Alle innlegg Sukkerforum

Denne uken

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym TuppeLiten ti. 17 juli 2012 22:10

har jeg en date, venter på han skal komme hjem fra Nordsjøen nå...:) Opplevd mye som jeg selv har opplevd i livet, har ikke familien sin her noe jeg heller ikke har. Mye av samme interesser som det jeg har, han er raser på kjøkkenet noe jeg setter høyt på lista mi ...;) Lett å snakke med men selvsagt så kan det jo være helt noe annet RL, har møtt på noen drittsekker så dette setter igjen hos meg også blitt veldig reservert av meg :/ Magefølelsen min er veldig god denne gangen, jeg lytter alltid til min magefølelse uansett og den har også alltid rett...:-)

Noen tips på veien til meg ?; -)

(mann 40 år fra Oslo) ti. 17 juli 2012 22:14 Privat melding

Eneste gode tipset er at alle er forskjellige, selv om du har møtt 5 drittsekker på rad, trenger ikke nr 6 også være det. Vær åpen og nysgjerrig så går det nok fint tenker jeg :)

Skjult ID med pseudonym Brumund ti. 17 juli 2012 22:19

Har du møtt mye drittsekker tilsier det at du tiltrekkes av de såkalte regelbryterne. Så lenge du vet om det og aksepterer at du muligens egentlig liker det og ikke de "snille gutta" så kan det gå veldig greit. Svelg noen kameler mens du tenker på det store bildet.

Skjult ID med pseudonym Knerten ti. 17 juli 2012 22:24

Vær deg selv, glem det som har vært og gå på date med ett åpent sinn :-)
Magefølelsen er det beste som en kan følge i utgangspunktet og da er det som regel lite som kan feile. (Bare husk på fonuften, hvis det skulle vise seg at han kanskje er drittsekk)
Lykke til, dette går bra :D

Skjult ID med pseudonym TuppeLiten ti. 17 juli 2012 22:30

Har vært igjennom fb profilen hans den er veldig rein, faktisk det første jeg pleier å sjekke ;p Jeg er alltid meg selv uansett så det blir ikke ett problem ;-)

Skjult ID med pseudonym Beta on. 18 juli 2012 19:05

Gjerne oppdater oss gutta med typiske ting som ødelegger for "reinheten" i facebook profilen. Er det bilder med alkohol? Klinings på fest? Bilder der han røyker? Sleivete kommentarer og politisk ukorrekte meninger? For mange unge venninner?

Ser for meg at ikke så mange er så veldig flinke til å rydde opp i gamle synder. Og mye kan være lagt ut med humoristisk og ironisk tilsnitt )