Alle innlegg Sukkerforum

... Nei ....

Vis siste innlegg
(mann 41 år fra Oslo) ma. 16 juli 2012 01:17 Privat melding

Det er jo køl umulig å få kontakt her jo... Uansett hva jeg skriver i sånn meldingsgreie så er det ikke svar..

Skjult ID med pseudonym KONGEN ma. 16 juli 2012 01:18

Høres rart ut. Du er "kjekkere" enn meg for å være ærlig. Jeg knuller en skukkerjente hver uke. Tror du gjør noe galt?

Skjult ID med pseudonym Pedro ma. 16 juli 2012 13:43

Enig med TS.
Norske jenter på sukker er KRESNE og SÆRE. Dei eineste som nesten gidder å svare, er utenlandske jenter

@Kongen: vi gjenkjenner BS når vi leser det

Skjult ID ma. 16 juli 2012 14:10

Ja det er helt sant Pedro, jeg har meg ikke med hva som helst... Det bør være mer mellom øra enn mellom beina... Og det er det jammen ikke lett å finne her på Sukker for øyeblikket, menn som vil ha seg er ekstremt lett å finne i den virkelige verden også... Trenger ikke finne noen her for å klare det.

Skjult ID med pseudonym TuppeLiten ma. 16 juli 2012 14:18

Alt for mye negativitet å syting mister, jenter tenner ikke på sånt ;-)

(mann 40 år fra Oslo) ma. 16 juli 2012 14:24 Privat melding

(Skjult ID ) - ma. 16 juli 14:10
Så det finnes faktisk fordeler med noe lite mellom beina altså? ;)
Og hvordan måles dette i grunn?

Nå pleier vel egentlig storehodet være større enn lillehodet, derav navngivningen :p

Skjult ID med pseudonym TheGrey ma. 16 juli 2012 14:26

Har både mellom øra og beina....men går tregt på kjærestefronten ja....

Skjult ID med pseudonym Pedro ma. 16 juli 2012 15:12

Egentlig ikkje rart at sukker-jentene er single

Skjult ID med pseudonym Kev85 ma. 16 juli 2012 15:14

For å være ærlig. hvis jentene kunne velge mellom en syter og en klager, så er jeg veldig glad de enda er single :p

Skjult ID med pseudonym Grisegrynt ma. 16 juli 2012 15:15

Hvor mange sutremeldinger har du skrevet til nå Joakim77? Det oser negativitet av deg, tipper alle damene her inne lukter det lang vei. Ingen gidder å være sammen med negative mennesker, det sier seg selv.

Skjult ID med pseudonym Pedro ma. 16 juli 2012 15:23

Det er nok fleire enn Joakim77 som sukker og klager over norske sukker-jenter her.
Fakta faen er at eg har fått 4-5 ganger så mange svar på samme typen poster til utenlandske sukker-jenter, som det eg har fått fra norske. Så JA; norske jenter er SÆRE og KRESNE. Dei har nesa høyt i sky, og ser ut til å konstant tro at dei skal lande Brad Pitt, mens dei egentlig faller for den eine drittsekken etter dei andre, og ikkje gidder å svare normale gutter

Er det da rart at dei normale gutta begynner å klage over norske jenter?
Slik dei har sutra og bitcha over mannfolk i fleire år?
Nei, er det likestilling, så fortjener kvinnfolk å få høre det med samme mynt.

Skjult ID med pseudonym Trallalla ma. 16 juli 2012 15:24

Jeg kan til dels være enig med Joakim77.
Har satt en del hjerter på damer når jeg var ny her inne. Etterhvert skjønte jeg at damene ikke bryr seg en døyt om de, og heller synes det er patetisk.
Tanken min var at de skulle se at jeg var nysgjerrig/interessert og de kunne da ta turen innom profilen min og se om de kunne tenke seg å ta kontakt.
De aller fleste dro ikke innom profilen min en gang.

Greit. Så innså jeg at hjerter var dustete.....

Så begynte jeg å ta mot til meg og sende førstemeldinger.
Gjerne et kompliment om noe, eller spørsmål om bilde i album etc.
Da opplevde jeg at de aller fleste ikke en gang svarer, gjerne uten å ha sett profilen min.
Altså, hva skjer med normal folkeskikk?
Hvis noen skriver til meg og spør om hvordan det var å være der og der, eller kommer med et kompliment så svarer jeg da vedkommende selv om vedkommende er helt uinteressant for meg.

Så akkurat nå sitter jeg og lurer på hvordan i huleste det er meningen å komme i kontakt med kvinner her inne når de ikke en gang gidder å svare på meldinger.

Og ja, jeg er ikke noen Brad Pitt, så det er nok mest sannsynligvis det som gjør det.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 16 juli 2012 15:26

Jaja, glad jeg har såpass med selvinnsikt at jeg er fulstendig klar over at det er MEG det er noe galt med og ikke jentene her på Sukker. :P

Skjult ID med pseudonym Fjasken ma. 16 juli 2012 15:31

Så trist for dere som ikke får noen meldinger. Kan dere ikke innse at dere ikke er attraktive nok og holde dere litt i bakgrunnen?

Må vel være flaut å skrive innlegg hvor dere påpeker at dere ikke er attraktive nok?

Hva med å oppsøke jenter/kvinner i samme nivå som dere selv? Tipper dere vet hvor dere hører hjemme. Ja, verden er brutal der. De fleste vakre kvinner vil ha en høy og vakker mann, just face it og gå videre!

Jeg er helt vanlig men får masse førstemeldinger av alle typer jenter, noen veldig vakre, andre mindre pene, men uansett masse mail. Hvorfor? Kan være jeg har en ok profil, ok bilder (uten å skape meg) osv osv...

Skjult ID med pseudonym Pedro ma. 16 juli 2012 15:34

Nei, fakta er at norske jenter er SÆRE og KRESNE og faller for drittsekkene
Og gir ikkje normale gutter sjanser....uansett kva jentene sier dei gjør... så e det fakta

Skjult ID med pseudonym JD ma. 16 juli 2012 15:36

Pedro@
kan ikke du finne en annen datingside (russisk,thai?) ,så slipper vi andre å lese sytingen din?

Skjult ID med pseudonym Fjasken ma. 16 juli 2012 15:36

Må være trist å være deg Pedro....

Skjult ID med pseudonym Pedro ma. 16 juli 2012 17:05

NEi, kanskje eg skal fortsette å være her, bare for å sikre dere ein forbindelse til korleis verden egentlig er... ikkje den patetiske drømmeverden dere angivelig tror den er.

@Fjasken
Hvis det hjelper deg i din hverdag, og får deg til å føle deg som eit bedre menneske, så kan vi seie det slik? Okey, bedre da?

(mann 27 år fra Vest-Agder) ma. 16 juli 2012 17:10 Privat melding

Skjønner ikke helt hvor folk har det der med at norske damer skal være så sykt sære og kresne,

Dette er nettdating tross alt, kvinner er i vindusshopping modus og plukker selvsagt bare ut de kjekkeste, høyste, rikeste etcetera etcetera, er veldig vanskelig og vinne noen over med personlighet over nettet.

Sliter selv med dette siden jeg er lav. Men får da litt respons her og der, til og med et par hjerter og noen brev :)

Ta å flytt til utlandet du Pedro, kanskje du har mer hell der

Skjult ID ma. 16 juli 2012 17:15

”Hvordan verden egentlig er”, hahaha! ”Faller for drittsekkene”, hahaha! Du er så gjennomsyra bitter at det hele blir bare komisk. Hva er det som gjør deg så feiende flott da, at jentene skal ”renne” ned innboksen din?

Det er akkurat det samme her inne som i den virkelige verden! Det første som fanger oppmerksomheten er det visuelle inntrykket – bildene! Deretter kommunikasjon – hva/hvordan du skriver! I tillegg har du muligheten her til å ”presentere” deg selv i en profil, noen velvalgte ord om deg selv!

Liker ikke dama det hun ser og leser, så kan du jo selvfølgelig skylde på dama, men helt ærlig – hjelper det noe særlig!?!

Skjult ID med pseudonym \o/ ma. 16 juli 2012 17:35

Jeg har ikke hatt problemer med å få kontakt med jentene. Men så har jeg ikke vært en totalt tulling på forum heller dog. Og heller prøve å være litt original i første "teksten" til jentene.

Les hva de har skrevet og si noe utifra det har for min del fungert best.

(mann 33 år fra Vest-Agder) ma. 16 juli 2012 17:37 Privat melding

Negativitet faller ikke i god jord nei. Men jeg synes at flere her kanskje har vært litt vel "stygge" med TS.

Selvfølgelig har utseende og utstråling mye å si, for om man blir definert som attraktiv eller ikke av andre mennesker. Jeg synes at trådstarter ser helt ok ut, og tror ikke nødvendigvis at kvinnene som han har kontaktet synes at han er direkte utiltrekkende. Fin hårsveis som jeg selv kunne ha tenkt meg, hvis ikke håret mitt hadde vært så fordømt tykt. :D

Men å oppnå kontakt handler nok vel så mye om hvordan man formulerer seg i en førstemelding. Er fort gjort å gå for standardvarianten, og hvis jeg drister meg til å kontakte ei Sukkerdame her, forsøker jeg å komme på noe originalt heller, som hun muligens liker, og kan le av. Da er den første ishinna brutt. :)

Skjult ID ti. 17 juli 2012 11:11

Sukker er windows-shopping på høyt nivå. Og kvinner tar det de finner mest attraktivt, det være seg både i utseende, interesser, utstråling, førsteinntrykk og personlighet.
Vi har tusenvis av menn å velge mellom her inne, og selvfølgelig velger vi på øverste hylle. Noe dere mannfolk sikkert også gjør. Sukker er en kjøttdisk, og er man ute å handler, så velger man det beste kjøttstykket ut fra hva man har råd til. Er man smellvakker med en topp personlighet, og er litt interessant, så kan man velge blandt de beste kjøttstykkene, har man mye mindre å fare med, så har man dessverre ikke råd til de, men velger det beste i kategorien man faktisk har råd til.

Syting, klaging og nedsetting av andre er kvaliteter som drar deg lenger ned i hyllene enn hvor du kanskje i utgangspunktet burde vært plassert.
Hjerter her inne betyr null og nix (jeg har sjøl testa ut å sette hjerter på folk, og har akkurat samme respons som deg, TS). Vær blid og positiv. Send førstemeldinger til folk som kanskje er i andre bokser eller hyller enn hva du vanligvis ser i, send førstemeldinger kun for å være hyggelig og gi et kompliment uten å forvent å få noe svar. Syns du dama har nydelig hår, så si det! Jeg har sendt flere meldinger til menn hvor jeg har kommentert øyne, bilder, profiltekst eller andre ting, og har i samme omgang faktisk skrevet at jeg ikke er interessert i de av den grunn, men ville bare si det likevel. Og DA får jeg svar! De er hyggelige, og har hendt det har endt i samtale. Den ene viste seg at selv om han ikke er hva jeg normalt sett hadde tenkt var noe for meg, profil, bilder og alt slikt tatt i betraktning, var veldig lik meg selv, og vi fikk utrolig god kontakt. Nå har vi deita i noen mnd.

positivitet selger, og sånn bortsett fra det, slutt å være så j... selvhøytidelig og sutrete, så skal du se at det kanskje blir noe på deg også.
Negativitet og klaging er turnoff!

-kvinne 32

(mann 38 år fra Buskerud) ti. 17 juli 2012 11:17 Privat melding

Bank i bordet, der fikk du tømt deg, grr! ;) fortsett .. mermer ..

Skjult ID med pseudonym Sprø. ti. 17 juli 2012 11:31

@(Skjult ID ) - ti. 17 juli 11:11 (-kvinne 32):

Jeg vil ikke anbefale menn å gi kompliment på utseende i første melding. Etter egen erfaring, og etter det kvinner skriver her på forum, så får de så mange komplimenter, og er så vant til at "kompliment = vil ha sex NÅ!", at det er en dårlig strategi hvis man ønsker å bli kjent med henne, og faktisk ønsker et forhold på sikt her inne.

Kanskje det kan funke dersom man legger opp meldinga som du sier, med å være litt nonchalant og ikke forvente videre kommunikasjon, men mer "Jeg ville bare si det".

Ellers kan man vente til kanskje tredje eller fjerde melding med kompliment for utseendet, men det bør fortsatt være underforstått og subtilt og litt 'smart'. Ikke forvent å få svar på komplimentet, heller. Har du en setning med et kompliment i meldingen, så vil hun oftest svare på setningene rundt, og hoppe glatt bukk over komplimentet.

Kvinner må dog gjerne gi menn kompliment for utseendet - det funker. Alt funker vel den veien forsåvidt, dersom hun er nogenlunde hans smak.

Dette er MIN erfaring da. Varierer vel med alder, personlighet så klart, og kanskje tilogmed tid og sted.

Skjult ID med pseudonym Fjasken ti. 17 juli 2012 11:36

Den beste måten å slippe å ergre seg over å ikke få svar: Ikke send noen meldinger!

(mann 40 år fra Oslo) ti. 17 juli 2012 11:55 Privat melding

@Sprø
Høres i grunn riktig ut det Sprø. Kan være veldig tilfeldig da, men har vel tilgode å få svar på meldinger med komplimenter faktisk. Mens bare tull av ymse slag får man svar på.

Fikk faktisk kjeft av jenter når jeg sa jeg sendte kompliment men ikke var interessert i noe mer, men sa det for å være hyggelig, så det har man sluttet med. Var tydeligvis IKKE godtatt :)

Komplimenter andre veien funker fordi det får man bare hvert lysår, sånn ca, så da er det ikke rart det funker. Men skal ikke se bort fra at han da tenker "YES SEX!" ;)

To ting må uansett være tilstede før man får svar, hun må være interessert på ett eller annet vis og meldingen må være starten på en samtale.

Samt at mange andre ting skal klaffe, hun må ha en god dag, ikke skrive med noen mer interessante, osv osv
Timingen er nok vel så viktig, har merket det noen ganger selv de gangene jeg har fått svar og under samtalen. Dagsformen avgjør mye, noen ganger blir svarene dårlige og da stopper det opp. Noe sier meg at det kan være likt andre veien også når man får ett kort svar uten noen mulighet til å fortsette samtalen, så da dør ting ut.

Treffer man den ene som det klikker med så går det nok bra uansett om det er noen litt dårlige meldinger innimellom :)

Skjult ID med pseudonym Knerten ti. 17 juli 2012 11:56

Vannvittig mye negativitet fra enkelte her.
Får man ikke respons så kan det kanskje hende at man må se litt på hvordan man gjør ting.
Hvis man fremstår som særdeles desperat eller for negativ så blir det en nedtur rimelig kjapt. Hadde ikke brydd meg om å se på en dame som bare er negativ, selv om hu er aldri så fin.
Hvis utenlandske damer er så mye bedre så er det jo fritt å velge fra hele verden, men ikke fremstill norske damer som så kresne og vanskelige fordi det er dem ikke. Jeg tror de er kvalitetsbeviste og ser fort når negativitet og desperasjon kommer frem.
Jeg har selv sendt flere meldinger med kompliment uten å forvente meg noe tilbake, men har fått mange hyggelige og og trivelige tilbakemeldinger fra damene. Så damene svarer de, det er min erfaring ihvertfall:-)

(mann 40 år fra Buskerud) ti. 17 juli 2012 12:01 Privat melding

Sukker (Og andre lignende sider) er jo litt som et utested, du ser mange mennesker, men du klarer da ikke prate med alle. Sikkert er det også, at flesteparten faktisk ikke ønsker å prate med deg. ;)

Det sukker IKKE er, er en nettbutikk. Du er ikke her for å shoppe det du liker, for det fungerer ikke slik. Ytterst få har det som skal til for å få det til, og det er jo bra for dem, men størsteparten her inne er rett og slett normale mennesker og må prøve og feile. Akkurat som en tur på byen. ;-)

(kvinne 47 år fra Vest-Agder) ti. 17 juli 2012 12:45 Privat melding

Nytter veldig lite å klage på at "alle er dumme for jeg er sur"...
Det finnes ca 3498 tråder om alle de ubrukelige norske jentene/damene... Det finnes like mange tråder om mannfolka....!
Er det snart på tide å komme med en skrytetråd? Hva ER bra med de norske jentene/damene...? Fokuser litt positivt, og få positivt svar tilbake.......

(mann 40 år fra Oslo) ti. 17 juli 2012 12:52 Privat melding

Er du gal Chessy, skryte av noen?? :p Den tråden burde ihvertfall bli veeedig lang :)
Nå er vel jeg heller flink til å skryte av andre, men ikke av meg selv. Sånn er nå jeg.
Har faktisk ikke kommet en avsporing i skryt av deg selv tråden, mektig imponert over det faktisk.

Får prøve på en skrytetråd også da, se om lykken er like bra da ;)

(kvinne 47 år fra Vest-Agder) ti. 17 juli 2012 20:06 Privat melding

hehehehe...vel...det dukket jo opp noen skrytetråder.......

(mann 40 år fra Oslo) ti. 17 juli 2012 20:10 Privat melding

Hehe lange ble de ikke akkurat, tror ikke folk like å skryte så veldig ;) Bedre å være litt grinete og klage tror jeg :p

Skjult ID med pseudonym Boble® ti. 17 juli 2012 20:33

Man bør vel gjerne få nye å skryte over før man skryter. Eller skal man si at det er veldig mange profilbilder hos dem som angivelig ikke svarer? Dersom man bare har negative opplevelser er det vanskelig å finne noe å skryte over. Det sier seg selv vil jeg tro.

Det må jo være noe galt med ganske mange brukere her inne dersom det finnes tusenvis av tråder om folk som aldri svarer. Kjøttmarked eller ikke... Men men.

Er forresten forskjell på å klage og å konstatere faktum. Bare sånn at det er sagt.