Alle innlegg Sukkerforum

Folk er folk

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Rosalita lø. 14 juli 2012 23:10

Folk er folk, ja og hva så. Er nå dritt lei av å høre om tiggende sigøynere. Jeg har jobbet og betalt skatt i alle år, skal da mine skattepenger gå til fantepakket nede i europa? Det er sikkert noen som blir fly forbannet av å lese min ytring, men jeg burde vel få si hva jeg mener. I alle år har jeg jobbet og betalt skatt, for noen uker siden fikk jeg en trist diagnose. Jeg er glad for velferden vi har her i landet,men det er ikke rett at andre som ikke har bidratt skal komme og nyte godt av den. Si hva dere vil, jeg gir blaffen....Har ikke så lenge igjen....

Skjult ID med pseudonym Blåruss lø. 14 juli 2012 23:19

Nei, er så hjertens enig.

Skjult ID lø. 14 juli 2012 23:43

Enig med deg, Rosalita! Og Gode ønsker til deg i tiden som kommer, må den bli mindre strabasiøs enn du venter. Kjemp så lenge du kan, men gi deg selv fred når du må.

Skjult ID lø. 14 juli 2012 23:47

Så enig-så enig !!!!
Varme tanker til deg !

Skjult ID med pseudonym Who sø. 15 juli 2012 00:04

Tror ingen egentlig er uenig. Det er bare ikke så politisk korrekt å være det.

Sender deg noen varme tanker!

Skjult ID med pseudonym Pedro sø. 15 juli 2012 01:17

Trur det er svært så politisk korrekt m slike meninger som TS tar opp

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 15 juli 2012 01:26

Men nå har det seg sånn at "folk" ER faktisk folk, uansett bakgrunn og "sivilstand", lik det eller la vær..!

Skjult ID med pseudonym Blåruss sø. 15 juli 2012 01:37

Du er bra naiv hvis du ikke ser forskjell på folk. Personlig støtter jeg både Mullah Krekar og ABB før sigøynerene.

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 15 juli 2012 01:40

Det ER pr.def. ikke forskjell på "folk", Blåruss... ;) Savnet deg på forumstreffet, forresten (skrevet HELT uten ironi)! :-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 15 juli 2012 01:51

Dersom ALLE skulle fått lov til å endre verden slik de mente den skulle være...ville vi fortsatt hatt krig.
Ergo - vi er forskjellige . FOLK - er forskjellige. Deal with it. :-)
(Og leser deg mellom linjene, Nref - du mener det ikke er forskjell på menneskeverdi? Altså - alle mennesker er FOLK, uansett hvorfra osv...? Eller? :-))

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 15 juli 2012 01:58

That's my fucking (good) point, Tingeling (og tenker her TOTALT uavhengig av bakgrunn, kjønn, økonomi, "rase" (HATER det ordet...) og hva du/andre/hvemsomhelst nå vil kalle "det"...), ja..! ;-)
Og alle som mener noe annet kan kjøsse meg langsomt og intenst i r..a... ;)

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 15 juli 2012 02:02

Got U! Tenkte meg at det var det du skrev også....slik jeg kjenner deg. :-)
Dønn enig med deg. Det er ingen forskjell i menneskeverdi - No Matter What!
:-)

*Og jeg skriver det IKKE for å kjøsse raua di. ;-))*

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 15 juli 2012 02:07

Det der med "rævkjøssing"; Tingeling (og lignende ting "man" visstnok bedriver i "den regionen") har aldri ligget helt for meg allikavæl (ikke som fetisj heller), O Vise Kvinne... ;) Så tror du må legge bort DEN fantasien med en gang (hvis du mot formodning likevel skulle ha ha pådratt deg en sådan i undertegnedes retning...)! :-)

Skjult ID med pseudonym Blåruss sø. 15 juli 2012 02:10

Så dere setter verdien til ABB like høyt som offerene hans?

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 15 juli 2012 02:15

Haha...ja, hadde ikke DET tatt seg ut Nref, min venn?
Du syns du ser det? ;-))

Ja, Blåruss - det gjør jeg. Som menneske mener jeg alle har like stor verdi. Vurderinger av handlingene reduserer ikke menneskeverdien. Men ære være deg dersom du er istand til å gradere mennesker. Om du kan komme opp med en skala som kan sette dette i en fornuftig sammenheng...tror jeg jammen du kan søke jobb som dommer. Dommer i alle verdens domstoler, eller noe deromkring. Ja?
;-)

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 15 juli 2012 02:18

Ja, i prinsippet gjør jeg faktisk det (NB; DETTE sier jeg som både AP-mann og indirekte pårørende! Tenk litt på DEN, du...), Blåruss... Alle mennesker er født like uansett hvordan man vrir og vender på det i min verden. Flere spørsmål kan vi jo ta pr PM. ;)

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 15 juli 2012 02:22

PS, Tingeling; Nei, har ikke gått rundt og sett "det" for meg... ;)

Skjult ID med pseudonym Blåruss sø. 15 juli 2012 02:27

Tingeling, jeg tror ikke på den der. Det er fint på papiret, men i virkeligheten er det ikke slik.

Eksempel:
To personer holder på å drukne, den ene er ABB og den andre er en tilfeldig tennåring. Jeg er 100% sikker på at du velger å redde den tennåringen hver eneste gang et slikt valg kommer opp. Dette blir selvsagt satt veldig på spissen, men det må man gjøre for å illustrere at det faktisk ER forskjell på hvordan man setter verdien på folk.

Skjult ID med pseudonym Blåruss sø. 15 juli 2012 02:29

@Nref: De er jo ikke født like. BBC hadde en interessant documentar på det. "Are you good or Evil" Den er verdt å se. Ellers er jeg enig med deg. Verdien er lik. Uten at jeg helt skjønner hvordan folk definerer folks verdi.

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 15 juli 2012 02:32

Jeg tror ikke at det er noen vits i å "definere folks verdi" (og JA; Har sett den BBC-dokumentaren!), retten og sletten... Hva skulle/skal DEt være "godt" for, sånn egentlig?

Skjult ID med pseudonym Blåruss sø. 15 juli 2012 02:34

Enig, vil helst ikke tenke på det.

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 15 juli 2012 02:44

Og de kaller MEG idealistisk, Blåruss?
Utover det er det opp til hver enkelt å sette prioriteringer ift hvem de ville reddet i en gitt situasjon som ble presentert. Men - man VET ikke! Og det er poenget. Om du hadde anledning til å redde begge, Blåruss...ville du? Om du hadde mulighet til å velge å la en drapsmann dø uten at du fikk skyld - ville du? Dersom du kunne fjerne mennesker som gjør vondt - ville du? Og HVEM ville du fjernet? Du får en time på å ta dem vekk..;-)

Jeg treffer stadig mennesker som er nedlatende, arrogante og tror de vet best. Oh my god - jeg ER faktisk en av dem iblant! Shit! Og det er dritjævlig!
Det hender jeg ser ned på mennesker...og det hender jeg ser opp på mennesker...og jeg HATER det! Rettere sagt, jeg misliker meg selv for det! Men vis meg gjerne en person som er istand til å faktisk SE alle som èn...som ikke ser forskjell på mennesker...så kan jeg lære hvordan det gjøres. For DET vil jeg mer (MER) enn gjerne lære!
Utover det beholder jeg mitt menneskesyn - alle er like. Og jeg ønsker, virkelig, at jeg kan leve så nært opp til det som mulig.Og jeg gjør så godt jeg kan, bevisst...hver dag. :-)