Alle innlegg Sukkerforum

Vil treffes, men virker uinteressert?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Treff to. 19 juli 2012 12:51

Er det ikke litt merkelig at noen som ønsker å treffes, kun har vært innom profilen én gang siden man begynte å skrives, svarer sjelden på meldinger før det har gått mange timer selv om vedkommende er pålogget hele kvelden, og svarer på en litt upersonlig måte når man forsiktig prøver å få det over i en mer flørtende tone?

Folk er jo forskjellige, men når jeg liker en profil her, og begynner å skrive med vedkommende, så er jeg gjerne innom noen ganger for å finlese profilen og se en gang til på alle bildene etc. Og jeg svarer gjerne ganske raskt når jeg får meldinger, for jeg ser ingen grunn til å vente. Kanskje jeg er naiv? Er dette et slags spill?

Vil altså allikevel treffes. Merkelig synes jeg. Jeg mister jo helt piffen i forhold til å treffes også. Hvordan skal jeg klare å komme blid, opplagt, flørtende og sprudlende på date når jeg føler at jeg ikke får noenting igjen fra den andre på forhånd?

(mann 40 år fra Oslo) to. 19 juli 2012 12:58 Privat melding

Folk kommuniserer ( veldig ) forskjellig. Og forhåpentligvis er h*n en av de som tar seg bedre ut live enn skriftlig :)

Noen er generelt trege med å svare, uten at det er noen grunn til å tro at de ikke er interessert. Noen ganger er man opptatt osv. Noen driver nok med uthalingstaktikker og spill også, men tror ikke det er så mange.

Det beste er nok å gjøre som man pleier, og finner man ut at man er for forskjellige på kommunikasjonen er vel kanskje det ett varsel om at dere kanskje ikke passer sammen? Litt tungt å hele tiden føle at man ikke får noe/nok tilbake.

Det beste er nok uansett å sjekke treffet for å se om det er noe annerledes, men om du føler du ikke får noe tilbake da så er det vel ikke mye vits nei. Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym Varg to. 19 juli 2012 13:00

At noen tilsynelatende er online betyr ikke at de faktisk er tilstede ved pc'en. Jeg har for eksempel maskinen min stående på døgnet rundt, og jeg logger meg ikke ut fra alle forum/nettsider bare fordi jeg reiser meg fra stolen.

(kvinne 37 år fra Oslo) to. 19 juli 2012 13:02 Privat melding

det er vel som med det meste andre som diskuteres på forumet her- alle er forskjellige, og oppfører seg deretter..

Selv er jeg sjeldent innom profilen til en mer enn 2 ganger. Virker han interessant, har jeg kopiert teksten og lagret den på anna vis, slik at jeg kan finlese uten at han ser at jeg er innom hele tiden. Er han innom profilen min kjempeofte synes jeg han virker overivrig, eller antar at han viser frem profilen min og bildene mine til alle vennene sine, noe som skremmer meg litt...

Jeg er også sjeldent ordentlig interessert i noen før et treff, for man får aldri et helt ekte inntrykk av noen kun utifra det man skriver. Jeg møter folk optimalt sett raskt, og da ofte etter kun noen få brevvekslinger. Det tar vekk mye av presset på at nå er man på DATE- slik blir det kun et uformellt treff hvor man tester om det er noe kjemi/tiltrekning.

Dette med pålogget/ikke svar bør du ikke legge så mye vekt på. Jeg leser mail fra mobilen, men svarer sjeldent derfra, da det er så knotete, noe som gjør at mailene kan bli liggende litt. det har også vært nevnt flere ganger at det kan se ut som om man er pålogget selv om man ikke er det, lenge etter at man har gått ut fra siden.

Moralen; treff folk med et åpent sinn, og ikke overanalysere trege svar/pålogget og ikke/ besøk på profilen/hjerte/ikke-hjerte... M´kay? :) Lykke til!

(kvinne 45 år fra Buskerud) to. 19 juli 2012 13:04 Privat melding

I livet har jeg ofte blitt tatt med storm av de som overøser meg med oppmerksomhet. Har til nå ikke fungert optimalt. Syns fortsattt ( har sikkert noe med at jeg selv er ekstrovert og lidenskapelig som mennesketype) at det er rart når jeg møter mennesker som ikke "drukner meg" :)) Men tror faktisk at det er mye bedre... Da får man tid til å kjenne etter hva man egentlig føler selv ... Men en mellomting, er kanskje best? :)) Lykke til

(kvinne 35 år fra Buskerud) to. 19 juli 2012 13:06 Privat melding

Som ljUkele sier...
Syntes hu sier det som er å si i den saken, så gidder ikke repetere =)

Skjult ID med pseudonym Stjerne* to. 19 juli 2012 13:09

Tja... Jeg leser som regel profilen ganske grundig før jeg skriver eller når jeg får en førstemelding. Ser derfor ingen grunn til at jeg skal gå inn igjen etter at vi har begynt å skrive..Har egentlig ikke behov for det? Det er jo gjennom meldinger man blir kjent?

At man venter lenge med å svare på meldinger har jeg aldri skjønt. Men selv om man står som pålogget betyr det dessverre ikke at man er det.Det kan ta timer før Sukker logger deg ut automatisk om man ikke gjør det selv. Om man logger seg inn via mobil..kan man faktisk stå pålogget i flere døgn.

Det med at personen ikke svarer *flørtende* er da ikke ensbetydende med at h*n ikke er interessert ? Kan jo være personligheten til menneske bak skjermen? Eneste måten å finne ut dette på er jo å treffes. Men skjønner igjen hva du mener. Litt vanskelig når man føler at det er enselv som må dra kommunikasjonen hele veien.

Eller rett og slett er du satt på vent...

(mann 40 år fra Hordaland) to. 19 juli 2012 13:24 Privat melding

Er veldig mange som er dårlig på å si nei og.
Er det noen som ikke virker veldig intressert. Så er de som regel ikke det heller.

Skjult ID med pseudonym pgmp to. 19 juli 2012 13:28

@IjUkulele
+1

@TS
Hvorfor skal man inn på en persons profil stadig vekk? Forandrer du stadig bilder og tekst i profilen mens du skriver med en du har lyst til å møte? Eller ønsker du helst å treffe noe som regelmessig glemmer hvordan profilen din så ut?

Det er massevis av folk som er pålogget fra de står opp om morningen til en time etter at de har sovnet på kvelden. Etter profilinnholdet å dømme er de ikke foran skjermen mye av denne tiden.

(kvinne 42 år fra Oslo) to. 19 juli 2012 13:29 Privat melding

Signerer det meste som er sagt før i tråden.
Har man lest profilen godt og føler at man har et greit bilde av vedkommende, trenger man kanskje ikke være innom der hele tiden for å "pugge" eller påminne seg selv. :)
Pålogget betyr verken tilstede eller tilgjengelig.
Lang vent på svar - tja, jeg liker å skrive lange svar, og da kvier jeg meg for å gjøre det på mobil eller nettbrett, og venter helst til jeg har tilgang til PC, tid, fred og ro til å gjøre det.
Og noen er jo helt klart bedre på å flirte IRL enn på nett - samt at man kanskje ikke vil "love" for mye før man har truffet vedkommende og sjekket kjemien?
Er alltid kjipt når noen "forelsker" seg i nett-personaen din, og så er det full kræsj når man møtes ansikt til ansikt. :/

Dersom h*n gjerne vil treffes er det jo godt mulig at vedkommende prøver å holde litt avstand frem til det nettopp for å beskytte seg mot å falle for en virtuell person som kanskje ikke finnes? (Ikke at TS er "fake", altså, men at man kan få helt annet inntrykk av noen over nett enn over en kaffekopp. :) )

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 19 juli 2012 13:40

Flørtende tone? Hva er det? :P

Skjult ID med pseudonym who to. 19 juli 2012 14:22

@ljUkele *sukk* er DET feil også nå da. Jeg har tråla forumet opp og ned etter tips men det kunne ikke falle meg inn at noen tar det som at jeg er overivrig hvis jeg stikker innom en profil flere ganger.

Men samtidig har jeg lest at det kan virke feil ved å sende en melding etter kun å ha vært innom en profil én gang, for det kan virke i overkant ivrig det også.

ahh. Dere gjør det ikke lett for oss, Jenter. ;-/

btw jenter, gutter skriver som regel raskt for å fylle ut denne profilen, for det har vi jo forstått at dere vil ha. Så finlesing av profiler er kanskje ikke spesielt nødvendig. Hvis du skumleser profilen og sender en melding hvor det står kun står HEI, så er du strengt tatt igang med en samtale. :-)

(mann 38 år fra Østfold) to. 19 juli 2012 14:24 Privat melding

Hvor interessert er det egentlig mulig å være i noen man aldri har oppholdt seg i samme rom som engang?

Skjult ID to. 19 juli 2012 14:26

...ja, de er ikke lette å forstå seg på disse damene...

(kvinne 42 år fra Akershus) to. 19 juli 2012 14:27 Privat melding

Jeg signerer IjUkulele (ble det riktig?), vi tenker visst ganske likt.

Etter å ha avtalt date, har jeg egentlig ikke behov for å skrive noe som helst.

Skjult ID med pseudonym ijukulele to. 19 juli 2012 14:30

who; jeg sier ikke at det er gæært, bare at det kan virke slik. Eller, jeg vet ikke helt hva jeg sa- det er iallefall det jeg mener :)
Det er ikke meningen dere skal skjønne dere på jenter. Jenter skjønner seg ikke på jenter heller ;)

Skjult ID med pseudonym KONGEN to. 19 juli 2012 14:42

+1

Har ofte ikke behov for å skrive så mye først heller. Erfaringsmessig er disse sukkerdamene ofte ganske forskjellig i virkeligheten i forhold til hvordan de fremstår på nett. Fire fem meldinger og så en date er greit nok.

Skjult ID med pseudonym Treff to. 19 juli 2012 15:20

OK, jeg visste omtrent hva slags svar jeg ville få, og jeg er ikke uenig egentlig. Vanskelig å beskrive, men det er bare en magefølelse jeg har, om at jeg er en av mange "i køen". Men for all del, jeg har ingen bevis for dette, det er bare tanker som kommer av usikkerhet, som igjen kommer av begrenset oppmerksomhet.

Jeg har lett for å bli betatt, det er et problem. Jeg kan bli betatt bare utifra bilder og noen få meldinger også, fordi jeg innbiller meg at jeg kan se omtrent hvordan personen er utifra det. Men men... skjønner at de fleste ikke er sånn, og at det ikke er spesielt fornuftig.

Men.

Det siste jeg skrev er og blir et problem i en sånn setting som dette for meg. Fordi. Når vi nå eventuelt møtes, så har vi ikke hatt en type dialog som har vært så lett og ledig og lett flørtende som jeg skulle ønske. Og hva skjer så på date? Jo, jeg tør ikke å være flørtende og åpen der heller fordi vi har ingen sånn type kommunikasjon, og dermed ender det opp med en koselig, vennlig kaffedate, og SMS etterpå om at "Det var hyggelig, men....". For de fleste er jo gjerne ute etter noe mer enn kun vennskap her inne. Jeg er det ihvertfall.

Blir en slags "ond sirkel", med vennlige men avmålte meldinger her, så en vennlig og avmålt date p.g.a. den vennlige og avmålte kommunikasjonen på forhånd, og så et vennlig og avmålt "Hadet".

Men men. Jeg skal kanskje ikke klage - jeg ER da ute der og treffer folk ihvertfall. :)

Skjult ID med pseudonym The One to. 19 juli 2012 15:28

Vel, før jeg ble litt kjent her inne på Sukkersiden så trodde jeg at man måtte inn på profilen for å svare på meldinger. Jeg kan muligens ha blitt oppfattett som en smule overivrig eller meget glemsk/distre peson da gitt ;-)

(mann 40 år fra Oslo) to. 19 juli 2012 18:15 Privat melding

Husker aldri hva som står i profiler, litt gullfisk. Pleier å lese profilen når jeg skriver meldinger. Sjelden at profiler er så bra at man husker de, da må den skille seg godt fra andres.

Mye rart folk tolker ut av løse lufta gitt, ikke rart det skjer lite :) alt blir tolka som noe desperat, overivrig, ikke interessert osv osv. Med all denne tolkningen er det ett under at folk møtes må jeg si. Håper det er mange tankelesere her da ;)

Venter med tolkninger til jeg treffer petsonen altså, da har man litt grunnlag for å forstå personen litt ihvertfall.

Skjult ID med pseudonym Treff to. 19 juli 2012 18:38

Mye tolkninger i forskjellige retninger ja, noe jeg misliker, og ja, jeg er klar over at det jeg har skrevet er tolkninger også...!

Men for å illustrere da... Jeg fikk kontakt med en annen her inne, som bor for langt unna for date, men vi begynte å skrive allikevel, og vi skrev meldinger omtrent like kjapt som om vi hadde brukt chat-funksjonen, og i løpet av kvelden var vi på en måte blitt litt kjent, og tonen i disse meldingene var veldig lett og ledig og til dels flørtende. Og det er sånn jeg gjerne vil ha det. Ikke sende en melding, vente ti timer, få en melding, svare, vente tolv timer, osv.
Kanskje det hjalp at avstanden var så stor. Da var det liksom ingen "fare" for at det ville bli date ut av det, og dermed kunne vi føle oss mer fri til å "kjøre på"?

Jeg gikk glipp av svaret til Mr_Kent klokka 13:24. Føler at det nok er det som er greia her.

Ja ja - tolkninger, LOL.

P.S.: jeg mente ikke å gå innom profilen mange ganger da, men et par-tre ganger ihvertfall - jeg føler at det også er en måte å vise interesse på. Men men. Tolkninger igjen...!

(kvinne 32 år fra Oslo) to. 19 juli 2012 21:08 Privat melding

Jeg ser ikke at du har skrevet hvem som tok initiativet til daten? Det synes jeg er veldig relevant for å vurdere hvor interessert en fyr er.

I dating følger jeg 2 regler som jeg føler er veldig viktige for å vurdere interessen til en fyr:

1. Jeg sender ikke en ny melding før min forrige melding er besvart.
Dette gjør at han har værsegod å svare hvis han bryr seg om å ha kontakt. Hvis han ikke svarer, så er han ikke interessert. Enkelt og greit og funker veldig bra.

2. Jeg lar alltid ham ta initiativet til en date.
Både erfaringen min og de to bøkene jeg har lest om dating, forteller meg at interesserte menn vil alltid ta initiativ til å få en date - de venter ikke på at hun skal ta initiativ. Tar han ikke initiativ så er han ikke særlig interessert.

Skjult ID med pseudonym j87 to. 19 juli 2012 21:20

Jeg synes det lett kan bli kjedelig med en lang meldingsutveksling, i tillegg er folk veldig forskjellige i virkeligheten enn her på meldinger. Hvis fyren har en grei profil og virker grei etter fire-fem medlinger, spør jeg heller om en date enn å fortsette skriving av lange og noen ganger kjedelige meldinger..

Skjult ID med pseudonym j87 to. 19 juli 2012 21:24

Men det betyr ikke at jeg ikke er interessert, men jeg trenger ikke diskutere hvert ord i profilteksten før et møte :-)

Skjult ID med pseudonym -Bene- to. 19 juli 2012 21:32

Er ikke sikker på om antall besøk er pekepinn for interesse, men hvis ikke kisen virker giret på meldinger, blir heller ikke jeg det. Jeg vil faktisk kunne lese en viss interesse før jeg vurderer å treffe noen. Feks snakker vi om å treffes, men så passer det ikke iløpet av nærmeste fremtid. Hvis vi da fortsetter å maile, vil jeg gjerne se at tema dukker opp igjen siden.

(mann 40 år fra Oslo) to. 19 juli 2012 21:35 Privat melding

@2d6
Bruker også regel nr 1, dersom de ikke gidder svare meldinger så er det vel greit å si at interessen er relativt laber.

Det å sitte å vente på at han skal ta initiativ til alt i starten er relativt uengasjert spør du meg ;) De gangene jeg har tatt initiativ til dater, har det blitt med den ene, så da skal jeg tolke det som at jeg bør vente på at hun tar initiativ først da eller? For da kanskje dette endrer seg?

Ender jo opp med at alle sitte på gjerdet, også skjer det ingenting. Har satt meg godt opp på gjerdet selv akkurat nå, sitter i grunn godt også :)

Alle disse tolkningene og "reglene" er vel en av grunnene til at jeg ikke gidder sende meldinger for tiden. Alt man skriver blir jo analysert til døde, så kan vel like godt bare la det være, for det blir alltid tolket i verst tenkelige mulighet har jeg på følelsen :)

(mann 40 år fra Akershus) to. 19 juli 2012 21:42 Privat melding

Dette er en datingside. Og de som er medlemmer her er vel her for å møte andre folk.
Hvis noen bruker lang tid på å svare meldinger er det 2 mulige grunner til det.

1. De er egentlig ikke interessert, men har ikke vett til å si det som det er.
2. De er opptatt med andre ting og svarer når de har bedre tid.

Siden det er veldig vanskelig å vite om det er grunn #1 eller #2 så kompliserer dette ting. ;)

Så begynner det som kompliserer ting enda mere. Hvis den andre ikke virker veldig engasjert, så begynner man å lure på om vi egentlig har et tilfelle av grunn #1 igjen eller om vedkommende har en personlighet som gjør at man kanskje virker uengasjert.

Det skal jommen ikke være lett. Men det er bare å fortsette å tenke positivt. :)

(kvinne 32 år fra Oslo) to. 19 juli 2012 21:47 Privat melding

@sta1
Det er ingen logikk i at jentene skal vente på at gutta tar initiativ, men det finnes heller ikke mye logikk i verken kjærlighet, seksualitet eller instinkter:p
Det er som sagt slik det har vært både etter mine erfaringer og etter datingbøker skrevet av menn, som jeg har lest. Jeg har bedre grunn til å ta utgangspunkt i at det er slik enn at det ikke er slik.
Meen ingen regel uten unntak(!).

(mann 40 år fra Oslo) to. 19 juli 2012 22:00 Privat melding

Dersom det ikke er noen logikk, hvorfor er det da laget regler for hvordan ting skal fungere? ;)
Det er i grunn grunnpilaren i logikk, at slik har det alltid vært og slik forblir det. Altså at mannen skal ta initiativ, og damene skal avslå ( evt innimellom akseptere ). Dvs at det er logikk inne i bildet, når alt er regelbasert :)

Har lest en del bøker, og det er mange rare meninger om så mangt. Så her kan man vel egentlig velge den boken som støtter ens egen "teori" ;) En sa at par der det var hun som tok initiativ og valgte han, var de parene som holdt sammen lengst og var lykligst, så her er kan man få det man vil ha :p kan ikke huske kjønn på den som skrev det da men, hadde vel vært typisk at den var skrevet av en kvinne haha

Er ingenting som egentlig er noen fasit, må bare gjør det man føler er rett selv :)

(kvinne 32 år fra Oslo) to. 19 juli 2012 22:01 Privat melding

"Ingen regel uten unntak"

Skjult ID med pseudonym Jeno to. 19 juli 2012 22:12

Hvorfor prøve å være noen andre enn den man er bare fordi noen bøker sier at sånn eller slik skal man oppføre seg? Jeg er utrolig dårlig på å late som jeg er en annen enn den jeg er, og tror det blir fort gjennomskua hvis jeg later som noe annet.
Er helt enig med Sta, man må gjøre det som man føler er rett for seg selv.