Alle innlegg Sukkerforum

Tegneserier

Vis siste innlegg
(mann 35 år fra Oslo) sø. 15 juli 2012 15:04 Privat melding

Finnes det noen tegneserieinteresserte damer her inne?
Da tenker jeg mer avansert enn stripeseriene bak i avisa.
Noen som med jevne eller ujevne mellomrom besøker Tronsmo, Outland eller bestiller via nettet?

Samme om du foretrekker independent over mainstream, Marvel over DC, Vertigo over superhelter, post-crisis over New 52 eller "floppies" over trades.

Så...noen?

(kvinne 42 år fra Oslo) ma. 16 juli 2012 02:54 Privat melding

Er nok dessverre ikke så avansert, men har jo seff lest en hel del ElfQuest, Sandman, div. Tv- baserte greier som 8. sesong Buffy, Angel, etc. Og så foretrekker jeg Marvel over DC, pleide alltid kjøpe Mega Marvel når vi ferierte i Sverige og elsker jo Wolverine, selv om resten av X-Men heller ikke er så galt. :) Et og annet SpiderMan, Daredevil, og seff Superman, samt barndomsfavorittene Fantomet og Modesty Blaise har det jo også blitt opp gjennom årene.
Går faktisk med store planer om å investere i Sandman albumene til bursdagen - nå har jo Gaiman sagt at det kommer en prequel i 2013, så da er det på tide å friske opp igjen, må være ti år siden jeg lånte og leste dem. :)

(mann 35 år fra Oslo) ti. 17 juli 2012 12:56 Privat melding

Der var det en...

Høres da avansert nok ut du. Ikke alle som er oppdatert på tegneserienyheter heller.
Mye bra du leser og har lest. Fantomet og Alvefolket var nok det første jeg sparte på. Superhelter varier stort etter hvem som skriver eller tegner. Hjelper når Warren Ellis er på Wolverine eller Grant Morrison er på X-Men.

Absolute Sandman er noen flotte mursteiner. De koster litt, men de er så vakre! Den nye miniserien blir uansett utenfor hvis de ikke inkluderer den i senere utgaver. Vertigo er et flott underselskap.
Image er blitt et spennende forlag også. På sin måte. Den mest kjente serien deres er vel Walking Dead. Personlige favoritter derfra, som utgis nå, er Chew og Gødland.

Flere? :-p