Alle innlegg Sukkerforum

Hva er meningen...............

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym oppgitt on. 11 juli 2012 20:16

Her har jeg gitt ei dame et hjerte fordi jeg liker profilen hennes, men det kommer ingen respons eller besøk av henne på min profil. Helt greit. Jeg kontakter ei anna jente og starter å prate med hu. Flott jente som jeg vil bli mer kjent med. Så kommer plutselig dama fra tidligere og gir meg et hjerte tilbake, hyggelig det. Jeg svarer at jeg for øyeblikket skriver med ei anna og vil se hvor dette fører frem før jeg involverer meg med andre. Så skriver hu tilbake at hun ikke blir hengende rundt for å bli plukket opp i andre omgang.....

Hva er vitsen med å være høflig og ærlig.... hadde jeg ikke sagt noe om henne jeg skriver med kunne jeg hatt kontakt med begge, men dette liker jeg jo ikke, derfor var jeg ærlig........

Oppsumert; Ærlighet lønner seg ikke når du skal lete etter ei å dele livet med......... Hva sier dere andre til dette?

(kvinne 34 år fra Akershus) on. 11 juli 2012 20:25 Privat melding

Vel, for å være helt ærlig liker ikke jeg å være andrevalget heller. Det finnes tider hvor det er lurt å moderere litt på sannheten, dvs i dette tilfellet burde du bare ha skrevet med begge, eller droppet hun som plutselig bestemte seg for å skrive med deg alikvel. Det er fulltsendig lov å skrive med flere på en gang, man er aldri førstevalget uansett, men sannheten kan svi..

For meg blir det litt sånn her: halla, men jeg driver å sjekker opp ei anna ei akkurat nå (better than you) såe om det ikke blir no på meg fra henne, er jeg game for å skravle litt med deg ass..

Men jeg er sær, sikkert ikke alle som tenker sånn..

Skjult ID med pseudonym fyr84 on. 11 juli 2012 20:30

Du var ærlig om at du prioriterte en annen nå og er irritert fordi hun var ærlig og sa at hun ikke ønsket å være noe andrevalg?

Skjult ID med pseudonym -m- on. 11 juli 2012 20:40

@lashes

helt enig med deg .=)

Skjult ID med pseudonym tralalalal on. 11 juli 2012 20:47

Lov å skrive med fler - i følge meg lov å treffe flere også, såfremt det bare er på "ta-en-kaffe"-stadiet i hvert fall. Den dagen det blir intimt med noen får man heller slenge på bremsene i de andre relasjonene.

(mann 47 år fra Vest-Agder) on. 11 juli 2012 21:00 Privat melding

@ TS
Du gjorde helt rett!
Synes du selv hun er ei å satse på om hun svarer deg sånn?
Andrevalg eller ikke, du forholder deg til ei om gangen, mest sannsynlig gjør ikke hun det (de fleste gjør ikke det)
Det er nok kun gentlemenn som gjør det og dessuten er ærlige om det :)

Sats på hun du skriver med og bruk energien der...ikke på hun som svarer deg sånn. :))

Lykke til! :D

Skjult ID med pseudonym S on. 11 juli 2012 21:01

Det er litt tåpelig å tenke 'jeg gidder ikke være andrevalget' på et nettsted som dette, hvor man må prøve og feile seg gjennom en lang liste med matcher før man finner noe som klikker. Alle vil på et tidspunkt snakke med eller date noen andre, og så får man vente til man er 'fri' igjen, man kan vel ikke kreve at folk 'timer' flørtinga si etter sin egen timeplan? Og om man blir første eller andre eller tredjevalg er vel irrelevant siden folk på sukker sikkert har 20 dater bak seg før dere treffes, så hvorfor gnåle som en bortskjemt dramaqueen allerede på en førstemelding...?

Skjult ID med pseudonym lusa on. 11 juli 2012 21:09

Creepy med slike stormseriøse nazisjekkere. Et relativt sikkert tegn på at en person vil kvele deg i et forhold, må være at han er godt i gang med det allerede fra første melding.

Og refleksen sier: Run lusa! Run!

Skjult ID med pseudonym moi on. 11 juli 2012 21:13

Hvorfor kan du ikke skrive med flere på en gang?

Skjult ID med pseudonym oppgitt on. 11 juli 2012 21:14

Er nok mest enig i det siste svaret her ;-) Takk til dere alle for at dere deler deres tanker.