Alle innlegg Sukkerforum

Bør en fremtidig partner helst tjene det samme som deg eller?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Gullet to. 12 juli 2012 17:04

I lys av en annen tråd, så syns du "like barn inntekstmessig leker" best? Eller bør en kjæreste tjene mindre, hvis du er mann? Du bryr det ikke, bare hun/han har utdannelse? Helst tjene mer fordi du tjener lite, he, he. Fyr løs, men vær ærlig nå.......:)

(kvinne 34 år fra Rogaland) to. 12 juli 2012 17:06 Privat melding

Nei!

(mann 36 år fra Troms) to. 12 juli 2012 17:07 Privat melding

@Tine. ENIG med deg!

Skjult ID med pseudonym poppy to. 12 juli 2012 17:07

Neida, han kan godt tjene mer enn meg. Det går fint, så lenge han låner meg visa kortet sitt ;-)) Haha, neida....det var en spøk. Jeg bryr meg ikke om han tjener 300k eller 1.5Mill......Poenget er om vi elsker hverandre og er sammen så er det utelukkende fordi vi tiltrekkes av hverandre....Ikke om vi tiltrekkes av lommeboka. Hadde det vært så enkelt hadde man bare funnet seg en gammel riking!;-)

Skjult ID med pseudonym TheGrey to. 12 juli 2012 17:12

Jeg har i alle år (før jeg ble singel) vært den med mest inntekt. Min partner har hatt diverse jobber, men mye innom Nav-systmet. Vi har alltids holdt oss flytende. Hun hadde kanskje et usunt forbruk i forhold til sin inntekt.
Noe som gikk utover oss begge. Så det var alltid slik at vi hadde 0 eller kanskje litt i minus når lønningsdag kom.

Har forsåvidt vært ikke vært et problem for meg. Kjærlighet har vel ikke pris?

Men jeg ser for meg at hvis jeg nå skal starte på nytt og finne den rette, så skal vi kanskje ha hus sammen. Siden vi begge kanskje har barn fra før, så må det bli et litt større hus.
Så jeg har faktisk tatt meg selv i å se litt på lønna til aktuelle kandidater.

Jeg er kanskje litt på utkikk etter litt stabilitet og sikkerhet i den andre parten også.

Det er vel ikke det verste? Alle går jo på trynefaktor fra før....så jeg mener dette ikke burde være det verste.

Men ser ikke bort i fra at den rette vil få meg til å glemme denne delen......

Skjult ID med pseudonym Elregn to. 12 juli 2012 17:14

Nei , spiller ingen rolle.
Men vedkommende må ha en jobb hun trives i og er fornøyd med.

Et forhold må handle om følelser og ikke noe så enkelt som penger.

(kvinne 34 år fra Rogaland) to. 12 juli 2012 17:17 Privat melding

Så lenge personen kan forsørge seg selv og tjener sine egne penger så spiller det ingen rolle :-) Til mer penger enn tjener til mer ego og grisk blir man og jeg takler ikke sånne folk nettopp datet en som er sånt *får frysninger*

(mann 46 år fra Aust-Agder) to. 12 juli 2012 17:17 Privat melding

betyr ingen ting hva kjæresten min tjener bare hun har en meningsfull jobb:)

Skjult ID med pseudonym Gullet to. 12 juli 2012 17:19

@TheGrey
Veldig fint du setter litt ord på hvordan du tenker rundt det:) Kjærligheten har ingen pris, men for meg håper jeg en fremtidig partner tjener omtrent likt. Han bør ikke tjene mindre, og det går på erfaring fra tidligere forhold. Hus har jeg, men kan nok bare finne en mann med et barn;-)

Skjult ID med pseudonym Socrates to. 12 juli 2012 17:19

Jeg vil tjene mer enn henne, men hun bør være utdannet.

Skjult ID med pseudonym fyr84 to. 12 juli 2012 17:43

Hun bør aller helst ha rike foreldre med dårlige hjerter også, om jeg skal interessere meg... Sjekker alltid ligningene til vedkommende før jeg går ut på sukkerdate. Helt sant assa.

Skjult ID med pseudonym TheGrey to. 12 juli 2012 17:46

Det er jo klart man ikke får sjekket ligningen til noen før man drar på date...som regel.
Så det er vel mer ønsketenking å _kanskje_ kunnet brukt inntekt som et filter.

Men som sagt....vil heller treffe den rette om hun så har lav lønn.....enn å feile igjen....

Skjult ID med pseudonym Gullet to. 12 juli 2012 18:02

@TheGrey
Forrige daten min hadde ikke en gang navnet mitt før to timer ut i daten, så hadde nok ikke mulighet til å sjekke inntekten min på forhånd.

Skjult ID med pseudonym språkpurk to. 12 juli 2012 18:03

Tatt i betraktning at jeg bare er en stakkars kulturarbeider, håper jeg virkelig hun tjener mer enn meg!

Men egentlig spiller det ingen rolle hva hun tjener, bare hun er trives med det hun gjør og vet å omsette penger til et givende liv.

Skjult ID med pseudonym Staedtler to. 12 juli 2012 18:04

En mann skal tjene mer enn meg. Klarer meg bra økonomisk selv, men har fortsatt den gammeldags holdningen at en mann skal være forsørgeren. Synes det er for lite maskulint når jeg er den som tjener mest.

Skjult ID med pseudonym leggtil to. 12 juli 2012 18:06

Hu_Tine (kvinne 28 år fra Rogaland, matchtall 89) - to. 12 juli 17:17
"Til mer penger enn tjener til mer ego og grisk blir man og jeg takler ikke sånne folk nettopp datet en som er sånt *får frysninger*"

Ja jeg tror også dere jenter blir mer ego og grisk jo mer penger dere tjener, eventuelt har tilgang på. Jeg var i et forhold hvor hun jobbet i barnehage og tjente deretter. Jeg tjener 3 ganger så mye. Før vi flyttet sammen var hun selvstendig og klarte seg fint. Det første året sammen gikk greit. Så gradvis begynte det å skli ut. Jeg måtte betale alle regninger, fordi det var så urettferdig at jeg tjente mer enn henne, ferier måtte jeg betale osv.. Helt usaklige greier ja, og dum som jeg var betalte jeg også..

Skjult ID med pseudonym språkpurk to. 12 juli 2012 18:06

@Saedtler

Hvis jeg har en mye morsommere jobb enn deg, holder det?:)

Skjult ID med pseudonym Staedtler to. 12 juli 2012 18:11

språkpurk: Hvis du feks synes det er kjempekult å være menneskelig statue på karl johan og tjener 10000 kr i måneden på det... Sorry, holder ikke...Hadde uansett aldri blitt sammen med en menneskelig statue, om han så tjente 1000 000 i året...Turn off...

(mann 49 år fra Buskerud) to. 12 juli 2012 18:14 Privat melding

Bryr meg fælt lite om hva en evt. framtidig partner tjener, greit om inntekta er høyere enn forbruket da :-)

Skjult ID med pseudonym språkpurk to. 12 juli 2012 18:22

@Steadtler

Jeg er jobber men med musikk og ikke som statue (foreløpig i hvert fall), men mye sier meg at det nok ikke blir oss to uansett.

Godt poeng, @Gråprins! Henger meg på den. :)

Skjult ID med pseudonym wilma to. 12 juli 2012 18:26

Jeg ønsker meg en fyr som har nogenlunde det samme å rutte med som jeg, blir best samhold når man har litt lik økonomi :-)

(mann 38 år fra Rogaland) to. 12 juli 2012 19:23 Privat melding

det viktigaste er at man trives med jobben, ikke etter hva en tjener

Skjult ID med pseudonym Alene to. 12 juli 2012 19:29

Bryr meg ikke så lenge hun faktisk har en jobb. Hun trenger ikke en gang trives i den, men hun bør ha en inntekt slik at jeg ikke må stå for alt. Tjener hun mer enn meg så er jo det kjempefint det, men litt under skal jeg vel tåle det også. Har absolutt ikke det som krav ass, heller ikke utdannelse. Bør være litt streetsmart og det krever ingen utdannelse heldigvis selv om jeg har det også.

(mann 47 år fra Oslo) to. 12 juli 2012 19:29 Privat melding

Siden jeg jobber som dirigent, er både lavtlønns- og statuefaktoren nærme nok til at du bør blokkere meg fort som fy, Staedtler. :-)

Ellers kunne jeg ikke brydd meg mindre om dama tjener mer eller mindre enn meg. At hun i det hele tatt bryr seg om sånt, derimot...

Skjult ID med pseudonym The One to. 12 juli 2012 19:51

Sånn generellt klarer de fleste seg på den inntekten man har alene. Når man flytter sammen vil kostnadene pr hodet gå ned. Ergo vil man ha mer å rutte me totalt sett, så jeg ser ikke problemet!

(mann 40 år fra Oslo) to. 12 juli 2012 19:52 Privat melding

Hun må tjene mer enn meg altså. Jeg skal bli husfar!

(kvinne 45 år fra Buskerud) to. 12 juli 2012 19:59 Privat melding

Viktigste er at han har en jobb/ yrke han trives med... Vil ha en mann med ambisjoner ikke angående lønn, .. men selvutviling innen det feltet eller de feltene han brenner for :))

(kvinne 37 år fra Buskerud) to. 12 juli 2012 20:09 Privat melding

Han bør være istand til å forsørge seg selv, og helst trives med jobben. Hva han gjør, eller hvor mye han tjener, er derfor ikke spesielt relevant.

Skjult ID med pseudonym Knerten to. 12 juli 2012 20:19

Hun må trives med jobben som hun gjør, samtidig som jeg tenker at det er egentlig ikke ett issue i det hele tatt hva hun tjener. Men enig med @Gråprins, bare inntekta er større enn forbruket :-)

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) to. 12 juli 2012 21:28 Privat melding

Jeg driter i om en partner tjener mer eller mindre enn meg. Hovedsaken er at hun har fast inntekt og jobb. Fog min del er ikke utdannelse då viktig heller.

Skjult ID med pseudonym blahmann to. 12 juli 2012 21:35

det kommer helt ann på. man trenger ikke være så trangsynt.

(mann 42 år fra Oppland) to. 12 juli 2012 21:40 Privat melding

Om hun tjener mer eller mindre bryr jeg meg svært lite om, men klart det er fint om hun kan bidra økonomisk :)

Skjult ID med pseudonym -m- to. 12 juli 2012 21:51

Jeg vil faktisk si det at jeg vil heller ha en mann som ikke tjener så mye...hatt en som tjente veldig mye og med det en familie hvor penger var et enormt fokus. Sånt takler jeg ikke en gang til...så da tar jeg heller statuen på karl johan vis han har en smashing personlighet og kan sjarmere meg kun med blikket :P

Men ja..jeg liker verken kvinner eller menn som har det fokuset der da får jeg helt angst..sånne mennesker og meg og min familie er som to forskjellige verdener. Så for meg er det ikke noe sjakktrekk av en fyr å fortelle om alt han har og alt han kan gi meg hvis jeg blir hans...da er den daten rimelig kjapt over vært borti noen sånne men det oppstår jo fordi en del jenter faktisk kan kjøpes har man penger nok...husker min mormor klikka i vinkel på meg når jeg sa jeg hadde dumpet x samboern...siden familien hans og han hadde så mye penger og status..var jeg en idiot som ikke innså at han kunne gi meg en bra framtid...joda da er jeg heller en idiot :P

På den annen side så ER jeg jo happy for at jeg fikk jr med denne mannen og den familien da er jo han sikret en meget bra økonimisk framtid siden han er eneste barnebarnet og barnet der i gården..og det er jo heller ikke kjipt å få under halv pris på husleie+ 7500 kr i "feriepenger" fra x.svigers på konto...rimelig kjekt :P Gavmilde med pengene sine har de jo alltid vært og når det tross alt er 2 år siden jeg dro fra sønnen dem så syns jeg det er ganske fint gjort bare for at barnebarnet dems skal få en fin sommer :)