

- jeg kan per i dag se meg i speilet og synes at jeg ser bra nok ut. (Jeg hadde aldri dette synet på meg selv som person tidligere.)

- jeg tør i større grad å delta i diskusjoner og framheve mine egne synspunkter. (Tidligere holdt jeg alltid kjeft.)

Jeg kan sikkert nevne mer, men ville holde det litt enkelt, og mer i stikkord-form. :)

Fortell gjerne om hva som er positivt i deres liv. :)

Skjult ID med pseudonym fyr84 ti. 10 juli 2012 21:26

Da synes jeg du har all grunn til å være stolt av deg selv. Følelsen av å mestre noe er en god følelse som sprer seg til resten av tankene en har. Godt jobba.

Skjult ID med pseudonym 83-modell ti. 10 juli 2012 21:32

Jeg har over lengre tid gått sykemeldt pga hodepiner. Denne mnd ble jeg lei, og gikk på eget initiativ til arbeidsgiveren min med et forslag til tilrettelagt arbeid, og det ble veldig godt mottatt. Så nå er det tilbake i jobb, og herregud som jeg gleder meg!:)

Skjult ID med pseudonym )O( ti. 10 juli 2012 21:37

Er på andre uke uten røyk ;-)

(mann 47 år fra Oslo) ti. 10 juli 2012 21:47 Privat melding

Som sagt: You da man, Sefiroth.
Selv er jeg litt stolt over at to gledesstrålende nieser kasta seg rumdt halsen på meg idag etter måneders fravær. Å ha draget på de smådamene der slår alt innen nettdating.

(kvinne 34 år fra Buskerud) on. 11 juli 2012 00:06 Privat melding

Så deilig :D Good for you!

Skjult ID med pseudonym -m- on. 11 juli 2012 00:56

Ntååå så kos herrfekt :D

Ts koslig tråd :)

(mann 37 år fra Østfold) on. 11 juli 2012 09:21 Privat melding

Flott tråd. Her var det mye gode bragder. Selv har jeg gått ned 17 kilo i år og blitt kvitt litt sosial angst. Så er et bra år =)!

(mann 33 år fra Vest-Agder) on. 11 juli 2012 11:22 Privat melding

@83-modell: Meget bra iniativ fra din side, man blir fort ganske passiv og umotivert av å gå arbeidsledig over lengre tid.

Fint at ditt iniativ ble godt mottatt av arbeidsgiveren din, og jeg ønsker deg masse lykke til i arbeidslivet. :) Å ha en fast jobb betyr mye for livskvaliteten!

@)O(: Håper du holder ut under de verste abstinensene som vil komme i løpet av den neste tiden. Du vil merke en økende helsegevinst, hvis du klarer å gi helt slipp på tobakken. Dette klarer du, stå på! :)

@HerrFekt: Det føles alltid godt å vite og kjenne at man betyr masse for andre mennesker. Hørtes ut som en varm velkomst du fikk der! Skjønner godt at det føltes stort. :) Du virker som en morsom og uselvhøytidelig kar, og jeg håper at du lykkes med å finne ei flott kvinne som setter pris på din personlighet. :)

@mann33: Noen ganger må man ha et push i ryggen for å lykkes med visse mål i livet. :) Bra at du kunne gi sønnen din inspirasjon og motivasjon til å fortsette helt til topps. :)

@Belkar: Jeg kunne ha trengt å gå ned ca. 20, og jeg synes det er meget bra jobbet å gå ned 17 kilo i løpet av et år. :) Enkelt er det ikke på noe slags måte. Du kan være meget stolt av vekttapet ditt, og ikke minst at du ble kvitt litt av den sosiale angsten! Sosial angst er utrolig hemmende for livskvaliteten. :(

(mann 42 år fra Telemark) on. 11 juli 2012 12:01 Privat melding

Positivt for meg er at jeg fremdeles ikke har bukka under:)

Skjult ID med pseudonym -m- on. 11 juli 2012 13:15

Bra å høre om de som har blitt kvitt sosial angst og sånn :)

dette har vært et spesielt år for meg i grunn mye som har skjedd men det jeg er mest fornøyd med er at jeg ikke lot meg trokke på, klarte å stå i mot presset og holdt ut når det herja som verst hadde en sak med rettsmøter og greier hvor det var på vegne av meg selv men og for en god del andre som var dårlig behandla men som ikke turte gjøre noe med det selv. Den følelsen når jeg kommer inn med 2 menn i dress med stresskofferter og bare tar over hele dritten, ser sjefene som har behandla meg og andre som drit skjelve i beina og ble en god del "jeg må snakke med min klient" hvor vi ga hverandre high five mens de ringte rundt for å finne en løsning..når resultatet endelig ble at jeg fikk oppreisning + et par mnds lønn og at de måtte betale alle advokat utgiftene+ at hun ene sjefen fikk sparken...da følte jeg meg som en skikkelig powerwoman der jeg ruslet langs akerbrygge etterpå med verdens beste advokat + min eldre velgjører :D woo hoo! det må være noe av det beste som skjedde meg i år..og det hadde ikke skjedd hvis ikke jeg hadde så mye jernvilje..men gud det var tøft å gjøre alt som førte frem mot det der...var jo pisse redd ganske mange ganger i prossen som tok vell 4 mnd men følelsen av seier på mine og andres vegne var flott! Da følte det som jeg kunne erobre hele verden hadde vell adrenalin kick 1 uke etterpå :P

(mann 47 år fra Hordaland) on. 11 juli 2012 15:34 Privat melding

@Sefiroth: du er bare så tøff, og dette er den flotteste tråd jeg til nå har vært innom. Alle som har skrevet innlegg er tøffe.

I min korte karriere som nettdater er der skjedd mange gode ting for meg:

- jeg har lært å ta sjansen og uttrykke mine følelser.
- jeg tar sjansen og kontakter fremmede kvinner som kanskje ikke er interessert i å kommunisere med meg. Om jeg ikke får svar har jeg sluttet å ta det personlig, men prøver bare å ta kontakt med en annen.
- jeg er blitt flinkere til smalltalk. Ja nærmest flink til det.
- jeg har lært noen utrolig fine mennesker å kjenne. Noen jeg kommer til å ta vare på som venner, og som vil meg det vel.
- jeg har hatte det moro og fått en masse gode opplevelser.
- jeg tar meg selv (enda) mindre høytidelig.
- jeg smiler og ler mer enn jeg noen gang har gjort før.
- jeg har børstet støvet av humoren min, og sett at den fungerer enda.
- jeg føler meg mer lykkelig enn jeg husker noen gang å ha gjort.
- jeg er i bedre fysisk form enn jeg har vært lenge.
- jeg har tatt sjansen og latt meg forelske, og jeg er klar til å gjøre det igjen.

@-m-: det er virkelig en sterk historie du forteller. Så sterk at jeg fikk tårer i øynene da jeg leste den. Du er bare så tøff. Det er godt at du føler deg som en superwoman, for jeg tror virkelig at du er en superwoman.

Skjult ID med pseudonym -m- on. 11 juli 2012 15:39

@mikegreen

å! tusen takk det var virkelig hyggelig å høre :) :D

ser ut som du også har gjort en god del bra ting for deg selv av det du skriver her, så bra! Fortset sånn :)

(mann 33 år fra Vest-Agder) fr. 13 juli 2012 19:16 Privat melding

@mikegreen: Takker for det. :)

Meget oppløftende liste du laget der, dette kan du være stolt av, og bære med deg videre i livet. :)

(kvinne 34 år fra Buskerud) fr. 13 juli 2012 19:54 Privat melding

Superbra å høre, -m-, det er ingen tvil om at det er guts i deg :)

Denne tråden er helt klart en inspirasjonskilde til å sette igang :)

(mann 37 år fra Rogaland) lø. 14 juli 2012 20:15 Privat melding

Hvor er liker Knappen..

bra jobba unge mann :)

(mann 41 år fra Oslo) lø. 14 juli 2012 20:16 Privat melding

High Five!