Alle innlegg Sukkerforum

Drømmen om landet

Vis siste innlegg
Skjult ID ti. 17 juli 2012 00:27

Hei,bare et lite hjertesukk her,hører i diverser media med jevne mellomrom om at "folk flest vil bo på landet", de som bor i byer og sånn drømmer seg altså bort til landet. Det jeg lurer på da er,hvor er alle disse menneskene som har den drømmen? Jeg er gutt med småbruk selv,29 år og kjekk å se til, småbruket ligger litt for seg selv i skogkanten,og selv syns jeg at jeg bor i paradis,men finner ingen å dele paradiset mitt med da, kommer av og til i kontakt med hyggelige jenter her inne,og i livet ellers også,men felles for alle er at de fort trekker seg unna når de hører hvordan jeg bor og lever. Så er det bare jeg som har tatt feil valg med å bosette meg på drømmestedet for meg,kommer jeg til ende opp som gammal bygdetulling med skyggelue og traktortur nedpå butikken hver lørdag som det eneste sosiale i livet? Eller finnes dere som visstnok vil flytte til landet?

Skjult ID med pseudonym poppy ti. 17 juli 2012 00:30

Jeg har hus på landet....Kan ikke komme meg fort nok derifra. Det er byen som er drømmen i denne omgang. Men at det er noen som vil bo på landet er jeg sikker på. Kanskje de bare synes det blir vanskelig å bli kjent om du bor langt unna. Hvem vet. Meld deg på bonderomantikk kanskje? :-)

Skjult ID med pseudonym Socrates ti. 17 juli 2012 00:32

Jeg liker byen, men flust av de som liker landet. Flytt til byen for å finne ei som vil flytte med deg tilbake til landet? :D

Skjult ID med pseudonym KONGEN ti. 17 juli 2012 00:32

TS, det er da flere "bondejinter" her inne. Kanskje du må forandre søkepreferansene.

Skjult ID ti. 17 juli 2012 00:32

Vi finnes.
Men meld deg på bonderomantikk ja :)

(mann 40 år fra Oslo) ti. 17 juli 2012 00:36 Privat melding

Burde vel ikke være umulig å finne det? Kan være noe med søkepreferanser i relasjonsprofilen da. Er vel en del som går på dette med urban og diverse. Kan jo hende det hjelper :)

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 17 juli 2012 00:40

Drømt om et lite småbruk sia jeg var lita jente..men blir nok mere drøm og ikke fakta :P bodd perioder av livet på landet og på gård men nå bor jeg sentralt rett ved storbyen og trives godt med det. men kommer nok til å bli her nettop på grunn av jr..vil ikke flytte rundt med han..kunne jeg hatt et lite småbruk her så...:P:) :P

(kvinne 42 år fra Akershus) ti. 17 juli 2012 00:53 Privat melding

Landet er helt ok, så lenge det er i grei kjøreavstand fra Oslo. Bygdetulling (uansett alder) er ikke ok. :-)

(mann 39 år fra Vestfold) ti. 17 juli 2012 01:58 Privat melding

Ser stadig noen profiler som antyder at drømmen er å bo ved sjøen..... Jeg har ikke noe mindre single av den grunn. Merket stor forskjell i respons på profilen da jeg flytta fra en øy i Oslo til en halvøy utenfor Tønsberg. Forskjellen er hvilket fylke som står i profilen. Mange har en innbakt frykt for å bevege seg utenfor Oslos grenser - de bare elsker å reise. (Forvent aldri at du vil forstå damer)

Skjult ID ti. 17 juli 2012 07:48

Bonderomantikk er nok ikke det helt store for meg altså, men vakker for tipset da:)

Skjult ID med pseudonym Dominans ti. 17 juli 2012 08:01

Folk drømmer om ei perle på landet, som er vedlikeholdsfritt og alle dyra som er der blir tatt vare på av naboen.

Skjult ID med pseudonym Pedro ti. 17 juli 2012 08:38

Har vokst opp på landet, og flykta til eit byliv så fort eg kunne. Men ære være dei som vil bo der.

(kvinne 59 år fra Vestfold) ti. 17 juli 2012 09:36 Privat melding

Jeg har aldri kunnet tenke meg å bo i byen.Liker meg nær naturen der jeg har gåavstand til turområder.De gangene jeg er/må på bytur er det alltid godt å komme hjem,selv om det er ok å gå på cafe,ol innimellom så foretrekker jeg som sagt å bo på landet.
Så det finns nok damer på din alder som også gjerne vil bo på et småbruk.

Skjult ID ti. 17 juli 2012 09:49

Ja, gjør nok det da mari, men hvordan skal jeg finne dem da mener du:)

Skjult ID med pseudonym sweet, 45 ti. 17 juli 2012 10:17

Landet er best, UTEN TVIL.. Har funnet mitt eget paradis usjenert fra naboer.. Lever i pakt med dyr og natur, les frisk luft. Sikkert derfor jeg er singel også :-) Men kvinne utenfor dine alderskrav.. Må nok ha levd litt for å sette pris på det gode livet i rolige og harmoniske omgivelser. Men lykke til, finner nok ei til slutt.. Bare å lete med tålmodighet.

(kvinne 59 år fra Vestfold) ti. 17 juli 2012 10:51 Privat melding

Står det i profilen din da at du søker etter ei dame som kunne tenke seg et sånt liv? Og du trenger ikke være bonde for å søke på Bondromantikk.Det er vel for de som ønsker seg et sånt liv som du beskriver også:)