Alle innlegg Sukkerforum

Positivitet..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Undrende on. 11 juli 2012 13:46

Tenk positive tanker,
si positive ord,
gjør positive handlinger,
og det positive gror..

Gjelder dette også på Sukker? Eller er forumet blitt en arena for å klage? Kjenner jeg blir glad hver gang jeg finner en blid og positiv tråd... det gjør godt det!

Skjult ID med pseudonym -m- on. 11 juli 2012 13:51

Blir glad for de positive trådene jeg og :) tror noe av grunnen til dette er den berømte janteloven så fort man sier noe bra man har opplevd etc på forum så kommer alle de snurtne menneskene fossende inn med fy fy osv så da blir det litt negativ spiral da :P :) Bare se på hu som feks skulle fortelle noe fint om daten hun hadde vært på som utvikla seg bra og at hun var skikkelig happy hun fikk da en del positvt men gud så mye negativt og! er nok der det ligger :P selv lager jeg ikke no særig glad tråder lenger siden man får bare dritt da :P

(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) on. 11 juli 2012 14:02 Privat melding

Her på sukker gjelder følgende regel;

Damned if you do, and damned if you don't!

Skjult ID med pseudonym Stevia on. 11 juli 2012 14:08

Det burde vel være sånn at om man ikke har noe positivt å si, så holder man kjeft. Men i praksis kan det jo komme et og annet hark.

Skjult ID med pseudonym Undrende on. 11 juli 2012 14:30

Det er jo lov å sutre også... men det er jo faktisk veldig okey og oppdage at jeg av og til sannelig ikke har det så ille :-))))

Og det er jo ikke hvordan du har det, men hvordan du tar det!! Og da har vi sannelig et lite valg midt oppi det hele... hvordan enn vinden blåser... mener nå jeg!

Skjult ID med pseudonym Stevia on. 11 juli 2012 14:55

For all del, jeg kan godt sutre, jeg. Men det hender jeg skriver et innlegg fordi det er godt å skrive det.

Og så sletter jeg det, fordi det ikke er godt for noen om andre får lese det.

Som saksbehandler i staten i sin tid, var det av og til god mentalhygiene å skrive akkurat hva jeg mente i et vedtak også. Og levere det til medsignatur. I trygg forvissning om at det ville bli avvist og at vi ville få en forløsende latter. Så kom jeg med det korrekte og kjedelige riktige vedtaket etterpå.