Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor så mange single menn?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Bada Bing to. 12 juli 2012 00:44

Riktignok er det fler menn enn kvinner i samfunnet, men dette er bare et marginalt flertall så det forklarer ikke saken. Synes jeg ser single menn overalt, i omgangskretsen, på nett, og sånn rent generelt. Hvor i huleste er alle de single damene? Jeg skjønner ikkeno.

Skjult ID med pseudonym Drake to. 12 juli 2012 00:47

En mulighet her jo att menn rett å slett er litt flinkere til å markere seg selv som single og klager litt høyere over det enn det kvinner gjør, kvinner er mer tilbakeholden med slik informasjon og gjør ikke så mye ut av det at de ikke er i et forhold.

Men skal man ta forumet her som eksempel så skjønner jeg virkelig ikke hva du prater om, kanskje du rett å slett gir menn mer oppmerksomhet? evt. prater med flest menn om akkurat det tema?

Skjult ID med pseudonym )O( to. 12 juli 2012 00:52

Ettersom jenter ofte liker litt eldre menn og menn liker litt yngre kvinner får man en skjev balanse. Litt vanskelig å forklare men: Dette vil medføre at det er fler unge menn som er single enn unge kvinner, og fler eldre kvinner som er single enn eldre menn.

(mann 40 år fra Buskerud) to. 12 juli 2012 01:06 Privat melding

Det er vel strengt tatt flere kvinner enn menni

(mann 40 år fra Buskerud) to. 12 juli 2012 01:07 Privat melding

Det ble jo helt feil. I samfunnet, skulle det være...

Skjult ID med pseudonym Sprø. to. 12 juli 2012 10:40

Jeg kjenner mange single damer på rundt omkring min egen alder.

De er enten 'way out of my league', ikke interessante for meg, bor for langt unna (type andre enden av Norge, eller et annet kontinent), eller så har jeg datet dem og det ble ikke noe av.

Så da sitter vi på hver vår tue på Facebook og klager på at vi er single. ;)

(mann 57 år fra Oslo) to. 12 juli 2012 10:45 Privat melding

Jeg har inntrykk av at kvinner i større grad enn menn takler sin singeltilværelse aldeles utmerket. Så da gjør de seg mindre synlige som single. Greit nok.

Men jeg tror ikek de av den grunn har blokkert for at de kan bli forført om de treffer en hyggelig mann.

Konsekvensen er nok at det er mange hyggelig damer der ute. Sørg for å være der du tror en hyggelig ny kjæreste kan finne på å være. Hvem vet hva som kan skje.

(mann 56 år fra Oslo) to. 12 juli 2012 10:46 Privat melding

Trur forklaringa er såre enkel og har med innarbeidde tradisjonar å gjere. Etter eit samlivsbrot vert kvinnene sitjande att med hovudansvaret for borna - og har i mange tilfelle ikkje ork eller tid til anna enn dette. Medan mennene - som brått er heilt åleine - i dei fleste tilfella ynskjer seg noko nytt - for å kome vekk frå einsemda.

Dette er ingen ønskesituasjon for verken henne eller han - men slik ER det, og eg er viss på at det er dette som gjer at ein ser fleire single menn enn kvinner "overalt".

Skjult ID med pseudonym Lime to. 12 juli 2012 11:51

Det fortoner seg nøyaktig på samme måten fra en kvinnes perspektiv - hvor er alle de single mennene? Det er vel ikke noe vitenskapelig hold for å hevde at det er færre - verken synlige eller usynlige - single kvinner, eller? Tror kanskje heller det er slik at det bare føles sånn at det er få single av motsatt kjønn når man er på utkikk og ikke har noen i sikte ...

Skjult ID med pseudonym moi to. 12 juli 2012 11:56

Jeg og mine venninner er single! Vi er nylig ferdig med høy utdanning, smarte og pene, men fremdeles single. Why?

Skjult ID med pseudonym til info to. 12 juli 2012 12:07

Det er avhengig av aldersgruppe.

Jeg vil tro at frem til 22-23 år er det ca likt. Litt færre single jenter enn gutter siden jenter går etter de litt eldre.
Derimot er de fleste kvinner fra 23-35 er i forhold (da med menn 23-50) mens langt færre menn i denne alderen er det. De single damene som er igjen er attraktive for alle gutter/menn 18-50, så her kan dame velge og vrake.
Fra 35 til45 tror jeg det begynner og jevne seg ut. Rundt 45 er det kanskje ca likt. Derfra kan det faktisk bli mer utfordrende om du er kvinne.

Iallefall sier statistikken at de fleste single menn er under 35 og de fleste single damer er over 65.

PS. det bør uansett være nok single damer både i Norge og ellers. De damene som ikke er fotomodeller trenger kos de også, så stå på:-)

Skjult ID med pseudonym wolfcry to. 12 juli 2012 12:28

@Lime: På de aller fleste nett-datingsider er andelen menn vesentlig høyere enn andelen kvinner. Så også for Sukker...

Men sånn totalt sett tror jeg nok også det er litt mer likt fordelt i antall.

(mann 33 år fra Akershus) to. 12 juli 2012 22:13 Privat melding

@moi
Sikkert samme grunn som meg, mangel på innsats til å forandre på situasjonen og nok av andre ting å bruke tiden på.