Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Undrende on. 11 juli 2012 11:26

Irriterer meg over folk som spammer ned veggen her med ting som overhode ikke har noe å gjøre her... usakligheter og tull...

Skjult ID med pseudonym Stevia on. 11 juli 2012 11:29

Skjønner hva du sier.

For min del har jeg kontroll over mitt følelsesliv i så stor grad at jeg har valgt å ikke la sånne bagateller irritere meg. Dessuten kan det jo hende det er veldig viktig for spammerne å få utgitt sine uviktigheter. Vi har kanskje ikke annet å bidra med.?

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 11 juli 2012 11:31

Ja, huff.
Jeg er alltid saklig, og skriver kun i relevante tråder at jeg er interessert i kontakt med noen jeg kan bruke.
Men de andre her skriver så mye tull og tøv at budskapet mitt ikke når frem :)

Skjult ID med pseudonym Kvinne on. 11 juli 2012 11:32

Fullstendig enig med deg. Slike spinn-off tråder er morsomme en gang i blant,men ikke så mange. Tror folk kjeder seg veldig og ikke har noe annet å gjøre. Men det gå vel over dette også:)

Skjult ID med pseudonym Undrende on. 11 juli 2012 11:43

Stevia, du høre nesten kjedelig platt ut når du skriver at du har så kontroll på følelseslivet ditt.. og det vet jeg jo at du ikke er :-)

Det er jo godt å la seg irritere også... bruke hele registert vi har fått utlevert i hjerte og sinn.. ja, jeg vet, det er jeg som velger la meg irritere.. og av og til gjør jeg det. Irriterer meg voldsomt over trivelle upåvrkelige ting og tang.. og så hender det vel oftere at jeg bare trekker på skuldra, ler...og går videre :-) Men akkurat nå over kaffekoppen, så var det faktisk nydelig å la det krible i brystkassa over... ja, nå kribler det sannelig igjen :-)))

M

Skjult ID med pseudonym Stjerne* on. 11 juli 2012 11:54

Er nok bare noen som kjeder seg fryktelig og synes det er moro at andre irriterer seg. La dem få moroa si. Hvis ingen svarer i trådene deres så sklir det over av seg selv:)))

Skjult ID med pseudonym Stevia on. 11 juli 2012 12:05

@Undrende
Busted.
Jada, jeg kan godt ergre meg jeg også. Men jeg har nok ambisjoner om å slippe til det positive og unngå å la meg affisere av det negative. Uten at jeg alltid klarer det. Blir jo ikke glad over å gå spissrotgang mellom tiggere. Eller andre ting som viser at verden er et vanskelig sted uten at jeg får gjort så mye med det.

Skal man irritere seg over at livet ikke er rettferdig, eller glede seg over at vi i Norge har hatt rimelig grad av flaks bare ved å være her? Jeg gleder meg over mitt vinnerlodd, og har litt dårlig samvittighet over det.

Ble ellers litt nysgjerrig på hvem du er, siden du vet hvem jeg er.

Skjult ID med pseudonym Undrende on. 11 juli 2012 12:12

Kanskje skal la deg undre litt, siden du ikke vil la deg iriritere :-)

Ledetråd: HØH

Skjult ID med pseudonym Stevia on. 11 juli 2012 12:47

@Undrende
Uke?

Skjult ID med pseudonym Rette-ræua on. 11 juli 2012 12:54

Jeg er forsåvidt enig med deg Ts, men noen ganger så er disse trådene morsomme og en orker ikke å være seriøs hele tida.
Hadde sukker vært mere konsekvent med å slå ned på åpenbare regelbrudd, så kunne en kanskje luka bort de verste eksemplene.....da ville forumet kanskje vært bedre.

Skjult ID med pseudonym Undrende on. 11 juli 2012 12:56

@Stevia
Køet?

Skjult ID med pseudonym -m- on. 11 juli 2012 13:04

næææ syns ikke det er så nøye jeg folk får lage de trådene de vil er ikke en person som irriterer meg så lett over sånt som jeg ser på som en filleting...egentlig veldig sjelden jeg blir irritert :P syns egentli det er bra jeg hadde vært ganske kjedelig forum uten alt det rare folk finner på å skrive. Er jo det som her herlige med mennesker alle er så forskjellige!

Skjult ID med pseudonym Stevia on. 11 juli 2012 14:39

Hvis noen, mot formodning, skulle lure på disse ledetrådene, så er det ord fra et pågående spille med Wordfeud mellom Undrende og meg. Så da vet jeg hvem Undrende er. :-)