Alle innlegg Sukkerforum

utroskap2

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym .. to. 19 juli 2012 09:52

Har dere noengang vært på "den andre siden" av utroskap- altså den som har hatt relasjoner med en som er i forhold?
- og er det KUN den andres ansvar?

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) to. 19 juli 2012 09:57 Privat melding

Nope, aldri!

Skjult ID med pseudonym Knerten to. 19 juli 2012 09:59

Kunne ikke falle meg inn å dele!!
Man får være ferdig med det man har før man går over til noe nytt.

Skjult ID med pseudonym Stevia to. 19 juli 2012 10:07

Ikke vært der.

Kan jeg havne der? Kanskje. Hvis hun av en eller annen grunn fortsatt er gift er ikke det avgjørende for meg. Men det må foreligge i hvert fall en faktisk separasjon. Og jeg vil, etter beste evne, sørge for å vite at begge "ektefellene" parter oppfatter det sånn.

Men det er klart dette er vanskelig. Jeg er ikke egentlig ute etter kortvarige forhold. Og hvis jeg på et eller annet tidspunkt opplever at hun har vært uærlig overfor enten eksen sin eller meg, så vil jeg nko ikke klare å stole på henne i fremtiden. Så dette er å gi seg selv rikelig med utfordringer i starten. Ikke optimalt, for å si det sånn.

Det enkleste er nok det beste, gå for en som har vært singel en stund, men ikke vil være singel lenger.

Skjult ID med pseudonym Calienta to. 19 juli 2012 10:33

Vært den andre jenta EN gang...
Men jeg visste ikke det, at jeg var nr 2. Fra det jeg visste, var fyren singel...
Og ja, jeg hadde spurt...
Jeg mener... fyren så mer enn litt bra ut!
Så da han la an på meg,spurte jeg
"er DU singel????" halvt sjokkert (han virka dødskoslig,morsom...nesten drømmeduden!)
Og et par uker etter hadde vi fortsatt kontakt, vi utvikla et gryende forhold (trodde jeg seff)...
Og plutselig en dag kommer sannheten for dagen...
pokkers mann!

Heldigvis er dette noen år siden og ikke noe jeg er bitter på pr i dag egentlig =)

Skjult ID med pseudonym Frk., Fryd to. 19 juli 2012 10:36

Jepp, var sammen med en som viste seg å ha kjæreste som for tiden bodde i utlandet. Visste ingenting før jeg fikk mld fra henne. En klassiker ;)

Og to one night stands, der mannen var i ett forhold.

(kvinne 42 år fra Oslo) to. 19 juli 2012 12:14 Privat melding

Nei, men jeg har fått "tilbudet" av en veldig hyggelig man jeg ble kjent med på convention i utlandet.
Kjente meg veldig sterkt igjen i situasjonen hans - fra den andre siden, siden jeg identifiserte meg med kona hans...
Endte opp med å leke ekteskapsrådgiver og sendte ham hjem til kona med ny vilje til å jobbe med forholdet. ;)

Og jeg så helt klart at kona hans (og jeg, før i tiden) kunne ha ting å jobbe med også, men forskjellen fra min situasjon var at denne mannen gjorde en innsats og var villig til å jobbe for å forbedre situasjonen. :)

Skjult ID med pseudonym Stevia to. 19 juli 2012 12:19

@Minerva
Den varianten med å jage en person tilbake til forholdet sitt har jeg også opplevd. Selv om jeg ikke vet om jeg lyktes. Hun var i hvert fall ikke langt nok ute av sitt ekteskap, og derfor ikke tilgjengelig for meg etter mine standarder.

Skjult ID med pseudonym pessimist to. 19 juli 2012 12:21

Jeg har vært den andre mannen, og hun som jeg var involvert med sa at hun var på vei utav forholdet. Av det lærte jeg at jeg ikke må være utålmodig, men har kanskje heller blitt for tålmodig i ettertid.

Skjult ID med pseudonym joda to. 19 juli 2012 12:22

Er der nå,og har vært den andre lenge. Vi kommer aldri til å bli kjærester eller oss to. Jeg er kun i dette fordi jeg som singel også trenger sex og kos. Bedre med samme personen enn å dra med seg forskjellige hjem fra by'n hver helg. ingen andre som vil ha meg. så da tar jeg med glede i mot det jeg får.Har masse å gi. Og tydeligvis skjer det ikke nok på hjemmefronten.

(kvinne 42 år fra Oslo) to. 19 juli 2012 12:29 Privat melding

Å, jeg har forresten fått et slikt "knalltilbud" tidligere i år også, hvor jeg fikk det "strålende" tilbudet om å bli elskerinne til en gift firebarnsfar med minoritetsspråklig bakgrunn og en viss "politisk profil" siden jeg virket så "diskret og forståelsesfull".
Kom helt overraskende og mildt sagt sjokkerende på, og jeg drakk masse rødvin med venninnen min og forfattet et høflig men SVÆRT BESTEMT "Dear John"-brev til ham øyeblikkelig. ;)

Jeg er ikke så desperat etter fysisk nærhet at jeg noensinne vil være komfortabel med å ha den rollen i en annens forhold - jeg ville alltid hatt dårlig samvittighet med tanke på kona/samboeren/kjæresten til fyren.
Om han ikke elsker henne lenger - så får han gjøre det slutt, SÅ kan han komme på døra mi. :)

Skjult ID med pseudonym -m- to. 19 juli 2012 12:38

Nei kjære vene det fins da nok av single gutter der ute så jeg trenger da ikke ta andre sin. Men det der er heller noe jeg blir både sint og irritert på når menn med samboer/kone prøver seg eller end værre de har ei gravid kone/samboer og/eller en nyfødt baby! det der er å synke så sinnsykt lavt..og joda jeg veit at et samboerskap kan være tøft osv..men det der nei det har jeg ikke respekt for..så jeg er ganske bitchy mot sånne som prøver seg..mest på byen det der skjer da men hender da man får noen mld her eller på andre nettsteder og..me not like! Etter min mening kan man heller gjøre det slutt da hvis man mistrives sånn i et forhold..

Skjult ID med pseudonym Varg to. 19 juli 2012 12:57

For meg vil i alle fall en jente som er i stand til å være utro med meg utelukket som kjæresteemne. Om en er i stand til det en gang, er man i stand til å gjøre det flere ganger. Det er også en av grunnene til at jeg selv har en sperre mot å være utro.

Jeg har nok likevel rotet med jenter som var i forhold når jeg selv har vært singel. Men da gjerne i "vil være singel"/rebound perioder.

Skjult ID med pseudonym Calienta to. 19 juli 2012 13:01

Enig med dere som sier det ikke er akseptert..
For tro meg,den ene gangen jeg fant ut at jeg VAR den andre dama,
blei det fort slutt på kontakten!

Men det er faktisk ikke lenge siden jeg hadde diskusjon med venninner om akkurat dette emnet.
Diskusjonen kom av at ei felles venninne av oss (vi er tre utenom denne felles venninnen) har en kompis.
Før i tiden var de ikke bare kompiser, men FGFs.
Så, for noen år siden blei den delen av vennskapet borte, fordi han fikk seg dame. Noe han sa fra om med en gang.
Men... han ba og om tid fra henne... altså, tid hvor de ikke møttes - selv om de gjerne kunne tastes eller kontaktes
i tlf og på nett.
Hun fikk da begunnelsen med at selv om han var aldri så forelska i denne nye kjæresten, var han redd for å gi etter for fristelsen han visste venninna vår var (hva som mentes med dette får man derimot tolke som man vil, for forklaring fikk vi ikke).
I år møttes de igjen for første gang. I de tre siste årene har han blitt forlovet, skaffet seg hund og planlegger barn med denne dama som satte en stopper for det seksuelle forholdet.
Da venninna vår kom tilbake,satt vi og snakka om hvor lett det er å tro ting var bedre enn de var. Og hun trodde han må ha vært kurert, for han hadde ikke hinta til noe eller oppført seg som om det var noe.
Mens vi sitter der, får hun en meld fra ham.
Han forteller henne at det var noe av det vanskeligste han hadde gjort på evigheter. INGEN av hans tidligere elskerinner frister ham lenger, men da han hadde vært med venninnen vår, hadde han visstnok kjempet hardt for å ikke rive av henne det som var og det var like hardt å vise dette.

Og det var da diskusjonen kom, mellom oss tre andre venninner, noen dager etter...
ER det greit å være den andre dama?
ER man egentlig skyldig i brudd fordet om man lar seg villig bli den andre dama?
Minne venninner mente ikke det. De mente vår felles venninne ikke ville gjøre noe galtom hun gikk for fristelsen.
At om han valgte å la seg friste av henne, var det hans problem, det var han som ikke var sterk nok.
Jeg er derimot ikke enig. ^
Joda, i de fleste tilfeller, vil nok en mann som ønsker flere partnere, klare å skaffe seg flere partnere, til tross for at noen sier nei.
Men i dette tilfelle, hvor mannen kun har en fristelse- som han tydeligvis kjemper mot- så er jo ikke "sex med noen andre" som er problermet, men kun "sex med denne ene andre".

Skjult ID med pseudonym wilma to. 19 juli 2012 13:07

Jeg har vært den andre jenta en gang jeg også, uten at jeg visste det, en hel sommer faktisk. Han ble avslørt av kompisene sine som ikke hadde sansen for hva han drev på med, de trodde jeg visste at han var i et samboerforhold. Da ble det slutt med det han og jeg drev på med på flekken.

Det kan være at jeg kan komme i en situasjon der jeg får lyst til å stjele en kjæreste fra noen, om jeg klarer (beklager, men så egoistisk kan jeg bli om jeg mener jeg har funnet mannen i mitt liv) men å ha et elskerforhold til noen som er opptatt, er fullstendig uaktuelt.

(kvinne 42 år fra Oslo) to. 19 juli 2012 13:48 Privat melding

For å svare litt mer på dette "ansvars"-spørsmålet.

Nei, du har ikke ansvaret for å ødelegge forholdet dersom du er "the other woman/man".
Men man skal gjøre mot andre som man vil at andre skal gjøre mot en selv, og siden jeg ikke vil at noen skal ha seg med min partner bak min rygg, så vil jeg heller ikke "låne" noens partner i skjul.

Den som er i et forhold og opplever fristelse, har i mine øyne to valg:
Bli i forholdet og motstå fristelsen.
Gå ut av forholdet og falle for fristelsen.

Enten er forholdet så mye verdt at man ofrer alle tilfeldige fristelser, eller så er det så lite å satse på at man tror man kan ha noe bedre å gå til - og da GJØR man det.
Har fryktelig lite til overs for de som bruker utroskap som en måte å gjøre det slutt på ("Om jeg bekjenner midt i en krangel så dumper h*n meg sikkert"), de som skylder på andre ("Om du hadde vært mer et-eller-annet så hadde jeg ikke TRENGT å være utro!" eller "H*n la an på meg, jeg kunne ikke motstå, h*n er en skikkelig homebreaker"), og de som vil ha i både pose og sekk ("Jeg har trofaste, snille og pålitelige XXX hjemme med barna, og så sexy bad boy/girl NNN på jobben").

Grow the f*ck up.

Og ja, nå høres jeg sikkert skikkelig A4, superstreit, moraliserende og fordømmende ut, og jeg VET at det finnes en million ulike historier og grunner og forhold der ute - men grunntanken er vel ganske grei?
Vil du at partneren din skal være utro mot deg? Føler du deg lykkelig etter at du har vært utro? Føler du deg bra når du har en affære med noen som er i et forhold?

Do unto others - så hadde verden vært så utrolig mye hyggeligere. :)

Skjult ID med pseudonym Vianaldo to. 19 juli 2012 14:30

Jeg har faktisk vært på den andre siden en gang tidligere. Det endte med at jeg fikk følelser for henne, og hun for meg. Men hun kom seg aldri ut av det, og derfor måtte det bare ende.

Jeg mener det er den i forholdet som har mest av skylden, men ikke alt. Det kreves to for å være utro, og jeg tror neppe jeg kommer til å være "den andre" igjen, fordi man faktisk kan bli skadelidende av det selv, og i tillegg at man ødelegger et forhold.

Skjult ID med pseudonym Trallalla to. 19 juli 2012 17:46

Jeg dealet litt med ei dame for mange år siden.
Visste at hun hadde unger og greier.
Men så fikk jeg vite at hun jaggu hadde samboer, og det var ikke en god følelse.
Jeg kutta kontakten med en gang. Lærte i alle fall av det.

Skjult ID med pseudonym damen to. 19 juli 2012 17:59

Ja med en 12 år yngre gutt. I 5 år, de 4 siste har han hatt dame. Jeg er 44.

Skjult ID med pseudonym polarixx to. 19 juli 2012 18:11

Jeg har vært på begge sider, av diverse årsaker, i all hovedsak fordi jeg var ung og dum og da er det lov. eller noe.

Har både vært den som er utro, samt den som er utro med.
Dessverre var jeg på den tiden en person som ikke hadde følelser, so to speak, og fikk dermed ikke dårlig samvittighet, og fikk også alltid dama om det var hu som var sammen med noen.

I dag ser jeg at det var kynisk og slemt, og har faktisk tatt det til meg og vært å sagt unnskyld til alle jeg har gjort noe sånt i mot som fant det ut vel og merke. Uansett.

IKKE BRA :p Heldigvis var jeg ung og de var unge, så ingen av dem har varige men og alle har tilgitt meg for mine handlinger.

Og hvem sitt ansvar det er? Tja.. alle parter. Er som oftest en grunn til at det skjer, så kommunikasjon er viktig.

Ale er vel ansvarlige for sine egne handlinger?

Skjult ID med pseudonym polarixx to. 19 juli 2012 20:07

Jeg har vært på begge sider, av diverse årsaker, i all hovedsak fordi jeg var ung og dum og da er det lov. eller noe.

Har både vært den som er utro, samt den som er utro med.
Dessverre var jeg på den tiden en person som ikke hadde følelser, so to speak, og fikk dermed ikke dårlig samvittighet, og fikk også alltid dama om det var hu som var sammen med noen.

I dag ser jeg at det var kynisk og slemt, og har faktisk tatt det til meg og vært å sagt unnskyld til alle jeg har gjort noe sånt i mot som fant det ut vel og merke. Uansett.

IKKE BRA :p Heldigvis var jeg ung og de var unge, så ingen av dem har varige men og alle har tilgitt meg for mine handlinger.

Og hvem sitt ansvar det er? Tja.. alle parter. Er som oftest en grunn til at det skjer, så kommunikasjon er viktig.

Ale er vel ansvarlige for sine egne handlinger?