Alle innlegg Sukkerforum

Mann med stor M.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Drake to. 12 juli 2012 01:20

Har alltid vært den snille hyggelige fyren, Eager to please osv.
Men har nå nylig hatt en opplevelse der en kvinne virkelig ville bli dominert, absolutt ikke min stil i det heletatt, men når noen legger seg ned, sprer beina og sier "gjør hva du vil med meg" så sier man jo ikke nei.

Hun er sånn som person også, er greit i senga men ikke sånn til daglig, veldig lite individuell tenkning, krever konstant input, orker det ikke i lengden. Men ja, den store oppvåkningen skjedde idet en venninne av meg nevnte at en av de vanligste kvinnelige fantasiene var å bli voldtatt... Det tror jeg egentlig absolutt ikke noe på, men hun om det. Men ja, resultatet er jo at jeg tester ut dette var ikke ett sted der lyd var mulig, så kun i handlingene, så henne ikke i øynene, lugget henne og kastet henne litt rundt som jeg følte for, holdt henne nede som om hun gjorde motstand og dama digga det Dama digga det virkelig.

Har seinere oppdaget at det er en ganske stor aksept for å være dominerende og overkjørende, kun fordi jeg er mann, absolutt likestilling ser for meg ut til å være utrolig fint på papiret men bare sludder i praksis. (merk at det er stor forskjell på å ha like rettigheter og på å være absolutt likestilt)

Så spørsmålet jeg stiller blir vel dette:
Hvor langt kan man egentlig dra det før det blir for langt? Når blir M'en i Mann med stor M for stor? hvor går grensa? Jeg har nemmelig ikke funnet den enda. og vil helst slippe å dra det så langt att noen sier stopp, er redd det kan være vanedannende å være for dominant, vanskelig å gå tilbake.

(mann 47 år fra Oslo) to. 12 juli 2012 01:32 Privat melding

Hadde jeg møtt ei dame som fortalte at hun faktisk fantaserte om å bli voldtatt hadde det vært kroken på døra uansett, så jeg bryr meg egentlig ikke nevneverdig.

Forøvrig ser jeg ikke egentlig noe automatisk likhetstegn mellom like rettigheter og preferanser på soverommet.

Skjult ID med pseudonym Loppa to. 12 juli 2012 01:37

Håper du forstår at du kommer til å få like mange svar på dette som personer du spør. For meg er du ingen mann om du skulle finne på å lugge, slenge meg rundt eller legge hendene rundt halsen min... Mine grenser kan ikke tøyes så langt som dama du beskriver her, men skjønner jo at det fins folk som syns det er helt greit.

Skjult ID med pseudonym Saft to. 12 juli 2012 01:37

Det er nå forskjell på en fantasi om å bli voldtatt, og det å faktisk ønske å bli voldtatt. Førstnevnte kan jeg forstå er rimelig opphissende for kvinner som liker å bli dominert i senga. Det blir jo med fantastien. Selv om jeg er aldri så rolig og snill i hverdagen hadde jeg ikke hatt problemer med å leke litt med fantasivoldtekt i senga. Så lenge man avtaler et ord eller en handling som fungerer som stopp er det da bare å kjøre på om begge liker tanken.

Skjult ID med pseudonym Socrates to. 12 juli 2012 01:39

Grensen går ved henne en plass, ikke ved deg. Det er ikke noe du kan kontrollere.

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 12 juli 2012 02:05

Når noen sier stopp....er det STOPP!
Nei - er NEI!
Ja - er JA!

Utover det så er egentlig det meste ok.
Og om du nå skulle finne på å overfalle noen i Slottsparken...be om at det ikke er meg.
(Eller noen jeg kjenner. Eller vet av..eller er nabo med...eller i det hele eller fulle er istand til å finne deg igjen. .;-))

(mann 47 år fra Oslo) to. 12 juli 2012 02:13 Privat melding

Tar Tingeling varsomt i hånda, og lyser samtidig en stille forbannelse over alle som har lest moteriktig PUA-litteratur for bitre, frustrerte mannfolk og hardnakka hevder at et "nei" egentlig betyr "kjør enda hardere på, hun spiller bare kostbar". Et nei betyr ALLTID nei, ellers ville hun sagt ja.

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 12 juli 2012 03:07

*Jatakk, HerrFekt...tar gjerne hånda. ;-)*

Skjult ID med pseudonym moi to. 12 juli 2012 11:42

@TS

En av de vanligste kvinnelige fantasiene er ikke å bli voldtatt! Synes det er fælt du skriver det her, siden det er så mange crazy people der ut som kan oppfatte det veldig feil. Spesielt siden man som kvinne ikke kan gå alene i Oslos gater uten å være redd. Jeg har aldri, aldri hørt om noen som har det som en fantasi. Noen liker dominanse, men ikke voldtekt..

(kvinne 34 år fra Rogaland) to. 12 juli 2012 12:30 Privat melding

Lister seg fint ut igjen ;-)

Skjult ID med pseudonym lusa to. 12 juli 2012 12:34

Jeg liker at enkelte menn føler de kan indikere deres mandighet gjennom en stor bokstav. Jeje.

Skjult ID med pseudonym poppy to. 12 juli 2012 12:46

TS

En mann med stor M har ikke noe med dominans å gjøre i mine øyne iallefall. Det går mer på det fysiske. At han er veldig manndig av seg. Sånn kraftig bygd, lite feminin ol. Når det er sagt er den typen dominans du beskriver noe helt annet enn hva for eks jeg ønsker. Det jeg sier er at for noen er det nok å bli tatt hardt, mens for andre går det mer på den mentale biten. Så der er det ulike preferanser. Du kan kanskje få en dame til å digge måten du behandler henne på, mens en annen kan hate det. Det som er viktig er å finne ut hva du selv liker og hva partneren liker. Man kan gjerne prøve nye ting i senga, men da må man også tenne på det man gjør.

Når det gjelder voldtekt og at det er alle kvinners drøm så har du nok blitt feilinformert. Det er nok få som ønsker å oppleve det. Selve begreper kan vel brukes mellom et par, som i form av lek og det å ikke ha kontrollen. At mannen kan få gjøre som han vil osv....Men da er det mer et spill og handler om noen helt annet :-)

Skjult ID med pseudonym -m- to. 12 juli 2012 13:22

Ja en mann med stor M går mere på det poppy sier her. Vertfall i min verden :P og nei har aldri hørt om at noen har som fantasi å bli voldtatt nei :P

Skjult ID med pseudonym hmm..? to. 12 juli 2012 13:52

mymy: hvordan er å ta balletak på noen som svar på lugging "øye for øye"? Du skulle isåfall lugget tilbake. Å angripe kjønnsorganer kan ikke likestilles med lugging.

Som flere har sagt ovenfor: at man fantaserer om noe betyr ikke at man nødvendigvis ønsker at fantasien ble virkelighet. Trenger heller ikke bety at man ønsker å "leke" fantasien heller. Mange er fornøyd med å ha fantasier som fantasier og ikke virkelighet.

Snillhet utenfor senga er vel ikke ensbetydende med varsom og "vanilje" i senga? Eller at å like det røft i senga betyr at man er dust ellers?

Skjult ID med pseudonym Frk., Fryd to. 12 juli 2012 14:04

Fant en artikkel om sex fantasier menn og kvinner har.

Å bli tatt med makt

«Voldtekt» er en av de mest populære sex-fantasiene blant kvinner. Psykologer tror at denne drømmen lar henne få den ville, heftige sexen hun egentlig ønsker, uten å føle skyld etterpå.

I fantasien vil han rive av henne klærne mens hun protesterer. Til tross for sine innvendinger mot det hele vil hun få en fantastisk, «motvillig» orgasme.

Dette er jo ikke det samme som at kvinner ønsker å bli voldtatt.

Og veldig mange av fantasiene kvinner og menn har blir aldri satt ut i livet.

Skjult ID med pseudonym Frk., Fryd to. 12 juli 2012 14:09

Sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen poengterer derimot at det er viktig å se forskjellen på en «voldtektsfantasi» og en faktisk voldtekt i virkeligheten.

- Det er stor forskjell på å drømme litt om at partneren din holder fast hendene dine over hodet samtidig som han trenger seg inn og en fantasitanke der man faktisk blir voldtatt. Dette er voldtektsfantasier i to ulike kategorier. Det er viktig å forstå at tanken om å bli voldtatt ikke betyr at man vil det skal skje i virkeligheten, men fantasien fungerer som en opphisselse, forklarer hun.

Sexologen tror at mange tenner på slike fantasier fordi i tankene sine har man lov til å leke med det som er forbudt og farlig.

- Følelsene hos mennesker er jo forskjellige og nettopp derfor tenner vi også på ulike ideer og fornemmelser. Men med sexfantasier tillater vi oss selv til å gjøre ting som ikke vil skje i det virkelig sexlivet.

Skjult ID med pseudonym Drake to. 12 juli 2012 18:12

Synes det er kult at folk glatt har oversett hva jeg faktisk har skrevet. gå opp og les start-tråden igjen om du ikke tror meg.

"den store oppvåkningen skjedde idet en venninne av meg nevnte at en av de vanligste kvinnelige fantasiene var å bli voldtatt... "

Merk det som følger---->"Det tror jeg egentlig absolutt ikke noe på, men hun om det"

Luggingen er noe hun gjorde selv om jeg ikke gjorde det, så viste jeg var på trygg grunn der. Må innrømme at tankene og det jeg ville ha svar på er absolutt ikke så sexfiksert som jeg endte opp med å fremstiller det her, men ville bare ha frem historien bak hvorfor det var interresant. vil på en måte ha frem ytterpunktene for å lette finne frem til hvor midten sånn ca. er.

Er jo egentlig den snille og uskyldige typen, men merket at jeg egentlig ikke trenger og være det, og at den typen jenter som søker den typen forhold egentlig ikke er min type. Folk som trenger ekstremt mye omsorg og oppmerksomhet, et ork i lengden, trenger en som ikke trenger meg så ekstremt mye mer enn jeg trenger henne, trenger en som er mer likestilt, og da må jeg bli litt mer Mann, slutte å være så tøffel som jeg har vært hittil. Derfor spørsmålet om hvor langt jeg skal/kan dra det.

Skjult ID med pseudonym Drake to. 12 juli 2012 18:16

Uten å tippe over i douchebag/kvinnemisshandler.

Når slutter det å være spennende og interesant å bli styrt litt, Når startet det å bli tollererbart, og hva må til for at det skal bli uholdbart?

Skjult ID med pseudonym Sprø. to. 12 juli 2012 18:53

http://www.youtube.com/watch?v=za7jQ1s1BV0#t=0m20s

(dere må sikkert fjerne et eller to mellomrom i URLen, siden Sukker som regel køler det til)

Skjult ID med pseudonym Sprø. to. 12 juli 2012 18:54

Nei, det gikk visst bra denne gangen.

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 12 juli 2012 19:01

@Drake
Det svaret du leter etter vil du få fra henne du vil praktisere din "Mann med stor M" med.

Skjult ID med pseudonym poppy to. 12 juli 2012 19:03

@Drake

Det finnes ikke noe fasitsvar på ditt spm. Det er helt opp til deg og den dama du har sex med. Du må bare prøve deg frem og finne det ut selv. Det er det som er så morsomt med sex. Man kan gjøre så mange forskjellige ting og man utvikler seg og preferanser forandrer seg, grenser presses og man er fri til å utforske så mye man vil ;-))