Alle innlegg Sukkerforum

Røde og gule hjerter.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Marifager ti. 17 juli 2012 15:09

Har vært ikkebetalene medlem en stund før jeg betalte for en mnd for noen dager siden.Før jeg ble betalende medlem fikk jeg en mengde gule og røde hjerter.Hvorfor bruker noen menn disse hjertene? For noen brev har jeg ikke fått av de.
Dette er bare noe jeg lurer på og ingen sutring over manglende kontakt.Kan jo ta kontakt selv,men jeg trodde at når noen setter hjerte på deg så tar de kontakt først.Men har visst misforstått:)

(mann 38 år fra Østfold) ti. 17 juli 2012 15:14 Privat melding

Noen bruker det som et bokmerke.

Skjult ID med pseudonym mortimm ti. 17 juli 2012 15:16

Eller se på det som en liten ice-breaker

Skjult ID med pseudonym KONGEN ti. 17 juli 2012 15:32

Rødt hjerte: Interessant på alle måter. Har lyst til å bli bedre kjent og er villig til å bruke tid.
Gult hjerte: Interessant som et knull.

Slik brukes de som bokmerker, som han med merkelig kallenavn sier.

Skjult ID med pseudonym Stevia ti. 17 juli 2012 15:42

Jeg regner med at både hjerter og flørt brukes mer av ikkebetalende medlemmer seg imellom. Som betalende har jeg mulighet til både å kontakte og kontaktes med skriftlige meldinger. Da blir hjerter og flørter noe jeg ikke ser behovet for.

Mellom ikkebetalende ville jeg oppfattet hjerter og flørter som en mulighet til å be den andre betale for å få mulighet til å kontakte meg om jeg var gjensidig interessant.

(mann 36 år fra Akershus) ti. 17 juli 2012 15:47 Privat melding

jeg har vært borte herfra en tid nå, og derfor ikke betalt. Når jeg gikk tilbake igjen, så satte jeg hjerter (utelukkende gule) på de jeg synes virket interessante. Når det ble mange nok av de, så måtte man jo inn å betale, slik at man kunne sende i vei en melding.

Det kan i alle fall være en grunn, for man får ikke sendt melding til noen som ikke er superbruker, om man ikke betaler selv.

Skjult ID med pseudonym Job ti. 17 juli 2012 15:59

Jeg bruker det ihvertfall som en liten flørt. Ignorer, sett hjerte tilbake eller skriv melding :)

Skjult ID med pseudonym Danty ti. 17 juli 2012 16:03

Gult hjerte kan jeg godt finne på å plante på profiler som kan ha noe interessant ved seg - litt i bokmerkingens ånd. Ofte er det jenter med få eller dårlige bilder. (kanskje kommer det noen flere), som gjør at jeg, med gult hjerte, har de litt sånn "på vent"..

Skjult ID med pseudonym Danty ti. 17 juli 2012 16:06

..og skulle det dukke opp en respons på gult hjerte beplantning, vil jeg nok følge det opp. Da har hun vist ytterligere en "kvalitet" i form av at hun fant noe intr. ved meg. :)

Skjult ID med pseudonym gh ti. 17 juli 2012 17:05

Det kan vel sammenliknes som å smile til noen på et utested. Får man et smil (eller hjerte) tilbake er det en bekreftelse på at man kan ta kontakt.

Skjult ID med pseudonym Trallalla ti. 17 juli 2012 18:24

Inntrykket mitt er at mange jenter synes disse hjertene er dustete.

For min egen del så er det et lite hint til jenta om at jeg er nysgjerrig/interessert og at hun gjerne må ta turen innom profilen min og myse litt.
Desverre gjør veldig få det, og da sender jeg en melding om ånden kommer over meg.

For å drive med "bokholding" så har jeg funnet ut at notatfunksjonen er bra til det.
Da slipper man at det er synlig for den andre parten, men profilene er lett å finne igjen via det samme vinduet som man sjekker hvem man har gitt hjerter til.

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 17 juli 2012 18:28

Setter som regel gult hjerte på de jeg har skrevet til/ de har skrevet til meg og jeg prater med. Rødt hjerte har vell hendt vis det har vært en jeg har deita litt som jeg liker og har sett det på meg først :P Syns det er litt kjekt når man er på onlinelista og titter får man litt mere oversikt :P

(kvinne 59 år fra Vestfold) ti. 17 juli 2012 18:36 Privat melding

Jeg har vel ikke satt hjerter på mer enn etpar selv om noen av de som har satt hjerter på meg kan være interessante.
Syns vel ikke hjertene er dustete,men kanskje greit å ikke bare sette hjerter i hytt og gevær om man egentlig ikke mener noe med det. Mulig jeg har blitt både skeptisk til hele nettdating greia.
Hadde en veldig god dialog med en som ikke hadde satt noe hjerte på meg,men etter en kaffedate så var det ikke noe der som gjorde at jeg ville treffes igjen.Så hjerter,eller ikke hjerter har vel kanskje ikke så mye å si.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 17 juli 2012 18:57

Vel, frem til Sukker lager en funksjon som lar deg lage en favorittliste uten at motparten blir informert, så vil nok mange bruke hjerter som en slags sortering av favoritter. :P

Skjult ID med pseudonym Trallalla ti. 17 juli 2012 19:57

@Powpowgutt:
Bruk notater. Det funker.

Skjult ID med pseudonym rakkern ti. 17 juli 2012 20:08

Bortkastet å sette gult hjerte...for så å bli borte i 2 uker... jesp...