Alle innlegg Sukkerforum

Disse pseudonymene igjen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym -Bene- ma. 16 juli 2012 15:38

Inntrykk er at de aller fleste forumgjengere har et pseudonym i tillegg til sitt åpne nick. Sikkert helt fint det. Men jeg har også bitt meg merke i at noen har fler, både to og tre andre pseudonym, så mitt spørsmål er:

Hva er hensikten med å bruke 3 forskjellige kallenavn i samme tråd når det er ganske åpenbart for de som ser litt nøye etter hvem som er hvem? Det er iallefall 3-4 stk her som jeg kjenner igjen enkelt, og jeg antar de fleste andre gjør det også, bare med "nytt" kallenavn.

og

Hvorfor er det slik at de forskjellige pseudonymene brukes til bestemte tema i trådene?

Og før det blir mas: det er oppriktig nysgjerrighet, ingenting kritisk og ikkeno fjas.

mvh

Nysgjerrigper uten pseudonym.

Skjult ID med pseudonym Lurer... ma. 16 juli 2012 15:41

Det er fordi mange ikke klarer å stå for den de er, det jeg mener da er at mange av de vanlige forumsfolkene her inne som man ser med åpent nick ofte har et anonymt nick der de også kan slenge dritt. Man kan kjenne den ene personen veldig godt, men så blir man stukket i ryggen av samme person under et annet nick.

Skulle vært et forum for de som vil skrive åpent og et annet for de som ikke vil det.

Skjult ID med pseudonym Porfirij ma. 16 juli 2012 15:42

Tja.. I og med at "alle" veit kva pseudonym eg elles opererar under så vel eg å skrive som (Skjult ID) i enkelte trådar der eg ynskjer vere anonym..

Og sikkert fleire med meg om det.

Og i enkelte tilfellet må eg seie det ER freistande å operere med to-tre pseudonym i ein tråd for å "få i gang" ein diskusjon.. (Utan at eg seier at eg gjer det..)

Skjult ID med pseudonym -Bene- ma. 16 juli 2012 15:43

Ser den, lurer, men det er ikke spesielt logisk når disse menneskene er gjenkjennbare. Tenker ikke på de du nevner, men de som har flere kallenavn uten at de er ufin på noen måte. Men som rett og slett bare skriver forskjellige navn inn i boksen før de poster :)

(mann 40 år fra Oslo) ma. 16 juli 2012 15:57 Privat melding

Gjort det noen ganger, mest fordi det pseudonymet ga en ekstra komikk på svaret.
Kun noen få ganger for å være anonym, mest dersom jeg har omtalt andre enn meg selv, men veldig sjelden.

Skjult ID med pseudonym The One ma. 16 juli 2012 16:01

Godt spørsmål Bene :-). Det er utrolig mange som tror de er annonyme når de skriver med skjult identitet da de skriver noe som de ikke ønsker å profilere åpent, av gode grunner selvfølgelig. Det de ikke tenker på er at de ganske lett blir gjenkjent i skrivemåte. Svært få klarer å endre det totalt. Derfor skriver jeg alltid med pseudonymet mitt.

Skjult ID med pseudonym oppkvikker ma. 16 juli 2012 16:02

Å opperere med flere nick i samme tråd er idiotisk. At det skjer her inne er jeg helt sikker på. Har også opplevd at like etter jeg har startet en samtale med en kvinne, så kommer det en opplagt falsk profil og tar kontak. For å stille kontrollspørsmål. Uten å nevne navn var det også en kjent forumbruker.

Skjult ID med pseudonym Dominans ma. 16 juli 2012 16:39

Bruge bare ett eg.

Skjult ID med pseudonym Anaïs ma. 16 juli 2012 16:45

Jeg er bare Anaïs og ytterst sjeldent "skjult ID". Mitt virkelige liv er komplisert nok, sukkerlivet mitt skal helst være enkelt og sparsomt :-)

(mann 36 år fra Troms) ma. 16 juli 2012 16:47 Privat melding

Forstår ikke vitsen med pseudonym, hvis man vil være anonym så burde man kanskje vurdere å holde meningene sine for seg selv.... På den annen side ser jeg jo at de som er mest på forumet vet hvem hverandre er uansett så da er det poenget mitt borte, men jeg for min del skriver ikke noe på forumet som jeg ikke kan stå frem med sukkernavnet og profilbildet.... Men alle får vurdere dette som de selv vil mener nå jeg!

Skjult ID med pseudonym fettholl ma. 16 juli 2012 16:47

så hvilket annet nick bruker jeg som regel? noen som kan svare på det?

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 16 juli 2012 16:56

Er det ikke flott at de schizophrene også har en lekeplass da?

Skjult ID med pseudonym Sprø. ma. 16 juli 2012 16:56

Jeg har aldri brukt pseudonym for å slenge dritt om andre, men fordi det av og til er befriende å kunne utlevere meg selv uten å utlevere meg selv, hvis dere skjønner.

Det er tross alt ikke noe sjakktrekk å legge frem negative sider ved seg selv på et dating nettsted, men det kan jeg altså gjøre under pseudonym uten at det går ut over meg (nei, jeg står ikke for sutretrådene her inne, det går mer på andre ting). Jeg kan spørre om ting som ville vært flaut å antagelig dumt (her på Sukker) å spørre om. Jeg kan kanskje dra en spøk som kan være for voldsom som førsteinntrykk på et dating nettsted, men som ikke er verre enn at jenter/kvinner hadde syntes den var bra om de kjente meg godt. Osv.

Derfor bruker jeg pseudonym som oftest.

Skjult ID med pseudonym poppy ma. 16 juli 2012 16:59

Jeg bruker bare ett pseudonym :-)) Det holder

@fettholl

LOL

Skjult ID med pseudonym schizo ma. 16 juli 2012 17:01

pgmp: ja, de e daeiii. ahr du sett ufo der ute .. jaaaa. liker å leke med vahhee.. daeeee. må vara maeååete påå hva dman skrive dfjer hhnee

Skjult ID med pseudonym Drake ma. 16 juli 2012 17:06

har brukt flere (3), men kanskje bare en gang i samme post. (litt for dumt om man kan finne ut hvem som bruker hva ved å se hvem som Aldri poster i samme post, sånn for å snu på det hele.) Bruker Drake desidert mest.

Kan vel gjenta det jeg har sagt tidligere om at poste med nick oftere skader deg i dating sammenheng enn det bygger deg opp, du blir ekskludert av folk, og det over noe du tenkte klokka 4 på natta en lørdag???

Jeg kan godt stå til ansvar for hva jeg skriver (altså i en perfekt verden der folk faktisk Leser hva du skriver). Men jeg nekter å stå til ansvar for hva folk Tror jeg mente. Derav pseudonymet.

Skjult ID med pseudonym hugo ma. 16 juli 2012 17:33

bytter nick stort sett hver gang. tror ingen kjenner meg, selv om jeg har vært her med nick også.

Skjult ID med pseudonym Stevia ma. 16 juli 2012 17:50

Noen ganger mener jeg mine meninger står like greit uten at alle og enhver kobler dem mot at jeg er mann og 51 år gammel, eller at de kobles mot min person. Da skriver jeg under mitt dårlig skjulte nick. Det betyr at tilfeldige kikkere på forumet ikke kobler mot min profil, og at de faste forumistene likevel vet hvem jeg er.

Når jeg på et eller annet tidspunkt i fremtiden avslutter min profil her, vil jeg nok skifte navn på profilen min til Stevia først, så eventuelle googlere vil slite mer med å finne meg fra gamle innlegg her.

Skjult ID med pseudonym Gilia73 ma. 16 juli 2012 18:10

Skriver nesten alltid med mitt eget nick. Har et annen som jeg har skrevet to, tre innlegg med...Hvorfor, .. fordi det var tema jeg ønsket å kommentere mer anonymt.

Skjult ID med pseudonym TuppeLiten ma. 16 juli 2012 18:12

Bruker kun ett selv :-)

Skjult ID med pseudonym språkpurk ma. 16 juli 2012 19:49

Skriver nesten aldri under eget kallenavn. (Har bare gjort det to ganger, faktisk.) Det er mange gode grunner til å holde seg til pseudonym, ikke minst når forumet er googlebart for allmennheten. Trenger ikke ha noe å gjøre med at man er et troll som ikke kan stå for meningene sine.

Skjult ID med pseudonym wolfcry ma. 16 juli 2012 19:59

Jeg bruker kun nicket mitt på forum, men det har hendt at jeg har skrevet et par ganger som "skjult id" uten noe pseudonym.

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 16 juli 2012 21:34

Har brukt ovenstående (og kun det..! Ser liksom ikke helt poenget med å diskutere med seg selv...) siden jeg bgynte å henge rundt her inne, men siden jo stort sett "alle" av de faste forumistene vet hvem jeg "er" allikavæl, heiv jeg meg rundt og laget en "oute-tråd" her om dagen. Så nå bruker jeg begge disse pseudonymene vekselvis, dog fulltendig uten noen "bakenforliggende årsak" til DET, da (skriver nå det jeg mener (og disse menigene er konsekvent sammenfallende uavhengig av "signatur".uansett...). ;)

Skjult ID med pseudonym iPodagra ma. 16 juli 2012 21:44

Jeg bruker dette her, og kun det. Har ikke åpen profil i forum..

Skjønner ikke helt hvorfor folk skal bruke 2, 3 og kanskje 4 forskjellige pseudonym. I alle fall i samme tråd. Det er nok en grunn til det, og jeg bryr meg strengt tatt ikke. Men jeg klør meg litt i hodet noen ganger. Det er sikkert jenter som gjør det, for de skjønner man seg jo aldri helt på. :P

Skjult ID med pseudonym Socrates ma. 16 juli 2012 22:25

Du gjør ikke akkurat under for angsten min her nå Bene...

STOP MAKING ME PARANOID :S

Alle jeg er, er forskjellige fra hverandre og jeg har ofte samtaler med oss selv.

Mvh.
Skjult ID med pseudonym.

Skjult ID med pseudonym wilma ma. 16 juli 2012 22:49

Jeg er bare meg og ingen andre pseudonymer.
Jeg må da tåle å stå for det jeg mener så lenge jeg er anonym i hvertfall :-D

(mann 40 år fra Oslo) ma. 16 juli 2012 23:26 Privat melding

Jeg står vel for ca 50% av det jeg skriver selv om jeg har gitt opp å være anonym, tidvis kan det komme mye rart :p

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 17 juli 2012 00:10

Nå har jeg brukt dette nicket en god stund hatt et par andre på forum før men selv om jeg har nick står jeg ikke no mindre for det jeg sier alikevell. Er jo litt forumister og div som veit hvem jeg er alikevell så kan jeg være litt sånn anonym for de andre som popper innom..har og skrevet på forum med profilnavnet mitt og både med og uten bilde :P syns det er litt morro å være litt undercover :P samtidig er det ikke så vanskelig å finne ut hvem jeg er heller så er litt hipp som happ :)

Skjult ID med pseudonym ts ti. 17 juli 2012 00:27

er vel en grunn til at de kalles forumtroll :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 17 juli 2012 00:56

Har nok bare et pseudonym jeg... :P

Skjult ID med pseudonym Knerten ti. 17 juli 2012 00:59

Har bare ett pseudonym jeg også :)

(mann 40 år fra Buskerud) ti. 17 juli 2012 01:22 Privat melding

Ser ikke grunnen til å betale på sukker for så og konstant være anonym på forumet. Ser jo fordelen med å kunne være det iblant.
Ikke at jeg er en av de som er mest aktive her da. ;-)

Skjult ID med pseudonym kgfu ti. 17 juli 2012 01:33

jeg har to-tre.