Alle innlegg Sukkerforum

Til Bloggejenter/puppejenter/ modellpene jenter som klager over at de får kritikk.

Vis siste innlegg
(mann 31 år fra Oslo) sø. 15 juli 2012 16:40 Privat melding

Har ikke alle disse populære jentene egentlig seg selv å takke?

Når omtrent alle sammen fremstiller seg så naivt, legger ut seksualiserte bilder av seg selv og etterpå blir sure og sinte for at det da hagler kritikk? Hvem er det da som har skylden? Jeg syns det blir altfor enkelt å forsvare seg med janteloven og si at man kan gjøre det som faller deg inn, når man vet utmerket godt at det kommer kritikk. Da er det lett å si at man ikke bryr seg om kritikken. Men har ikke det blitt et aldri så lite klisjefylt svar?

Når alle hiver seg på den sammen bølgen hvor man skal kle mest mulig av seg for å komme noen vei,er det egentlig til folks beste?
Kvinnelige politikere, musikere lar seg avbilde i dristige klær fordi vi lever i et samfunn der tydeligvis alt er lov.
Jeg har selv ingenting imot å se på bilder av lettkledde damer, men jeg får jo problemer med å ta dem seriøst. Politikere skal jo prate politikk, musikere skal prate musikk osv.

Selv så frykter jeg for en amerikanisering av samfunnet, snart så kan vel hvem som helst tre inn i statsministerstolen?
Nei takk! Jeg vil ikke ha Svein Østvik, Rocco eller noen celebriteter til å styre Norge!

Skjult ID sø. 15 juli 2012 16:56

Jeg ønsker amerikanisering velkommen. Da blir vi vel kvitt en del av kommunistene på stortinget?

(mann 33 år fra Vest-Agder) sø. 15 juli 2012 16:57 Privat melding

Ja, det er en klassiker når de påstår "Jeg bryr meg ikke om hva andre synes og mener om meg", når det er faktisk nettopp det de gjør. :)

Det er jo ganske selvmotsigende. Disse jentene ønsker oppmerksomhet, og vil forståelig nok kun ha positiv oppmerksomhet, hva man nå vil legge i det da.
Men de må også regne med å få negativ oppmerksomhet, og ha selvinnsikt nok til å forstå at feilen muligens ligger hos dem selv, og ikke nødvendigvis hos kritikerne?

Så klart skal ikke menneskene la seg hindre av "Janteloven", men man ligger som man reder. Alle voksne mennesker har ansvar for sine egne handlinger.

Skjult ID med pseudonym Socrates sø. 15 juli 2012 16:57

Dette ble usammenhengende TS.

Men... er det ikke et poeng at kritikken de får ikke har en funksjon annet enn at den som kommer med kritikken tror h*n føler seg bedre ved å komme med kritikken? Sjeldent har vel en blogger eller lignende tatt til seg kritikken og sagt "oi, er jeg naiv og litt dum i tillegg til stygg? Det bør jeg jammen slutte med..!" for så å slutte med det? Hvis ikke det er målet med kritikken de får, hva er det da?

Du setter folk i en bås her med musikere skal kun drive med musikk, politikere skal kun drive med politikk. Men det finnes da flere politikere som også driver med musikk på fritiden sin. skal de ikke ha lov til å snakke om det? Jeg har ikke noe i mot å sette folk i en bås da det kan være greit i mange tilfeller, men hvis båsen de blir satt i ikke passer så er jo det et problem.

La folk få uttrykke seg om det de vil, men hver og en av oss har et personlig ansvar om å påvirker situasjoner positivt, ikke negativt. Gjør vi det sistnevnte så er vi ikke til samfunnets beste.

(mann 27 år fra Vest-Agder) sø. 15 juli 2012 20:06 Privat melding

Ser ikke helt poenget med å la seg irritere over utseendet til folk, er da mye lettere å bare ignorere. Å få infarkt på grunn av irritasjon over pene jenters manglende evne til å ta til seg kritikk er for meg totalt unødvendig.

Amerikanisering av samfunnet? Njao, vi ble vel ganske amerikanisert når McDonalds kom hit. Uten at jeg ser sammenligningen mellom pupper og amerikanisering. Det er da helt på det tørre at sex, kropp og utseende gir fordeler, det også da USA fortsatt hadde en noenlunde stor bøffelbestand.