Alle innlegg Sukkerforum

Hvor lite/mye betydning har det som befinner seg under ansiktet..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Flint to. 19 juli 2012 19:10

"Alle" vil kun forholde seg til profiler med bilder. En "stueren" erkjennelse

Men bilder handler om utseende og ut av det kan en da slutte at utseende er svært viktig.

Men handler utseendet utelukkende om trynefaktoren? og er det kroppslige fullstendig underordnet?

Ser jo at majoriteten av jenter (sikkert også menn) kun opptrer med ansiktsbilder. Eller fra og med brystet og opp.
Videre virker det å være "politisk ukorrekt" å spørre en jente (sikkert også en mann) om hvordan kroppen ser ut. Dersom man spør, blir man raskt stemplet som sex/kroppsfiksert (og blokkkert:)

Kroppskategoriene på sukker funker ikke heller. Et par kilo ekstra, gjennomsnittlig eller slank kan jo være hva som helst. Hvor de to kiloene eller gjennomsittsvekta er plassert aner en jo ingenting om. Folks proporsjoner er som regnbuens farger.

Hva og hvor mye eller lite betyr den kroppslige andelen av et partneremnes skapning?

Skjult ID med pseudonym Piano to. 19 juli 2012 19:12

Ikke det første jeg fokuserer på... Om vedkommende er hyggelig, kan noen kilo for mye eller for lite bare være.. Hjerne og humor stiller langt forran....

(mann 39 år fra Akershus) to. 19 juli 2012 19:16 Privat melding

Alt spiller vel en rolle om en kun tenker på utseende. Men. Ei jeg feks synes er lekker kan du synes er fæl. Derfor. Om ei dame avfeier deg fordi du spør om hvordan hu ser ut så greitt. Beveg deg videre. Da har nok ikke hun det samme menneskesynet som deg uansett. Og det er da ikke akkurat gunstig partner.

Min mening dah...

Skjult ID med pseudonym Flint to. 19 juli 2012 19:16

Men verken hjerne, humor eller vekt fremkommer av et ansiktsbilde, Piano

Skjult ID med pseudonym Piano to. 19 juli 2012 19:18

Heheee nei, Flint... men liker jeg ansiktet så er det en meeeget god start...!!!

Skjult ID med pseudonym -m- to. 19 juli 2012 19:19

ansikt og personlighet er jo helt klart viktigst kroppen får man jo se når man møter personen uansett da. klart man må tenne på partnern sin men som sven her sier det varierer jo fra person til person hva man finner attraktivt :P

Skjult ID med pseudonym Flint to. 19 juli 2012 19:39

Men hvor Uviktig er kropp. TOTALT uten betydning? siden denne delen av utseendet blant majoriteten av de på sukker ikke vises eller forklares. En må treffes og håpe at det ikke er altfor ille, med tanke på at en i utgangspunktet kun har forholdt seg til og likt trynefaktoren

Skjult ID med pseudonym Flint to. 19 juli 2012 19:45

Et tiltrekkende ansikt, to armer og to bein, samt en kjøttklump der disse er festet til, er godt nok m.a.o. :)

Skjult ID med pseudonym rakel to. 19 juli 2012 19:48

Synes de fleste profilene jeg har vært innom har kroppsbilde i albumet. For meg begynner det med et godt ansikt:) Kroppen betyr også noe, men vil nok for min del si at det ikke er avgjørende for om jeg faller for fyren eller ikke. Kan la meg sjarmere av mange rart sammensatte menn:)

Skjult ID med pseudonym Brumund to. 19 juli 2012 19:50

>Kroppskategoriene på sukker funker ikke heller.

Det er stor usikkerhet knyttet til hvor sikker informasjonen er. Det betyr ikke at det er ubrukelig. I tillegg kan du filtrere på ting som hvor glad personen er i å trene, dessuten kan bilder av ansikter si veldig mye om resten av kroppen på mange måter. Summer av dette gjør at du kan si omtrent like mye om kroppen som ansiktet.

Et bilde kan fint endres på slik at det ser bedre ut en virkeligheten.

Så "TOTALT uten betydning" er det jo ikke, og er en flåsete kommentar eller utgangspunkt.

Personlig; for min del er ikke kropp så viktig, men jeg liker ikke tjukkaser.

Skjult ID med pseudonym MikkeMus to. 19 juli 2012 19:51

Jeg elsker kvinnekroppen. Har hun en kropp som trigger meg og er i tråd med mitt ideal, kan jeg fire tilsvarende mye på ansiktsfaktoren og væremåten. Jeg er vel et dårlig menneske da.

Skjult ID med pseudonym Brumund to. 19 juli 2012 19:58

>Jeg er et menneske.

Fikset det for deg ;)

(kvinne 42 år fra Akershus) to. 19 juli 2012 19:58 Privat melding

Joda, det ytre teller (selv om dybden er viktigere enn bredden), men om jeg liker kroppen er avhengig av om jeg liker mannen.
Har vært på dater med menn som i følge bildene har en kropp jeg skulle kunne tiltrekkes av, men så er det ingen tiltrekning når vi treffes likevel, fordi vi ikke er en god match på andre plan. Og motsatt har ekser av meg hatt kropper som har vært langt unna mitt ideal (som ikke er Hollywoodstandarden), men for meg var de utrolig sexy - fordi jeg var forelsket.

Å løsrive kropp fra hode fungerer dårlig, på flere vis. :-)

(mann 38 år fra Østfold) to. 19 juli 2012 20:06 Privat melding

Nok til at det kan være avgjørende.

Skjult ID med pseudonym Mr_kent to. 19 juli 2012 20:29

Ja, om de bare har ansiktsbilder, da styrer jeg unna.
Kanskje jeg tar feil. Men jeg tenker at det er en grunn. Det er litt fordi det er så mange jenter her inne som har ett profil-bilde som ikke ser ut som samme jenten som man finner i foto albumet.

Skjult ID med pseudonym Rosanegler to. 19 juli 2012 20:33

Ikke den mest muskuløse, perfekte, stramme, deilige, vakre mannekroppen vil gi meg noe om hans indre er idiotisk og barnslig. Nei!! Jeg for min del trenger en intelligent, sjenerøs, voksen, leken mann i sitt indre. Fin kropp er bare en bonus egentlig. Men klart, ansiktet må gi meg noe!!!

Skjult ID med pseudonym -Bene- to. 19 juli 2012 20:44

Enig med rosanegler. Hvis en fyr er søt, eller tiltrekkende i mine øyne og han er en bra kar, betyr ikke resten spesielt mye. Funker helt fint for meg med bilder som ikke er i helfigur. Hvis fyren er kul, er det denslags jeg faller for og da blir fyren herlig uansett.

Skjult ID med pseudonym Mr_kent to. 19 juli 2012 20:54

Kan være enig med både Rosanegler og Bene.
Klart det må være noe i nøtten på de man skal like, men uten tiltrekning, så hjelper det ikke hvor smart de er heller.
Jeg og kan bli sjarmert av en jente, irl. Men desverre, så vet ikke jeg hvordan jeg skal klare å luke ut en kul eller sjarmerende jente ut av mengden på ett nettsted.

Skjult ID med pseudonym Sprø. to. 19 juli 2012 21:09

Hva slags kropp folk har ser man ikke før man møter dem uansett.

Forsåvidt ikke hva slags utseende de har heller. Det ser man jo på mange her inne - jeg kan gå in på enkelte kvinneprofiler, og hvis det er fem forskjellige bilder, kan det ofte se ut som fem forskjellige kvinner.

Og når det gjelder kroppen, så har jeg vært på date med ei som hadde helkroppsbilde i profilen, og som tilogmed hadde en liten snutt i profilteksten som fikk det til å virke som hun hadde en stram mage, men da vi møttes på date viste det seg at bildet (og kanskje teksten) var for en god del kilo siden. Skikkelig Buddha-mage.

MEN jeg droppa ikke henne av den grunn jeg altså. Det ble ikke noe av, men av andre årsaker. Men poenget er at selv helkroppsbilder ikke nødvendigvis hjelper.

(kvinne 45 år fra Buskerud) to. 19 juli 2012 21:16 Privat melding

Øyne og smil er det viktigste her inne:)) Og så kommer holdning og kroppsspråk og blikk når man møtes i den virkelige verden:)

(kvinne 32 år fra Oslo) to. 19 juli 2012 21:17 Privat melding

Har ikke så mye å si for meg, ansiktet og håret(!:p) er langt viktigere.
Kroppen påvirker selvfølgelig hvor attraktiv jeg synes en fyr er, men hvis jeg liker både ansikt, hår og personlighet så skal det ganske mye til for at kroppen hans skal gjøre meg uinteressert.

(mann 40 år fra Oslo) to. 19 juli 2012 21:45 Privat melding

Absolutt nok til at det kan være avgjørende ja som @ANASLEX skriver. For egen del er det ansikt og øyne som er det viktigste av utseende. Selvfølgelig teller det, er det ingen fysisk tiltrekning så hjelper det lite at hun har en perfekt personlighet, da blir det kun venner dessverre.

Det som derimot varierer mye er hva som er tiltrekkende hos en person.

@Mr_kent
Veldig enig med @Mr_kent i at mange har bilder som er veldig varierende, og personen ser helt annerledes ut fra bilde til bilde, så her kan det variere mye ut fra lys og vinkler, så bildene lyver nok også mye. Ikke lett å avgjøre ut fra bilder, og erfaringsmessig fra de jeg har møtt så ser de bedre ut i virkeligheten enn på bilder.

Skjult ID med pseudonym Trallalla to. 19 juli 2012 21:50

Prioritert rekkefølge for min del:
- Utseende, må være tiltrekkende.
- Personlighet, humor, sjarm etc
- Kropp

Hvis det første punktet ikke er helt par, så skal det litt til før jeg føler tiltrekning til en person pga resten.
Hvis det er helt kræsj på neste punkt, så ligger skuta død i vannet.
Det siste punktet er egentlig minst viktig. Det hjelper ikke om hun har kropp som en stavhopper om personlighet og ansikt ikke "gir" meg noe.

Skjult ID med pseudonym Bildomania to. 19 juli 2012 22:08

Blir personlig dritlei alle de uten bilder. Veldig skeptisk og svarer aldri. Burde ikke vært lov . Jeg tenker med en gang på utroskap og lureri...... Nei, stå opp for den du er!;)