Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym 83-Modell to. 12 juli 2012 10:29

Var på byen i går, og traff ei dame det har vært litt flørting med i et par år. Det ble litt klining, og hun ba meg om å bli med henne hjem. Men da vi kom dit så var noe av det første hun sa: "men det blir ikke noe sex". Hva syns vi om det? For all del, jeg sov da godt, men jeg kunne heller ha vært på det relativt fine hotellrommet mitt.

(mann 47 år fra Oslo) to. 12 juli 2012 10:33 Privat melding

Hadde det blitt noe mer sex på hotellrommet, da?

Skjult ID med pseudonym tralalalal to. 12 juli 2012 10:37

Det kunne hun vel strengt talt ha sagt da hun ba med deg hjem.

Skjult ID to. 12 juli 2012 10:40

Ja det burde hun ha sagt i fra på forhånd, for det sier seg selv at man aldri ville blitt med ei jente for andre grunner enn å få seg mus...

Skjult ID med pseudonym Undrende to. 12 juli 2012 10:45

@HerrFekt

Takk for befriende svar.. har tørka kaffen av skjemen nå :-)

Skjult ID med pseudonym Sprø. to. 12 juli 2012 10:45

Vært mye greiere med blinkende neonlys-skilt på folk: "IKKE SEX" og "KLAR FOR SEX".

Tror kanskje jeg skal begynne å gå med "KLAR FOR SEX"-skiltet på byen. Det må jo bli suksess.
Litt avhengig av hvem jeg da tiltrekker meg, kanskje...

(mann 37 år fra Østfold) to. 12 juli 2012 11:00 Privat melding

@HerrFekt, da kunne han jo ha hatt sex med seg selv ;)

OT: Jeg syns det er rart at når hun føler hun må presisere det, at hun ikke gjør det på et tidligere tidspunkt. Men jeg mener jo at man ikke skal trenge å presisere det da.

Skjult ID to. 12 juli 2012 11:01

kansje det hadde vært litt enklere hvis du ikke forventer sex hver gang du drar hjem til noen?
Og så får du heller tat det som enn bonus hvis det skjer :)

Skjult ID med pseudonym Undrende to. 12 juli 2012 11:03

Fikk en singlet av tenåringsdatteren min for noen år siden, en varm sommerkveld.. fikk mange flere påspanderte drinker enn vanlig den kvelden. Kinderegg som jeg til tider er (blond inn), på den sto det FLUFFER, nå vet jeg hva det er.. men jeg tok ingen med meg hjem! Så jeg kan berefte at annonsering fungerer...

Ellers skulle vi kanskje hatt buttons på, eller en brikke i nakken... med single, opptatt, gift men hva søren (disse her som oftes eget tegn, hvit ring på fingeren), lyst på sex, ikke-i-dag, playing-hard-to-get.. osv osv... så kunne vi bare ha scanna oss inn på det vi ønsker for kvelden....

Skjult ID med pseudonym Snehvit to. 12 juli 2012 11:04

MÅ man forvente sex nr man blir oen hjem? Kanskje hun vil dere skulle spille ludo!

Skjult ID med pseudonym Stevia to. 12 juli 2012 11:17

Betyr det at når noen har tatt imot en invitasjon til å bli med meg hjem, så kan jeg forvente sex hvis ingen har tatt forbehold? Har nok godt glipp av mye sengekos, jeg.

Skjult ID to. 12 juli 2012 11:17

Ts, mulig du for lite "på".
Erfaringsmessig kunne det muligens blitt et annet utfall om du var litt mer bestemt og smårøff som i en annen tråd, evt som han over sier begynt å massere deg selv litt diskre og pustet litt tyngre så hadde hun nok våknet til.;-)

(mann 38 år fra Oslo) to. 12 juli 2012 11:31 Privat melding

@ undrende: historien med fluffer, lol

Skjult ID med pseudonym Ærlig to. 12 juli 2012 11:32

Ts. Ikke hør på de som skal være så selvgode og sier at du ikke skal forvente sex når noen innviterer med fra byn.
Jeg sier ikke at man ikke skal akseptere det om de ombestemmer seg, eller om de sier nei.
Men ja. Det ligger litt i kortene om man blir invitert med hjem fra byn.

Men når det er sagt. Så har det hendt meg ett par ganger at de har sagt det ikke blir sex. Men det blir alltid sex.
Kanskje du ikke var nok om deg som to sier.

Skjult ID med pseudonym moi to. 12 juli 2012 11:33

Altså, hvis jeg tar med meg en fyr fra byen hjem, da betyr det sex. Hvorfor ellers tar du han med deg hjem? Vise frem frimerkesamlingen din?

Skjult ID med pseudonym lusa to. 12 juli 2012 11:37

Lurelus trumfer luremus.

Skjult ID med pseudonym Stevia to. 12 juli 2012 11:38

Er det feil å vise frem frimerkesamlingen sin også nå?

Skjult ID med pseudonym jente25 to. 12 juli 2012 11:42

Tipper det finns noen luretisser også...

Skjult ID med pseudonym moi to. 12 juli 2012 11:45

Neida, du kan jo fronte at du har Norges største frimerkesamling som du vil vise frem :-) Selv om jeg kanskje hadde ventet sex etter å ha sett den flotte samlingen din. Med mindre jeg hadde sovnet før den tid ;-)

Skjult ID med pseudonym wolfcry to. 12 juli 2012 11:47

Jeg fikk faktisk med meg ei dame fra byen en gang fordi hun ville se Pondus-samlingen min. :D

Skjult ID med pseudonym moi to. 12 juli 2012 11:48

Haha, konge :-)

Skjult ID med pseudonym Kumite to. 12 juli 2012 12:04

Selv om min medfølelse for TS skuffende natt med det han kaller en luremus, ikke er betydelig, var han i alle fall mann nok til å sove seg igjennom natta.
Menn som ikke respekterer et nei, men som maser seg til noe ei jente ikke vil, har jeg overhode ingen respekt for.

De aller fleste voldtekter som blir begått i Norge, er ikke gruppevoldtekter begått av menn med utenlandsopprinnelse. De blir begått av norske menn og da som oftest en man kjenner litt. Det er menn som ikke tar et nei for et nei, eller som tar seg til rette med en kvinne som er sørpefull. Endel av disse mennene anser ikke det de har gjort for en voldtekt, selvom de rent juridisk ville ha blitt dømt for det.
Jenter/kvinner som har blitt utsatt for slike overgrep vil ofte ikke anmelde voldtekten fordi de mener de har skyld i det selv.
Ekte menn respekterer et nei.

http://neiernei.amnesty.no/

Skjult ID med pseudonym -m- to. 12 juli 2012 12:11

"Ekte menn respekterer et nei."

Absolutt helt enig og de blir heller ikke sure hvis du ikke har lyst. Å ha sex eller ikke ha sex får jaggu være en menneskerett så ja selv om det i hvertfall ligger i korta at man skal sove sammen så er det ikke det samme som at man MÅ ha sex med den personen. Bra gutter godtar det sover med deg også kansje du har lyst om morningen når du ikke er full å bare vil sove..har da sovet med mange gutter uten å ha sex jeg da pga div nachspiel osv bra gutter takler det der syns det egentli er en fin test jeg for å se åssen type gutt det er. :P Ingen har krav på andres kropp. Vil man så vil man, vil man ikke så skal det og være greit uten surmuling osv..da er det vertfall next med den gutten! sånt aksepteres ikke her altså såpass til krav må man ha til seg selv og gutta rundt seg ;) ::P

Skjult ID med pseudonym -m- to. 12 juli 2012 12:17

@kumite

uff for en video :/ :(( men bra slutt når man skreiv under da :) og ja det er ofte menn man ikke tenker på typen til å gjøre det som gjør det..selv hatt ei veninne som ble voldtatt av bestekompisen til typen sin hun ble helt ødelagt etter det...og selv vært i samme greia med samboer i masser av år og en episode helt i begynnelsen da jeg var singel og ikke helt hadde funnet ut av hva som var lurt eller ikke for å unngå å havne i den fella.

Skjult ID med pseudonym Bolleklori to. 12 juli 2012 12:41

Jøss nå ble jeg glad - det finnes fortsatt jenter med en viss standard

Skjult ID med pseudonym The One to. 12 juli 2012 12:41

Sånn i prinsippet skal man godta et nei for et nei, men kan dere damer da forklare meg litt etter å ha hørt denne sangen http://www.youtube.com/watch?v=BDKNnJUP2FI .......og forklare meg hvordan vi menn skal skjønne!

Ja jeg vet jeg er litt vanskelig nå, men det er jo greit å få ting oppklart.

Skjult ID med pseudonym Stevia to. 12 juli 2012 12:45

Et nei er et nei. Det er helt greit. Men så er det jo neste spørsmål, hvor lenge varer "nei"?

I denne trådens tilfelle er det jo definert at nei gjelder hele besøket. Men ofte kan ikke avvisningen defineres så klart i tid og rom. Da vil nok en del prøve seg igjen etter en mer eller mindre passende pause. Hva som er greit finnes det neppe noen fasit på.

En annen ting er timingen på når man sier nei, og formen.

Noen ganger oppleves nei som "ikke nå, kanskje senere" andre ganger er opplevelsen "ikke om du var siste mann på jorden". Så form betyr mye. Litt synd å avvise en potensiell kjæreste på en måte som misforstås, så han trekker seg inn i skallet sitt og vurderer å gå i kloster.

Skjult ID med pseudonym villmann to. 12 juli 2012 12:49

kansje dette bare var en test av dama?
Rett og slett for å sjekke at Ts var noe å satse på? I dette tilfelle så fikk han i såfall lagt inn noen aksjer. :)

Skjult ID med pseudonym -m- to. 12 juli 2012 12:54

Joa sant det der kan jeg skjønne kan være litt vanskelig men da kan man rett og slett bare spørre og da så man får et orntlig svar vis man er usikker er tross alt ikke no værre enn det..og jeg tror da man merker om dama bare ligger å ser i taket eller om hun er mere med i akten...det burde jo være et stort hint i allefall :P jeg pleier vertfall ikke ligge der på rygg å bli pumpa på og holde kjeft og telle planker i taket hvis jeg liker det som skjer :P så lese kropps språket og rett og slett snakke med dama hvis man er usikker det burde i allefall hjelpe :)

Skjult ID med pseudonym mann36 to. 12 juli 2012 12:57

Ja, ja.. Det er vel koselig å sove over intimt hos en dame uten å ha sex? :)

Skjult ID med pseudonym -m- to. 12 juli 2012 12:58

@Villmann

nettop! hatt denne testen et par ganger på menn jeg lett å luke ut de bra fra de dårlige da vertfall :P en som ligger der å holder rundt deg og kysser deg på panna og sier okei vennen, sov godt. er absolutt å foretrekke fremfor en som furter ser på tissemannen sin og sier " jammen faen da va gjør jeg med den? sug meg vertfall!"...da får han en sånn søt liten beskjed om at respekter du meg ikke såpass så er ytterdøra rett der borte..og tro meg jeg aksepterer ikke å bli behandla sånn..har kasta et par gutter på dør jeg...en som raserte leiligheten min i fylla så jeg låste døra til soverommet, sov og neste dagen fant jeg han naken på sofaen leiligheten fullstendig rasert spy og faenskap..så da gikk jeg på terassen, tok meg en røyk fra lomma hans..roa meg litt ned dermed gikk jeg inn ( ganske redd men pokkern så bestemt..man har da tross alt vokst opp i et lite helvete..) vekte dritten, kjefta han huden full, ga han beskjed om å rydde opp kle på seg og pelle seg til helvete ut herfra og aldri vise tryne sitt hos meg igjen..and so he skamfull did :P pokkerns dritt skal ikke inn i mitt hus!

Skjult ID med pseudonym Ærlig to. 12 juli 2012 13:01

Ble jo litt alvorlig tråd dette. Trådstarter spurte jo hva vi synest om luremus.
Det er ingen her i tråden som har sagt noe om voldtekt eller å ikke akseptere ett nei.

Om du kliner med en jente på byn. Så ber hun deg om å være med hjem. Så nei. For min del, ville nok forventet sex ja. Man går jo ikke på besøk midt på natten etter en sånn setting for å dele kake oppskrifter.
Ikke i min verden. I min verden, så hadde jeg havnet med ballespreng og kvalme. Og ja, jeg ville langet ut noen stygge gloser inni meg. Eller som ts faktisk spør om. Jeg synest det høres ut som en god luremus.

Synest det var dårlig gjort av HerrFekt å komme å være prektig å ødelegge tråden med en gang.
Selv om det er 20 stk. som er fast på forumet her. Så trenger vel strengt tatt ikke dere å sette takhøyden å moralen her inne. Det bør jo være litt takhøyde for alle her inne.

Skjult ID med pseudonym Stevia to. 12 juli 2012 13:04

@ - m -
En dame som bare ligger der og ikke er med. Hun trenger ikke si nei. Helt enig. Det er turn-off så det holder. Men heldigvis er vel det noe som man ikke opplever så ofte.

Skjult ID med pseudonym wolfcry to. 12 juli 2012 13:06

Enig med Ærlig her. Synes tråden gjorde en litt snodig vending...

Er det noen som, helt ærlig, kan si at de IKKE ville tenkt at et hjemmebesøk som det ts beskriver ville innebære sex?

Skjult ID med pseudonym -Bene- to. 12 juli 2012 13:10

Snodig..jeg hadde ikke tatt med meg en fyr hjem for å..drikke kaffe. Enig i at det der burde vært sagt på et tidligere tidspunkt.

Skjult ID med pseudonym poppy to. 12 juli 2012 13:13

Hadde det vært meg. At jeg ble bedt hjem til en fyr og han deretter sa at det ikke ble sex....Da hadde jeg gått hjem og hadde nok blitt litt irritert. Når det er sagt, så kommer det jo litt an på hvordan en inviterer også......for å drikke eller for å knulle. To forskjellige ting;-)

Skjult ID med pseudonym -m- to. 12 juli 2012 13:16

@stevia

Jepp og da får man være mann nok til å ta hintet å rulle seg av...når det er sagt så burde jo dama hatt baller nok til å si nei på en bestemt måte eller gjøre noe mer for å få personen til å forstå man ikke vil..men så er det mange sjenerte jenter der ute da som ikke helt tør og som mann har man litt mere ansvar syns jeg er jo tross alt menna som har mulighet til å utføre skade og masse pain på jenta ikke omvendt..

@-bene-

nei i utgangspunktet ikke så klart men det fins jo alltid gråsoner og div.

(kvinne 34 år fra Rogaland) to. 12 juli 2012 13:18 Privat melding

Bedre å være luremus enn å spre beina for gud og en hver mann :-)

Skjult ID med pseudonym Kumite to. 12 juli 2012 13:22

@ Stevia

Iflg loverket, så sier det at et nei er et nei uansett hvordan det sies, og dersom mannen bør forstå av kroppsspråk at vedkommende ikke vil, er det fremdeles å betegne som et overgrep.
Dessverre viser det seg at norsk rett, til tross for hva loven sier, ofte dømmer overgripere til lavere straff fordi den utsatte frivillig har blitt med overgriper, eller etter hva retten mener ikke har utrykt seg klart nok.

Heldigvis har vi kvinner som jobber mot å skape viktige endringer.

http://www.amnesty.no/aktuelt/flere-nyheter/12-krav-mot-voldtekt

Skjult ID med pseudonym poppy to. 12 juli 2012 13:26

@Hu:_Tine

Det er jo ikke selvsagt at om en tar en fyr med seg hjem å ligger med han så ligger man med gud og hver mann:-))

(mann 51 år fra Oslo) to. 12 juli 2012 13:28 Privat melding

@TS.

Sannsynligvis hadde dama tenkt å ha sex med deg, men så gjorde du eller sa noe som gjorde det uaktuelt.

(kvinne 34 år fra Rogaland) to. 12 juli 2012 13:29 Privat melding

@ poppy

Nope men ikke alle som er ute etter kun å finne seg en mann å knulle han i fylla ;-)

Skjult ID med pseudonym poppy to. 12 juli 2012 13:33

@Hu_Tine

Nei det er det jo selvsagt ikke, men når man drar med seg noen hjem. Så vet man jo at det forventes sex. Og siden hun nevnte det på trappa så var hun jo også klar over den forventningen. Så da burde hun jo sagt fra før mener nå jeg. Uansett er det jo TS som tok valget og overnattet likevel. Så han ble jo strengt tatt ikke lurt i den forstand:-)

Skjult ID med pseudonym The One to. 12 juli 2012 13:45

For å svare litt seriøst rundt dette med voldtekt. Det er selvsagt fyfy når en mann tar seg tilrette og har fått et nei og det er hans ansvar å ikke utove noe damen ikke ønsker, men det er også damens ansvar å gi tydlige signaler mener jeg. Det er ikke et tydelig signal når dama tar med seg en mann hjem fra byen i litt småfylla og begynner å si litt sånn halvbestemt nei når man er hjemme. Mange damer liker å være litt "kostbare" og menn sliter med å skille når damene er det eller når de virkelig mener nei. Så vær tydelig og bestemt. Det gir ikke menn rom for tolkninger.

Har en viss følelse at jeg får en del damer på nakken her nå!

Skjult ID med pseudonym Pedro to. 12 juli 2012 13:56

Det TS beskriver, er ein luremus.
Som han skriver... å sove i ein seng, kunne han gjort på hotellet

Skjult ID med pseudonym -m- to. 12 juli 2012 14:04

@The one

neida du får ikke meg på nakken vertfall men akkurat den tankengangen /holdningen der kjenner jeg desverre igjen i en person hvor jeg måtte slutte å si nei for det skjønte han ikke..så okei da begynte vi med stopp..men ja han hørte ikke alltid etter da heller...fordi jeg er nok en tøff jente men jeg har en tendens til å heller le ting bort eller andre forsvars teknikker enn å bli sinna/høres streng ut...skulle ønske i blant jeg var mere av den typen men det er jeg ikke. Men jeg syns det at selv om man blir med noen hjem eller tar med noen hjem så skal man ha lov til å si nei selv om man kansje ville i utgangspunktet for ingen har krav på den andre personen uansett. Det er min kropp og jeg bestemmer.. men så er jeg og veldig ærlig da så spør man meg rett ut får man og et ærlig svar :P

(mann 36 år fra Troms) to. 12 juli 2012 14:11 Privat melding

Finnes nok av jenter der ute som bare vil ha nærhet og kos, ikke så rart det! Sies at alle mennesker trenger 500 berøringer av et annet menneske iløpet av et døgn for å unngå depresjoner (tilfeldig "skubbing" på bussen eller dansegulvet teller). Dessuten så syns jeg det tyder på at hun liker deg, men ikke vil ha sex for tidlig, men dette kan jo også være en skivebom! Har 100% forståelse for at du føler deg snytt for sex, men i mine øyne er nærhet og kos iallefall mye bedre enn å ligge alene på hotellrommet!

Skjult ID med pseudonym Ærlig to. 12 juli 2012 14:12

@ Hu_Tine. Du sier. "Bedre å være luremus enn å spre beina for gud og en hver mann :-)"
Hva med å ikke være/gjøre noen av delene.

I mine øyne er en luremus en som leker med guttene uten intensjoner. og det er noe de gjør med vilje.
Kjenner jenter som går til byen uten penger. For de de flørter seg til gratis drikke hver gang de er ute.
Det er ett eksempel på en typisk luremus.

Tråden skled jo helt ut.
Den handlet jo ikke om hva gutter kunne, og hva de ikke burde. Men om hva jenter kanskje ikke burde.
Om jeg starter en tråd om at jeg har bil. Så er det ikke sikkert jeg ønsker at halvparten av svarene skal være at jeg ikke skal kjøre for fort.

(kvinne 34 år fra Rogaland) to. 12 juli 2012 14:15 Privat melding

@ Ærlig

Stemmer det, godt det finnes noen av oss ;-)

(mann 47 år fra Oslo) to. 12 juli 2012 15:01 Privat melding

Må da være takhøyde for oss prektige også, Ærlig? Og kan egentlig ikke se at innlegget mitt var så prektig eller ødela tråden for den saks skyld. Men meg om det.

Skjult ID med pseudonym 83-Modell to. 12 juli 2012 15:03

Nå ble det jo en del klining og tafsing, og det var absolutt ingen tvil om at vi begge var tente, så sex var på agendaen såvidt jeg tolka det ihvertfall. Men kan heller ikke si at jeg egentlig føler meg snytt, fordi dette var første natta på lenge hvor jeg kunne ligge inntil og holde rundt en meget pen dame. Nå skal det også sies at jeg dro til hotellet tidlig nok til å få meg hotellfrokost, etter litt mer kyssing og klemming ;) Syns forresten ikke tråden ble ødelagt, mye gode poenger som kommer frem.

(mann 47 år fra Oslo) to. 12 juli 2012 15:05 Privat melding

Nettopp. Er vel tross alt bedre med hyggelig spooning enn å ligge aleine? Det var DET jeg litt tafatt prøvde å si.

Skjult ID med pseudonym 83-Modell to. 12 juli 2012 15:17

Absolutt, veldig hyggelig. Men kan ikke nekte for at jeg tok hånda fatt så fort jeg kom meg til hotellrommet :P

Skjult ID med pseudonym wilma to. 12 juli 2012 15:18

Ts:
Hun kanskje likte deg og ønsket ikke at kvelden med deg skulle ta slutt, selv om hun ikke var ute etter sex?
Eller kanskje hun var litt ensom og pjuskete den kvelden og ønsket ikke å være alene med seg selv?
Eller kanskje hun var litt naiv og tankeløs og ikke så for seg at det stort sett forventes å ha sex når man har et tosomt nachspiel.
:-)

Skjult ID med pseudonym -m- to. 12 juli 2012 15:21

@Hawkeye

Nettop min venn! se der har vi en av de gode gutta :) Sånn jeg tenker også og jeg er veldig kosejente kan godt ligge å pjuske med en gutt som er kompis og feks uten at det ligger noe mere i nettop det. Har da også sovet med guttekompiser og begge har da syns det har vært kos og no big deal :) Og ja de gutta jeg har sex tidlig med blir som regel nettop bare det og der var den spenninga borte :P

@Herrfekt

Nettop sånn jeg skjønte det også se der du er jo en av gogutta men det viste jeg jo tross alt fra før bra mann er du :)

@83-modell
se der ja du var da en going lell du da :)

nei nå ble jeg glad av tråden her jeg :D

(mann 47 år fra Oslo) to. 12 juli 2012 15:23 Privat melding

*Blunker til -m- og rødmer en smule*

Skjult ID med pseudonym wilma to. 12 juli 2012 15:24

Og for jenter/kvinner er det jo såå deilig å bare kline, da, vi får ikke vondt noe sted selv om vi ikke står løpet ut ;-)

Skjult ID med pseudonym Ærlig to. 12 juli 2012 16:16

@ HerrFekt. Nå levde jo tråden videre likevel. :) Selvsagt gjelder takhøyden for alle. Men du ytret jo strengt tatt ikke en menning. Du åpnet vel heller tråden med å dra en spøk på ts sin bekostning.
Jeg synst det virket som om det var mer for å få deg til å framstå morsom enn ett bidrag til tråden.
Kanskje jeg tar feil. Jeg syntes det var uhøflig. Men det er sikkert like mange meninger om det som alt annet.
Så jeg henger ikke meg opp i det.

@wilma. Det skal du faktisk være veldig glad for. ;)

Jeg ble kanskje litt mer engasjert enn jeg pleier i denne tråden. Men følte meg litt stigmatisert som gutt, når jenter føler at de må si ifra i en tråd som dette at det er lov å si nei og fæle historier om hva gutter kan.
Fordi at som en normalt oppegående person som jeg selv tror jeg er. Så trenger jeg ikke noen som forteller meg at en jente har lov å si nei. Det gir seg jo selv. Har heller aldri eller kommer til å gjøre noe med en jente mot hennes vilje. Det gjelder nok 99.9 prosent av guttene.

Men det ser jo ut til at det endte lykkelig for alle. ts ble fornøyd til slutt Noen fikk luftet moralen sin og alle fikk vel sagt sitt. :)

(mann 36 år fra Troms) to. 12 juli 2012 16:22 Privat melding

@ -m-. Ja, ikke sant? Spooning, kos, nærhet osv er svært undervurdert! Må innrømme at det ofte fører til sex, men som du sier så er det å ha sex for tidlig en tilnærmet garantert måte å la forholdet bli med det! :)

Skjult ID med pseudonym bønna to. 12 juli 2012 16:37

...holdt nettopp på å skrive "snipp snapp snute, så var tråden ute", men det var den visst ikke, hehe.

Husker noe jeg leste om ei "urbefolkning" øst i Asia et sted, der bygde foreldrene hytter (boliger) til ungjentene, der de skulle kunne få besøk av guttevennene sine og teste ut forhold m.m.

Tradisjonelt hadde jenta full kontroll, gutta respekterte jentas ønsker. Noen ble bare med som venner, de kunne prate, eller sove med dem, så kunne det være sex eller kjæresterier hvis jenta følte for det.

Så kom tv, videofilm, og porno til landsbyen. Mange gutter endret holdning og ble kravstore og egoistiske. De ville ha noe på hyttebesøket. Idyllen var brutt.

Skjult ID med pseudonym xxx to. 12 juli 2012 16:41

hahahaha....ler så jeg griner...den der tror jeg flere kvinner må prøve ut..steike bra :))

Skjult ID med pseudonym tralalalal to. 12 juli 2012 17:15

Såklart må det ikke bli sex hver gang noen er med noen hjem - men hvis det første man sier når man kommer inn døra er "men noe sex blir det ikke", så kan man vel gjør det helt klart før man drar hjem....

Skjult ID med pseudonym Elaya to. 12 juli 2012 21:11

Jeg tror som Wilma sier at hun likte TS, og ville ha mer tid med ham, uten at det nødvendigvis betyr sex. Spesielt hvis hun likte ham, er det ikke så lurt å ha sex første natten.

En annen ting er at kvinnen alltid er den fysisk svakeste part, og en mann som vil ta seg til rette, klarer det. Det er derfor en god måte å se om man kan føle seg trygg på mannen, vite at man kan stoppe ham, å la natten gå uten sex. Da kan det tenkes at det som var "nei" i går og i natt, kan bli ja om morgenen, rett og slett fordi man da føler seg tryggere på mannen. Sex uten å føle seg trygg, er ikke noe særlig.

Det kan også veldig godt ha vært slik kit001 nevner lenger oppe - at hun i utgangspunktet tenkte å ha sex, men at mannen gjorde noe som endret meningen hennes. Det er lov å ombestemme seg.

Jeg synes ikke denne damen har vært en luremus i det hele tatt. Hun har ikke invitert ham på sex, hun gav beskjed før de kom til sengs og før situasjonen var opphisset. At hun ikke gav beskjed allerede på utestedet, synes jeg er forståelig. Hun må jo ha trodd at han likte henne også, og derfor ville synes det var hyggelig å fortsette selskapet med henne uavhengig av sex. Hvis han heller ville dratt til hotellet enn å prate med henne, så var det i så fall han som hadde lurt og lekt med henne...

(kvinne 36 år fra Hordaland) to. 12 juli 2012 21:25 Privat melding

TS:
Hvis dere har flørtet i et par år allerede så regner jeg med du ser henne for mer enn bare sex...?!?

Skjult ID med pseudonym 83-Modell to. 12 juli 2012 21:29

@puppensin
Gjør absolutt det, og derfor ble jeg som sagt liggende der, og som jeg sa tidligere, hadde det veldig koselig:) Det har nok også mye med saken å gjøre at vi ses veldig sjelden, og hver gang blir det litt "gnist". :)