Alle innlegg Sukkerforum

Sukker-junkies?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Zuppermann lø. 16 juni 2007 14:07

Jeg hadde en profil her på sukker for ca 6 måneder siden, og re-startet den for et par uker siden.
Er litt overrasket over at mange av de samme jeg hadde på match før fortsatt er her. Hvorfor er det sånn??
Kommer de seg ikke videre??

I tillegg ser jeg at mange av dem er online stort sett 24/7, uansett når jeg titter innom er de online. Har de ikke sosial omgang?

Min teori er at enkelte jenter får sine kick av å flørte her, men har egentlig ingen planer om å "hooke up" med noen...

Andre som mener noe her??

Skjult ID med pseudonym Shoppegal lø. 16 juni 2007 14:26

De driver med shopping! Masse å ta av og noen blir ekstra hekta ;)

Skjult ID med pseudonym JADDA! lø. 16 juni 2007 14:33

Har det slått deg at noen av de du møter igjen nå på sukker, også har hatt et opphold? Av samme årsak som din, eller helt andre?
Har du også tenkt på at du er like ofte innom som de du legger merke til, siden du legger merke til dem?
Til slutt, hvorfor bry deg så innmari mye om MENGDEN, kan du ikke heller forsøke å bli kjent med enkeltmennesket?
Du imponerer jammen ikke stort med din sosiale inteligens.

Skjult ID med pseudonym gilbert lø. 16 juni 2007 20:21

Enda godt at noen andre også oppdager hva som skjer. Har vært innom andre kontakt-sider, og funnet mange av de samme på flere steder, og hvis dem i tillegg har vært med i flere mnd, da kan man lure på hva de er ute etter, siden disse kanskje er de samme som ikke svarer på mail og chat-henv. Har mine tanker om det.

Skjult ID med pseudonym Zuppermann lø. 16 juni 2007 20:42

Skjønner ikke hvorfor Jadda! blir så provosert??

Mulig jeg traff et ømt punkt her?

Det neste spørsmålet er jo da hvor interessant det er å bruke tid og penger på dette når mange av de interessante jentene er useriøse...?

Skjult ID lø. 16 juni 2007 23:01

Zuppermann er inne på noe her.
Hvis ikke disse jentene alltid er inne, ville ikke Zuppermann truffet dem online hver gang han er inne.
Enkel sannsynlighetsregning det.

På samme måte kan du forøvrig måle effektiviteten til kollegene på jobb.
Hvis du går forbi kontoret til kollegaen din 10 ganger hver dag i en uke, men til ulike tidspunkt, og han surfer på Internett 3 av disse 10, kan vi konkludere med at 30% av arbeidstiden går med til Internett. Sjekk ut dette på jobben mandag...:)

(mann 37 år fra Aust-Agder) sø. 17 juni 2007 00:52 Privat melding

Men det kan jo hende disse har funnet noen, men allikevel ønsker å være i kontakt med andre og møte andre mennesker... Trenger ikke avslutte profilen fordi man finner en venn...

Skjult ID med pseudonym jente sø. 17 juni 2007 01:29

Jeg undres litt over hvorfor det er galt å ha profiler andre steder også, og for å se at de har profiler andre steder må man ikke ha profil de andre stedene selv også? For noen tar det kanskje mer enn 6 måneder å finne noen om det er målet, for andre er det en flott måte å bli kjent med andre på.
Hvis du mistenker noen jenter for å ikke mene noe med det så kan du fikse det enkelt ved å merke de som ikke interesante og heller gi de andre jentene en sjanse, det er garantert jenter her, som meg, som mener alvor. Og tro ikke at alle guttene her er ute etter noe seriøst de heller. Mange av de som ikke svarer.
Også har jeg lagt merke til at om jeg ikke logger meg av før jeg forlater siden så står jeg leeenge som pålogget selv om siden ikke er oppe engang.

Hilsen meg

Skjult ID med pseudonym JADDA! sø. 17 juni 2007 07:43

JADDA! mener også alvor, og er dønn seriøs i sin jakt på å finne en partner for resten av livet. Men det tar tid! Og det er mange frosker som skal kysses, i hvertfall vurderes. Og inntil den rette er på plass, forbeholder JADDA! seg retten til å være online så mye hun vil, på så mange ulike steder hun vil og date som mange hun vil.
Så kan dere andre surmule så mye dere vil.

Skjult ID med pseudonym Yiiiiha ! sø. 17 juni 2007 10:26

"Zuppermann" er inne på noe her, mange er nok som han beskriver. "de vil de vil men får det ikke til". Bedre med litt flørting og et par gode middager, kanskje en weekend på et sted eller værre: 1-2 uker i et annet land for hans regning for så etter hjemkomsten når det er andre som står i køen sier at de må tenke på saken eller de ikke "helt vet" hva de vil osv bla bla bla. Neste tosk inn for melking !!
Scenarioet er hentet inn fra min syke fantasi og er ikke selvopplevet, for den som føler seg provosert.

Men etter en periode her må jeg si at det er mange "problemdamer" her med mer eller mindre ubehandlede traumer som blir øst utover de som gidder å høre på problemet mere enn 1 gang. Gå til psykolog eller psykiater for oppdatering av boxen.
Skulle gjerne hatt en kveld med deg JADDA! , Skulle kranglet så busta føyk uten å tenke på at jeg måtte leke seriøs mann hehe. (Litt moro skal man jo ha *s*)

Skjult ID med pseudonym Zuppermann sø. 17 juni 2007 11:39

Er ikke sur JADDA!, stiller bare noen spørsmål... ;)

Men jeg tror helt ærlig at sjansen for å treffe "den rette" her på sukker.no er svææææææært liten. Det er for mange "players" her som tror de treffer den helt perfekte. Og jeg tror at jo lengre man er her, jo mer kresen blir man. Dermed er det en spiral som ikke går rette veien... ;)

De jeg har datet etter å ha møtt dem her har vist seg å være ganske annerledes enn det de gav seg ut for å være, så dette er vel trenden her...

(Nå får jeg sikkert pepper av JADDA! igjen. Tipper jeg speiler meg selv i de jeg møter eller no' sånt... Hehe!)

Skjult ID med pseudonym JADDA! sø. 17 juni 2007 17:24

JADDA! har samme erfaring som Zuppermann så langt, men gir ikke opp av den grunn, eller gidder å skrive surmulende innlegg av den grunn. Ennå.
;-)

Skjult ID med pseudonym Zuppermann sø. 17 juni 2007 17:41

"Peace in our time!"

:D

(mann 51 år fra Oslo) ti. 19 juni 2007 10:33 Privat melding

Peace in our time - da blir det ille her!
;-)