Alle innlegg Sukkerforum

Prøve seg en gang til

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym petter`n on. 11 juli 2012 15:59

Er det greit å sende melding på nytt hvis personen enten ikke har svart første gang eller kanskje svart, men at man av ulike grunner mistet kontakten etter hvert? Og hvor lenge bør man i så fall vente?

Eller blir det feil uansett?

Skjult ID med pseudonym -m- on. 11 juli 2012 16:01

Jo det kan du vell men får du ikke svar da eller samtalen dør ut igjen så...du kan jo alltids prøve skader jo ikke :)

Skjult ID med pseudonym SS on. 11 juli 2012 16:03

Ja, eg ville gjort det. Har selv glemt å svare på noen meldinger som eg har sett i etterkant.

Skjult ID on. 11 juli 2012 16:26

hva har du å tape på å prøve igjen? Ingenting :)

Men ville vel kanskje lest gamle meldinger på nytt, hvis du prøver å få kontakt med noen som du har pratet med før. Det er neppe tilfeldig at man har mistet kontakten etterhvert. Da har man som regel ikke vært interessant nok for motparten uansett hva du selv måtte tro :)

(mann 69 år fra Vest-Agder) on. 11 juli 2012 16:27 Privat melding

When you have sent a message to another on Sukker you can see whether they have read it or not, you can also see whether they are on-line, and if they were at all interested they would message you back within a day.

If you have been mailing someone and it suddenly stops from them while they continue to log themselves on, then you have probably fallen prey to one of the large number of users here who are just not serious.

Don't wait, if they are or have been logged on then there would seem to be no reason why they should not respond, it only takes a few moments.

Skjult ID med pseudonym lusa on. 11 juli 2012 16:42

Jeg mener det bør være fullt mulig. Tross alt finnes det ingen fasit på hvorfor folk ikke svarer. Selvtenker jeg ofte at dette kan jeg svare på senere når jeg har litt mer tid, eller når jeg føler meg litt mer inspirert til å skrive noe vettugt. Meeeen. Som regel blir det avglemt da.

Jeg har ved flere anledninger kommet over folk som jeg ville sende melding til, og når jeg går inn på "post" ser jeg at de har sendt meg melding(er) tidligere som jeg ikke har svart på..

Jeg tipper forøvrig at det er en bråte med folk som har blokkert meg av nettopp den grunn.

Skjult ID med pseudonym sans on. 11 juli 2012 16:46

Prøv igjen, du - ingen tar skade av å få (eller sende) en hyggelig melding. Kan hende at nettopp din melding gjør dagen hennes litt bedre, uansett hva det ender i mellom dere. Uansett koselig med positive meldinger. :)

I grunn burde man generelt ta sjansen litt oftere, og ikke minst GI folk sjansen oftere, hvis man har(eller har hatt) noe på en eller annen måte positiv atmosfære/stemning/kontakt seg imellom. Det kan jo om ikke annet bli et fint vennskap. Og hvem vet.... - alt begynner jo med kontakt. (og noen ganger med gjenopptak av gammel kontakt) ;)

(mann 47 år fra Oslo) on. 11 juli 2012 17:18 Privat melding

Har man vare mista kontakten, hvorfor ikke?
Har man derimot ikke fått svar, ser jeg ikke helt poenget. Da var jo vedkomne ikke interessert i utgangspunktet.

(mann 27 år fra Vest-Agder) on. 11 juli 2012 17:21 Privat melding

Det herrFekt sa,

Om du ikke får noen svar i utgangspunktet så var det vel aldri noen interesse der.

Men det værste som kan skje om du prøver igjen er jo at vedkommende blokkerer deg.

Så hva har du å tape? :) go for it

Skjult ID med pseudonym lusa on. 11 juli 2012 17:28

Jeg skjønner ikke helt at det er så mange som mener at personen helt åpenbart ikke er interessert om man har sendt melding og ikke fått svar.

Jeg er rimelig sjelden superklar for å skrive private meldinger på Sukker. Meldinger sendes når jeg får ånden over meg, og jeg gidder eller har noe å si. Jeg er altså IKKE nødvendigvis gira på å fyre i vei et svar eller 15 bare en type sender meg melding (og ser bra ut/skriver noe interessant). Det har ikke noe med personen som sender melding å gjøre, det har jo bare med at jeg synes bli kjent med-pjattet er litt kjedelig.

Skjult ID med pseudonym Stevia on. 11 juli 2012 17:35

I min første tid her på sukker sendte jeg en del korte og klønete meldinger, som jeg fikk intet eller svært kort svar på. Men ble ikke blokkert. Tror nok jeg kunne finne på å sende ny melding til høsten om ånden kommer over meg, nå som jeg vet mer om nettdating.

Skjult ID med pseudonym TomiHode on. 11 juli 2012 17:51

ikke hør på herrfekt eller chillphil. Klart man kan prøve igjen hvis man ikke har fått svar :)

Jeg får ofte svar på andre gangs forsøk. Dater har det blitt av det også.
Mange grunner til at damene ikke svarer med engang...

Skjult ID med pseudonym -m- on. 11 juli 2012 17:57

Var det jeg og mente hvis dere har snakket sammen før men det døde ut da kan man godt prøve igjen men dør det t da en gang til så er det bare å drite i det. Men har man sendt mld uten å få svar så ser jeg ikke poenget da er personen mest sannsynlig ikke intresert.

Skjult ID med pseudonym petter`n on. 11 juli 2012 17:59

@HerrFekt

Tja - det kommer vel litt an på det. Jenter får jo ofte mange flere meldinger enn oss gutta og selvfølgelig var det noe der som gjorde at hun mistet interessen, men det kan jo være så mangt - en annen fyr som viste seg være en dust for eksempel og at hun igjen er ledig.

Hvis man gjør det på en skikkelig måte, kanskje forklarer hvorfor, så tror jeg det kan ha noe for seg...:)

(mann 47 år fra Oslo) on. 11 juli 2012 18:09 Privat melding

Selvfølgelig har man ingenting å tape på å forsøke igjen, men jeg ser det fortsatt som et tegn på manglende interesse om svar uteblir, og man ønsker jo ikke å mase heller. Men så klart: Folk er forskjellige, så det finnes ingen fasit.

Skjult ID med pseudonym petter`n on. 11 juli 2012 18:13

Enig i det, @HerrFekt, og man sender jo ikke en melding og later som ingenting. Man bør jo si at man har sendt melding før, er du ikke interessert så er det greit og jeg lar deg være i fred, men VÆR SÅ SNILL - GI MEG EN SJANSE, FOR FAEN, JÆVLA BITCH. Ikke sant?:)

Skjult ID med pseudonym sans on. 11 juli 2012 18:32

Ja, MAS er selvsagt ikkke bra! Og var det ikke noooen kontakt der i det hele tatt, altså ingen svar på første forsøket ditt, DA er det klart at vedkommende ikke er særlig interessert. Min kommentar der oppe fordret at dere faktisk hadde en hyggelig kontakt først, men at dere bare mistet kontakten litt etter hvert. Det KAN jo være gode grunner for at det blir litt stille plutselig... Kanskje.

Skjult ID med pseudonym fyr84 on. 11 juli 2012 18:33

Jeg gir meg personlig ikke før politet står på døra med ennå en sånn der "du får ikke oppsøke, ringe, kontakte XXX på noen måte"-lapp.

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 11 juli 2012 18:33 Privat melding

Absolutt!

(kvinne 34 år fra Akershus) on. 11 juli 2012 18:39 Privat melding

Fullt lov..

Skjult ID med pseudonym poppy to. 12 juli 2012 20:00

TS

For Guds skyld ikke gjør det.....Jeg hater sånne "oppfølgere"...Får massevis av de. Noen sender FLERE ganger og det er despo og slitsomt.....Men det er nå bare min mening. Er tydeligvis av minoriteten kan de se ut som, haha ;-))

Skjult ID med pseudonym petter`n to. 12 juli 2012 20:10

Har gjort det. Ble hyggelig avvist av en - back on track med en av de andre ;)

(kvinne 37 år fra Buskerud) to. 12 juli 2012 20:12 Privat melding

Jeg oppfatter det som mas om man sender flere meldinger når man ikke får svar.

Skjult ID med pseudonym poppy to. 12 juli 2012 20:18

TS

Hahaha, flaks! Da er det visst 50/50 ser det ut for :-))

Skjult ID med pseudonym 303 to. 12 juli 2012 20:56

Det skjer svært sjeldent at jeg sender "oppfølgingsmeldinger". Jeg vil ikke virke påtrengene eller være til bry, så hvis jeg ikke får svar, så regner jeg med at vedkommende ikke er interessert.

Skjult ID med pseudonym Brutus to. 12 juli 2012 22:52

Jeg har personlig rekord på fem meldinger på rad. Det virker jo som galskap, men det endte med treff og nå er det dama som er mest aktiv og sikler etter mer.