Alle innlegg Sukkerforum

Er nettdating egentlig noe for meg?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym SDH ma. 16 juli 2012 08:31

Så, for 2 måneder siden bestemte jeg meg for å gjøre et lite eksperiment, jeg registrerte meg her på sukker som gratisbruker og løy litt angående beskrivelsen av meg selv, vel faktisk det eneste jeg løy om var høyden min, jeg satte den på 1.85.
Fikk massevis av brev og en hel haug av hjerter.

Nå har jeg fornyet medlemskapet mitt her og er attpåtil superbruker, men denne gangen har jeg satt opp min virkelige høyde (1.65) og responsen og brevene har minket noe betraktelig. Har kanskje fått 2-3 gule hjerter og 2 brev på litt over 1 uke.

Er sukker egentlig noe for en midget som meg?, virker som høyde er det viktigste for dere kvinner når det kommer til å velge en partner eller i det hele tatt bare svare på brev.

Dine tanker?

Skjult ID med pseudonym Grisegrynt ma. 16 juli 2012 08:46

Sukker er ikke noe for de som lyver!

Skjult ID med pseudonym petter`n ma. 16 juli 2012 08:53

Djezzez. Er det så rart da?

Selvfølgelig har høyde noe å si. Kvinner foretrekker noen som er høyere enn seg, menn foretrekker noen som er lavere enn seg. Slik er det.

Så finnes det selvsagt unntak, men da få cm forskjell.

Så ta deg en titt rundt og se hvor mange kjærester du ser i løpet av en dag der kvinnen er høyere enn mannen. Ikke mange.

Og så er jeg enig med @Grisegrynt over her, at Sukker er ikke noe sted for de som lyver. I hvert fall ikke hvis du vil finne en partner for livet.

Skjult ID med pseudonym wolfcry ma. 16 juli 2012 08:56

2 - 3 gule hjerter og et par brev på en uke er nøyaktig 2 -3 fler gule hjerter og et par brev mer enn det jeg får på en gjennomsnittlig uke så jeg vil ikke si det er direkte dårlig. Jeg er 179 cm btw...

(mann 37 år fra Oslo) ma. 16 juli 2012 09:00 Privat melding

Slutter meg til de over og vil dessuten si at å syte over 2-3 gule hjerter og to brev på en uke, tar seg særdeles dårlig ut. Det er en langt bedre respons enn mange av oss får her inne.

Skjult ID med pseudonym SDH ma. 16 juli 2012 09:01

Seriøst, kan folk bare komme over det at jeg løy?, ingen skade ble gjort, jeg gikk aldri ut med noen av kvinnene som tok kontakt og jeg svarte heller ikke på et eneste brev.

Jeg gjorde det kun for å teste ut noe jeg har lurt på lenge, capishe?

Det som overrasker meg er nøyaktig hvor sinnsykt stor forskjell de 20 centimetrene utgjorde.

Når jeg var 1.85 så behøvde jeg ikke engang og skrive til noen, kunne bare sitte her og vente på at brevene rant inn. Nå skjer det knapt noe selv om det er jeg som tar kontakt

Skjult ID med pseudonym tresnitt ma. 16 juli 2012 09:05

Kvinnen kan være mye lavere enn meg eller like høy eller mye høyere.

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 16 juli 2012 09:08

Tja, som man spør får man svar, TS... Sliter du rett og slett med å snakke sant til enhver hver tid (og couldn't care less om (soislantropologisk?)"testing" ligger som bakteppe eller ei...), tror jeg i alle fall ikke "dating" på generell basis (både "her" og IRL) ligger helt for deg, nei... Capiche?

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 16 juli 2012 09:09

Det betyr bare at du faktisk ser bra ut, selv om du er en liten knøtt. Du burde være glad!

Skjult ID med pseudonym SDH ma. 16 juli 2012 09:21

JadaJada Nref, jeg er en notorisk løgnhals som lyver om absolutt alt, nå som moralprekenene er overstått skulle jeg gjerne likt å høre noen andre tanker rundt emnet :)

(mann 37 år fra Oslo) ma. 16 juli 2012 09:28 Privat melding

Ja, skal jeg lire av meg noen "tanker" om dette, må det vel bli at høyde spiller inn, men er ikke avgjørende for alle. Jeg er 1,87 og får mindre respons enn deg. Banebrytende refleksjon...

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 16 juli 2012 09:29

Det var ikke DET jeg sa, TS... ;) Men "moralpreik" er stort det du får herfra i dag (dårlig humør for tida, står opp med feil fot hver dag uansett hvilken jeg prøver) uansett... Og JA; skjønner faktisk "problemstillingen" her også. :)

Skjult ID med pseudonym Grisegrynt ma. 16 juli 2012 09:44

Liar, liar pants on fire!

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 16 juli 2012 10:12

Du er et geni, Ravel80... :) Har tre cm (NB! Oppover!) å "gå på" ifht til deg, men den mye omtalte og tilsynelatende voldsomme "Innboks-effekten" har ikke JEG heller sett så mye til pga DET heller, gitt... ;)

Skjult ID med pseudonym Beta ma. 16 juli 2012 10:29

Interessant eksperiment du har laget, TS! Thumbs up fra meg! ))

Greia med høyde er at har du en flott profil får du flotte resultater, dersom du er høy nok.

Er du ansett som lav får du langt færre. Siden du er nede på 165 regner jeg med at sliter betraktelig på nettet ja. Du får jo ikke vist personligheten din i noe særlig grad på nettet, og dermed "gjetter" damene seg fram til hvor bra catch du er ut ifra den oppgitte høyden.

Husk at menns høyde for kvinner er som kvinners vekt for menn når det gjelder attraktivitet på nett. Du vet sikkert hvordan du selv er opptatt av at damene ikke skal være overvektige. Så en mann på 1,65 "tilsvarer" kanskje en kvinne med BMI på 35. Rent generelt sett. Man en del damer er ikke så veldig opptatt av høyde.

Dette gjelder i mye større grad på nett enn i virkeligheten. I det virkelige liv er det om ikke helt lett, så fullt mulig å "utdominere" høyere menn med sterkere personlighet. Det visste du sikkert.

Norge er for øvrig et ganske høydefiksert samfunn, jeg ville vurdert å vende nesa til land der du ikke så lett blir avvist pga høyden.

Et dirty triks kunne vært å sette 1,80. Dette er "default høyde" på menn, og om du bruker den kan du kanskje late som du hadde "glemt" å sette parameteret når du treffer damene. Med et smil om munnen :) Du får nok en del negativ respons, men er du først på date har du tross alt muligheten til å overvinne henne med å være deg selv. Kan gå i en del tilfeller. Tom Cruise ville nok klart det :) Damene vet at det lyves en del på høyden uansett, så den tas nok med en klype salt.

Skjult ID med pseudonym Undrende ma. 16 juli 2012 10:36

Jeg er selv jente (ok, dame for noen.. så ikke det skal bli en avgreing i tråden) på nesten 1,80..og jeg har, med ett unntak, alltid vært sammen med like høye (eller par cm pluss) og også lavere menn... Helt i orden, sier de først (også de par cm pluss), det er bare kul, Tom Cruise når jeg tar på hæler ved festlige anledninger.. hehe... bare kjekt det!!
Og så endrer det seg brått, sånn plutselig over natten, eller når de endelig tørr komme ut av skapet om at de eeegentligsynes det er flaut??... med om jeg trenger ta på de høye hæla (6-8 cm bruker jeg, ikke mye det) men noen litt lavere??? .. og om jeg gjør tar på finskoa så ender det med at jeg må gå pukkelrygga gjennom kvelden med høyhælte sko.. hvor lekkert er ikke det??? Nehhh... spar meg for at vi ekskluderer dere... det er deres selvbilde, ikke vår som sliter... Jeg vil ha en mann som går rakrygget sammen med meg, uansett om cmer den ene veien er andre... så nå her, siden vi er i jeg-ønsker-meg-land, så.... Ja takk jeg vil ha en høy mann, og ett potensiellt problem mindre :-)))

Skjult ID ma. 16 juli 2012 10:37

Du er jo nesten dverg, klart det har betydning.

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 16 juli 2012 10:42

Man samler da ikke på småfolk. Hvis man ikke er ute etter å rekruttere noen som kan støvsuge under sofaen da..

Skjult ID med pseudonym alven ma. 16 juli 2012 10:45

Jeg har mine preferanser, og du har sikkert dine. Høyde er viktig for meg sånn er det bare.
Og du, et godt tips; ikke lyv på deg "noen cm"...for oss som er 180 cm selv avsløres du umiddelbart! Jeg blir rett og slett grinete når jeg oppdager at mannen har løyet på høyden, du kaster bort min tid! Du klarer ALDRI å sjarmere deg vekk fra en løgn!

Skjult ID med pseudonym Kvinne ma. 16 juli 2012 10:49

Du er for lav for mine preferanser ja for å svare deg klart og tydelig. Er høy og lubben selv og ville ikke følt meg kvinnelig nok sammen med en så lav mann.

Skjult ID med pseudonym Kumite ma. 16 juli 2012 11:10

Jeg tror du har rett TS, vi kvinner er bare opptatt av høyden på menn. Vi er jo noen enkle sjeler, må vite.
For egen del søker jeg bare spesifikt på høyde under matchsøk, og så lenge mannen er 20 cm høyere enn meg sender jeg meldinger. Når jeg så har sendt en melding får jeg umiddelbart melding tilbake, for jeg har en enkel profil, med bilder av meg og min fantastiske kropp og profilteksten min handler kun om hvor fantastisk jeg er i senga.
(Til opplysning om noen skulle være i tvil, dette er skrevet i ren ironi)

Skjult ID med pseudonym Dominans ma. 16 juli 2012 11:33

Hadde selv et lignende eksperiment, la inn bilde av en model som var "troverdig" med andre ord, ikke en elite model, satte høyde til 1,88 og skrev selvfølgeligt hvor aktiv jeg var og bla bla ukeblad. Responsen var enorm, følte rubbel og bit sendte mellinger.

En ting jeg hvertfall har funnet ut er at di sikter høyt, så høyt det går ann, aim for the moon and even if you miss you´ll be amongst the stars!!!

Men dere kan trøste dere med at disse kvinnfolka fortsatt vil være single, nytter ikke å spille i 7 div å prøve seg i tippeligaen og tro man lykkes ;)

For min del ser jeg fort hvem som er out of my league og lar disse være i fred.

(mann 40 år fra Oslo) ma. 16 juli 2012 12:11 Privat melding

Høyde er nok veldig fremtredende på nettdating ja. Ikke så greit for oss under 1,85 som kommer litt lenger ned på lista over valg. Men er jo ikke umulig av den grunn :)

Og dersom høyde er det eneste de ser på er dette egentlig damer du er interessert i? Har ikke de litt vel snevre kriterier? Viser ihvertfall at de ikke er så veldig opptatt av noe annet enn ytre ting i utgangspunktet.

Men å la vær å sende siden du tror hun er out of your league blir jo helt feil. Det er det i grunn hun som skal avgjøre og her kan du nok bli overrrasket over hva hun liker i forhold til det du tror hun liker. Ikke alle damene er utseendefiksert selv om de er vakre. Veldig mange vakre, søte og sjarmerende jenter som også har omløp i topplokket til noe mer enn bare se og hør stoff :)

Fatt mot og sikt lavere ;) ( altså høyde, de må jo uansett være gode nok for deg )

Skjult ID med pseudonym Gilia73 ma. 16 juli 2012 12:29

Syns Sta1 har mange gode poeng her. Vi kvinner er forskjellige, akkurat som dere menn er forskjellige. Utseende betyr en del, men hvem du er betyr stortsett MYE MYE mer :)) Vil jeg ha en mann som syns jeg blir for lita med mine 164 ... hmm nei, .. hvis han kun kan se høyden min og ikke alt det andre jeg er og har å tilby, ja så er han ikke mannen for meg :)) For det er faktisk en del menn som også har høyde preferanser:)) Og er ikke det greit da... På denne måten siler de seg selv ut, de som ikke er aktuelle.

Det som undrer meg mer med TS er behovet for å gjøre en slik test som singel. Er det slik at du ønsker bekreftelse på en tese om at det er fordi du er lavere at kvinner ikke finner deg atraktiv? Vi kan få svar, avhengig av hvordan vi spør... Eller sagt på en annen måte Vi tiltrekker oss det vi sender ut. Og , løgn og usannheter er ikke gode viber å forvente sannhet og ærlighet tilbake på.. egentlig bare litt trist.

Skjult ID med pseudonym Dominans ma. 16 juli 2012 12:36

@Gilia73

Om alle forteller sannheten her inne så er jeg den eneste som ikke rafter, hopper i fallsjerm, strikk, surfer, besøker alle fjellknauster, klatrer og går på ski på fjellet. Jeg blir jo rett å slett sliten av å bare lese gjennom alt det alle gjør her inne.... vi må vo være værdens mest sportslige nasjon! Har min følelse om at det er MANGE hvite løgner her inne.

(mann 40 år fra Oslo) ma. 16 juli 2012 12:39 Privat melding

Jeg er heller ikke av de som driver med det Dominans, så da er vi to :)

Er nok mange ting i profiler som mangler til tider ja, og det gir ett veldig skjevt bilde av personen. Man unnlater jo å ta med en del slike ting man innbiller seg ikke er positive ( selv om de for egen del er veldig positive at de faktisk forteller noe viktig om seg selv ).

(kvinne 45 år fra Buskerud) ma. 16 juli 2012 12:41 Privat melding

@ Dominans. Er sikkert mange med hvite løgner... men den energien man sender ut med det fører sjeldent noe godt med seg:)) Vet og at det er mange flotte mennesker her inne, kvinner som menn som våger å stå for den de er, uten å gi en glansbilde forgyldning over profilen:)) Disse menneskene er like herlige IRL som de er ærlige og ekte på profilen sin. Jeg vet ihvertfakk hva jeg vil velge :))

Og hehe .. er nok mange nordmenn som elsker å gå på ski og klarte fjell, .. men jeg er IKKE ei av de :)))

Skjult ID med pseudonym -Bene- ma. 16 juli 2012 12:47

Det er vel ikke å forvente annet enn at i en slik setting som dette så blir de få infopunktene man finner, avgjørende for om man gidder å ta steget videre. Flott mann på 180 mot en like flott mann på 165. De fleste, tror jeg, velger han på 180 fordi (og ja, jeg skal nå si dette høyt) voldsomt mange kvinner virker å være mer opptatt av at andre synes mannen deres er så flott, framfor å tenke på hvilke egenskaper denne fyren har som gjør hennes liv lykkelig på sikt.

Jeg vet at det er generaliserende, men det virker som om samfunnet bare blir mer og mer overfladisk. Spesielt med tanke på når man leser beskrivelser om drømmejenter/gutter, det er nesten utelukkende kommentarer om at hun/han må være sånn og sånn rent fysisk.....også hjelper det om hun/han er snill og grei.

Jeg savner mye heller kommentarene om personlige egenskaper, noe som virker glemt i denne lekebutikken av potensielle partnere.

Så: ja, jeg tror kanskje du sliter mer som 165 enn han på 180. Men det avhenger jo naturligvis også av hvilke krav du har til damene. Hvis du forventer deg en uberlekker modellspire på 176 så sier deg seg gjerne selv at denne uberlekre modellspiren på 176 ikke vil like å bli observert med en fyr på 165. Trist, ja.

Prøv heller å lage en profil på 180 med profiltekst som vitner om en skikkelig ass. Og lag en troverdig profil på 165 med kvaliteter og egenskaper. Tror fortsatt du vil få mer treff på 180 :-/ Triste greier.

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 16 juli 2012 12:49

Det med å lyve på høyde osv er i grunn bare trist hvorfor ikke være fornøyd med den man er? Det kommer jo frem før eller siden når man møter personen..nei jeg har heller den holdningen at andre enten får like meg eller fuc off...tror ikke man skal bry seg så voldsomt om hva andre mener hele tiden. 165 er ikke så ille lavt da fins da vell jenter under det også. Nei vær deg selv du så kansje du finner noen som liker deg for den du er. Jeg er 168 og var sammen med en på 165 for en tid siden herlig lite sprett med masse personlighet hadde en herlig sommerferie sammen på hytta. Men helt ærlig da han kom til byen og jeg hadde hæler så blei det litt rart da :P Men sånn er det med den saken.........og det med at om andre lyver så er det greit..hvorfor dilte etter saueflokken ? nee...

Skjult ID med pseudonym Anaïs ma. 16 juli 2012 12:50

Det er nok flere enn @ts som har "eksperimentert" litt med faktaopplysninger her på sukker. Jeg synes ikke at man blir noe særlig klok av det. Høyde har noe å si for de fleste her, IRL derimot teller alle de andre egenskapene mest, ville jeg tro. At du får mer respons enn flesteparten av menn her (inkludert de jeg anser som tiltrekkende) betyr bare at du er ganske heldig sånn sett...sukker er tross alt en snodig verden. Høydeproblematikken har blitt tatt opp mange ganger før. Er høyde viktig? JA, MEN definitivt ikke avgjørende. En er tross alt "på utstilling" her på sukker, personen bak profilen forsvinner fort i manges øyne, noe som jeg ikke er komfortabel med og som gjør at jeg vurderer nå deaktivering...Slutt å eksperimentere, @ts, fokuser heller på å finne en du liker og som liker deg tilbake. Jeg er også 1,65 og det er ytterst sjeldent at menn under 1,80 flørter med meg, det synes jeg er litt merkelig...

Skjult ID med pseudonym Dominans ma. 16 juli 2012 12:51

Dette er jobb og interesser fra di 4 første profilene jeg fant da jeg søkte på rogaland og alder mellom 22 og 37 år. Søk opp sjekk selv. Jeg kan jo ikke svare på hva mennene skriver da jeg ikke ser disse.

Jobb og interesser
Prøver og trene ca 2-3 ganger i uken, å syns det er kjekt å klatre, gå tur eller ta en ridetur. Ellers er jeg med venner å liker en fest i blandt :)

Jobb og interesser
Håndball, spinning, sosiale ting med venner, litt snowboard på vinteren ++
Er og superglad i å reisa rundtom i verden! Har ein spennande og utfordrande jobb eg trives godt med!

Jobb og interesser
Jobb, venner, familie, trening, danse, poker, interiør, lese, reise, surf, teater, konsert, festival, tv, er eksempler på ting jeg liker å drive med i hverdagen;)

Jobb og interesser
Jeg er glad i å trene, og det nye er nå sykling til/ fra jobb. En god treningsøkt mellom Stavanger og Sandnes. Det går en del opp og ned i forhold til trening, men er for tiden inne i en bedre periode. Jeg er å veldig glad i å gå turer, gjerne lange turer i naturen

Skjult ID med pseudonym tassen ma. 16 juli 2012 12:56

shh, at jenter er så opptatt av høyde tror jeg ikke noe på.

(mann 37 år fra Oslo) ma. 16 juli 2012 13:00 Privat melding

Jeg tror man bare må innse at folk flest lever ganske like liv og at alt fokuset på gjøren og laden er en måte å kompensere for at man er «som alle andre». Men når alle fremstiller seg på denne måten blir jo resultatet det samme. Synd at ikke flere har nok selvinnsikt og dybde til å fokusere mer på personlighet i profilen og finne fram til de tingene som gjør dem litt forskjellige fra alle andre.

Når det er sagt, er det jo mange interesser som kan si veldig mye om personligheten. For å sitere en kjent platebutikkeier i John Cusacks skikkelse: «What really matters is what you like, not what you are like», men dette gjelder definitivt ikke alt, spesielt ikke når det er snakk om interesser som så og si alle har.

De som er på jakt etter noe varig burde i hvert fall hatt et større fokus på kvalitet ved seg selv, framfor å fremstille seg (mer eller mindre kunstig) på en måte som gjør at man tiltrekker seg flest mulig etter min mening. Om ikke annet, blir det jo forferdelig mange profiler og dater man må gjennom før man finner en som passer på den måten.

(mann 40 år fra Oslo) ma. 16 juli 2012 13:02 Privat melding

Kanskje ikke i virkeligheten, men her inne er det såpass lett å sortere på det at det blir tydelig at det er veldig viktig.

Er kanskje det som er litt av forskjellen, på en nettside er det lettere å se begrensningene, mens man live heller ser mulighetene, en tanke ihvertfall. Man får kanskje litt for mye informasjon med en gang.

Merker selv at dersom inntrykket er at de er på topptur hver helg, eller reiser 30 ganger i året til alle mulige steder så passer hun ikke til meg. Dette er dog kun inntrykket hun gir i profilen. Det kan fint være hun har 1-2 toppturer i året samt 1-2 reiser, men vektlegger dette så mye at man får inntrykk av noe annet. Det er nok til å la være.

(mann 40 år fra Oslo) ma. 16 juli 2012 13:09 Privat melding

@Ravel80
Det hadde vært noe ja :) I utgangspunktet skal vel relasjonstesten og matchtall ta seg av denne delen?
Men ja, de profilene som klarer å formidle personen og ikke bare hva de gjør er gull. Er noen som klarer det helt fint, og da blir man interessert på en helt annen måte enn når teksten sier lite og man kun ser på bildene egentlig.

Skulle ønske jeg var flinkere til å skrive ofte :)

Skjult ID med pseudonym Dominans ma. 16 juli 2012 13:15

En annen ting jeg lurer på er hvorfor jentene skal ha en sånn "fantastisk" førstemelding? Er egentlig ikke "hei" godt nok, viser at det er en viss interesse så kan samtalen flyte derfra, men neida, det skal være unikt å spesielt føler jeg.

Har gått så langt at jeg har prøvd med "skal vi bytte tenner" å "hvorfor har du en sånn ku-ring i nesa? er du vanskli å ha noe me å gjøre eller no?" Gikk ikke det heller hehe

(mann 37 år fra Oslo) ma. 16 juli 2012 13:15 Privat melding

@Sta1

Ja, relasjonsprofilen hjelper et stykke på vei, men personlig legger jeg mye mere vekt på hva som står i profilen, og at en person evner å fremstille seg selv på en attraktiv måte.

Dette handler nok (heldigvis) mindre om å kunne skrive og mer om å kunne se seg selv fra utsiden og tørre å fremstille den man virkelig er.

(mann 37 år fra Oslo) ma. 16 juli 2012 13:21 Privat melding

Nei, det håper jeg virkelig ikke at folk gjør, @kommode1:)

(kvinne 45 år fra Buskerud) ma. 16 juli 2012 13:23 Privat melding

@Ravel80 og Sta1. Jeg er helt enig med Ravel80. Jeg har gått på date, bare utifra hvordan personen klarte å formidle seg selv på profilen, og etterpå gjennom meldinger. Det er viktig for meg at personen evner å se seg selv utefra, og stå for hvem han er.. både på godt og vondt. Tror ikke matching systemet holder til å sile ut dette. Mye viktigere det som står i profilen.
Hvordan ordlegger han seg, Er det humor, selvironi, forteller han noe om seg selv som ikke bare er det vanlige opplistingen...Blir jeg nyskjerrig og vil høre mer..?

Og ja Dominans. Det bør gå ann å spandere noen flere ord enn hei... Men jeg trenger ikke en avhandling som første melding heller. Men hei ..... Hvorfor har du lyst å siakkurat hei til meg ? ...Det kan være fint å få med i en førstemelding...

Skjult ID med pseudonym Dominans ma. 16 juli 2012 13:26

@Gilia73

Det e stress hehe

(mann 40 år fra Oslo) ma. 16 juli 2012 13:28 Privat melding

Er ikke bare bilder som gir inntrykket da, men når det følges opp med det samme i tekst også.
Det gir nok ett galt bilde ja, det er helt sikkert :) Det som gjør det så sabla vanskelig å få tak i personen bak bilde og tekst. Greit nok at hun er vakker og attraktiv for meg, men det trenger ikke holde så lenge om alt annet ikke passerr liksom :)

Enig i at tekst gjør mer enn relasjonsprofil :)

Hver gang jeg prøver å skrive noe balansert blir det ikke bra lesning, blir sånn usammenhengende suppe, så ikke alltid lett å skrive noe fornuftig.

Liker selv best bilder som er tatt på en hvilken som helst tirsdag, om gir ett inntrykk av det normale ( synder grovt mot den selv da men, i min motvilje til å bli tatt bilde av ).

Men så lager vel de fleste en profil på ca 5 min uten egentlig å tenke så mye mer enn det gjorde det selv i starten ( ikke blitt mye bedre heller :p ). Det også påvirker nok en del.

Skjult ID med pseudonym Gilia73 ma. 16 juli 2012 13:29

Sååå mye stress !!!! :))) Skriver alltid mer en hei jeg når jeg sender førstemelding, .. så har testet ... nehei .. ikke mye stress nei :))

Skjult ID med pseudonym Gilia73 ma. 16 juli 2012 13:35

Sta1. Mitt tips er å la noen som kjenner deg godt lese profilteksten å si om den represeterer DEG :)) Kan også få gode råd om formuleringer på den måten om det er noe man trenger hjelp med. For min del, blir det ofte små skrivefeil, så har latt de korrigere meg på det også :))

Bilder er akilleshel :)) Knepet mitt er mine barn.. Klarer å slappe av når de tar bilder av meg ... De er jo artige der de konsentrer seg og gir meg instruksjon på hvordan jeg skal smile for å se ut som meg selv :)) Er faktisk ikke så lett å få til når man har MASSE MIMIKK :))

(mann 37 år fra Oslo) ma. 16 juli 2012 13:35 Privat melding

@Dominans

Bra den der med kuringen! :) Synd at humoren kanskje ikke nådde frem til vedkommende.
Men en av partene må jo uansett få samtalen i gang. Med et enkelt «Hei!» fra deg, er det jo dama som er nødt til å finne på noe mere matnyttig å melde i sin tur (med mindre hun også svarer «Hei!», men det blir jo forferdelig tungvint). Sikkert lurt å vise at man faktisk er i stand til å starte en samtale og er nysgjerrig på den man skriver med.

Skjult ID med pseudonym Danty ma. 16 juli 2012 13:38

Det er ingen grenser for hvor mye du kan pynte en profil og gjøre den uendelig attraktiv, sammenlignet med hvor mye du kan pynte den levende versjonen av deg selv for å gjøre deg mer attraktiv,, enn det du egentlig er

Skjult ID med pseudonym Gilia73 ma. 16 juli 2012 13:43

Men Danty, .. faller jo ganske fort sammen, hvis det bare er staffasje ...skal jo forhåpentligvis våkne opp sammen, dele hverdager sammen og da blir gull og glitter fort gråstein hvis det edelmetallet kun var sprayet på ....

Skjult ID med pseudonym Dominans ma. 16 juli 2012 13:59

@Ravel80

Nådde ikke litt frem engang

(mann 40 år fra Oslo) ma. 16 juli 2012 14:11 Privat melding

Hehe morsomheter på utseende er ikke en slager nei, mange klarer å ta det til seg i verst mulig tolkning :)

(mann 37 år fra Oslo) ma. 16 juli 2012 14:17 Privat melding

@sta

Nei, det er sikkert, hehe… Men når du har satt i verk slike ekstraordinære tiltak m.h.t. utseendet som f.eks. ring i nesa, bør man vel kunne forvente at eventuelle småfrekke kommentarer tas med et lite smil, eller? :)

(mann 40 år fra Oslo) ma. 16 juli 2012 14:21 Privat melding

Det beste er de som insisterer på at de har selvironi men blir sure ;)
Tåler det meste selv, men ikke alle gjør det dessverre. Så grei å være litt forsiktig i starten hehe.

Jepp burde være mulig å tåle det ja, men når man ikke kjenner avsender så er det sjelden det er vellykket :)
Min type humor, men den gjør seg ofte litt dårlig på trykk. Fanger ikke alltid opp nyansene da :)

(mann 37 år fra Oslo) ma. 16 juli 2012 14:24 Privat melding

Sant, sant! Når man også tar brodden av sånne kommentarer ved bruk av smilefjes o.l., er det kanskje best å bare la det være.

Skjult ID med pseudonym Dominans ma. 16 juli 2012 14:31

13 minutter siden
Hei! Hvor er du? Hva gjør du? Jeg tror du er en interessant mann. (Jeg leste profilen din). Jeg vil gjerne snakke med deg. Jeg ser frem til fortsatt dialog med deg, hvis du ikke tankene :)
...........@bk.ru
Jeg ser frem til brevet ditt!
Kate

Disse e allti kjekke å få, kan allerede se bankontoen min tømmas.

Skjult ID med pseudonym Trallalla ma. 16 juli 2012 15:17

Høyde tror jeg har i beste fall litt å si.
Selv er jeg 190+ og jeg føler ikke akkurat at jeg har blitt oversvømt av førstemeldinger og hjerter.

For TS sin del trur jeg at den "flommen" han opplevde til å begynne med har mere med at han var ny bruker her inne.
Når han så endret brukeren sin så hadde allerede mange damer vært inne på profilen og enten sendt han brev eller blokkert han.

Skjult ID med pseudonym Tøyte ma. 16 juli 2012 15:18

@Ravel80, hvorfor har du lue på deg? Du er 31 år og det er sommer....

(mann 37 år fra Oslo) ma. 16 juli 2012 15:21 Privat melding

Godt poeng, di tøyte! :)

Bildet ble tatt om vinteren, men jeg sitter jo innendørs, så har egentlig ingen unnskyldning. Må bare beklage! :)

(mann 37 år fra Oslo) ma. 16 juli 2012 15:34 Privat melding

Var den myntet på meg, Sjeiken25? Siden jeg ikke er blid og i godt humør, velger jeg å tolke det som at du mener bildet mitt er dystert og sexy, jeg da. Takk for det! :)

Skjult ID med pseudonym Tøyte ma. 16 juli 2012 15:34

@Ravel80, se på bildet av Sjeiken25. Han smiler og utstråler noe. Du derimot ser litt bekymret ut, slikt fanges opp. Bilde sier mer en 1000 ord vet du, loose den lua, det er for fjortisser:=)

Skjult ID med pseudonym SDH ma. 16 juli 2012 15:39

Ohwell, Tråden sporte egentlig av litt her men konklusjonen får bli at så snart Superbruker måneden min er over så er jeg borte herfra, gidder ikke å kaste bort penger på noe som er totalt håpløst heller,

Nettdating er for høye menn end of story :P

Jaja, får nå prøve meg videre så lenge jeg er superbruker iallefall, hvem vet kanskje jeg finner noen som ikke setter høyde så uhm høyt? ^^

(mann 37 år fra Oslo) ma. 16 juli 2012 15:42 Privat melding

@Tøyte

Du er så streng!:) Ja, ja…smaken er som baken.

Skjult ID med pseudonym SDH ma. 16 juli 2012 15:43

Åja og til dere moroklumper med dvergekommentarene,

Ok så er jeg kanskje nesten en dverg, men får alikevel mer respons enn dere.
Kos dere videre :)

Skjult ID med pseudonym Puslespill ti. 17 juli 2012 00:41

@ Undrende...

...som opplever at menn synes det er flaut at du er høyere enn dem når du går i høye hæler. Da har du ikke møtt meg. Jeg er 173 men synes det er fantastisk sexy med ei jente som er høyere enn meg (uten, eller med høye hæler) Fantastisk, sier jeg igjen! Ærlig og oppriktig. Men de er helvetes vanskelig å finne da... Så har bare datet 2 jenter på 180. (Selvtilliten blåser meg opp noen centimeter (uten at jeg prøver å virke arrogant her)) (Dobbel parantes slutt)

@ Bene

Du skriver "De fleste, tror jeg, velger han på 180 fordi (og ja, jeg skal nå si dette høyt) voldsomt mange kvinner virker å være mer opptatt av at andre synes mannen deres er så flott, framfor å tenke på hvilke egenskaper denne fyren har som gjør hennes liv lykkelig på sikt."

Hmmm. En vekker. Håper ikke alle jenter tenker sånn...

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 17 juli 2012 00:55

Bene har faktisk veldig rett i akkurat den der :P burde ikke være sånn menn..jenter er veldig opptatt av hva andre jenter syns :P

Skjult ID med pseudonym Beta ti. 17 juli 2012 02:36

Det @Bene skriver tror jeg er et velkjent psykologisk fenomen.

Damer spesielt er mer motivert av å unngå et eventuelt tap av anerkjennelse fra sin omgangskrets / venninner enn de er motivert av å finne noen de tror de kan trives sammen med.

Kun de med sterkest tillit til egne valg, eller man kan også kalle det selvtillit, er sterkere motivert av indre behov enn det de tror samfunnet forventer av dem for at de skal være velykket.

Skjult ID med pseudonym blahmann ti. 17 juli 2012 02:58

midgets er fine de. ikke for tjukk vel og merke. for meg har ikke høyde så veldig å si. personlig synes jeg ikke damer som er høyere enn meg er noe mer tiltrekkende enn de som er lavere.

(kvinne 42 år fra Oslo) ti. 17 juli 2012 03:32 Privat melding

Dessverre er det veldig mange jenter der ute som bryter "regelen".
Ikke hørt om den?
De lave jentene kan holde seg til de lave karene, slik at det blir noe igjen til oss som er over gjennomsnittlig antall centimetere over bakken. ;)
Hvor ofte ser man ikke søte små sneller på 1,60 som henger på armen til en eller annen kjekkas i 1,80-90-klassen? URETTFERDIG!
;)

Neida, så strengt er det ikke. Men mange (slett ikke alle!) av oss høye jenter HAR faktisk litt komplekser for høyden.
Det var ikke bare-bare å være i midten av tenårene, usikker som fy og et halvt hode høyere enn alle andre i klassen - inkudert gutta...

Det er for min del ikke noe bevisst utspekulert bak valget å lete etter en mann som er høyere enn meg. Det er rett og slett det at jeg aldri har følt meg tiltrukket av en mann som er lavere enn meg, og at jeg føler meg stor, keitete, uelegant og ufeminin sammen med dem.
Ikke en god start - da skal det mye til for ham å bryte gjennom førsteinntrykket/mine instinkter.

Jeg skjønner at det er surt for de av dere som er et godt stykke under gjennomsnittet, men tro meg - jeg kjenner jenter på 1,85 som ikke akkurat har hatt det helt lett på datingfronten de heller!
Selv er jeg litt borderline - jeg er nesten, men ikke helt 1,80, høyt nok til at det blir sett på som "flott", men ikke så høyt at menn flest skygger banen. ;)

Og om du ser hvor mange høye jenter som er duknakket og går med "knekk" i rygg og skuldre, så skjønner du også at dette er holdninger vi vokser opp med, og som former oss på godt og vondt.

Dersom jeg en dag skulle møte og forelske meg i en mann som var mye lavere enn meg, vil ikke høyden i seg selv være grunn nok til ikke å satse på forholdt.
Men før den tid må han altså gjennom mitt personlige nåløye.
Beklager, TS!

Skjult ID med pseudonym wilma ti. 17 juli 2012 21:17

Jeg synes @Minerva kom med noen morsomme konklusjoner her, og jeg er enig med henne.

Det virker som at alle jenter vil ha høye menn uavhengig av hvilke høyde de har selv.

Som høyere enn gjennomsnittet av kvinner, så trøbler jeg litt med å finne en partner. Jeg kan fort bli betatt av en mann som er mye lavere enn meg, men jeg følger det aldri opp dersom mannen ikke viser en spesiell interesse for meg. Det er nå slik at menn også har preferanse i forhold til høyde, de ønsker å finne ei som er lavere enn dem.

Den gang da jeg startet med nettdating, ble jeg ganske forvirret av at menn som skulle være høyere enn meg, viste seg å være lavere enn meg når vi traff hverandre ;-)

Ts: Du skal selvfølgelig fortsette å ha en profil på en nettdatingside, man vet aldri hva som kan dukke opp.

Det er søren meg ikke lett å finne en som man kan bli glad i i utgangspunktet, og det er hakket mer utfordrende dersom man ikke helt passer inn i de stereotype forventningene som finnes hos han og henne.